Teleferik kazasında bilirkişi raporu dosyaya girdi
Teleferik kazasında bilirkişi raporu dosyaya girdi
Antalya'da 'Sera Okul' açılıyor
Antalya'da 'Sera Okul' açılıyor
Bebek Parkı’nda anne ve çocuk sağlığı söyleşisi
Bebek Parkı’nda anne ve çocuk sağlığı söyleşisi
Plajlarda sezon hazırlıkları
Plajlarda sezon hazırlıkları
16 Mart 2022 Çarşamba - 11:25

Antalya'da 11 yaşındaki çocuk hayatının kabusunu yaşadı

ANTALYA’nın Döşemealtı ilçesinde bir sokak köpeğinin saldırısına uğrayan E.Ş. (11) yanındaki annesi ve çevredekilerin yardımıyla kurtuldu. Köpeğin bacağından ısırdığı çocuğun ailesi ve bölgedeki esnaf, çevreye tehlike saçtığını söyledikleri köpeklerin toplatılmasını istedi.

Antalya da 11 yaşındaki çocuk hayatının kabusunu yaşadı
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Olay 14 Mart Pazartesi günü saat 16.00 sularında, ilçeye bağlı Yeniköy Mahallesi Atatürk Caddesi üzerindeki Yığmalar Kavşağı adı verilen bölgede meydana geldi. Annesiyle birlikte markete giden E.Ş.’ye o sırada otobüs durağı önünde yatan bir köpek saldırdı. Köpeğin bacağından ısırdığı E.Ş., yakınları tarafından götürüldüğü hastanedeki tedavisinin ardından taburcu edildi.

'ÇOCUKLARIMIZI SOKAĞA SALAMIYORUZ'

Çocuğun annesi Ela Şengeze, “Marketten alışverişimizi yapıp durağın önüne geldiğimizde köpekler aniden çocuğuma saldırdı. Belediyeden bu köpeklerin toplatılmasını istiyorum. Çocuklarımızı sokağa salamıyoruz. Çocuğum korkudan dışarı çıkamıyor" diye konuştu.

ESNAF KÖPEKLERDEN RAHATSIZ

Olayın yaşandığı bölgedeki esnaf da sokak köpeklerinden şikayetçi. İsa Sevgili “Biz mahalle sakinleri ve esnaf olarak köpeklerden şikayetçiyiz. Dün siyah bir köpek çocuğa saldırdı ve ısırdı. Biz şikayetçiyiz toplatılmasını istiyoruz" dedi. Sefa Yirmibeş adlı esnaf, kendisinin iki köpek beslediğine dikkati çekerek “Burada 6-7 köpek vardı. İçlerinden siyah olanı çocuk hiçbirşey yapmadığı halde saldırdı ve ısırdı. Bunlar başıboş köpek. Beslenme alanlarını caddenin gerisine taşımak daha mantıklı olur" diye konuştu. Mevlüt Karademir adlı fast-food işletmecisi ise köpeklerin özellikle gece saatlerinde büyük tehlike oluşturduğunu söyleyerek “Burada genellikle köpekler toplanıp çocuklara, insanlara, gece işten gelenlere saldırıyor. Saat 01.00’den sonra çok sıkıntı yaratıyorlar. Biz de işyerimizin önünde olduğu için araya girerek insanları kurtarmaya çalışıyoruz" dedi.

ANTALYANIN DOSEMEALTI ILCESINDE BIR SOKAK KOPEGININ SALDIRISINA UGRAYAN E.S. (11) YANINDAKI ANNESI VE CEVREDEKILERIN YARDIMIYLA KURTULDU. KOPEGIN BACAGINDAN ISIRDIGI COCUGUN AILESI VE BOLGEDEKI ESNAF, CEVREYE TEHLIKE SACTIGINI SOYLEDIKLERI KOPEKLERIN TOPLATILMASINI ISTEDI.(FOTO:ANTALYA-DHA)

Veli KÖKEN/DÖŞEMEALTI, (DHA)

 
'Evlilik tuzağı' ile 200 bin lira dolandırıcılık iddiası
 
Prof. Dr. Akın'dan 'rehavet' uyarısı
YORUMLAR
Toplam 9 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 3 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Tuba 17 Mart 2022 Perşembe 12:58

Anamıza babamıza corba vermediğimizi yazmış nerden biliyorsun böyle bir yorum yapıyorsun kişi mi hedef aldınız zulme sessiz kalan zulmü yapan kadar suçludur sizin dininiz derki mazlumu koru sizin dininiz derki siz yerdekilere merhamet edin bende size merhamet edeyim sizin dininiz derki allahin yarattığı canı almak Allaha aittir sizin dininiz derki sessiz kullarım mahşer günü konuşacak AMA SIZ OYLE BIR HALE GELDINIZ KI DINDEN IMANDAN ALLAHTAN KORKMAZ OLDUNUZ ISLAH ETSİN YARADAN TEK DILEGIM YER GOK BIR OLSUN DEPREMLER ARDI ARDI KESILMESIN SIZI O ÖLDÜRELİM DEDIGINIZ KOPEKLER KURTARSIN DIYE TOPRAK ALTINDA BEKLEYIN BU HABERLERI YAPAN GAZETECİ TURKİYEDE DÜNYADA O KADAR COK HABER VAR KI GERCEK HABER BENCE ONLARLA ILGILENEIN

Yorumu oyla      0      0  
Ayten 16 Mart 2022 Çarşamba 19:50

Sorunun kaynağını bilmeden mevcut duruma sığ bakış açısı ile bakarak,kavga dili kullanarak, gerçek sorumluların ihmallerinin hesabını sormamamak kolaycılık olur. Ayşe Hanım''ı samimiyetim olmasada tanırım. Gerçek anlamda bir hayırseverdir. İnsan, hayvan ayrımı yapmadan ihtiyacı olan her canlıya, hayatından fedakarlık ederek elinden geldiğince yardımcı olur. Hiç tanımadığınız insanları yargılamak doğru değil. O yüzlerce köpeğin arasına girer konuşur, her canlı ile iletişim dilini kullanır ve çözüm odaklıdır. Üzerinde durduğu konu anlaşılmadı yada bilerek saptırılıyor. Kurumlar görevini yıllardır yapmıyor, Kısırlaştırma yok. Günümüzde sokak hayvanları sorun haline gelmiş ise bunun birinci derecede sorumlusu Belediyelerdir. Denetlemeyenlerdir. Hayvanlarını sokağa terk edenlerdir. Hâlâ hayvan üretip satanlardır ve bunlara göz yumanlardır. Hayvanlar üzerinden rant sağlayanlardır. Bu konuda yeterli yasal düzenlemeleri yapmayanlardır. Sorumlusu sokaktaki hayvanları, vicdan dağıtılırken fazlası isabet etmiş, Allah''ın yarattığı canlılara yardım elini uzatan insanlar değil. Hayvanlara yapılan eziyetin haddi hesabı yok. Hayatta kalmaya çalışan dünyaya gelmek kendibtercihleri olmayan hayvanları suçlamak en basit ifade ile insafsızliktır. Suçlamak en basiti, çözmek için ben ne yapabilirim diye düşünen var mı? Allah bir gün dünyaya sığdıramadığınız Hayvanlara muhtaç hâle getirebilir. İlahi adalet kimin kimde hakkı varsa onu teslim edecek, kaçış yok. Biraz empati, merhamet ve vicdanlı olmak gerekli.

Yorumu oyla      0      0  
Ayşe 16 Mart 2022 Çarşamba 19:04

Kimseyi bilmeden, tanımadan hedef alamazsınız. Benim anamı, babamı hiç karıştıramazsınız.Haddinize değil. Kendi korkularınızın bedelini hayvanlara yükleyemezsiniz. Gücünüz yetiyorsa 18 yıldır Kısırlaştırma görevini yapmayan Belediyelere sorun hesabını. Benim için insan da hayvan da kıymetli. Yaradan''ın Yarattığı her canlı kıymetli. Herkes haddini bilecek ve gerçek sorumlu ve suçlulara efelenecek. Gücünün yettiğine değil. İnsana da yardım ediyorum,hayvana da beni bilen biliyor. Bilmediğiniz konularda ahkâm kesmeyin. Bugüne kadar yasaları uygulanmayan ve görevini yapmayanlara sorun hesabını görelim. Çocukları iyi egitin. Bütün canlılar ile bu dünyayı paylaşmayı öğrenin. Dünya tapulu malınız değil. Sağa sola laf yetiştirmek yerine sorunun kaynağını öğrenip, çalışmayan kurumları nasıl çalışır hale getiririz, nasıl çözüm buluruz, asgari müşterekte hayatı nasıl bütün canlılar ile paylaşırız diye kafa yorun.

Yorumu oyla      0      0  
Baslıgı ve kopegın fotoğrafını degıstırın... veli koken 16 Mart 2022 Çarşamba 18:20

Bu yaptıgınız hayvan dusmanlıgını tetıklıyor hayvan hakları ıhlali.... Oyle bır fotogrsf koymusun kı.. kopegın saldırısı ...tekmelerken sopayla doverken tecavuz ederken yakarken canlı canlı kulagını keserken uzerıne araba sürerken arabaya baglayıp sürüklerken de koyun....

Yorumu oyla      0      0  
Ahmet 16 Mart 2022 Çarşamba 16:22

Ayşe hanım maşallah çok iyi hayvan savunucusunuz ama insani hayvandan daha geriye ve daha değersiz gibi gostermissiniz su yavrumuz ölseydi sakat kalsaydı kurduğunuz cümleler yine bukadar Keskin olurmuydu ben o durakta her gün Sabah beşte otobüs bekliyorum üzerinize hiç 10 15 köpek havlayarak gelmemiş sanırım ben kırk yaşındayım elbet korkuyorum korkmamda gerekiyor çünkü üzerime gelen dişlerini göstermiş birhayvan köpeklerin savunucusu diyil o yavruya bir geçmiş olsun yazsanız daha makbule geçerdi hani derler ya bir insanın köpek kadar değeri yok diye bu yazıniz da birazda insana değer vermenizi isterdik

Yorumu oyla      0      0  
Isırılan çocuğun annesiyim 16 Mart 2022 Çarşamba 16:16

O zaman al o köpeğini evinde besle ananıza babanıza bir kap çorba vermezsiniz üşenmeden aşağıya iner üç öğün köpek beslemeye inersiniz

Yorumu oyla      0      0  
Ayşe 16 Mart 2022 Çarşamba 14:39

Haberde kullandığınız köpek fotoğrafı bile önyargıyı belli ediyor. Haberde belirttiğiniz yeri ve köpeği çok iyi biliyorum. O köpek yaklaşık bir yıldır orada ve sakin bir köpek. Bugüne kadar hiç kimseye saldırmadı, havlamadı, otobüs durağının arka kısmında kalan boşlukta yatar, yağmur yağınca bazen otobüs durağına girer. O bölgedeki hayvanları esnaf ve şok marketin bulunduğu apartmandaki insanlar besliyor, orada Belediyenin yaptığı besleme odağı var. oradaki hayvanlar bugüne kadar hiç kimseye saldırmadı. İnsanlar çocuklarını köpek korkusu ile büyütüyor, kaç defa şahit oldum, özellikle çocuklar yatan köpeğe tekme atıp geçiyor, çantasını vuruyor. Çocuklarını egitmeyen aileler yüzünden hayvanlar bu şeklide kendini korumak adına tepki verebiliyor. 2004 yılında sokak hayvanlarının Kısırlaştırılması için kanun çıktı. Hangi Belediye bu kanunun gereğini yaptı, hangi kurum denetledi, görevini yapmayan Belediyelere kim ceza uyguladı. Sokak hayvanlarının sayısı artınca köpekler toplansın, vicdan yoksunlari öldürülsün diyor. Kimin ne haddine Allah''ın yarattığı canı yok etmek. Gücünüz hayvanlara mı yetiyor. Gerçek suçlu 18 yıldır Kısırlaştırma yapmayarak sayının artmasına sebep olan Belediyeler ve hâlâ bu konuda görevlerini yapmıyorlar ve hâlâ denetleyen hesabını Soran yok. Gücünüzü Belediyelere gösterin, sokak hayvanları için gönderilen ödenekler yıllardır nereye gitmiş onları sorun, 18 yıldır yasayı neden uygulamamışlar onları sorun, gücünüz yetiyorsa görev ihmalinin hesabını sorun. 18 yıl önce görevlerini yerine getirip Kısırlaştırma yapmış olsalardı şimdi sokak hayvanları diye bir sorun olmazdı. Haydi Belediyelere hesap sormaya gidin. Kimsenin işine gelmez. Hayvanların kimsesi yok, çaresiz vurun abalıya, Allah''tan korkun be, insaf. Birde müslüman ülkeyiz öyle mi? Vicdanı, merhameti olmayanın imanı da olmaz. Hayvanlara yapılan,zulme, işkenceye, tecavüze ses yok. Arabaların çarptığı, aç, yaralı hasta,bir lokma suya,yiyeceğe muhtaç sürünerek çile çekerek ölen hayvanları gören yok. Onlar canlı değil mi? Onları da insanı Yaradan Allah yaratmadı mı? Hayvanlar itilip katılmaktan, aç susuz perişan yaşamaktan çok mu memnun, onlar mı istedi bu dünyaya gelmeyi, dünyada yaşamak kendi suçları gibi sürünmekten çok mu memnunlar. Toplum içinde yaşayan katil,sapik, hırsız, bağımlı,psikopat binlerce insan var. Onlarıda yok edin. Olmaz gücünüz güçsüze, kimsesiz hayvana yeter. Dünya Kimsenin malı değil. Herkes ölecek ve bu dünyadan defolup gidecek. Herkes kendine gelsin, aklını başına alsın. Bu dünya kimseye kalmadı,kimsede de kalmayacak.

Yorumu oyla      0      0  
Yeter ama...duruyor uyuyor....saldırıyor? Kınıyorum basını tahrik ediyorsunuz 16 Mart 2022 Çarşamba 12:23

Cocuk bırsey yapmadı dıyor...mumkun mu uyurken uyanmış saldırmıs dıyor Basladılar toplumsal yargıya toplansın barınağa dıyor Oyle bır fotogrsf koymus mı basın... kopegın saldırısı ...tekmelerken sopayla doverken tecavuz ederken yakarken canlı canlı kulagını keserken uzerıne araba sürerken arabaya baglayıp sürüklerken de koysalar

Yorumu oyla      0      0  
taş 16 Mart 2022 Çarşamba 12:05

Sokaklar köpeklerden geçilmiyor.Bu hayvan severler gelsinler bu köpekleri sahiplenerek alsın evlerine götürsünler ve beslesinler.Önemli olan insan sağlığı,bırakın çevreye şirin falan görünmeye,yapılacak iş belli 1970 ler de olduğu gibi İlçe tarım Müdürlüklerinden ekipler çıkarak sahipsiz köpekleri zehirleyerek yok ederlerdi.Hayvan barınakları deseniz ağzına kadar dolmuş,vatandaştan toplanan vergiler neden buralara harcansın.Vatandaş sokağa çıkarken elinde av tüfeği ile mi çıksın yetti artık.

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Sokak hayvanları derneği başkanına hapis
ANTALYA'da, daha önce hakkında 'ömür boyu hayvan bulundurmama' cezası ...
Avrupa'nın en iri kartalı, Konyaaltı sahilinde görüldü
KUŞ gözlemcileri Mustafa Erturhan ve Kezban Tatlı, Antalya'nın Konyaaltı ...
Özel öğrencileriin yüzü 'Mutlu Çarşamba Projesi ile güldü
ANTALYA'nın Finike ilçesinde Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 81 ilde ...
 
Antalya'da ihbar geldi, ormandaki mezar açıldı
ANTALYA'da 'ormanda mezar var' ihbarıyla bölgeye gelen polis, mezardakinin ...
Okulun kapısını tekmeleyen kadın, öğrencileri tedirgin etti
ANTALYA'da yaklaşık bir aydır hemen her gün ilkokulun kapısına gelip taş ...
Kepez'den, Eğitim Araştırma Hastanesi'ne kütüphane
KEPEZ Belediyesi, böbrek hastalarının haftada ortalama 12 saat düzenli ...
 
Vali Yazıcı, AHENK için Aksu'da
ANTALYA Valisi Ersin Yazıcı, 'Antalya'da Hedeflenen Eğitime Nitelik Kazandırma' ...
Z kuşağı kimi seviyor?
Akdeniz Üniversitesi öğrencileri tarafından düzenlenen 7. Ulusal Yönetim ...
'Kanlı Nigar' Antalya DOB sahnesinde
ANTALYA Devlet Opera ve Balesi, Geleneksel Türk Tiyatrosu'nun en önemli ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Elitist bir tutku
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Ankara'da  arayışlar 
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan ayında finansal konularda büyük şanslar yakalayabilirsiniz. Kazançlarınızı arttırabilmek adına pek çok fırsatın ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva