Barış Arduç'un 'Gupse Özay' cevabına beğeni yağdı
Barış Arduç'un 'Gupse Özay' cevabına beğeni yağdı
Sümer Ezgü, Kumluca'da söyleşiye katıldı
Sümer Ezgü, Kumluca'da söyleşiye katıldı
3 gündür aranan genç derede ölü bulundu
3 gündür aranan genç derede ölü bulundu
7 ilde DEAŞ operasyonu: 23 gözaltı
7 ilde DEAŞ operasyonu: 23 gözaltı
30 Ekim 2018 Salı - 12:58

Antalya Yelken Kulübü'nün yeni tesisleri açıldı

ANTALYA Yelken ve Deniz Sporları İhtisas Spor Kulübü'nün, Sahil Antalya Yaşam Parkı içerisinde Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan yeni tesisleri törenle hizmete açıldı.

Antalya Yelken Kulübü nün yeni tesisleri açıldı
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Tesisin açılış törenine, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalya Yelken Kulübünün kurucu başkanı Hasan Akıncıoğlu, Komodor Ahmet Armağan, Antalya Yelken Kulübü Başkanı Mehmet Atsız ve misafirler katıldı. Cumhuriyetin 95. Yıldönümünde Antalya Yelken Kulübünün yeni tesislerinin açılışını yapmanın kendisi için büyük bir mutluluk vesilesi olduğunu ifade eden Başkan Türel, konuşmasına, "Ülke olarak bütün kazanımlarımızı borçlu olduğumuz Cumhuriyete ve Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına ne kadar teşekkür etsek azdır" sözleriyle başladı.

TESİS ÖNEMLİ BİR EKSİĞİ GİDERECEK

Yelkene gönül veren deniz tutkunları için yelken kulübün ne kadar önemli olduğunu bildiğini ifade eden Başkan Türel, 1996 yılında 6 kişi ile yola çıkan Antalya Yelken Kulübü'nün bugün 250 civarında bir sporcu ordusuna sahip olduğunu söyledi. Menderes Türel, "Deniz şehri olan Antalya'nın denizde sporcularının yetişiyor olması yelken kulübümüz ile mümkün. Bu nedenle yelken kulübümüzün çok önemli bir sorumluluğu olduğunu düşünerek her zaman elimden geldiği kadar destek olmaya çalıştım. Bu tesisin önemli bir eksiği gidereceğine inanıyorum" dedi.

Kulübün daha önce Boğaçayı'nda bulunan tesislerinin kullanımı noktasında da önemli çalışmaları ortaya koyduğunu anlatan Menderes Türel, Konyaaltı Sahil Projesi gündeme geldiğinde yelken kulübünü sahipsiz bırakmamak adına bu tesisi hayata geçirdiklerini anlattı.

'HİZMET YAPARKEN ENGELLERLE KARŞILAŞIYORUZ'

Antalya'nın refah ve yaşam kalitesini arttırmak için çalıştıklarını vurgulayan Türel, raylı sistemler, Boğaçayı'nda yat limanları, kruvaziyer limanlar yapmaya çalışıyorken bazı kesimlerin bunu engellemeye çalışmasını üzülerek izlediğini dile getirdi. Konyaaltı sahil projesi ile ilgili de aynı engellemeler ile karşılaştıklarını kaydeden Türel, “Konyaaltı'nda bazı vatandaşlarımız el ele tutuşarak insan zincirleri oluşturdular ve bu güzellikleri Antalya'ya kazandırmamak için 'Menderes Türel sahili Antalya'ya kapatacak' diye yalan ve iftirayla adeta bir itibar erozyonu gerçekleştirdiler. Eğer biz bu projeyi bitirmemiş olsaydık bugün yelken kulübümüz hala idareten derme çatma, yine benim şahsen kendi gayretlerimle Boğaçayı'nda verdiğimiz yerde hizmetlerine devam ediyor olacaktı. İşte bugün yelken kulübümüz çok güzel, nezih bir ortamda faaliyetini ortaya koyuyor ve koyacak. İnşallah bu gençlerin arasından şampiyonlar çıkacak" dedi.

'KISIR ÇEKİŞMELER ANTALYA'YA KAYBETTİRİYOR'

"Her zaman önceliğim Antalya olmuştur" diyen Başkan Menderes Türel, siyaseti hizmetin bir kulvarı olarak gördüğünü vurgulayarak şöyle konuştu:

"Maalesef siyaseti hayatın merkezinde öncelikli yere koyanlar aslında Antalya'nın menfaatlerini en güzel şekilde düşünmeleri gerekir. Hizmeti önce çıkarıp siyaseti ikinci plana attıklarında bu gereksiz tartışmaların bize zaman kaybettirmekten başka bir işe yaramadığını görürler. Bugüne kadar ne söz verdiysek gerçekleştirmiş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ama bütün bu kısır çekişmeler Antalya'ya kaybettiriyor. Ben sadece bunun üzüntüsünü yaşıyorum. Makam ve mevki hırsıyla Antalya'yı önceliklemeden siyaseti ön plana çıkartıp Antalya'yı kısır çekişmelere kurban edenlere yeri geldiğinde bunları yüksek sesle söylemek zorundayız."

Konuşmaların ardından Antalya Yelken Kulübünün açılışı gerçekleştirildi. Başkan Türel'e yelken sporuna verdiği katkılardan dolayı teşekkür plaketi takdim edildi. Törende ayrıca Cumhuriyet Kupası yarışmalarında dereceye giren yelkencilere sertifikaları verildi. ANTALYA YELKEN VE DENIZ SPORLARI IHTISAS SPOR KULUBU'NUN, SAHIL ANTALYA YASAM PARKI ICERISINDE BUYUKSEHIR BELEDIYESI TARAFINDAN YAPIMI TAMAMLANAN YENI TESISLERI TORENLE HIZMETE ACILDI.(FOTO:ANTALYA-DHA)

ANTALYA, (DHA) 

 
ASAT bakım onarım yapıyor
 
Operada savaş müzikleri konseri
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
ASAT bakım onarım yapıyor
BÜYÜKŞEHİR Belediyesi'ne bağlı ASAT ekipleri, Alanya'nın farklı noktalarında ...
Akdeniz güzeli, Mersin tatiline başladı
ANTALYA'da Tanıtım Production tarafından 19'uncusu düzenlenen Miss Mediterranean ...
Antalyalılar kasımda sanata doyacak
ANTALYA Devlet Opera ve Balesi (DOB), kasım ayında sanatseverler için ...
 
Antalya Gençlik'te asfalt çalışmaları tamamlandı
MURATPAŞA Belediyesi, Gençlik Mahallesi'nde; kullanıma ve altyapı çalışmalarına ...
Antalya, 29 Ekim'i Yalın ile kutladı
ANTALYA Büyükşehir Belediyesi, Cumhuriyet Bayramı'nın 95'inci yıl dönümünü ...
Konyaaltı için aday adayı Özkul, büyükşehire de göz kırptı
KONYAALTI Belediye Başkanlığı için CHP'den aday adaylığını açıklayan eczacı-optisyen ...
 
Antalya'da atık elektronik eşyalar geri dönüşüme
MURATPAŞA Belediyesi, içerdikleri radyoaktif maddeler, tozlar ve ağır ...
Antalya Ters Ev'de ters fotoğraf
Antalya 'nın turistik bölgesi Kundu'da bulunan Ters Ev, büyük ilgi çekiyor. ...
İlk arama Antalya'da
TÜRKİYE'nin derin sularda petrol ve doğalgaz arayacak ilk sondaj gemisi ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Ulusal Egemenlik
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva