Vali Şahin İskandinav büyükelçileri kabul etti
Vali Şahin İskandinav büyükelçileri kabul etti
Ahu Tuğba trafik kazası geçirdi
Ahu Tuğba trafik kazası geçirdi
Tuvana Türkay hastaneye kaldırıldı
Tuvana Türkay hastaneye kaldırıldı
Antalya'da DJ'lik kursuna yoğun ilgi
Antalya'da DJ'lik kursuna yoğun ilgi
28 Kasım 2021 Pazar - 17:00

Alanya'da bir sırada 5 öğrenci

ALANYA HEP Üniversitesi Sosyal Aktivite ve Sosyal Sorumluluk Topluluğu (SASST), Alanya Güzelbağ Ortaokulu'nu ziyaret etti. Öğretmen ve öğrencilere ikramlarda bulunan topluluk üyesi üniversiteliler, etkinliklerle gün boyu eğlenceli anlar yaşadı.

Alanya da bir sırada 5 öğrenci
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Alanya HEP Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Müdürlüğüne bağlı SASST, üniversite bünyesinde gerçekleştirdiği etkinliklerle, eğitim hayatında kalıcı izler bırakıyor. Geçen yıllarda da toplum yararına pek çok etkinlik gerçekleştiren, köy okullarını ziyaret eden SASST üyeleri, bu yıl da etkinliklerine ara vermeden devam etme kararı aldı.

Alanya Güzelbağ Ortaokulu'nu Ziyaret eden topluluk üyeleri, öğrencilerle gün boyu etkinlikler yaptı, keyifli zaman geçirdi. Topluluğun ziyaretinden çok mutlu olduklarını söyleyen ortaokul öğrencileri, 24 Kasım öğretmenler gününde çok güzel zaman geçirdiklerini belirterek, öğretmenler ve kendilerini bu anlamlı günde yalnız bırakmadıkları için Alanya HEP SASST ekibine teşekkür etti.

SASST üyeleri ise “Köy okulları projemiz bizim daha önce de gerçekleştirdiğimiz, üzerinde durduğumuz projeydi. Köy okullarında öğrenim gören öğrencilerimize üniversite yaşamını özendirerek, onların gelecek ve kariyer planlamalarını doğru yapmasını sağlamak istiyoruz. Köy okullarında okuyan öğrencilerimize eğitimin ne kadar önemli olduğundan, doğru insan ve doğru öğrenci nasıl olur konularından bahsediyoruz. Topluma faydalı bireyler yetiştirmek için doğru insan ve doğru öğrenci kavramının iyi anlaşılmasını istiyoruz. Gördüğümüz ilgi ve alakadan çok mutluyuz. Onlarla gün boyu çok güzel vakit geçirdik. Alanya Güzelbağ Ortaokulu öğretmen ve öğrencilerin samimi yaklaşımından çok mutlu olduk. Köy okulu ziyaretlerimize önümüzdeki dönemlerde devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

ALANYA HEP UNIVERSITESI SOSYAL AKTIVITE VE SOSYAL SORUMLULUK TOPLULUGU (SASST), ALANYA GUZELBAG ORTAOKULU'NU ZIYARET ETTI. OGRETMEN VE OGRENCILERE IKRAMLARDA BULUNAN TOPLULUK UYESI UNIVERSITELILER, ETKINLIKLERLE GUN BOYU EGLENCELI ANLAR YASADI. (FOTO:ANTALYA-DHA)

ALANYA HEP UNIVERSITESI SOSYAL AKTIVITE VE SOSYAL SORUMLULUK TOPLULUGU (SASST), ALANYA GUZELBAG ORTAOKULU'NU ZIYARET ETTI. OGRETMEN VE OGRENCILERE IKRAMLARDA BULUNAN TOPLULUK UYESI UNIVERSITELILER, ETKINLIKLERLE GUN BOYU EGLENCELI ANLAR YASADI. (FOTO:ANTALYA-DHA)
ANTALYA, (DHA) -

 
Büyükelçiler Kaş ve Demre'yi gezdi
 
GS eski Başkanı Mustafa Cengiz hayatını kaybetti
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
demir 29 Kasım 2021 Pazartesi 11:42

Bu ne ya, sene olmuş 2021 millet uzay çağında biz ise her öğrencimize 20 şer kişilik sınıflar yapamamışız.Sonrada diyoruz ki neden hep ekonomik olarak küçülüyoruz,bir millet milli gelirinin çoğunu gelecek nesillerin yetişmesi için harcamıyorsa bilin ki o nesiller ekonomik yönden başka milletlerin sömürgesi olmaya mahkımdurlar. Ülke genelinde eğitim seferberliği başlatılmalı ve gelişmiş ülkelerde bir sınıfta ortalama ne kadar öğrenci olması gerekiyorsa o durumu yakalamalıyız.Yoksa taşa toprağa sürekli para yatırmanın hiç bir anlamı yok,adamlar sürekli küçük ama değeri büyük teknolojik malzemeler üreterek refahı yakalıyorlar ve bizim gibi gelişmemiş ülkelere satıyorlar. Dünyada öyle markalar var ki bir tanesinin değeri bile bizim yıllık milli gelirimize eşit,biz ise Batının en gelişmiş ilçesinde Anlanya'da her öğrenciye oturacak bir masa ve kanepe sağlayamamışız.Artık Anadolu'nun diğer şehirlerine bakmaya gerek var mı.Bir milletin rahat refah seviyesini yakalaması için önce eğitim sisteminin çok iyi planlanması gerekir.Yoksa sadece okul diploması olsun diye milyonlarca çocuğa diplomayı ver ve sokaklara işsiz olarak bırak,son 71 yıldır iktidara gelenlerin hemen hepsine yakını eğitimi hep ikinci plana attılar ve bir sistem oluşturamadılar.Bütün mesele her türlü siyasi çıkar ve amaçlardan arınarak bunun bir milli mesele olarak ele alınmasıdır.Şimdi olduğu gibi eğitim param parça,özel okullardan tutunda kendine cemaat denen bir sürü yapının bu alanda cirit atması anlaşılır gibi değil. Parsı olanlar çocuklarını daha ilkokuldan itibaren özel okullara gönderiyorlar ve oralarda sınıflar en fazla 15 kişi,bu tarafta devlet okullarında 35 şer kişilik sınıflar var,sonra da kalkıp bu çocukları aynı sistem içerisinde imtihana tabi tutuyorsunuz,vijdanınız el veriyor mu...

Yorumu oyla      0      0  
Hasan Ferit 28 Kasım 2021 Pazar 22:20

Mültecilere okul yapacaklarına kendi vatandaşına yapsın bu Hükümet okulu

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Meteoroloji'den Antalya için yeni uyarı
Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü, yağış ve rüzgarın aralıklarla devam ettiği ...
Serik'te metrekareye 221 kilogram yağış
METEOROLOJİ'nin 'turuncu kod' ile uyardığı Antalya'nın Serik ilçesinde, ...
Başkan Ümit Uysal, çocuklarla 'köçürme' oynadı
MURATPAŞA Belediyesi'nin düzenlediği 'Akıl ve Zeka Oyunları Buluşması'yla ...
 
Antalya'da gece yaşanan kabustan sabaha kalanlar...
Meteorolojinin ‘turuncu kod’ uyarısı verdiği Antalya'da şiddetli yağış ...
Çiçek Antalya'nın yüzünü güldürüyor
KESME çiçek üssü olan Antalya'da, kadınların seralardan kesip destelediği ...
Antalya'da evin içinde hortum dehşeti
Antalya’da hortum bir evin salon penceresinden girip, evi dağıttıktan ...
 
Antalya'daki yağmurda 15 kişi mahsur kaldı
Antalya’nın Serik ilçesinde, su baskını nedeniyle bazı mahallelerin ulaşım ...
Antalya'daki müzeye Hülya Koçyiğit'in balmumu heykeli konuldu
‘Bir Zamanlar Antalya Müzesi’nin resmi açılışı  AK Parti Genel Başkan ...
Antalya'da yağmur ve rüzgar etkili oldu
ANTALYA'da beklenen kuvvetli yağış ve rüzgar öğleden sonra etkisini gösterdi. ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Ulusal Egemenlik
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva