'Sera Okul'a renkli açılış
'Sera Okul'a renkli açılış
Başkan Kotan’dan güreşçilere moral ziyareti
Başkan Kotan’dan güreşçilere moral ziyareti
Antalyalı 130 köylünün kömür ocağı mücadelesi
Antalyalı 130 köylünün kömür ocağı mücadelesi
Dayakçı işadamına hapis talebi
Dayakçı işadamına hapis talebi
21 Haziran 2023 Çarşamba - 16:22

Annesini öldüren babasına 'Katil' diye bağırdı

DENİZLİ'nin Merkezefendi ilçesinde, eşi Ummuhan Zerrin Uygun'u (38) boğazını eşarbıyla sıkıp, bıçaklayarak öldüren Sinan Uygun (41) duruşma salonuna getirildiğinde çiftin kızları İrem Uygun (21), 'Katil' diye bağırdı.

Annesini öldüren babasına  Katil  diye bağırdı
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Olay, 24 Ocak'ta Değirmenönü Mahallesi Lozan Caddesi'ndeki bir apartmanın 2'nci katında meydana geldi. Sinan Uygun, iddiaya göre, evde içki içtikten sonra 2 çocuğunun annesi eşi Ummuhan Zerrin Uygun ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Sinan Uygun, kendisini aldattığını öne sürdüğü eşini eşarpla sıkıp, boğazından bıçakladı. Komşuların ihbarı üzerine adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yapılan kontrolde, Ummuhan Zerrin Uygun’un hayatını kaybettiği belirlendi. Sinan Uygun, gözaltına alındı.

21 yıl önce kaçarak evlendikleri öğrenilen çiftten Sinan Uygun hakkında daha önce de eşinin yüzüne ütü bastığı gerekçesiyle uzaklaştırma kararı bulunduğu bildirildi. Polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Sinan Uygun, tutuklandı.

Denizli Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede, Uygun çifti arasında şiddetli geçimsizlik bulunduğu bildirildi. Sinan Uygun'un kendisini aldattığını ileri sürdüğü eşine birden öfkelenip, önce bira şişesini başına vurduğu, ardından eşarp ya da eliyle boğazını sıktığı, kesici ve delici aletle vücudunun çeşitli yerlerinden yaraladığı belirtildi. İddianamede delici ve kesici alet yaralarının öldürücü nitelikte olmadığı fakat kaburga kırıklarına bağlı iç kanama ile boğma kaynaklı solunum yetmezliği sonucu ölümün gerçekleştiği vurgulandı. İddianamede Sinan Uygun için 'eşi kasten öldürme' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istendi.

SALONDAN ÇIKARTILDI

Tutuklu sanık Sinan Uygun'un Denizli 5. Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanmasına bugün başlandı. Duruşmaya, sanık Uygun ile öldürülen Ummuhan Zerrin Uygun'un yakınları ve avukatları katıldı. Duruşmada, Uygun çiftinin olay gününden bir gün önce bir avukata danışarak boşanma sürecini başlattıkları ortaya çıktı. Sanık Uygun getirildiği sırada kızı İrem Uygun, 'Katil' diye bağırınca, duruşma salonundan çıkartıldı.

MAHKEMEDE 'CİNNET GETİRDİM' DEDİ

Sanık Sinan Uygun, duruşmadaki ifadesinde, eşinin kendisini aldattığını öne sürüp, "22 yıllık evliyiz. Eşim işe başladıktan sonra hareketleri değişti. Telefonunu saklıyordu. Şüphelendim. Belli bir numara ile sürekli telefon görüşmesi olduğunu gördüm. M.Ç.'nin numarasını kadın ismiyle kaydetmişti. 2010 yılıydı. Üç dört aydır görüştüğünü söyledi. Çok öfkelendim. Daha sonra tekrar konuştuk bir daha böyle bir şey yapmayacağının sözünü verdi, onu affettim. Daha sonra sosyal medyadan mesajlaştığını gördüm. Sıkıştırınca arabada buluştuklarını söyledi. Boşanmaya karar verdik. Kızım ve oğluma durumu anlattık. Avukata gittik, boşanma hakkında bilgi aldık. Olay günü eşim eve geldiğinde bira içiyordum. M.Ç. ile arkadaş listemde benim de tanıdıklarım var. 'Bu insanlar duyarsa nasıl insan içine çıkarım' dedim. Eşim olayları anlattı. Birlikte olduklarını söyledi. Bunun üzerine cinnet getirdim. Mutfağa koşup elime geçen bıçağı aldım. Bıçağı savurdum. Göğsüne geldi. Tekrar savurdum benden aşağıda olduğu için boynuna geldi. Yere düştü. Bıçağı atıp, karnının üzerine dizimle bastırdım. Bir süre böyle bekledim. Eşimin ağzını tutmadım, makas veya eşarpta kullanmadım" dedi.

DURUŞMADA İFADE VERDİ

Duruşmada Ummuhan Zerrin Uygun'un sevgilisi olduğu ileri sürülen M.Ç. de tanık olarak ifade verdi. M.Ç. ifadesinde, "Ummuhan Zerrin Uygun ile 5 yıl gönül ilişkisi yaşadık. Birkaç kez dışarıda birkaç kez evinde buluştuk" dedi.

Tarafların dinlenmesinin ardından mahkeme heyeti, sanık Sinan Uygun'un tutukluluk halinin devamına karar verip, duruşmayı erteledi.

DENIZLI'NIN MERKEZEFENDI ILCESINDE, KENDISINI ALDATTIGINI ILERI SURDUGU ESI UMMUHAN ZERRIN UYGUN'U (38) BOGAZINI ESARBIYLA SIKIP, BICAKLAYARAK OLDUREN SINAN UYGUN'UN (41) (FOTOGRAFTA) 'ESI KASTEN OLDURME' SUCUNDAN AGIRLASTIRILMIS MUEBBET HAPIS ISTEMIYLE YARGILANMASINA BASLANDI. OLAYDAN 1 GUN ONCE AVUKATA DANISARAK BOSANMA SURECINI BASLATTIKLARI ORTAYA CIKAN UYGUN CIFTININ KIZI IREM UYGUN (21), SANIK OLAN BABASI DURUSMA SALONUNA GETIRILDIGINDE 'KATIL' DIYE BAGIRINCA DISARI CIKARTILDI. SANIK UYGUN, DURUSMADA ESINI KENDISINI ALDATTIGI ICIN OLDURDUGUNU SOYLERKEN, TANIK OLARAK DINLENEN M.C. ISE "UMMUHAN ZERRIN UYGUN'LA 5 YILDIR GONUL ILISKISI YASADIK" DEDI. (FOTO: DENIZLI, DHA) (ARSIV)

DENIZLI'NIN MERKEZEFENDI ILCESINDE, KENDISINI ALDATTIGINI ILERI SURDUGU ESI UMMUHAN ZERRIN UYGUN'U (38) BOGAZINI ESARBIYLA SIKIP, BICAKLAYARAK OLDUREN SINAN UYGUN'UN (41) 'ESI KASTEN OLDURME' SUCUNDAN AGIRLASTIRILMIS MUEBBET HAPIS ISTEMIYLE YARGILANMASINA BASLANDI. OLAYDAN 1 GUN ONCE AVUKATA DANISARAK BOSANMA SURECINI BASLATTIKLARI ORTAYA CIKAN UYGUN CIFTININ KIZI IREM UYGUN (21), SANIK OLAN BABASI DURUSMA SALONUNA GETIRILDIGINDE 'KATIL' DIYE BAGIRINCA DISARI CIKARTILDI. SANIK UYGUN, DURUSMADA ESINI KENDISINI ALDATTIGI ICIN OLDURDUGUNU SOYLERKEN, TANIK OLARAK DINLENEN M.C. ISE "UMMUHAN ZERRIN UYGUN'LA 5 YILDIR GONUL ILISKISI YASADIK" DEDI. (FOTO: DENIZLI, DHA) (ARSIV)

DENIZLI'NIN MERKEZEFENDI ILCESINDE, KENDISINI ALDATTIGINI ILERI SURDUGU ESI UMMUHAN ZERRIN UYGUN'U (38) (FOTOGRAFTA)  BOGAZINI ESARBIYLA SIKIP, BICAKLAYARAK OLDUREN SINAN UYGUN'UN (41) 'ESI KASTEN OLDURME' SUCUNDAN AGIRLASTIRILMIS MUEBBET HAPIS ISTEMIYLE YARGILANMASINA BASLANDI. OLAYDAN 1 GUN ONCE AVUKATA DANISARAK BOSANMA SURECINI BASLATTIKLARI ORTAYA CIKAN UYGUN CIFTININ KIZI IREM UYGUN (21), SANIK OLAN BABASI DURUSMA SALONUNA GETIRILDIGINDE 'KATIL' DIYE BAGIRINCA DISARI CIKARTILDI. SANIK UYGUN, DURUSMADA ESINI KENDISINI ALDATTIGI ICIN OLDURDUGUNU SOYLERKEN, TANIK OLARAK DINLENEN M.C. ISE "UMMUHAN ZERRIN UYGUN'LA 5 YILDIR GONUL ILISKISI YASADIK" DEDI. (FOTO: DENIZLI, DHA) (ARSIV)

Ramazan ÇETİN/DENİZLİ, (DHA)

 
Antalya'da motosiklet giriş yasağı protesto edildi
 
İşgalden kurtarılan Ağdam’da toplu mezar bulundu
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
81 ilde narkotik operasyonu: 952 gözaltı
İÇİŞLERİ Bakanı Ali Yerlikaya, 81 ilde gerçekleştirilen 'Yüzüncü Yıl' ...
Abdullah Gül, amcasının eşinin cenazesine katıldı
11’inci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Kayseri'de vefat eden amcasının eşi ...
Şırdancı Mehmet'e THY'den 6 ay bilet yok
TÜRK Hava Yolları'nın (THY) İstanbul-Gaziantep seferini yapan uçağında ...
 
Kardeşinin aracına ateş açtı: 1 ölü, 1 yaralı
ZONGULDAK'ın Ereğli ilçesinde, Nejdet Kaymaz (60), arazi anlaşmazlığı ...
Beyaz Show'un yayınlanacağı kanal belli oldu
Yıllar sonra Beyaz Show ve bir yarışma ile ekrana döneceğini duyuran Beyazıt ...
Sibel Can duyurdu: Usta sanatçı hayatını kaybetti
İbrahim Tatlıses ve Sibel Can gibi ünlü isimlere sahnede eşlik eden keman ...
 
Bakan Güler: Terörle mücadelemiz artan bir şiddetle devam edecek
MİLLİ Savunma Bakanı Yaşar Güler, "Terörle mücadelemizde herhangi bir ...
Saçlarını dolarla kapattı, büyük tepki topladı
Güzellik merkezi sahibi ve fenomen Dilan Polat, bir şube açmak için Dubai'ye ...
Kaçkar'a tırmandı, buzla kaplı gölde yüzdü
RİZE’nin Çamlıhemşin ilçesinde doğa fotoğrafçısı ve dağcı Hasan Önder, ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Düdük endişesi ve kazan-kazan
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Elitist bir tutku
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan ayında finansal konularda büyük şanslar yakalayabilirsiniz. Kazançlarınızı arttırabilmek adına pek çok fırsatın ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva