41 ilde 'Narkoçelik-12' operasyonu: 268 gözaltı
41 ilde 'Narkoçelik-12' operasyonu: 268 gözaltı
İzmir’de FETÖ operasyonu: 12 gözaltı
İzmir’de FETÖ operasyonu: 12 gözaltı
ANSİAD'ın konuğu Özel oldu
ANSİAD'ın konuğu Özel oldu
Tarımsal üretimde fedakarlıklarla dolu 91 yıl
Tarımsal üretimde fedakarlıklarla dolu 91 yıl
4 Mayıs 2020 Pazartesi - 16:26

Antalya Sürücü ve Ehliyet Kursları

Yeni yaşam düzeninde özellikle de büyük şehirlerde ehliyet almak bir lüks olmaktan çıktı ve önemli bir ihtiyaç haline geldi. Yeni yapılan onca yola, köprülere, alt-üst geçitlerine rağmen trafiğin her yerde çok yoğun olması bu ihtiyacın en önemli göstergesidir.

Antalya Sürücü ve Ehliyet Kursları
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Trafiğin böylesine yoğun olması zaman zaman istenmeyen trafik kazalarının da meydana gelmesine neden oluyor. Kazaların büyük çoğunluğu da sürücü hatalarından kaynaklanıyor. Yani ehliyet sahibi olmak kazaların önlenmesi için yeterli olmuyor, trafik kurallarına büyük bir titizlikle uymak ve tüm dikkatimizle trafiğe odaklanmak gerekiyor. Bu öz disiplinin sağlanması ise eğitim kalitesi yüksek bir ehliyet kursundan alacağınız eğitimle olacaktır. İşte Antalya sürücü kursları en bilimsel metotlarla ve deneyimli uzman eğiticilerle sorumluluk sahibi ve güvenilir sürücüler yetiştiriyor. Kursların sınav başarıları da Türkiye ortalamasının üzerinde seyrediyor.

Turizmin özellikle de yaz turizminin başkenti olarak bilinen Antalya Türkiye’nin 5 ci büyük kentidir. Masmavi denizi, geniş ve temiz kumsalları, sıcak iklimi ile yaz tatillerinin vazgeçilmez şehrinde lüks otellerden butik otellere, pansiyon ve tatil köylerine kadar çok geniş konaklama seçenekleri vardır. Her yıl milyonlarca yerli ve yabancı turisti ağırlayacak kapasiteye sahip konaklama çeşitleri her türlü konfora sahiptir. Yaz tatillerinin başkenti olarak bilinse de şehir tarih boyunca pek çok medeniyete ev sahipliği yapmıştır ve farklı medeniyetlerden kalan tarihi eserler, tarih ve kültür gezilerinin de bu bölgeye yapılmasını sağlamaktadır. Ayrıca Antalya görmeye doyamayacağınız doğal güzelliklere de sahiptir. Antalya’ da yaz tatilinizi geçirirken bu tarihi ve doğal güzellikleri de gezip görebilirsiniz.

Şehre geldiğinizde mutlaka görmeniz ve gezmeniz gereken yerlerin başında Kaleiçi gelir. Kaleiçi’ndeki mimari özellikleriyle dikkat çeken evler, geçmiş dönemlerdeki yaşam tarzları, gelenek ve görenekleri en iyi şekilde yansıtıyor. Selçuklu döneminden kalma Yivli Minare de burada bulunuyor. Suna- İnan Kıraç Kaleiçi Müzesi Türk halk kültürüne ait eserlerin bulunduğu bir etnografya müzesidir. Atatürk Evi Müzesi 1980 yılında ziyarete açılmıştır. Aziz Nikolas Müzesi, Antalya Arkeoloji Müzesi geçmişin güzelliklerini sergilemektedir. Olympos, Side, Patara, Xanthos, Magydos, Termessos, Aspendos, Perge, Myra, gezilip görülmesi gereken çok önemli antik kentlerdir. Antalya mavi bayraklı plajlarıyla da ünlüdür. Konyaaltı Plajı, Kleopatra Plajı, Lara Karpuzkaldıran Plajı, Kemer Plajı, İncekum Plajı, Patara Plajı, Çıralı Plajı ve daha başka irili ufaklı plajlar deniz, kum ve güneş arayanlar için adeta cennetten köşelerdir. Düden Şelalesi, Manavgat Şelalesi, Kurşunlu Şelalesi, Karain Mağarası doğal güzellikleriyle ziyaretçileri büyülemektedir. Saklıkent kayak merkezi ise kış turizminin en cazip merkezlerinden biridir. Antalya’ya hava yolu ve karayolu ile ulaşım çok kolay ve rahattır. Konaklama sorunu da yaşanmaz.

Bu güzel tarih ve turizm kentinde Antalya ehliyet kursları da başarılarıyla fark yaratıyor ve ehliyet alma konusunda teşvik edici rol oynuyor. Yaş, eğitim ve sağlık şartlarınız uygunsa ve bunlarla ilgili belgelerinizi hazırladıysanız istediğiniz bir kursa hemen yazılabilirsiniz. Sürücü kurslarında 32 saat teorik dersler ve 14 saat direksiyon dersi alarak sınavlara hazırlanıyorsunuz. Teorik dersler Trafik ve Çevre, İlkyardım, Motor Tekniği ve Trafik Adabı dersleridir. Sürücü kursu teorik dersler tamamlandıktan sonra direksiyon dersleri başlar. Direksiyon dersleri iki saati simülasyonla kalan kısmı da akan trafikte verilir.  Birebir verilen direksiyon dersinde sınav için yeterli beceri kazanamayan adaylar sınava hazır hale gelene kadar derse devam eder. Yazılı sınavda ve direksiyon sınavında başarılı olan adaylara sürücü kursu sertifika verir. Adaylar bu sertifikayla ve gereken harcı da yatırarak ehliyet başvurusu yapar.

https://www.surucukurslari.com

 
Baraj göleti üzerinde oluşan yeşil tabaka tedirgin etti
 
Turgutlu'da ilk çilek hasadı başladı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Baraj göleti üzerinde oluşan yeşil tabaka tedirgin etti
DENİZLİ'nin Güney ilçesinin Adıgüzel Barajı göleti üzerinde oluşan yeşil ...
Web Tasarım Fiyatları
Bir internet sitesi hazırlamak işi bilmekle bitmeyecek bir süreçtir. Bu ...
Elazığ'da silahlı kavga: 1 yaralı
ELAZIĞ'da bir işyerinde çıkan silahlı kavgada 1 kişi yaralandı.
 
Devrilen traktörün sürücüsü yaralandı
DENİZLİ'nin Babadağ ilçesinde kontrolden çıkarak devrilen traktörün sürücüsü ...
USB Bellek Alırken Nelere Dikkat Etmeliyiz?
Uzun zamandır hayatımızda önemli bir yer kaplayan USB bellekler, her geçen ...
Adıyaman’da Yeşilova Köyü karantinaya alındı
ADIYAMAN'ın Gölbaşı ilçesine bağlı Yeşilova Köyü koronavirüs tedbirleri ...
 
'Bıdık' ile 'Karam' birbirinden ayrılmıyor
KARABÜK’ün Safranbolu ilçesinde yaşayan bir ailenin kedi ile köpeği arasındaki ...
Switch Nedir? Nasıl Çalışır? Nerelerde Kullanılır?
Günümüz teknoloji çağının hayatımıza kattığı en önemli yeniliklerden biri ...
İzmir'in güvercinlerini Darth Vader besledi
İZMİR'in Konak ilçesinde, dünyaca ünlü film serisi Star Wars günü olması ...
 
Dursun Gündoğdu
Akıllanmayacağız... Emekli polisi teleferiğin başına getirdiler
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Çılgın Türk
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Gelsin dövizler
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva