Aşkına karşılık vermeyen kadını öldürdü
Aşkına karşılık vermeyen kadını öldürdü
Kuznetsov, rüşvetten gözaltına alındı
Kuznetsov, rüşvetten gözaltına alındı
Hedef engelsiz Konyaaltı
Hedef engelsiz Konyaaltı
Ayten Gökçer hayatını kaybetti
Ayten Gökçer hayatını kaybetti
15 Ocak 2012 Pazar - 10:48

Ansiad ödülleri töreni

ANTALYA Sanayici ve İşadamları Derneği'nin 22’nci kuruluşu yıldönümü nedeniyle düzenlenen 2011 yılı ‘Kültür ve Sanat Ödülleri’, ‘Yılın Medya Ödülleri’ ve ’Yılın Başarılı İşadamı Ödülü’ sahiplerine teslim edildi.

Ansiad ödülleri töreni
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

ANSİAD'ın 22'nci kuruluş yıldönümü dolayısıyla Rixos Downtown Antalya Oteli'nde ''ANSİAD 2011 Yılı Ödülleri'' töreni düzenlendi. Ödül törenine Antalyalı birçok işadamı ve davetli katıldı. ANSİAD Yüksek Danışma Kurulu tarafından yapılan değerlendirmede Yüksel Tohumculuk Genel Müdürü ve Araştırma Müdürü Mehmet Yüksel ‘Yılın Başarılı İşadamı’ ödülünü aldı. Mehmet Yüksel’in ödülünü Vali Yardımcısı Nuri Ziya Türkdoğan verdi. Yılın Medya Ödülleri kategorisinde ise Hürriyet Gazetesi Ekonomi Müdürü Vahap Munyar, ANSİAD Özel Ödülü’ne layık görüldü. Vahap Munyar’ın ödülü Ak Parti Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç tarafından Hürriyet Gazetesi Akdeniz Temsilcisi Hayri Dizerkonca’ya verildi. Törende Akdeniz Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Arkeoloji Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Nevzat Çevik ve Taş Ustası Mehmet Işıklı ise Yılın Kültür ve Sanat Ödüllerini aldı. 


Antalya siyaset, bürokrasi ve iş dünyasından çok sayıda isminler aldığı gecede konuşan ANSİAD Ergin Civan, 2011’de Türkiye’nin ekonomisinin yüksek potansiyelini gösterdiğini belirterek, Antalya’nın da başarılı bir yılı geride bıraktığını söyledi. Antalya’nın Expo 2016 gibi büyük olaylara odaklanması gerektiğine de değinen Civan, Antalya’nın özellikle kış aylarındaki kirli havası ve trafik sorunlarını gündeme getirdi. 

Civan, Avrupa ülkelerinde yaşanan ekonomi durgunluğunun birkaç yıl daha devam edebileceğini, bu nedenle işadamlarının Rusya ve Uzak Doğu pazarlarına daha çok önem vermesi gerektiğini belirtti.

Ergin Civan, Türkiye'de güzel şeyler görmek, dinlemek ve konuşmak istediklerini vurguladığı konuşmasında, başarılı insanların ödüllendirilmeye ihtiyaçları olduğunu dile getirdi, bu doğrultuda başarılı insanları ANSİAD kapsamında ödüllendirdiklerini bildirdi.
Ülke gündeminde üzüntülü ve şaşırtıcı olaylar yaşandığını, tartışmaların ve suçlamaların gündemden eksik kalmadığını ifade eden Civan, şöyle konuştu:
 ''Tüm bunlara rağmen işadamları olarak Türkiye'nin gelişmiş demokrasi ve gelişmiş ekonomi yönünde ilerlemeye devam edeceğine, devam etmesi gerektiğine inanıyoruz''
Yaşanan ekonomik kriz nedeniyle bazı Avrupa ülkelerinin iflasın eşiğine geldiğini, memurların sayısının azaltıldığını, vergilerin artırıldığını, maaşlarda kesintiler yapıldığını hatırlatan Ergin Civan, Türkiye'deki ekonominin ise 2011 yılında yüzde 8 büyüme kaydettiğini vurguladı.
Türkiye'de 1 milyon 700 bin istihdam yaratıldığını, seçim yılı olmasına rağmen bütçe açığının yüzde 1'de kaldığını ifade eden Civan, ''Ancak cari açıkta rekor kırdık, enflasyon çift haneye yükseldi, bunlar 2011'in başarısını gölgeledi'' diye konuştu.
Civan, 2012 yılından da beklentilerin çok olumlu olmadığını ve Avrupa ülkeleri için de daha kötü geçeceğini dile getirerek, şöyle konuştu:
''Ekonomideki durgunluk birkaç yıl sürecek. Avrupa'nın lokomotifi Almanya bile durgunluğa girebilir. İstanbul köprü ihalesi ve elektrikteki özelleştirme ihaleleri finansman sorunlarını şimdiden gösteriyor. Doğu sınırlarımızda İran ve Suriye şimdiden etkilemeye başladı. Petrol fiyatları artıyor. Bu çerçevede Rusya ve Uzak Doğu pazarlarına daha çok önem vermemiz gerekiyor.''
Ekonomide kayıt dışılık sorununun çözülmesi ve sanayi üretimi için daha elverişli bir teşvik sistemi gerektiğini belirten Civan, sonuç ne olursa olsun Türkiye'nin bir yılına değil, orta ve uzun vadeye baktıklarını bildirdi. Civan, bu konuda hem Türkiye'ye hem de kendilerine güvendiklerini vurguladı.

Antalya'nın da artık kamu kurumlarıyla, sivil toplumuyla, iş dünyası ile uluslararası çapta ortak organizasyonlara imza atmaya başladığını vurgulayan Civan, ''2012 yılında iç pazarda, turizmde ve ihracatta gelişmeler bizi çok mutlu etmeyebilir. Ama biz Antalya olarak birkaç aylık vadenin uzağına bakmalı ve EXPO 2016 gibi büyük hedeflere kendimizi hazırlamalı, geçen yılki başarımızı devam ettirme konusunda el birliğiyle gayret etmeliyiz'' diye konuştu.

KİM NE ÖDÜL ALDI?
ANSİAD'ın 2011 yılı ödülleri törende sahiplerine verildi. Haber dalında birincilik ödülü ''İşte Zehirköy/Panzehir Harekatı'' başlıklı çalışmasıyla Akşam Gazetesi’nden Mustafa Kozak'a verildi. Yine haber dalında mansiyon ödülü de ''Topraksız tarımın da başkenti olacak'' başlıklı çalışmasıyla Duygu Şahin Durmaz layık görüldü.

İnceleme-araştırma dalında ise birincilik ödülü ''Çocuklu tatil pazarı büyüyor, Türkiye'nin payı artıyor'' başlıklı çalışmasıyla Erol Karabulut'a, mansiyon ödülü de ''Hayalet Fabrikalar'' başlıklı çalışmasıyla Faruk Keskin'e verildi.

Program dalında da ''Sürmanşet'' adlı radyo programı ile birinciliğe Radyo Martı Program Yapımcıları ve Sunucuları Ersin Bekler ile Yasemin Bora layık görüldü. ''Ekonomi'' alanında ise ANSİAD özel ödülünü Hürriyet Gazetesi Yazarı Vahap Munyar aldı.
Yılın kültür ve sanat ödülleri kapsamında ise ANSİAD 2011 yılı kültür ödülü Akdeniz Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Arkeoloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nevzat Çevik'e, ANSİAD 2011 yılı sanat ödülü de taş ustası sanatçı Mehmet Işıklı'ya verildi. Yılın başarılı işadamı ödülüne ise Yüksel Tohumculuk Tarım Tic. Ltd. Şti'nin Genel Müdürü ve Araştırma Müdürü Mehmet Yüksel layık görüldü.

Daha sonra ANSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Civan ile geçmiş dönem başkanlarının pasta kesim töreni gerçekleştirildi. Tören, Grup Opus ile Recai Kırmızıtaş, AKEV Koleji İlköğretim Okulu Müdürü Güler Yılmaz ve Akdeniz Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Burcu Demirel Utku tarafından verilen konserle sona erdi.

ÖDÜL TÖRENİNDEN NOTLAR İÇİN TIKLAYIN

 
Deniz, 9 gün sonra Deniz'in cesedini verdi
 
Eşini ve 2 çocuğunu öldürdü; 'Allah bizi bekliyor' notu bıraktı
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
EDİTÖRÜN NOTU 15 Ocak 2012 Pazar 12:58

Sayın Cinokur, bu haberdeki fotoğraflarda ödül alan 3 gazetecinin de olduğu kareler vardır. Toplu fotoğrafta Akşam Gazetesi ve Dünya Gazetesi muhabirleri ve tek fotoğrafta, Hürriyet Gazetesi'nden Munyar'ın ödülünün Antalya temsilcisi tarafından alınırken görüntüsü yayınlanmıştır. Ödül gecesinden elimize ulaşan tüm fotoğraflar bu kadardır. Yoksa herhangi bir art niyet olamaz. Sevgiler...

Yorumu oyla      4      4  
fikri cinokur 15 Ocak 2012 Pazar 12:01

Gazeteci arkadaşlarımızın fotoları yok. Onları yok mu saydınız. Başarılı iş adamlarının, sanatçıların fotoğraflarını veriyorsunuz ama meslektaşlarımızın fotoğraflarını sayfanızda yer vermiyorsunuz. Meslek aşkı, meslek dayanışması ! Yazık...

Yorumu oyla      4      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Deniz, 9 gün sonra Deniz'in cesedini verdi
Konyaaltı sahili açıklarında, falezlere yakın bölgede bir cisim görüldüğü ...
Bir şikayet var
Gün Haber okuru Onur Baki Vural, Akdeniz Üniversitesi ile ilgili bir şikayeti ...
TEMA’dan AGC’ye anlamlı ziyaret
TEMA Vakfı Antalya İl Temsilcisi Prof. Dr. Koray Sönmez , Temsilci yardımcısı ...
 
Ruslar yeni yılı kutladı
Antalya'nın Alanya İlçesi'nde yerleşik yaşayan Ruslar, eskiden kullandıkları ...
Eşi ve 2 çocuğunu öldürdü, intihar etti
Antalya'nın Manavgat İlçesi'nde oturan Mustafa Demirkan, pompalı tüfekle ...
THK 5 yıl içinde 100 uçak üretecek
Türk Hava Kurumu (THK) Genel Başkanı Osman Yıldırım, 2013 yılında kurumun ...
 
Yolun karşısına geçerken otomobil çarptı
Antalya'nın Demre İlçesi'nde, yolun karşısına geçmeye çalışan restoran ...
Kaş'ta ağaçlar çiçek açtı
Türkiye'nin özellikle doğu ve iç kesimlerinde kış şartları etkili olurken, ...
Organ ticareti operasyonunda 8 kişi tutuklandı
Antalya Emniyet Müdürlüğü'nün düzenlediği organ ve doku nakli ticareti ...
 
Dursun Gündoğdu
Ak Parti Antalya'da ders almamış
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Tasarruf paketi
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Ne kadar tehlikeli ?
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan ayında finansal konularda büyük şanslar yakalayabilirsiniz. Kazançlarınızı arttırabilmek adına pek çok fırsatın ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva