Turunç Masa'da yüzde 93,3 memnuniyet
Turunç Masa'da yüzde 93,3 memnuniyet
Konyaaltı'nın üreten kadınları kermeste buluştu
Konyaaltı'nın üreten kadınları kermeste buluştu
Antalya'ya gitar fabrikası kuruyor
Antalya'ya gitar fabrikası kuruyor
Özel bireylere destek sergisi
Özel bireylere destek sergisi
20 Eylül 2012 Perşembe - 21:35

Akaydın'dan oktoberfest çıkışı

91,6 Radyo 24’de Zuhal Demir’in sunduğu Haber Ajansı programına katılan Akaydın,''Tanrıverdi’nin bira festivali dediği Octoberfest’i ben yapmıyorum, AKP’li belediyeler bağ bozumu şenlikleri yapıyor, şarap tattırıyor, Türkçe öğretip statlarda çocuklara şarkı söyletiyor bunlar kültürümüze uygun mu? Bunun cevabını versinler” dedi.

Akaydın dan oktoberfest çıkışı
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt


Yerel seçim çalışmaları başladı. Ak parti yerel yönetimlerden sorumlu genel başkan yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi başlama vuruşunu Antalya’da yaptı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin 50 milyon liralık belediye bütçesini festivallere harcadığını iddia eden Tanrıverdi “ Yazıktır. Antalya’nın biraya mı yola mı ihtiyacı var bu para kavşak yapımında kullanılmalı” dedi.

Ak parti genel başkan yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi’nin Antalya Belediyesinin harcamalarına yönelik eleştirilerine cevap gecikmedi.

Antalya büyükşehir belediye başkanı Mustafa akaydın 50 milyon lirayı bira festivallerine harcadığını söyleyen Tanrıverdiyi Ak Parti Belediyeleri ile vurdu. Bağ bozumu festivalleri yapan ak partili belediyeleri hatırlattı. “Şarap dağıtmak bizim kültürümüze uygun mu?” diye sordu.

AKAYDIN RAKAMLARLA KONUŞTU

50 milyon liralık belediye bütçesinin 36 milyon lirasını kullanıyoruz sadece Türkiye’nin iddialı film festivallerinden Altın Portakal’ı devraldığı Ak Parti’li belediyenin 28 milyon liraya yaptığını kendisininse bu paranın sadece 5’te birini Altın Portakal Film Festivali’ne harcadıklarını söyleyen Akaydın, “Ben 36 milyon liralık bir harcama yapıyorum. Bu harcamamı sadece festivallere gitmiyor. Eğitim de bu harcamaların içerisinde. Sürekli eğitim merkezlerimiz var, sokakta yaşayan çocuklara meslek edindiriyoruz” şeklinde konuştu.

Yapılan festivallerin kentte yaşayan turistler için önemli olduğunun altını çizen Akaydın “Bu festivaller bölge esnafı içinde önemli, yapmaya da devam edeceğim, Antalya, turizimin başkenti” diye konuştu. (Gazeteport)

 
Liseli Seda 2 gündür kayıp
 
Ölen kocası babası çıktı
YORUMLAR
Toplam 6 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
alı karakelle 22 Eylül 2012 Cumartesi 02:27

bana cevap veren zatı muhterem şehitlerle bira festivalının ne alakası var anlamadım ayrıca bursa belediyesi şarap festivalı yapmadı sanırım siz hocanın dediğine inananlardansınız bunu hoca dedi sizde inandınız sizler hala hocaya inanıyor destek veriyorsanız diyecek bişe yok ayrıca terörun önlenmeis için sizin partinizin bir önerisi varsa heyecanla nedir beklıyoruz sayın genel başkanınız da konuşuyorda ortada bir önerisi yok yanı anlayacağınız bugün terörun önlenmesi için yapılanlardan başka yapılabilecek birşey yok siz ve hocaya bira festivalinde afiyet olsun son festivalınız nasıl olsa seneye bu zamanlar hocanın son günleri olacak beraberce uğurlar olsun şarkısını dinleriz ha buarada beni eleştiren sayın arkadaş bi zahmet adınız yazında bilelım korkmayın hoca olmayasınız akp lil belediyelerin evet yaptıkları ortada bence siz bir dönüp bakın ve kıyaslayınm sizin hocanız 4 senedir içmekten eylenmekten yandaşlarını antalyaya getirip belediye kaynaklarını boşuna klullanmaktan başka ne yaptı son örneği can ataklı söylermisiniz sayın ataklı ne anlatacak hukumete saldırmaktan başka kım dinleyecek siz ve sizin gibi düşünenler iyide onun ne deidğini siz zaten biliyorsunuz buraya getirip milletin parasını harcamaya ne gerek varkı yazık değilmi istanbulda ankarada antalyaya gelmeyen yandaş yazar cizer konuşan küfreden saldıran kalmadı hepsi geldi belediyeden nasiplendi gececeksiniz bunları milletin parası hocanın babasının malı değil bu millet hesabı 27 ekimde görecektir az kaldı

Yorumu oyla      3      3  
Ori 21 Eylül 2012 Cuma 17:29

Antalya gibi binlerce yabancının yaşadığı, Türkiye'nin dünyaya açılan penceresi dediğimizb ir kentte oktoberfest yapılması doğrudur. Kaldıki bir çok otelde yapılıyor. Sorgulanması gereken belki de şu hassas günlerde yapılıp - yapılmaması. Ama belediye zaten iptal edilmesini istediğini belirtiyor. Gerisi YOBAZLIK'tır.

Yorumu oyla      4      3  
ali karekelle ye cevap 21 Eylül 2012 Cuma 08:51

bursa büyük şehir belediyesini hemen ara sor bakalım! bira festivali yapmış mı yapmamış mı ? akp li belediyelrın neler yaptıgı ortada! şehitlerin durumuda! once dön kendı partını eleştir! türkiye tarihinin en fazla şehit olduğu dönemdeyiz

Yorumu oyla      3      3  
VELİ UÇAR 20 Eylül 2012 Perşembe 22:55

Hoca meyve veren ağaç taşlanır festivaller ve turizmle verdiğiniz kalıcı hizmetler konusunda tebrik ederim birde sizin birimlerinize yollanan maillere geri cevap verseniz süper olacak muhatap yok muhatap...

Yorumu oyla      3      3  
Bayram Çatak 20 Eylül 2012 Perşembe 22:38

Benim bir iddiam var.Bu gün Türkiye de 81 il var.Bu iller arasında mevcut AKP hükümetinin Yatırımlar konusunda bariz haksızlık yaptığı birinci il Antalyadır Aksini iddia edenle sabaha kadar tartışırım rakamlarla tezimi isbat ederim.

Yorumu oyla      9      5  
alı karekelle 20 Eylül 2012 Perşembe 21:51

sayın editör artık yorumlarımı eklemiyorsunuz ama olsun sanırım sizde hoca sevenlerden oldunuz sayın hocam seni uğurlamaya az kaldı gider bira içersin çorumda antalyada sende kurtulur akp li belediyelerin hangisi şarap dağıtıyor açıklaman lazım bağbozumu başka birşey hoca sen son bir yıl daha biranı yudumlamaya devam et uğurlar olsun şarkısı hazır

Yorumu oyla      5      10  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Liseli Seda 2 gündür kayıp
Antalya'nın Alanya İlçesi'nde okula gitmek için evden ayrılan lise öğrencisi ...
17 yaşındaki genç siyanürle intihar etti
Antalya'da Konyaaltı Caddesi üzerindeki Atatürk Parkı'nda cesedi bulunan ...
‘Türkiye’de kullanılan tohumun yüzde 93,5’u yerli’
Türkiye Tohumcular Birliği (TÜRKTOB) Başkanı Hakkı Şafak Ses, 'Tohumlarımızın ...
 
İçki yasağına şaraplı eylem
Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Hukuk Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Hayrettin ...
Tedavi edilen karakulak yeniden doğayla buluştu
Antalya Büyükşehir Belediyesi, dünyada nesli tükenme tehdidi altında olan ...
Kardeş gaspçılar
Antalya'da 46 yaşındaki Ü.Y. adlı kadının boynundaki kolyesini gasp edip ...
 
Butik işletmecisinin cesedi 33 saat sonra bulundu
Antalya'nın Alanya İlçesi'nde kullandığı otomobilin uçuruma yuvarlanması ...
İşitme engelliler plajda voleybolunda 4 Türk takımından 3’ü elendi
Antalya'nın Alanya İlçesi'nde düzenlenen İşitme Engelliler Plaj Voleybolu ...
Mustafa Sak'ın babaannesi toprağa verildi
Aniden rahatsızlanarak yaşama veda eden Adopen Plastik Sanayi A.Ş. Yönetim ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Düdük endişesi ve kazan-kazan
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Elitist bir tutku
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan ayında finansal konularda büyük şanslar yakalayabilirsiniz. Kazançlarınızı arttırabilmek adına pek çok fırsatın ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva