TGS: 'Gazeteciler seçim sonuçlarına ulaşabilmeli'
TGS: 'Gazeteciler seçim sonuçlarına ulaşabilmeli'
Bakan Yerlikaya: 2 bin 840 firari yakalandı
Bakan Yerlikaya: 2 bin 840 firari yakalandı
AFAD duyurdu: Akdeniz'de deprem
AFAD duyurdu: Akdeniz'de deprem
Rıza Sümer'den Kepezlilere sandık çağrısı
Rıza Sümer'den Kepezlilere sandık çağrısı
31 Ekim 2011 Pazartesi - 16:42

Akaydın, memuruna yüzde 300 zam yaptı

CHP'li Antalya Büyükşehir Belediyesi, memurlarına rekor bir artışla toplu iş sözleşmesine imza attı. Geçen yıl 100 TL olan sosyal denge iyileştirme zammı yüzde 300’lük artışla 400 TL’ye yükseldi.

Akaydın, memuruna yüzde 300 zam yaptı
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Antalya Büyükşehir Belediyesi ile Tüm Belediye ve Yerel Yönetim Emekçileri Sendikası (TÜMBEL-SEN) arasındaki toplu iş sözleşmesi için Belediye Kültür Salonu’nda bir tören düzenledi. Törene Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Akaydın, TÜMEL-SEN Antalya Şube Başkanı İlhan Karakurt ve çalışanlar katıldı. TÜMBEL-SEN Şube Başkanı İlhan Karakurt, belediye çalışanların yüzünü güldüren bir sözleşme olduğunu belirterek, “ Toplu iş sözleşmesini davullu zurnalı kutlamayı isterdik ama ülkemizde son zamanlarda yaşanan terör ve deprem nedeniyle sade bir tören yapıyoruz.

Hükümetin fakir fukara edebiyatı yaparak 2012 yılında çalışanlara bütçeden ayırdığı yüzde 3’lük artışla verdiği değer karşısında, Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin ayırdığı bütçeyle çalışanlarına verdiği değeri bir kez daha anladık. Belediyede sendika değil, çalışanlar kazanmıştır. Bütün çalışanlara hayırlı olsun, Başkanımız Mustafa Akaydın’a teşekkür ediyoruz” dedi.

İŞ BARIŞI SAĞLANDI

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın ise emekten daha kutsal bir şeyin olmadığına dikkat çekerek, “1980 sonrasında emeğe karşı bir saldırı olmuştur. Ama bu saldırı son yıllarda daha da artmıştır. Çalışanları sendikasızlaştırmak üzere bir tavır sergileniyor.

İlk kez geçen sene imzaladığımız toplu sözleşme sonrasında bizi, ‘Yargılanırsınız’ diye çok eleştirenler oldu. Ama bugüne kadar yargılanmadım. Belediye ile kamu personeli arasında imzalanan bu sözleşmeyle çalışanlar arasındaki denge büyük ölçüde sağlanmış oldu. Dolayısıyla iş barışı sağlandı. İmkanlar yeterli olsa daha fazla vermek isterdik. Bu sözleşmeden dolayı mutluluk duyuyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

TOPLU SÖZLEŞME ZAMMI 300 TL

Konuşmalardan sonra Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Akaydın ile TÜMBEL-SEN Antalya Şube Başkanı İlhan Karakurt, Antalya Büyükşehir Belediyesi’ndeki 850 kamu personeli ve sözleşmeli personeli kapsamayan 2011-2012 yılı toplu iş sözleşmesini imzaladı. Sendika Başkanı Karakurt, Başkan Akaydın’a teşükker ederek, “Bu sözleşmeye şapka çıkartılır” dedi.

Belediye çalışanları ise toplu iş sözleşmesi nedeniyle Başkan Akaydın’a teşekkür etti. 15 Eylül 2011-15 Eylül 2012 yılı arasındaki bir yıllık toplu iş sözleşmesi gereğinde geçen yıl 100 TL olan sosyal denge ve iyileştirme parası yüzde 300’lük artışla 400 TL oldu. Ayrıca 657 sayılı devlet memurlarına 01.01.2012 tarihinden itibaren 350 TL’lik net ödeme yapılacak.

 
Çarıklı İhsan Ataöv yaşamını yitirdi
 
Teknikerler, ‘yasa’ uygulansın diyor
YORUMLAR
Toplam 6 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
a.karasoy 1 Kasım 2011 Salı 16:53

bankalarda kım ne alıyor bilemem yada asgari usretlilerin ne aldığı işinize geldiği yerden anlıyorsunuz hangi banka kaç lıra öduyor kamu bankaları ne kadar ucret ouyror bilen varmı bilmeden sallıyorsunuz ahmet efendi sen git hocanın neresini öpersen öp sen dileniyorsun diye belediyede çalışanlardamı dilensin gececeksin bunları verilen zam uc kuruştur tantanası yapılacak kadar deyıldır senin aldın dizine dursun ahmet efendi sana ne acsan bizim çoplukte sana yetecek bişeler var hocana soyle sanada versin

Yorumu oyla      3      3  
ahmet 1 Kasım 2011 Salı 14:31

bakıyorumta hala begenmeyenler var gözünüze dizinize dursun 20 lira zam alan asgari ücretli ne yapsın gitin hocanın elini öpün

Yorumu oyla      5      3  
31 Ekim 2011 Pazartesi 22:37

Bravo Başkanım...Antalya'nın gururusun....

Yorumu oyla      5      3  
31 Ekim 2011 Pazartesi 18:39

SAYTIN AYŞE KARASOY KAMU DA DA KURUMSAL TÜM ÖZEL ŞİRKETLERDE ,BANKALARDA ÇALIŞANLARA YAPILAN ZAMLAR DA BRÜT MAAŞ ÜZERİNDEN YAPILIYOR.VEBUNUN ÜZERİNDEN VERGİ KESİNTİSİ YAPILIYOR.2012 YILI İÇİN ASGARİ ÜCRETLİYE YAPILMASI PLANLAN ZAMMIN İLK YARIYIL İÇİN %3 İKİNCİ YARILYIL İÇİN %3 TOPLAMDA 18*2=36 TL OLDUĞUNU VARSAYARSANIZ HOCANIN YAPMIŞ OLDUĞU ZAMMIN OLDUKÇA İYİ BİR ZAM OLDUĞU YADSINAMAZ.BANKALRADA ÇALIŞAN MEMUR ÜNVANLI BİR ÇOK ARKADAŞ BU MİKTAR ZAMMI İNANIN 2 YIL YEMEK ÇEKLERİNE YAPILAN ZAMALARLA BİRLİKTE ALAMIYORLAR. BENCE HAKSIZ ELEŞTİRİ YAPMIŞSINIZ.

Yorumu oyla      4      3  
seyfi çolakoğlu 31 Ekim 2011 Pazartesi 18:30

kardeşim hoca buı işi iyi biliyor kendine görede sendikacılar bulmuş milleti kendini uyutup duruyor ortada verilen iyileştime diye birşey yok verilen 300 tl para bununda kesintileri çıkınca ele gecek miktar 230 tl yı aşmaz hepsi bu yılbaşından itibaren 350 tl hesaplara yatacakmıiş memura nakit verilmeyen şirket vasıtası ile yemek ve gıda alışverişinde kullanılmak uzere sayın bekır kumbul doneminden beri verilen bir sendikal hakkın şirketlerle düşülen anlaşmazlık nedeni ile memura nakıt yatması dır dun şirkete veriyor o memura aktarıyordu şirketi aradan çıkarttılar mumura doğrudan verecekler bunun hocayla falan alakası yok sayın kumbulda sayın turelde verdi sayın hocada vermek zorunda zaten ben sendikacılara acıyorum gerci onlar alınan iyileştime üzerinden her memur uzerinden aylık 17 kusur tl ni,n kasalarına girme hesabını yapıyorlar dertleri memur deyıl kı yapılan bir damla su vermekten başka birşey deyıldır hepsi bu bilmeyende hoca memurunu çok düşünuyor sanacak yazık milleti salak yerine koymaktan vazgecin artık

Yorumu oyla      3      6  
ayşe karasoy 31 Ekim 2011 Pazartesi 17:55

ya yalanın bu kadarınada pes hocanın reklamı süper ama gerçek bu deyıl 100 lira 300 artışla brut 400 olmuştur bunun yansımasıda net ele gececek 283 liradır vergi bve sendika kesintisi düşülunce buda sadakadan başka birşey deyıldır.Ayrıca 657 sayılı kanına tabi memurlara yıl başından itibaren 350 tl verileceği kullıyen yalandır bu 350 tl şu an memurlara multı net adı altında her ay karta yuklenen gıda vs alışverişlerinde kullandıkları bedeldır butun memurlar bu parayı hocadan oncede hocaylada alıyorlar zaten bu miktar her yıl zamlanır hoca bu 350 tl ye zam yapmadı normalde en az 50 tl zam yapması lazımdıkı bu senlerdir boyle gelir bu 50 lira zammıda verdiği 300 tlden düşersek 233 lira memurun eline gececektir.Hoca uyanıklık yapıyor bugune kadar mutı kart adı altında hesaplara yatan ve kullanılan ucreti yılk başından sonra her memurun hesabına yatıracak nakit olarak buda yeni bir lutuf deyıldır zaten memurun kazanımış hakkıdır sendikacılarda birşey almışlar gibi yaygara yapıyorlar ne aldınız beyler bir daha hesap edin 22 lira varsa akdını soyleyen buyrun hodrı meydan gecin bunları beyler hocanın propoğandasınzı iyi yapıyorsunzu ama gerçekler gizlenmez memurun ağzına bal falan callmadınız kamuoyunu kandirıyor yanıltıyorsunuz okadar sendikacılar bence hocaya tuş oldular hala farkında deyıller

Yorumu oyla      3      7  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Maybe Parfüm Türkiye’de
Merkezi Berlin'de olan ve 44 ülkede satışı yapılan Maybe parfümlerinin ...
Akaydın: Pişkin Başbakan
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Mustafa Akaydın, Başbakan Recep ...
Turizmciler bayrama hazırlanıyor
Van'daki deprem ve Hakkari'de 24 askerin şehit düştüğü terörün gölgesinde ...
 
Akdeniz'de yaz devam ediyor
SOĞUK kış günleri yurt genelinde kendisini göstermeye başlarken, Akdeniz ...
Alanya'ya 10 ayda denizden 30 bin turist geldi
Antalya'nın Alanya İlçesi'ne, bu yıl sefer yapan 22 kruvaziyer gemisiyle ...
ADDK'dan Tunç Dağı'na 54 metrekarelik bayrak
ADDK Akdeniz Dağcılık ve Doğa sporları Kulübü'nün 29 ekim Cumhuriyet çıkışı ...
 
Antalya'da enişte dehşeti
Antalya'da çılgın enişte, iki kayınbiraderini önce pompalı tüfekle vurdu, ...
Büyükşehirden Antalya'da cumhuriyet yürüyüşü
Antalya'da öğle saatlerinde CHP'nin organize ettiği yürüyüşün ardından ...
Antalya'da alternatif cumhuriyet kutlaması
BAŞBAKANLIK genelgesi ile tüm illerde kutlamaları iptal edilen 29 Ekim ...
 
Dursun Gündoğdu
Antalya'daki FETÖ yuvası Ak Partili amcanın mı?
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Seçim heyecanı
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Kemer'de rant ittifakı mı kuruldu?
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
İsa Altun
İsa Altun
Sigarayı bırakma günü
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Mart ayının ilk yarısı gelecek adına plan yapma zamanı. Özellikle iş ve kariyer konularında araştırma yapabilir, fikirler ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva