'Giselle'den mayısta son 3 perde
'Giselle'den mayısta son 3 perde
Özkan çifti, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüştü
Özkan çifti, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüştü
Özgür Özel'den Bahçeli'ye ziyaret
Özgür Özel'den Bahçeli'ye ziyaret
Devrilen ATV'nin altında kalıp öldü
Devrilen ATV'nin altında kalıp öldü
17 Ağustos 2015 Pazartesi - 08:42

Alanya'da sağduyu galip geldi

Alanya İlçesi’nde terör olaylarını protesto için HDP ilçe binasına Türk bayrağı asılmasından sonra başlayan olaylar, polis ve jandarmanın müdahalesiyle sona erdi.

Alanya da sağduyu galip geldi
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

PROVOKASYON OLAYLARI TIRMANDIRDI

Alanya İlçesi’nde terör olaylarını protesto için HDP ilçe binasına Türk bayrağı asan grup ile bir başka grup arasında çıkan taşlı ve sopalı kavgada yaralanan bir kişinin öldüğü iddiaları üzerine yeniden olaylar çıktı. HDP İlçe binasının bulunduğu Bankacılar Caddesi’nde toplanan yaklaşık 500 kişilik grup, slogan attı. Grup daha sonra HPB binasını taşladı. Atılan taş nedeniyle binanın camları kırıldı. Cadde üzerindeki Doğu illerinden gelen vatandaşlara ait işyerlerin camlarını da taşlayan öfkeli kalabalık, zaman zaman kendilerine tepki gösteren esnafı da kovaladı. Olayların yeniden çıkması üzerine bölgeye Antalya’dan çevik kuvvet ekipleri sevk edildi. Jandarma ekipleri de bölgeye destek amacıyla gönderildi.

KAYMAKAMA’ SENİ İSTEMİYORUZ’ TEPKİSİ

Olay yerine elinde Türk bayrağıyla gelen Alanya Kaymakamı Hasan Tanrıseven, kalabalığı yatıştırmak istedi. Öfkeli kalabalık, Kaymakam Tanrıseven’e, tepki gösterdi. Grup daha sonra Kaymakam Tanrıseven aleyhine “Seni istemiyoruz” diye slogan attı. Kaymakam Tanrıseven, eline aldığı megafonla grubu sakinleştirmeye çalıştı.

1’İ POLİS 15 YARALI

Kalabalığın tekrar slogan atması üzerine Alanya İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Ömür Saka, Kaymakam Tanrıseven’in güvenlik koridorunun arkasına geçmesini istedi. Polis daha sonra TOMA, biber gazı ve gaz bombalarıyla gruba müdahale etti. Ara sokaklara dağılan grup, bir süre sonra Atatürk Caddesi’nde toplanarak yolu trafiğe kapattı. Bir kişinin öldüğü iddiası doğrulanmazken halen devam eden olaylarda şu ana kadar 1’i polis, 14 gösterici olmak üzere 15 kişi yaralandı. 

ALANYA’DAKİ GERGİNLİK SONRA ERDİ

Alanya İlçesi’nde terör olaylarını protesto için HDP ilçe binasına Türk bayrağı asılmasından sonra başlayan olaylar, polis ve jandarmanın müdahalesiyle sona erdi. Manavgat, Serik ile Gazipaşa İlçesi'nden bazı kişilerin de ilçeye giderek destek verdiği eylemde, kalabalık HDP binasına saldırdı. Polisin müdahale ettiği kalabalık, ara sokaklara dağıldı. Grup son olarak Hükümet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı önünde toplandı. Bir süre burada terör örgütü PKK aleyhine slogan atan grup, tekbir getirdi. 

Jandarma ve polis ekipleri burada yoğun güvenlik önlemi alırken, Alanya Kaymakamı Hasan Tanrıseven ve Alanya Belediye Başkanı MHP’li Adem Murat Yücel, kalabalıktan dağılmalarını istedi. Kaymakam Tanrıseven, "Şehidimizin acısı bizim de içimizde. Bayrak, ülke, Alanya bizim. Alanya’mıza daha fazla zarar vermeyelim ve sessizce dağılalım" dedi.

Belediye Başkanı Yücel ise, "Her şeyden önce ülkemizi ve milletimizi seviyoruz. Bu yapılanlar ülkemize zarar verir. Lütfen daha fazla uzatmadan dağılalım" diye konuştu. Grup Tanrıseven ve Yücel’in konuşmalarından sonra bir süre daha terör örgütü aleyhine slogan atarak dağıldı. (DHA)

ANTALYANIN ALANYA ILCESINDE TEROR OLAYLARINI PROTESTO ICIN HDP BINASINA TURK BAYRAGI ASAN GRUP ILE KARSIT GORUSLU GRUP ARASINDA TASLI SOPALI KAVGA CIKTI. POLISIN BIBER GAZI KULLANARAK MUDAHALE ETTI. OLAYLARDA 1’ı POLIS 15 KISI YARALANDI, BAZI ISYERLERINDE HASAR OLUSTU (FOTO-DHA: ENGIN ANAK/ALANYA (ANTALYA), (DHA)

ANTALYANIN ALANYA ILCESINDE TEROR OLAYLARINI PROTESTO ICIN HDP BINASINA TURK BAYRAGI ASAN GRUP ILE KARSIT GORUSLU GRUP ARASINDA TASLI SOPALI KAVGA CIKTI. POLISIN BIBER GAZI KULLANARAK MUDAHALE ETTI. OLAYLARDA 1’ı POLIS 15 KISI YARALANDI, BAZI ISYERLERINDE HASAR OLUSTU (FOTO-DHA: ENGIN ANAK/ALANYA (ANTALYA), (DHA)

ANTALYANIN ALANYA ILCESINDE TEROR OLAYLARINI PROTESTO ICIN HDP BINASINA TURK BAYRAGI ASAN GRUP ILE KARSIT GORUSLU GRUP ARASINDA TASLI SOPALI KAVGA CIKTI. POLISIN BIBER GAZI KULLANARAK MUDAHALE ETTI. OLAYLARDA 1’ı POLIS 15 KISI YARALANDI, BAZI ISYERLERINDE HASAR OLUSTU. ALANYA KAYMAKAMI HASAN TANRISEVEN (GRI KISA KOL GOMLEKLI) KALABALIGI YATISTIRMAYA CALISTI. (FOTO-DHA: ENGIN ANAK/ALANYA (ANTALYA), (DHA)

 

 
Otomobil direğe çarptı, 2 kişi yanarak öldü
 
Vatandaş bankayı dize getirdi
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
demir 17 Ağustos 2015 Pazartesi 09:53

Ülke yönetilemez hale gelmiş.Vatandaşın can ve mal güvenliği sağlanamamaktadır.Seyahat özgürlüğü bitmiş.Önceden Doğu ve Güney Anadolu da en azından gündüzleri yolculuk yapılıyordu, oda kalkmış.Ankara'daki bazı koltuklar için değermi?Milletin çocuklarının herğün toprağa düşmesine?Ne tehlikeli bir oyun serğiliyorsunuz?

Yorumu oyla      7      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Otomobil direğe çarptı, 2 kişi yanarak öldü
ANTALYA’’nın Manavgat İlçesi’nde 28 yaşındaki Mehmet Çılı’nın kullandığı ...
Alanya'da terör eyleminde taşlı sopalı kavga
ANTALYA’nın Alanya İlçesi’nde terör olaylarını protesto için HDP ilçe ...
Faytona binmeyelim çünkü atlar ölüyor
Faytona Binme Atlar Ölüyor" Platformu, bugün saat 17:00'da Antalya Cumhuriyet ...
 
Antalya nem içinde kayboldu
ANTALYA'da yüzde 80'lere ulaşan nem kentin üstüne sis bulutu gibi çöktü. ...
Konyaaltı varyantı altında ceset bulundu
ANTALYA'da Konyaaltı varyantının altında orta yaşlı bir erkeğe ait ceset ...
Ressam Aydın Çukurova, badem üreticisi oldu
ANTALYA'nın Kaş İlçesi'ndeki Eflatun Sanat Kampı'nda sanat eğitimi veren ...
 
Antalya'da iki grup arasında çatışma: 2 ölü, 2 yaralı
ANTALYA'da tombala çekilişi sırasında çıkan silahlı kavgada 2 kişi ölDÜ, ...
Türel 3 çocuk istedi
ANTALYA'da iki yıllık birliktelerini evlilikle taçlandıran İrem Gürkan ...
Elmalı Tarım Fuarı'nda ödül töreni
ANTALYA'nın Elmalı İlçesi'nde en iyi domates yetiştiricisi, en iyi silor ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Düdük endişesi ve kazan-kazan
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Elitist bir tutku
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan ayında finansal konularda büyük şanslar yakalayabilirsiniz. Kazançlarınızı arttırabilmek adına pek çok fırsatın ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva