Galatasaray'dan Dries Mertens kararı
Galatasaray'dan Dries Mertens kararı
Başkan Kotan'ın ilk ziyareti Kaymakam Köse'ye
Başkan Kotan'ın ilk ziyareti Kaymakam Köse'ye
Antalya'da ekolojik yaşama can suyu
Antalya'da ekolojik yaşama can suyu
Bahar: Faiz artışları konut satışlarını olumsuz etkiledi
Bahar: Faiz artışları konut satışlarını olumsuz etkiledi
3 Ekim 2015 Cumartesi - 18:37

Antalya aşkı beyazperdede

ANTALYA 30 yıl aradan sonra ilk defa kent görüntülerinin kullanıldığı bir filme ev sahipliği yaptı.

Antalya aşkı beyazperdede
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Kaleiçi'nde bir taksici ile kariyer sahibi bir genç kadının aşkını anlatan film 50 bin izleyiciye ulaştı. BKM Mutfak oyuncusu Ayça Erturan ve Faik Ergin'in başrolü paylaştığı romantik komedi 'Aşk Nerede' isimli film önümüzdeki haftasonuna kadar vizyonda kalacak.

Antalya'da başta Kaleiçi olmak üzere Lara, Düden Şelasesi, Konyaaltı, Kundug gibi şehrin birçok noktasının, tarihi ve doğal güzelliklerinin mekan olarak kullanıldığı romantik komedi tarzındaki 'Aşk Nerede' filmi vizyona girdi. 25 Eylül'de Türkiye genelindeki tüm sinema salonlarında vizyona giren ve 'Bir Antalya Filmi' olarak lanse edilen Aşk Nerede filminde, BKM Mutfak oyuncusu Ayça Erturan ve başarılı oyuncu Faik Ergin başrolü paylaşıyor.

Senaristliğini ve yönetmenliğini Vay Başıma Gelenler! serilerinden tanınan Semra Dündar'ın yaptığı bu filmin yapımcılığını ise daha önce yine aynı serinin sahibi olan Kült Film'den Kemal Öğün üstlendi. Filmin diğer oyuncu kadrosu ise Eylül Öztürk, Oya Aydoğan, Kadir Çöpdemir, Doğancan Özadlı, Mustafa Şen, Leyla Üner Ermaya, Selahattin Taşdöğen, Kemal Öğün ve Gönül Dostu Şener gibi hem genç hem de tecrübeli isimlerden oluşuyor.

Fragmanı ilgi gören ve sıkça paylaşılan filmde, başroldeki BKM Mutfak oyuncusu Ayça Erturan'a, Best Model'ın tescilli yakışıklılarından başarılı oyuncu Faik Ergin arasındaki uyuma dikkat çeken yönetmen Semra Dündar, doğal ve gerçekçi aşk ve öpüşme sahneleri ile seyirciye 113 dakika boyunca aşk ve duygu seli sunulduğunu söyledi. Dündar, “Filmi izlerken, gülerken ağlayacağınıza, bol bol gözyaşı dökeceğinize emin olun ve mendillerinizi hazırlayın" dedi.

Hikayenin bir kadının gözünden, onun yaşantısını merkez alarak başına gelenleri konu edindiğini anlatan Dündar, “Bu film, beyaz yakalı diye tabir ettiğimiz kariyerli bir genç kadının, aşk ve koca arayışı esnasında karşısına çıkan onca yanlış erkekten sıyrılıp, aslında bir süredir gözünün önünde olan, ancak uzun süre yaşayacağı kalp kırıklıklarının ardından keşfedeceği doğru erkeği bulma macerasını anlatmaktadır. Mesleği televizyonculuk olan Biricik'in, taksicilik yapan sıradan bir gençle yaşadığı aşk, filmimizin ana konusudur. Ancak kariyerli bir kızla taksici bir gencin aşkı hiç de öyle kolay değildir. Önce kendi engellerini ve kafalarındaki tabuları yaşadıkları aşkın büyüklüğü ile aşmaya çalışan 2 genç, çevrelerinin ve ailelerinin baskısını da aşkın gücüyle aşabilecek midir? Üstelik Biricik'in peşinde, pusuya yatmış, farklı beklentileri olan, onca taliplisi varken" diye konuştu.

ANTALYA VE ANTALYALILARIN FİLMİ

Aş Nerede'nin Yeşilçam'dan bu yana Ferdi Tayfur'un bir filminden 30 yıl sonra ilk defa tamamı Antalya'nın merkezinde çekilen ilk film olma özelliği taşıdığını belirten yönetmen Dündar, şunları söyledi:

“Aşk Nerede, ağırlıklı olarak Kaleiçi'nde, falezlerde, Lara, Düden Şelalesi gibi romantik mekanlarda ve şehrin kalbinde çekilerek, Antalya'nın doğal güzelliklerini seyirciyle buluşturuyor. Gerçekten de Antalya'da çekildiği söylenen bazı filmler olsa da, çoğu, otel filmi olmaktan öteye gitmeyen filmler ve Antalya'yı anlatmıyor. Halbuki bir film hangi şehirde çekiliyorsa o şehrin özelliklerini taşımalı, doğal yaşamını ve şehri yansıtmalı. Biz elimizden geldiğince Antalya'yı, Antalyalıları, buradaki yaşamı ve şehrin kendine özgü dinamiklerini, doğal güzelliklerini ortaya çıkarıp tüm Türkiye'ye göstermek istedik. Hatta filmde, Antalya'ya özel müzikler yaptık."

ANTALYASPORLU ETO'O DA FİLMDE

Antalya'da film çekip Antalyaspor'u da unutmadıklarını sözlerine dile getiren Semra Dündar, filmde Antalyaspor'un dünyaca ünlü yıldızı Eto'o'nun da sürpriz görüntülerine yer verildiğini kaydetti. Fanatik bir Antalyasporlu olan başroldeki taksi şoförünün kullandığı Antalyaspyor atkısının da Eto'o'ya hediye edildiğini belirten Dündar, “Antalya'da film çekip de kentin simgesi Antalyaspor'u unutamazdık. Çekimlerin ilk günü Antalyaspor kaşkolunu filmin başrolündeki taksinin arka camına yapıştırdık. Rol gereği Kaleiçili olan başrol erkek oyuncumuzu, Antalyaspor'un fanatik taraftarı yaptık. Hatta telefonu bile Antalyaspor marşı ile çalıyor. Yani filmin başından sonuna dek Antalyaspor da bu filmde. Aşk Nerede tüm Antalya'ya ve Antalyasporlulara armağanımızdır" diye konuştu.

Mehmet ÇINAR/ANTALYA, (DHA) -

 

 
Kent Konseyi'nden futbola destek
 
Dikkatinizi şuna çekmek istiyorum
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kent Konseyi'nden futbola destek
ANTALYA Kent Konseyi Gençlik ve Spor Çalışma Grubu, Türkiye Futbol Antrenörleri ...
'Öğretmenevi ranta kurban edilmesin'
EĞİTİM ve Bilim İşgörenleri Sendikası (Eğitim-İş) Antalya Şube Başkanı ...
Belediyeden sendikaya soruşturma cevabı
ANTALYA Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada, Tüm Bel-Sen ...
 
Müvekkillerim duruşma sayesinde hücreden çıkıp güneşi gördü
ANTALYA'da 'Patlayıcı madde bulundurma' suçundan tutuklu bulundukları ...
Kadın futbolcular için de elleriyle hamur açıyor
ANTALYA'da 21 yıldır börekçilik yapan Demirspor Kulübü Başkanı Hasan Demir, ...
Çerezlik kabak çekirdeği tarla günü yapıldı
ANTALYA'nın Elmalı İlçesi'nde 'Çerezlik Kabak Çekirdeği Demonstrasyonu Tarla Günü' yapıldı.
 
Antalya EXPO 2016 için kötü haber
DAHA önce bir kez ihalesi iptal edilen ve iktidar milletvekillerinin Expo ...
Güzeller kampa girdi
ANTALYA'da bu yıl ikincisi gerçekleştirilecek The Queen of Eurasia Güzellik ...
Ölü balıklar korkuttu
MANAVGAT'ta sulama kanalında bulunan çok sayıda ölü balık, bölge sakinlerini tedirgin etti.
 
Dursun Gündoğdu
Kepez yeniden AKP’ye geçer mi?
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Ulusal Egemenlik
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva