Şehit polis son yolculuğuna uğurlandı
Şehit polis son yolculuğuna uğurlandı
İYİ Parti Genel Başkanı Dervişoğlu, mazbatasını aldı
İYİ Parti Genel Başkanı Dervişoğlu, mazbatasını aldı
Reynmen ile Emire Cansu Kurtaran evleniyor
Reynmen ile Emire Cansu Kurtaran evleniyor
İş insanı Bıdı'nın torun acısı
İş insanı Bıdı'nın torun acısı
5 Haziran 2023 Pazartesi - 15:39

Antalya Valisi Yazıcı: Güzel bir ülke bırakmak ilk hedefimiz

VALİ Ersin Yazıcı, Türkiye Çevre Haftası etkinlikleri kapsamında, 'Temiz Deniz Temiz Dünya' temasıyla Türkiye'de eş zamanlı olarak düzenlenen “Depremden Etkilenen Tüm Vatandaşlarımız Adına ve Anısına Denize Saygı Çelengi" bıraktı.

Antalya Valisi Yazıcı: Güzel bir ülke bırakmak ilk hedefimiz
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Çevre bilincinin artırılması ve çevrenin korunması gibi konulara dikkat çekmek için 5 - 9 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilen Türkiye Çevre Haftası, çeşitli etkinliklerle Antalya'da kutlanmaya başlandı. Türkiye Çevre Haftası etkinlikleri kapsamında, 'Temiz Deniz Temiz Dünya' temasıyla Türkiye'de eş zamanlı olarak düzenlenen programda ilk önce sahil ve deniz dibi atıklarının temizlenmesinin ardından “Depremden Etkilenen Tüm Vatandaşlarımız Adına ve Anısına Denize Saygı Çelengi" bırakıldı. Programa Vali Ersin Yazıcı, Muratpaşa Kaymakamı Dr. Orhan Burhan, İl Jandarma Komutan Vekili Albay Burhanettin Erdoğan, İl Emniyet Müdür Vekili İlhan Murat Kulalar, Sahil Güvenlik Antalya Grup Komutanı Albay Dr. Murat Sezgin, Çevre, Şehircilik Ve İklim Değişikliği İl Müdür Vekili Ceyhan Öğren Eciş, Gençlik Ve Spor İl Müdürü Yavuz Gürhan, İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çalışkan, vatandaşlar ve çocuklar katıldı.

'ÇEVRE KONUSU BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ'

Sağlıklı bir yaşamın sürdürülebilmesi için temiz bir çevrenin önemine dikkat çekerek konuşmasına başlayan Vali Yazıcı, şunları kaydetti: "Sağlıklı bir şekilde yaşamımızı sürdürebilmek için öncelikle temiz hava, temiz su ve temiz toprak lazım. Bu üçünü temiz tuttuğumuzda biliyoruz ki, yaşam daha kaliteli ve güzel olacak. Bu üçünü kirlettiğimizde aslında kendi yaşamımızı zora sokup, kendi yaşam kalitemizi, hayat kalitemizi de zora sokmuş ve düşürmüş oluyoruz. Bu yüzden çevre konusu bizim için çok önemli. Bu konuya bence herkes çok hassas bir şekilde yaklaşmalı. Çevrenin korunması ve geliştirilmesi için elinden gelen tüm gayreti göstermeli. Doğanın, çevrenin korunması ve geliştirilmesi en önemli hedeflerimizden biri. İnşallah hep birlikte daha yeşil bir Antalya için çok çalışmaya devam edeceğiz."

VALİ YAZICI'DAN İŞBİRLİĞİ ÇAĞRISI

Çevre koruma bilincinin geliştirilmesi noktasında etkinliğin önemli katkı sunacağını aktaran Vali Yazıcı, "Gençlerimiz için ve de daha yaşanabilir bir ülke için çevre konusuna hepimizin özen göstermesi lazım. El ele vererek çocuklarımıza, gençlerimize güzel ve temiz bir dünya bırakalım. Aldığımızdan daha temiz ve daha yaşanabilir bir dünya bırakmak için herkesi iş birliğine davet ediyorum. Yeşili ve mavisiyle Akdeniz'in incisi, Turizmin başkenti Antalya'mızı ve ülkemizi daha yaşanabilir ve daha temiz bir çevre ile buluşturalım" diye konuştu.

Vali Yazıcı konuşmasının ardından Jandarma Sualtı Arama ve Kurtarma Timi (SAK), İl Emniyet Müdürlüğü ve Sahil Güvenlik Grup Komutanlığı ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden birer personele Türkiye Çevre Haftası etkinlikleri kapsamında plaket takdim etti. Program Vali Yazıcı ve protokol üyelerinin denize, "Depremden Etkilenen Tüm Vatandaşlarımız Adına ve Anısına Denize Saygı Çelengi" bırakmasıyla son buldu.

VALI ERSIN YAZICI, TURKIYE CEVRE HAFTASI ETKINLIKLERI KAPSAMINDA, 'TEMIZ DENIZ TEMIZ DUNYA' TEMASIYLA TURKIYE'DE ES ZAMANLI OLARAK DUZENLENEN DEPREMDEN ETKILENEN TUM VATANDASLARIMIZ ADINA VE ANISINA DENIZE SAYGI CELENGI" BIRAKTI.(FOTO:ANTALYA-DHA)

VALI ERSIN YAZICI, TURKIYE CEVRE HAFTASI ETKINLIKLERI KAPSAMINDA, 'TEMIZ DENIZ TEMIZ DUNYA' TEMASIYLA TURKIYE'DE ES ZAMANLI OLARAK DUZENLENEN DEPREMDEN ETKILENEN TUM VATANDASLARIMIZ ADINA VE ANISINA DENIZE SAYGI CELENGI" BIRAKTI.(FOTO:ANTALYA-DHA)

CEVRE BILINCININ ARTIRILMASI VE CEVRENIN KORUNMASI GIBI KONULARA DIKKAT CEKMEK ICIN 5 - 9 HAZIRAN TARIHLERI ARASINDA GERCEKLESTIRILEN TURKIYE CEVRE HAFTASI, CESITLI ETKINLIKLERLE ANTALYA'DA KUTLANMAYA BASLANDI.(FOTO:ANTALYA-DHA)

CEVRE BILINCININ ARTIRILMASI VE CEVRENIN KORUNMASI GIBI KONULARA DIKKAT CEKMEK ICIN 5 - 9 HAZIRAN TARIHLERI ARASINDA GERCEKLESTIRILEN TURKIYE CEVRE HAFTASI, CESITLI ETKINLIKLERLE ANTALYA'DA KUTLANMAYA BASLANDI. VALI ERSIN YAZICI JANDARMA SUALTI ARAMA VE KURTARMA TIMI (SAK), IL EMNIYET MUDURLUGU VE SAHIL GUVENLIK GRUP KOMUTANLIGI VE IL MILLI EGITIM MUDURLUGU'NDEN BIRER PERSONELE TURKIYE CEVRE HAFTASI ETKINLIKLERI KAPSAMINDA PLAKET TAKDIM ETTI.(FOTO:ANTALYA-DHA)

ANTALYA,(DHA)

 
CHP'de yeni MYK belli oldu
 
TUS uzmanlık dalı değişikliği sonuçları açıklandı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Konyaaltı ‘bitti demeden bitmez’
Süper Lig play-off final serisi üçüncü maçında Kastamonu Belediyesi GSK ...
Antalya'da kazayı küçük sıyrıklarla atlattı
ANTALYA Doğu Garajı'nda otomobilin çarptığı motosikletin sürücüsü U.S. ...
Antalya'da ihracatın yüzde 60'ı tarım sektöründen
ANTALYA Ticaret Borsası (ATB) Başkanı Ali Çandır, il ihracatın rakamının ...
 
Antalya'da kaza: 7 yaralı
ANTALYA'nın Manavgat ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 7 kişi yaralandı.
Konyaaltı’nda TSM rüzgarı esti
Konyaaltı Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu tarafından düzenlenen ‘Hicazkar ...
'Polisim' yalanıyla dolandırdı, Antalya'da yakalandı
ANTALYA'da M.A.B. adlı dolandırıcı, kendisini polis olarak tanıtıp 2 yabancı ...
 
Antalya Polisi'nden sahte para operasyonu
ANTALYA'da alışveriş merkezlerinde sahte dolar ile alışveriş yapan 4 kişi ...
Avukatlardan Antalya'da çok özel konser
ANTALYA Barosu Türk Sanat Müziği Korosu, yılın son konserinde sanat severleri bir araya getirdi.
Expo Antalya, Kepez’in çocuk çiftliği etkinliğiyle şenlendi
Çiçek ve Çocuk temasıyla, 52 ülke bahçesinin yanı sıra tematik ve koleksiyon ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Yakınlaşma olur mu?
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Ankara'da  arayışlar 
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva