Galatasaray'dan Dries Mertens kararı
Galatasaray'dan Dries Mertens kararı
Başkan Kotan'ın ilk ziyareti Kaymakam Köse'ye
Başkan Kotan'ın ilk ziyareti Kaymakam Köse'ye
Antalya'da ekolojik yaşama can suyu
Antalya'da ekolojik yaşama can suyu
Bahar: Faiz artışları konut satışlarını olumsuz etkiledi
Bahar: Faiz artışları konut satışlarını olumsuz etkiledi
27 Ağustos 2020 Perşembe - 15:29

Antalya CHP'de olaylı görevden alma

CHP Antalya İl Başkanlığı bir açıklama yaparak, Korkuteli ilçe başkanı ve yönetiminin görevden alındığını duyurdu. Açıklamada, gelen şikayetler doğrultusunda yapılan araştırma sonunda usulsüz ve makbuzsuz para toplandığı vurgulandı.

Antalya CHP de olaylı görevden alma
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

İŞTE O AÇIKLAMA:

"Cumhuriyet Halk Partisi, kökleri Kuva-yi Milliye’ye ve Müdafaa-i Hukuk Cemiyetlerine dayanan, kurtuluşun ve kuruluşun partisidir. Mustafa Kemal Atatürk’ün partisidir. Devrimci bir partidir. Tüm bu büyük sorumluluğu taşıyan bir bilinçle mali açıdan şeffaf ve hesap verilebilir bir yönetim anlayışını savunan, parti içi demokrasinin ve denetleme mekanizmalarının eksiksiz bir şekilde uygulandığı bir siyasi partiyiz.

Partimizin birleştirici kültürünü ve geleneklerini özümsemekte zorlanan bir grup, Antalya İl örgütümüzün, 9 Şubat 2020 tarihinde gerçekleştirilen Antalya İl kongresinin rövanşı doğrultusunda hareket ettiğini iddia edebilecek kadar alçalmışlardır.

Cumhuriyet Halk Partisinin üyeleri, delegeleri kapıkulu değil; özgür ve hür iradeli insanlardır. Parti içi demokrasinin gereği olarak kendi doğruları temelinde bütün delegelerimizin istediği adaya oy kullanma hakkı vardır. Seçimleri ve zaferleri anlamlı kılan da parti içi demokrasinin bu temel ilkesidir. “Ya bizdensin ya ondansın” temelinde bir anlayışla hareket eden, dar grupçu anlayışa karşı diyoruz ki; CUMHURİYET HALK PARTİSİ’NİN BÜTÜN ÜYELERİ BİZİM ONURUMUZDUR, BİZİM GURURUMUZDUR!

Şimdiye kadar karar alırken ASLA VE ASLA intikam ve kin duygusuyla hareket etmedik, etmeyeceğiz, edenlere de fırsat vermeyeceğiz!

Çünkü bizim derdimiz koltuk değil!

Bizim derdimiz Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun liderliğinde CUMHURİYET HALK PARTİSİ’Nİ İKTİDARA TAŞIMAKTIR!

26 Ağustos 2020 tarihinde toplanan Yönetim Kurulumuz, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlarımızın da katılımı ile gerçekleştirilmiş nitelikli çoğunluğun sağlandığı toplantı da OY BİRLİĞİ ile alınan ve Korkuteli İlçe Örgütümüzün yönetimini görevden aldığımızı ilçe başkanı ve saymanının ihraç talebiyle tedbirli olarak Disiplin Kuruluna sevk edildiğini üyelerimize ve kamuoyuna bildiririz.

Söz konusu karar ile ilgili; eskiden il ve ilçe yöneticiliği yapmış ve hatta halen aktif olarak kimi seçilmiş görevlerde bulunan unsurların da içinde bulunduğu bir odak tarafından, özellikle sosyal medya üzerinden adeta bu kararı alan İl Yönetimini itibarsızlaştırmak üzere yapılan kampanya üzerine disiplin soruşturmasına neden olan konulara açıklık getirmek zorunluluk haline gelmiştir.

Mart 2020’den bugüne Korkuteli İlçemizdeki bazı yöneticilerimiz, parti tabanı ve kamuoyunun yoğun şikayet ve rahatsızlıklarıyla gündemimize gelmektedir.

Bu şikayet ve rahatsızlıklar üzerine İlçe Başkanı ve yönetimiyle yaptığımız görüşmelerde tarafımıza sorun olmadığını iletmişlerdir. Buna rağmen aynı şikayet ve rahatsızlıkların artarak devam etmesi üzerine ise 22.06.2020 tarihinde, inceleme ve soruşturma için komisyon oluşturup görevlendirilmiştir.

Komisyonumuzun incelemeleri ve soruşturmaları sonucunda; kamuoyunda ve parti tabanında konuşulanların çoğunun doğru olduğunu, Cumhuriyet Halk Partisi’nin ilkelerine ve kurumsal yapısına uymayacak biçimde usulsüz ve makbuzsuz para toplandığını tespit ettik.

Buna istinaden, 26 Ağustos 2020 tarihinde İl Yönetim Kurulunun oybirliği ile aldığı kararla ve genel merkezimizin bilgisi dahilinde, tüzüğümüzün 25/2 maddesi gereğince Korkuteli İlçe Başkanı ve yönetimi görevden alınmıştır. Bu kararı kongrenin RÖVANŞI olarak göstermeye çalışanlara önemle duyurulur!

Göreve gelirken idare etmeye değil, yönetmeye geliyoruz diye söz vermiştik. Şanlı ve şerefli Cumhuriyet Halk Partisi tarihine hiçbir şekilde kara çalınmasına müsaade etmeyeceğiz. Bu davranışları sergileyen kimseleri de idare etmeyeceğiz. “Bir memlekette namuslular namussuzlar kadar cesur olmadıkça, o memlekette kurtuluş yoktur.”

Etiketler:
 
Kemer'de kurs hazırlıkları sürüyor
 
Pakistan’daki sel felaketinin bilançosu
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 1 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
demir 28 Ağustos 2020 Cuma 07:45

Şu il başkanının açıklamasına bakın tam bir fecaat.Nusret Bayar seçildiği günden beri fincancı dükkanına girmiş fil misali kırıp dökmekten başka bir iş yaptığı yok.Bir seçim sonucunda şu veya bu nedenle seçilmiş bir insan ne yapar, önce etrafını şöyle bir derler toparlar.Kendisine oy versin vermesin herkesi kaynaştırır,oysa seçimden sonra Antalya CHP birden fazla parçalara bölünmüş,hatta öyle ki yamalı bohça misali bir araya gelemediklerinden, parti meclisine ülkenin beşinci kenti olmalarına rağmen bir kişi bile seçilememiş.Peki bu güne kadar farklı bir şey yaptığını duyan var mı,yukarıdaki açıklamaya bakın, bir kaşık suda adam boğmaya kalkmak gibi bir şey olmuş.İl Başkanı seçildiği günden beri şöyle bir baksın, Korkuteli ilçesine İl teşkilatından veya Genel Merkezden ne kadar para göndermişler.Herkes bilir ki mahalli üç beş kuruşla bu parti teşkilatları görevlerini yapmaya çalışırlar.Hatta İlçe Başkanları başta olmak üzere yöneticiler çoğu zaman kendi ceplerinden masrafları karşılarlar.Bunu Nusret Bayar'da iyi bilir ama demek ki maksat 'ÖKÜZÜN ALTINDA BUZA ARAMAK.'Böyle küçük işlerle uğraşacağına önce kongrede bas bas bağırdığın sözü bir yerine getirsen olmaz mı,söz vermek öyle kolay değil,kongrede insanları galeyana getirdin,ne diyordun ben seçilirsem Büyükşehir'de İsa Akdemir çalışamaz,ne oldu hala çalışıyor.Başka söylediklerini yazmaya gerek bile yok,Anadolu'da ne derler 'TAŞIYAMAYACAKSAN KÜTÜĞÜN ALTINA GİRME DERLER.'Girdiğine göre ya taşıyacaksın, yada tabiri caizse bitene kadar dişini sıkacaksın, öyle meleme yok.

Yorumu oyla      1      1  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kim bu 1000 dairesi olan eski vekil?
İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda ...
CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Özkan Yılmaz oldu
CHP Antalya 16'ncı İl Gençlik Kolları Olağan Kongresi'nde Deniz Çapanoğlu'na ...
İYİ Parti'de Başaran ve Kaya yarışacak
İYİ Parti Antalya İl Kongresi'ne sayılı günler kala il başkanı Mehmet ...
 
CHP'li başkanlar 'korona'dan dökülüyor
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Muhittin Böcek'in koronavirüs ...
İzmir CHP'den iki acı haber
CHP İzmir iki ölümle birden sarsıldı. Konak Belediye Meclis Üyesi Nurettin ...
CHP'de iki kadının zaferi
CHP’nin 3. kadın genel sekreteri Böke “Birlikte umudumuzu yeniden kurmalıyız” ...
 
Antalya'dan Bahar Önal, CHP Kadın Kolları yönetiminde
CHP Kadın Kolları 14. Olağan Kurultayı'nda, Aylin Nazlıaka Kadın Kolları ...
İşte CHP'yi yönetecek kadro
CHP'de Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, Parti ...
İYİ Parti İl Başkanı Başaran, adaylığını açıkladı
İYİ Parti Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran, il başkanlığında yeniden ...
 
Dursun Gündoğdu
Kepez yeniden AKP’ye geçer mi?
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Ulusal Egemenlik
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva