Rapunzel operasına çocuklardan yoğun ilgi
Rapunzel operasına çocuklardan yoğun ilgi
Mesut Kocagöz'ün tutukluluğuna itiraz reddedildi
Mesut Kocagöz'ün tutukluluğuna itiraz reddedildi
Muratpaşa'da konser var
Muratpaşa'da konser var
Zeynep Bastık ameliyat olacağını duyurdu
Zeynep Bastık ameliyat olacağını duyurdu
28 Aralık 2018 Cuma - 16:34

Akdeniz Üniversitesi'nde akademik tören

AKDENİZ Üniversitesi'nde (AÜ) 2018 yılında akademik unvan alan, unvanı yükseltilen ve kadroya atanan öğretim üyeleri ve emekli olan öğretim üyelerine teşekkür için 'Akademik Tören' düzenlendi. Törende 42 profesör, 91 doçent, 70 doktor öğretim üyesi biniş giydi.

Akdeniz Üniversitesi nde akademik tören
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Üniversite yerleşkesindeki Atatürk Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen törene, AÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Ünal, rektör yardımcıları, fakülte dekanları, öğretim üyeleri ve davetliler katıldı. Öğretim üyelerinin, yoğun emek sonucu elde ettiği akademik başarılarının taçlandırılacağı akademik törende bir araya geldiğini söyleyen Rektör Ünal, üniversitelerin nitelikli ve kaliteli nesiller yetiştirmenin yanı sıra, bilimsel araştırmalarla toplumsal gelişime katkı sunmak gibi temel görevleri bulunduğunu kaydetti. Rektör Ünal, "Üniversitelerin bu önemli görevleri yerine getirmesinde en önemli yapı taşları ise bilime ve eğitime kendini adamış siz bilim insanlarıdır. Mesleğinde yetkin, evrensel değerlere ve insan haklarına saygılı siz değerli akademisyenlerimizin ortaya koyduğu başarılı çalışmalar sadece üniversitemizin değil, ülkemizin de bugününü ve geleceğini şekillendirmektedir" dedi.

AÜ ailesinde herkesin ortak amacının eğitim kalitesini yükseltmek, bilgiyi ve bilimi şehre, bölgeye ve tüm insanlığın hizmetine sunmak ve toplumsal sorunlara duyarlılık göstermek olduğunu ifade eden Rektör Ünal, gecesini gündüzüne katarak ülkesi ve insanlık için durmadan çalışan değerli bilim insanlarıyla aynı yolda yürümekten onur ve gurur duyduğunu ifade etti.

Üniversite hayatında kariyer yapmanın ne kadar yoğun bir çaba gerektirdiğini herkesin yakından bildiğini anlatan Ünal, "Bu zor ve emek isteyen yolculuğun en keyif veren tarafı ise hedeflenen başarıya ulaşmaktır. Bugün hedefine ulaşan değerli hocalarımız için müstesna bir gün. Onlar emeklerinin karşılığını birazdan giyecekleri akademik binişlerle elde edecekler. Biniş giyecek hocalarımızı şimdiden tebrik ediyorum" diye konuştu.

Konuşmaların ardından biniş töreni düzenlendi. Törende 42 profesör, 91 doçent, 70 doktor öğretim üyesi biniş giydi. Yüz ve çift kol nakilleriyle adını duyuran Prof. Dr. Ömer Özkan, eşi Tıp Fakültesi Plastik ve Rekonstrüktif Anabilim Dalı Başkanı Özlenen Özkan'a profesörlük binişini giydirdi. Genel cerrah Prof. Dr. Ayhan Mesci'ye, Günübirlik Cerrahi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Suat Sanlı, Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Alper Kuştarcı'ya binişini, eşi Arzu Kuştarcı giydirdi.

Törende ayrıca 2018 yılında emekli olan öğretim üyelerine teşekkür belge takdimi yapıldı. Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Aziz Aslan'a, eşi ve kızları biniş giydirdi.

AKDENIZ UNIVERSITESI'NDE (AU) 2018 YILINDA AKADEMIK UNVAN ALAN, UNVANI YUKSELTILEN VE KADROYA ATANAN OGRETIM UYELERI VE EMEKLI OLAN OGRETIM UYELERINE TESEKKUR ICIN 'AKADEMIK TOREN' DUZENLENDI. TORENDE 42 PROFESOR, 91 DOCENT, 70 DOKTOR OGRETIM UYESI BINIS GIYDI.(FOTO:ANTALYA-DHA)

AKDENIZ UNIVERSITESI'NDE (AU) 2018 YILINDA AKADEMIK UNVAN ALAN, UNVANI YUKSELTILEN VE KADROYA ATANAN OGRETIM UYELERI VE EMEKLI OLAN OGRETIM UYELERINE TESEKKUR ICIN 'AKADEMIK TOREN' DUZENLENDI. TORENDE 42 PROFESOR, 91 DOCENT, 70 DOKTOR OGRETIM UYESI BINIS GIYDI. DIS HEKIMLIGI FAKULTESI DEKANI PROF. DR. ALPER KUSTARCI'YA BINISINI, ESI ARZU KUSTARCI GIYDIRDI. (FOTO:ANTALYA-DHA)

AKDENIZ UNIVERSITESI'NDE (AU) 2018 YILINDA AKADEMIK UNVAN ALAN, UNVANI YUKSELTILEN VE KADROYA ATANAN OGRETIM UYELERI VE EMEKLI OLAN OGRETIM UYELERINE TESEKKUR ICIN 'AKADEMIK TOREN' DUZENLENDI. TORENDE 42 PROFESOR, 91 DOCENT, 70 DOKTOR OGRETIM UYESI BINIS GIYDI. PROF.DR. OZLENEN OZKAN'A ESI PROF. DR. OMER OZKAN BINIS GIYDIRDI.(FOTO:ANTALYA-DHA)

AKDENIZ UNIVERSITESI'NDE (AU) 2018 YILINDA AKADEMIK UNVAN ALAN, UNVANI YUKSELTILEN VE KADROYA ATANAN OGRETIM UYELERI VE EMEKLI OLAN OGRETIM UYELERINE TESEKKUR ICIN 'AKADEMIK TOREN' DUZENLENDI. TORENDE 42 PROFESOR, 91 DOCENT, 70 DOKTOR OGRETIM UYESI BINIS GIYDI. PROF.DR. AYHAN MESCI'YE BINISINI PROF. DR. SUAT SANLI GIYDIRDI.(FOTO:ANTALYA-DHA)

AKDENIZ UNIVERSITESI'NDE (AU) 2018 YILINDA AKADEMIK UNVAN ALAN, UNVANI YUKSELTILEN VE KADROYA ATANAN OGRETIM UYELERI VE EMEKLI OLAN OGRETIM UYELERINE TESEKKUR ICIN 'AKADEMIK TOREN' DUZENLENDI. TORENDE 42 PROFESOR, 91 DOCENT, 70 DOKTOR OGRETIM UYESI BINIS GIYDI. EGITIM FAKULTESI OGRETIM UYESI PROF. DR. AZIZ ASLAN'A, ESI VE KIZLARI BINIS GIYDIRDI.(FOTO:ANTALYA-DHA)

Erol AKKIR/ANTALYA, (DHA) 

 
Fatih Portakal hakkında soruşturma
 
Trabzon'da cip denize uçtu: 2 yaralı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Güzel Sanatlar'da yeni yıl kutlaması
AKDENİZ Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi akademik ve idari personeli ...
Akdeniz Üniversitesi'ni yasa boğan o kazanın kamera görüntüleri çıktı
ANTALYA’da Akdeniz Üniversitesi (AÜ) öğrencisi Aslıhan Kocapınar’ın 4 ...
GSF'de sanat heyecanı
Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) Geleneksel Türk ...
 
Akdeniz Üniversitesi öğrencilerine girişimcilik dersi
AKDENİZ Üniversitesi (AÜ) Manavgat MATSO Turizm Fakültesi öğrencilerine girişimcilik dersi verildi.
Öğrencilerin mağarada nikah talebine Türel'den olumlu yanıt
AKDENİZ Üniversitesi (AÜ) öğrencileri, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ...
Büyükşehir Kampüste devam ediyor
ANTALYA Büyükşehir Belediyesi ve Akdeniz Üniversitesi (AÜ) işbirliği ile ...
 
AÜ Hastanesi'nde yangın tatbikatı
AKDENİZ Üniversitesi (AÜ) Hastanesi'nde yangın tatbikatı yapıldı.
Akdeniz Üniversitesi'ne üst geçit ocakta
ANTALYA Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Abdurrahman Çelik, Akdeniz ...
Bisiklet tutkunları Akdeniz'de buluştu
AKDENİZ Üniversitesi (AÜ) Bisiklet Topluluğu tarafından düzenlenen Üniversitelerarası ...
 
Dursun Gündoğdu
Akıllanmayacağız... Emekli polisi teleferiğin başına getirdiler
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Çılgın Türk
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Gelsin dövizler
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva