Eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü bulundu
Eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü bulundu
Orman yangınlarıyla mücadele işbaşı eğitimi
Orman yangınlarıyla mücadele işbaşı eğitimi
Galatasaray'dan Dries Mertens kararı
Galatasaray'dan Dries Mertens kararı
Başkan Kotan'ın ilk ziyareti Kaymakam Köse'ye
Başkan Kotan'ın ilk ziyareti Kaymakam Köse'ye
7 Mart 2021 Pazar - 10:25

Antalya, Hint düğünleri için uçuşları bekliyor

ANTALYA'da koronavirüs salgını öncesi gerçekleşen masalsı Hint düğünlerinin tekrar düzenlenmesi için hazırlıklar tamamlandı. Pandemi nedeniyle uçuşların kapalı olduğu Hindistan ve İngiltere'ye hava trafiğinin açılmasıyla yurt dışı bağlantılı düğünlerde patlama bekleniyor.

Antalya, Hint düğünleri için uçuşları bekliyor
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Antalya başta olmak üzere Bodrum ve İstanbul'da büyük bütçeli Hint düğün organizasyonları gerçekleştiren Inventum Global'in kurucu ortağı Bünyat Özpak, koronavirüs nedeniyle kapalı olan Hindistan'dan ve Hintli nüfusun yoğunlukta olduğu İngiltere'den Türkiye'ye uçuşların açılmasının önemini anlattı.

ANTALYA BASTA OLMAK UZERE BODRUM VE ISTANBUL'DA BUYUK BUTCELI HINT DUGUN ORGANIZASYONLARI GERCEKLESTIREN INVENTUM GLOBAL'IN KURUCU ORTAGI BUNYAT OZPAK (FOTODAKI), KORONAVIRUS NEDENIYLE KAPALI OLAN HINDISTAN'DAN VE HINTLI NUFUSUN YOGUNLUKTA OLDUGU INGILTERE'DEN TURKIYE'YE UCUSLARIN ACILMASININ ONEMINI ANLATTI.(FOTO:IBRAHIM LALELI/ANTALYA-DHA)

DÜĞÜNLERİ PANDEMİ KURALLARINA GÖRE ORGANİZE EDECEĞİZ

Antalya ve çevresindeki beş yıldızlı otellerin pandemi önlemleriyle dünyada örnek gösterildiğini, bölge turizminin pandemi sınavını başarıyla geçtiğini hatırlatan Özpak, düğün organizasyonları için de tüm hazırlıkların tamamlandığını kaydetti. Hindistan'da düzenlenen düğünlerin binlerce kişi yerine 100- 200 kişinin katılımıyla, küçük çapta yapıldığını anlatan Özpak, “Burada yapılacak düğünleri pandemi önlemleri uygun şekilde organize etme kabiliyetine sahibiz. Uçuşlar açıldıktan sonra düğünlerimiz de başlayacak. 2021 yaz sezonu hazırlıklarımızı tamamladık. Beklentimiz düğünlerin başlaması için en önemli detay olan havayolu uçuşlarının açılması" dedi.

ANTALYA'DA KORONAVIRUS SALGINI ONCESI GERCEKLESEN MASALSI HINT DUGUNLERININ TEKRAR DUZENLENMESI ICIN HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI. PANDEMI NEDENIYLE UCUSLARIN KAPALI OLDUGU HINDISTAN VE INGILTERE'YE HAVA TRAFIGININ ACILMASIYLA YURT DISI BAGLANTILI DUGUNLERDE PATLAMA BEKLENIYOR.(FOTO:ANTALYA-DHA-ARSIV)

İNGİLTERE'DE YAŞAYAN HİNTLİLER DE ÖNEMLİ

İngilizlerin daha çok Marmaris ve bölgesindeki butik otellerdeki sade düğünlerle evlendiğini, bunun da bölge turizmi için önemli olduğunu anlatan Özpak, "2020 yılı 1 Haziran'da başlayan normalleşme süreci sonrası İngiltere'de yaşayan 3 ve 4'üncü kuşak Hint vatandaşlarının düğünlerine yoğunlaştık. İngiltere ile uçuş sıkıntımız olmadığı için organizasyonlar gerçekleştirebildik. Önceki yıllarda da Antalya'da gerçekleşen her 10 Hint düğününden 3'ü İngiltere merkezliydi" diye konuştu.

AŞIDAKİ GELİŞME TALEPLERE OLUMLU YANSIDI

Masalsı düğünlerin yeniden başlayacağı günü iple çektiklerini sözlerine ekleyen Özpak, “Covid-19 salgınından en çok toplu organizasyonlar, konferanslar, kongre ve düğün organizasyonları etkilendi. Düğünler çok hareketliydi, pandemiyle birlikte duraksadı. Özellikle hava trafiğinin kapanmasıyla tamamen durdu. Planlanmış düğünlerimiz vardı, onları ileri tarihlere attık. Sektör olarak beklemedeyiz. Her gün bir şeylerin değiştiği dönemdeyiz. Aşı gelişmesi talep sayısını artırdı. Talepte ciddi artış var. Bunlar için en önemli unsur hava trafiği. Uçaklar uçmaya başlayınca bunları gerçekleştirebilecek potansiyeldeyiz. Antalya'da yaptığımız düğünler belli bir refah seviyesinin üzerinde gerçekleştirdiğimiz düğünler. Marmaris gibi yerlerde yapılanlar ise daha küçük ve butik düğünler" şeklinde konuştu.

UÇUŞLAR AÇILIRSA, 2021 SEZONUNDA HİNT DÜĞÜNLERİ PATLAR

Düğünlerin de kendi içinde ayrıştığını aktaran Bünyat Özpak, "Lüks düğünler dendiğinde İstanbul, Antalya ve Bodrum sıralaması yapıyoruz. Düğün turizmi 20 yılda yavaş yavaş oluştu. Belli bir refah seviyesindeki insanlar, yurt dışında düğün yapmanın farkındalığını yaşadı. Hindistan çok büyük bir coğrafya. 1.2 milyar nüfusa sahip bir ülke. Hintliler için doğumdan, ölüme kadar en önemli detay gerçekleştirdikleri düğünleri. Belli bir refah seviyesinin üzerindeki herkes düğünleri için büyük bütçeler ayırıyor. İngiltere'ye dönecek olursak, Hint diasporasının yoğun olduğu bir ülke. Birkaç yüzyıldır bu iki ülkenin ilişkisi var. İngiltere'de yaşayan Hintlilerin de çok düğününü yaptık" diye konuştu.

ANTALYA'DA KORONAVIRUS SALGINI ONCESI GERCEKLESEN MASALSI HINT DUGUNLERININ TEKRAR DUZENLENMESI ICIN HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI. PANDEMI NEDENIYLE UCUSLARIN KAPALI OLDUGU HINDISTAN VE INGILTERE'YE HAVA TRAFIGININ ACILMASIYLA YURT DISI BAGLANTILI DUGUNLERDE PATLAMA BEKLENIYOR.(FOTO:ANTALYA-DHA-ARSIV)

İbrahim LALELİ/ANTALYA, (DHA)-

 
'Havlayan köpek ısırmaz demeyin, ısırır'
 
Başkan Esen: Risk haritasında Antalya'ya mavi yakışır
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
'Havlayan köpek ısırmaz demeyin, ısırır'
ULUSLARARASI Köpek Irkları ve Kinoloji Federasyonu Başkanı Boran Aydın,  ...
Antalya Emniyeti'nin 'zorlu ikili'si
ANTALYA Emniyet Müdürlüğü'nün ayrılmaz ve başarılı keskin nişancı eğitmenleri, ...
Engin, Antalya'nın gururu olmaya devam ediyor
AKDENİZ Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Yarı Zamanlı İlkokulu Piyano ...
 
Antalya için tehlike çanları çalıyor
Sağlık Bakanı Koca, 27 Şubat-5 Mart haftasında illere göre 100 bin kişiye ...
Uysal; '6 Mart sıradan bir gün değildir'
Antalya'da Muratpaşa Belediyesi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Antalya'ya ...
Jandarmanın kısıtlamada durdurduğu araçtan uyuşturucu çıktı
ANTALYA İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler, şüpheli ve sokak kısıtlama ...
 
TEGV, Runatolia Maratonu'nda çocuklar için koşuyor
26 yıldır ilköğretim çağı çocuklarının, çağdaş eğitim olanaklarından yararlanmaları ...
Kısıtlamanın kalktığı Antalya'da sahil ve parklar doldu
KORONAVİRÜS risk haritasında ‘yüksek risk’ grubunda turuncu renkte yer ...
Eline geçeni balkondan attı, sonra intihara kalkıştı
ANTALYA'da psikolojik sorunları olduğu belirtilen Ünal O. (61), oturduğu ...
 
Dursun Gündoğdu
Kepez yeniden AKP’ye geçer mi?
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Ulusal Egemenlik
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva