Eşi boşanma davası açtı
Eşi boşanma davası açtı
Antalya'da tayinde torpil iddiası
Antalya'da tayinde torpil iddiası
Kılıçdaroğlu'nun eski danışmanı tutuklandı
Kılıçdaroğlu'nun eski danışmanı tutuklandı
Helikopter bulundu... Yaşam belirtisi yok
Helikopter bulundu... Yaşam belirtisi yok
28 Aralık 2017 Perşembe - 10:23

Antalya'da 2017 böyle geçti

TURİZMİN başkenti Antalya için 2017, kimi acı, kimi tatlı olaylara sahne oldu.

Antalya da 2017 böyle geçti
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Antalya'da 2017 yılı, tarihe geçen heyecanlı günlerle hayatımıza damgasını vurdu. Yılın ilk ayının son günlerinde yaşanan bir cinayet, kent gündemini sarstı. İşadamı İsmail Erten'in oğlu Süleyman Erten, silahlı 3 kişi tarafından kaçırılıp öldürüldü.

Mart ayında gerçekleşen üçlü zirve ise dünyanın gözünün Antalya'ya çevrilmesine yol açtı. Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, ABD Genelkurmay Başkanı Orgeneral Joseph Francis Dunford ve Rusya Genelkurmay Başkanı Orgeneral Valery Vasilyeviç Gerasımov ile Belek'teki Regnum Carya Otel'de buluştu. 3 genelkurmay başkanı, Suriye ve Irak'ta sürdürülen operasyonları görüştü.

Kent gündeminde ses getiren olaylardan biri de Finike'de taş ocaklarına karşı verdikleri mücadeleyle tanınan Ali Ulvi ve Aysin Büyüknohutçu çiftinin yayla evlerinde öldürülmesi oldu. Yine Festival Çarşısı'nda çıkan yangında, 116 işyeri kullanılamaz hale geldi. Yangında zararın 1 milyon TL olduğu belirlendi.

Antalya'nın Finike, Kumluca ve Demre ilçelerinde gece oluşan hortum büyük çaplı hasara yol açtı. 38 kişi yaralandığı, 6 bin dekarda etkili olan hortum 150 milyon TL'lik zarara yol açtı. Acı olayların yanı sıra yüzümüzü güldüren olaylar da yaşandı. Aksu İlçesi'ndeki antik kent Perge'den 1960'lı yıllarda kaçırılan ve İsviçre'de ele geçirilen, Roma Dönemi'ne ait Herakles lahdi, 57 yıl sonra evine döndü. İsviçre'den Türkiye'ye getirilen 2 bin 200 yıllık Herakles lahdi, Antalya Müzesi'nde 'Yorgun Herakles' heykelinin yanına konuldu.


BÜYÜK İKRAMİYE ANTALYA'YA (01 OCAK 2017): Milyonlarca kişinin merakla beklediği Milli Piyango yılbaşı çekilişinde 60 milyon liralık büyük ikramiyenin isabet ettiği 2796288 numaralı çeyrek biletlerden biri Antalya'ya çıktı. Sonuçlar açıklandıktan sonra Antalya talihlisini aramaya başladı. Turizm kentinde büyük merak uyandıran talihlinin ismi açıklanmadı.

ISADAMI ISMAIL ERTEN'IN OGLU SULEYMAN ERTEN, ISYERINDEN CIKTIGI 06 FY 2514 CIPIYLE BIRLIKTE KIMLIGI BELIRSIZ SILAHLI 3 KISI TARAFINDAN KACIRILDI. JANDARMA OLAYLA ILGILI CALISMA YAPARKEN, ERTEN'IN CESEDI VE ARACI KORKUTELI YOLU UZERINDE YANMIS HALDE BULUNDU. ISMAIL ERTEN, OGLUNU KACIRANLARIN KENDISINI DE CAGIRIP KACIRMAK ISTEDIGINI SOYLEDI.(FOTO:ANTALYA-DHA)
ERTEN'İN EVLAT ACISI (30 OCAK 2017): İşadamı İsmail Erten'in oğlu Süleyman Erten, işyerinden çıktığı 06 FY 2514 cipiyle birlikte kimliği belirsiz silahlı 3 kişi tarafından kaçırıldı. Jandarma olayla ilgili çalışma yaparken, Erten'in cesedi ve aracı Korkuteli yolu üzerinde yanmış halde bulundu. İsmail Erten, oğlunu kaçıranların kendisini de çağırıp kaçırmak istediğini söyledi.

IS BANKASI EMEKLILER DERNEGI ANTALYA SUBESI UYELERI, ANTALYA'DA 2'NCISI YAPILAN SAKLIKENT KAR SENLIKLERI'NE KATILDI. ETKINLIKTEN DONENLERI TASIYAN MUSTAFA OZDEN YONETIMINDEKI 07 MGC 10 PLAKALI MIDIBUS, HATALI SOLLAMA SONUCU KAZA GECIRDI. ICINDE 21 KISININ BULUNDUGU MIDIBUS, YAKLASIK 10 METRELIK UCURUMA YUVARLANDI. 2 KISI OLDU, 9 KISI YARALANDI.(FOTO:TOLGA YILDIRIM/ANTALYA-DHA)
SAKLIKENT DÖNÜŞÜ KAZA (12 OCAK 2017): İş Bankası Emekliler Derneği Antalya Şubesi üyeleri, Antalya'da 2'ncisi yapılan Saklıkent Kar Şenlikleri'ne katıldı. Etkinlikten dönenleri taşıyan Mustafa Özden yönetimindeki 07 MGC 10 plakalı midibüs, hatalı sollama sonucu kaza geçirdi. İçinde 21 kişinin bulunduğu midibüs, yaklaşık 10 metrelik uçuruma yuvarlandı. 2 kişi öldü, 9 kişi yaralandı.

ANTALYA'DA MUZISYEN 55 YASINDAKI IBRAHIM BILGE, NARKOZSUZ (UYANIK KRANIOTOMI) AMELIYAT ILE BEYNINDEKI 6 SANTIMLIK KITLE ALINIRKEN SARKI SOYLEDI. IBRAHIM BILGE, AMELIYATTAN CIKTIKTAN SONRA KEMAN CALDI. BILGE, ERTESI GUN ISE HASTANEDEKI ODASINDA MINI KONSER VERDI.(FOTO:ANTALYA-DHA)
AMELİYATTA ŞARKI SÖYLEDİ (19 OCAK 2017): Antalya'da müzisyen 55 yaşındaki İbrahim Bilge, narkozsuz (uyanık kraniotomi) ameliyat ile beynindeki 6 santimlik kitle alınırken şarkı söyledi. İbrahim Bilge, ameliyattan çıktıktan sonra keman çaldı. Bilge, ertesi gün ise hastanedeki odasında mini konser verdi.

SURIYE VE IRAK'TA SURDURULEN OPERASYONLAR GENELKURMAY BASKANI ORGENERAL HULUSI AKAR'IN EV SAHIPLIGINDE ABD VE RUSYA GENELKURMAY BASKANLARININ KATILDIGI TOPLANTIDA ELE ALINDI. AKAR, ABD GENELKURMAY BASKANI ORGENERAL JOSEPH FRANCIS DUNFORD VE RUSYA GENELKURMAY BASKANI ORGENERAL VALERY VASILYEVIC GERASIMOV ILE BELEK'TEKI REGNUM CARYA OTEL'DE BULUSTU.(FOTO:ANTALYA-DHA)
ANTALYA'DA BÜYÜK ZİRVE (7 MART 2017): Suriye ve Irak'ta sürdürülen operasyonlar Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar'ın ev sahipliğinde ABD ve Rusya genelkurmay başkanlarının katıldığı toplantıda ele alındı. Akar, ABD Genelkurmay Başkanı Orgeneral Joseph Francis Dunford ve Rusya Genelkurmay Başkanı Orgeneral Valery Vasilyeviç Gerasımov ile Belek'teki Regnum Carya Otel'de buluştu.

ANAYASA DEGISIKLIGI HALK OYLAMASINDA ANTALYA, 'EVET' CEPHESINI OLUSTURAN AK PARTI ILE MHP'YE YUZDE 59.08 ILE 'HAYIR' DEDI. (FOTO:IBRAHIM LALELI/ANTALYA-DHA)
REFERANDUMDA 'HAYIR' ÇIKTI (16 NİSAN 2017): Anayasa değişikliği halk oylamasında Antalya, 'Evet' cephesini oluşturan Ak Parti ile MHP'ye yüzde 59.08 ile 'Hayır' dedi. 1 Kasım seçimlerine göre iki partinin kaybı yüzde 18.4 oldu. 1 milyon 639 bin seçmenin bulunduğu Antalya'da merkez ilçeler Muratpaşa, Konyaaltı, Kepez ile büyük ilçeler Alanya, Manavgat ve Serik belirleyici oldu.

CHP ESKI GENEL BASKANI VE ANTALYA MILLETVEKILI DENIZ BAYKAL'A AIT TERMESSOS BULVARI'NDAKI 3 KATLI IS MERKEZI, KIMLIGI BELIRSIZ KISI YA DA KISILERCE SOYULDU.(FOTO:ANTALYA-DHA)
BAYKAL'IN İŞ MERKEZİ SOYULDU (29 NİSAN 2017): CHP eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal'a ait Termessos Bulvarı'ndaki 3 katlı iş merkezi, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce soyuldu. İş yerinin asansör kapıları başta olmak üzere asansör beyni ve bina içinde tüm elektrik kabloları çalındı. 150 bin TL civarında zarar olduğu belirtildi.

FINIKE'DE TAS OCAKLARINA KARSI VERDIKLERI MUCADELEYLE TANINAN ALI ULVI VE AYSIN BUYUKNOHUTCU CIFTI, KIZILCIK YAYLASI'NDAKI DAG EVLERINDE TUFEKLE OLDURULMUS OLARAK BULUNDU. BOLGEDE OTURAN KATIL ZANLISI ALI YAMUC VE ONA YARDIM EDEN ESI FATMA YAMUC TUTUKLANDI. (FOTO:ANTALYA-DHA)
ÇEVRECİ ÇİFT ÖLDÜRÜLDÜ (9 MAYIS 2017): Finike'de taş ocaklarına karşı verdikleri mücadeleyle tanınan Ali Ulvi ve Aysin Büyüknohutçu çifti, Kızılcık Yaylası'ndaki dağ evlerinde tüfekle öldürülmüş olarak bulundu. Bölgede oturan katil zanlısı Ali Yamuç ve ona yardım eden eşi Fatma Yamuç tutuklandı. Ali Yamuç, bir süre önce nakledildiği Alanya L Tipi Cezaevi'nde 20 Eylül sabahı ölü bulundu.

KEMER'IN OVACIK MAHALLESI'NDE 'BALYAK- BALYAK MADENCILIK LTD. STI.' TARAFINDAN 2015 YILINDAN BERI ISLETILEN KOMUR OCAGINDA YOGUN METAN SIKISMASI MEYDANA GELDI. ISCILERDEN LEVENT KORKMAZ ILE ESEN CAVUS MADENDE 830 METREDE MAHSUR KALIRKEN, GAZDAN ETKILENEN ISCILER HASTANELERDE TEDAVIYE ALINDI. MADENDE MAHSUR KALAN 2 ISCININ CESEDINE ULASILDI.(FOTO:KEMER-DHA)
KÖMÜR OCAĞINDA PATLAMA (16 MAYIS 2017): Kemer'in Ovacık Mahallesi'nde 'Balyak- Balyak Madencilik Ltd. Şti.' tarafından 2015 yılından beri işletilen kömür ocağında yoğun metan sıkışması meydana geldi. İşçilerden Levent Korkmaz ile Esen Çavuş madende 830 metrede mahsur kalırken, gazdan etkilenen işçiler hastanelerde tedaviye alındı. Madende mahsur kalan 2 işçinin cesedine ulaşıldı.

ANTALYA'DA ANNESI VE TEYZESIYLE EVLERINE GIDEN DILAY OZEL, YOLDA SIGARA ICEN TEYZESINE SOZLU VE FIZIKSEL TACIZDE BULUNAN B.T.'NIN SALDIRISINA UGRADI. SALDIRGAN, GENC KIZIN BOYNUNDA SIGARA SONDURDU. B.T., SAVCILIKTAKI IFADESININ ARDINDAN SERBEST KALDI. TEPKI UZERINE YENIDEN GOZALTINA ALINAN B.T. TUTUKLANDI. BIR AY SONRA TAHLIYE EDILDI.(FOTO:ANTALYA-DHA)
BOĞAZINDA SİGARA SÖNDÜRDÜ (16 MAYIS 2017): Antalya'da annesi ve teyzesiyle evlerine giden Dilay Özel, yolda sigara içen teyzesine sözlü ve fiziksel tacizde bulunan B.T.'nin saldırısına uğradı. Saldırgan, genç kızın boynunda sigara söndürdü. B.T., savcılıktaki ifadesinin ardından serbest kaldı. Tepki üzerine yeniden gözaltına alınan B.T. tutuklandı. Bir ay sonra tahliye edildi.

ESKISEHIRSPOR ILE GOZTEPE'NIN MUCADELE ETTIGI TFF 1. LIG PLAY-OFF FINAL MACI, ANTALYA STADYUMU'NDA OYNANDI. GOZTEPE, KARSILASMAYI PENALTI ATISLARI SONUNDA 4-3 KAZANARAK SUPER LIG'E YUKSELEN SON TAKIM OLDU. KARSILASMAYA, OLAYLAR DAMGA VURDU.(FOTO:ANTALYA-DHA)
FİNAL MAÇININ FATURASI (4 HAZİRAN 2017): Eskişehirspor ile Göztepe'nin mücadele ettiği TFF 1. Lig Play-Off final maçı, Antalya Stadyumu'nda oynandı. Göztepe, karşılaşmayı penaltı atışları sonunda 4-3 kazanarak Süper Lig'e yükselen son takım oldu. Karşılaşmaya, olaylar damga vurdu. Atılan meşale ve patlayıcılar nedeniyle çim saha ve tartan pist zarar görürken, 5 binin üzerinde koltuk kırıldı.

TURKIYE'NIN EN BUYUK MODA ORGANIZASYONU DOSSO DOSSI FASHION SHOW'UN THE LAND OF LEGENDS'TE YAPILAN DEFILESINDE 'BREZILYA FIRTINASI' ESTI. (FOTO:ANTALYA-DHA)
TOP MODELLER PODYUMDA (9 HAZİRAN 2017): Türkiye'nin en büyük moda organizasyonu Dosso Dossi Fashion Show'un The Land of Legends'te yapılan defilesinde 'Brezilya fırtınası' esti. Havuz üzerinde kurulan özel podyum, Victoria's Secret'in ünlü modelleri Adriana Lima, Isabeli Fontana, Izabel Goulart ve Ana Beatriz Barros'ı ağırladı. Defilede Brezilyalı modellere 50 Türk manken eşlik etti.

ALANYA'DA SAPADERE KANYONU YAKINLARINDA BASLAYAN ORMAN YANGINI BUYUDU. YANGINA KARADAN VE HAVADAN MUDAHALE SURERKEN, SICAK HAVA VE RUZGAR MUDAHALEYI GUCLESTIRDI. MUDAHALE EDEN BIR ARAZOZ VE ISCILER ALEVLERIN ORTASINDA KALDI. 5 EV TAMAMEN YANDI, 15 EV YANGINDAN ZARAR GORDU, 20 EVI JANDARMA BOSALTTI. YANGINDA 500 HEKTAR ALAN ZARAR GORDU.(FOTO:ALANYA-DHA)
ALANYA'DA ORMAN YANGINI (30 HAZİRAN 2017): Alanya'da Sapadere Kanyonu yakınlarında başlayan orman yangını büyüdü. Yangına karadan ve havadan müdahale sürerken, sıcak hava ve rüzgar müdahaleyi güçleştirdi. Müdahale eden bir arazöz ve işçiler alevlerin ortasında kaldı. 5 ev tamamen yandı, 15 ev yangından zarar gördü, 20 evi jandarma boşalttı. Yangında 500 hektar alan zarar gördü.

): ANTALYA'DA, ERKEK ARKADASIYLA TARTISIP BUNALIMA GIREN 23 YASINDAKI S.Y., FALEZLERIN KENARINDA ALKOL ALMAYA BASLADI. BIR SAGLIK GOREVLISININ TISORTUNDEN YAKALAYIP TUTAMADIGI S.Y., 30 METREDEN DENIZE ATLADI. (FOTO:ANTALYA-DHA)
TİŞÖRTÜNDEN YAKALADI, TUTAMADI (3 TEMMUZ 2017): Antalya'da, erkek arkadaşıyla tartışıp bunalıma giren 23 yaşındaki S.Y., falezlerin kenarında alkol almaya başladı. Bir sağlık görevlisinin tişörtünden yakalayıp tutamadığı S.Y., 30 metreden denize atladı. Deniz polisi tarafından kurtarılan genç kız, hastanede tedaviye alındı.

TUBITAK ULUSAL GOZLEMEVI'NDE (TUG) BASUZMAN OLARAK GOREV YAPAN TUNCAY OZISIK'IN OGLU ALTUG OZISIK, BALKONDA YAKITLA HAVALANAN BIR ROKET YAPMAYA CALISTI. DENEY SIRASINDA MEYDANA GELEN PATLAMADA, ALTUG OZISIK ILE YANINDA BULUNAN ANNESI HATICE OZISIK ILE BABASI TUNCAY OZISIK YARALANDI.(FOTO:ANTALYA-DHA)
EVDE ROKET PATLAMASI (24 TEMMUZ 2017): TÜBİTAK Ulusal Gözlemevi'nde (TUG) Başuzman olarak görev yapan Tuncay Özışık'ın oğlu Altuğ Özışık, balkonda yakıtla havalanan bir roket yapmaya çalıştı. Deney sırasında meydana gelen patlamada, Altuğ Özışık ile yanında bulunan annesi Hatice Özışık ile babası Tuncay Özışık yaralandı. Lise öğrencisi Altuğ Özışık'ın iki eli bileğinden koptu.

MURATPASA ILCESINDEKI FESTIVAL CARSISI'NDA OGLE SAATLERINDE CIKAN YANGIN, ITFAIYE EKIPLERININ 2 SAATLIK CALISMASI SONUCU SONDURULDU. CARSIDAKI 540 ISYERINDEN 116'SI KULLANILAMAZ HALE GELDI. (FOTO:SULEYMAN EKIN/ANTALYA-DHA)
FESTİVAL ÇARŞISI YANDI (30 TEMMUZ 2017): Muratpaşa ilçesindeki Festival Çarşısı'nda öğle saatlerinde çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin 2 saatlik çalışması sonucu söndürüldü. Çarşıdaki 540 işyerinden 116'sı kullanılamaz hale geldi. Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, yangın sonrasında Festival Çarşısı'nda inceleme yaptı. Yangında zararın 1 milyon TL olduğu belirtildi.


ANTALYASPOR, 2 YILLIK ANLASTIGI DUNYA YILDIZI SAMIR NASRI'NIN IMZA TORENINI KENTTE TURISTLERIN VE VATANDASLARIN EN YOGUN OLDUGU KALEKAPISI'NDA GERCEKLESTIRDI. (FOTO: IBRAHIM LALELI/ANTALYA, DHA)
NASRİ'YE KALEKAPISI'NDA TÖREN (22 AĞUSTOS 2017): Antalyaspor, 2 yıllık anlaştığı dünya yıldızı Samir Nasri'nin imza törenini kentte turistlerin ve vatandaşların en yoğun olduğu Kalekapısı'nda gerçekleştirdi. Nasri, İstanbul takımlarıyla transfer görüşmeleri yapmasına rağmen Antalyaspor'u tercih ettiğini belirterek, "Tüm hünerlerimi sergileyeceğim" dedi.

AKSU ILCESI'NDEKI ANTIK KENT PERGE'DEN 1960'LI YILLARDA KACIRILAN VE ISVICRE'DE ELE GECIRILEN, ROMA DONEMI'NE AIT HERAKLES LAHDI 57 YIL SONRA EVINE DONDU. (FOTO:ANTALYA-DHA)
HERAKLES LAHDİ EVİNDE (14 EYLÜL 2017): Aksu İlçesi'ndeki antik kent Perge'den 1960'lı yıllarda kaçırılan ve İsviçre'de ele geçirilen, Roma Dönemi'ne ait Herakles lahdi 57 yıl sonra evine döndü. Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın girişimleri sonucu İsviçre'den Türkiye'ye getirilen 2 bin 200 yıllık Herakles lahdi, Antalya Müzesi'nde 'Yorgun Herakles' heykelinin yanına konuldu.

): KUMLUCA ILCESI ADRASAN MAHALLESI'NE TEKNE TURUNA GIDEN TURK TATILCILERI TASIYAN 07 LTK 61 PLAKALI TUR MIDIBUSU, KONTROLDEN CIKARAK 50 METRELIK SARAMPOLE YUVARLANDI. KAZADA 5 KISI YASAMINI YITIRDI, 26 KISI YARALANDI.(FOTO:RAMAZAN SARIKAYALI/KUMLUCA-DHA)
TUR MİDİBÜSÜ ŞARAMPOLE UÇTU (17 EYLÜL 2017): Kumluca İlçesi Adrasan Mahallesi'ne tekne turuna giden Türk tatilcileri taşıyan 07 LTK 61 plakalı tur midibüsü, kontrolden çıkarak 50 metrelik şarampole yuvarlandı. Kazada 5 kişi yaşamını yitirdi, 26 kişi yaralandı. Yaralılar bölgeden ambulans helikopterlerle hastanelere taşındı.

SUPER LIG EKIPLERINDEN ANTALYASPOR, 5'INCI HAFTAYI 3 BERABERLIK, 2 MAGLUBIYETLE 3 PUANLA 16'NCI SIRADA TAMAMLADI. LIGDE ISTENMEYEN SONUCLAR ALINMASININ ARDINDAN ANTALYASPOR TEKNIK DIREKTORU RIZA CALIMBAY, AYRILIK KARARI ALDI. ANTALYASPOR, 28 EYLUL'DE ANLASTIGI BREZILYALI TEKNIK DIREKTOR LEONARDO ARAUJO ILE DE GECEN AY YOLLARINI AYIRDI.(FOTO:ANTALYA-DHA)
Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor, 5'inci haftayı 3 beraberlik, 2 mağlubiyetle 3 puanla 16'ncı sırada tamamladı. Ligde istenmeyen sonuçlar alınmasının ardından Antalyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, ayrılık kararı aldı. Antalyaspor, 28 Eylül'de anlaştığı Brezilyalı teknik direktör Leonardo Araujo ile de geçen ay yollarını ayırdı.

KORKUTELI CUMHURIYET SAVCISI A. KADIR KUCUKONER, KATIP SERIFE AVCI'NIN IZIN TALEBINE OLUMSUZ YANIT VERDI. ADLIYEYE GELEN POLIS ESI TURGUT AVCI, TARTISMA SONRASINDA SAVCI KUCUKONER'E MAKAM ODASINDA TABANCAYLA 5 EL ATES ETTI. AGIR YARALANAN KUCUKONER, AKDENIZ UNIVERSITESI HASTANESI'NE SEVK EDILDI. KUCUKONER, 20 GUN TEDAVI SONRASI TABURCU EDILDI.(FOTO:ANTALYA-DHA)
SAVCIYA MAKAMDA KURŞUN (10 EKİM 2017): Korkuteli Cumhuriyet Savcısı A. Kadir Küçüköner, katip Şerife Avcı'nın izin talebine olumsuz yanıt verdi. Adliyeye gelen polis eşi Turgut Avcı, tartışma sonrasında Savcı Küçüköner'e makam odasında tabancayla 5 el ateş etti. Ağır yaralanan Küçüköner, Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edildi. Küçüköner, 20 gün tedavi sonrası taburcu edildi.

BU YIL 54'UNCUSU DUZENLENEN ULUSLARARASI ANTALYA FILM FESTIVALI, GELENEKSEL KORTEJ GECISIYLE BASLADI. ONUR ODULLERI TORENI VE SANATCILARIN KIRMIZI HALI GECISININ ARDINDAN FESTIVAL, ODUL GECESIYLE SONA ERDI. 'EN IYI FILM' ODULUNU CINLI YONETMEN WEN QI'NUN YONETTIGI 'MELEKLER BEYAZ GIYER' FILMI ALDI. (FOTO:IBRAHIM LALELI/ANTALYA-DHA)
FESTİVAL ÖDÜLÜ ÇİN'E GİTTİ (27 EKİM 2017): Bu yıl 54'üncüsü düzenlenen Uluslararası Antalya Film Festivali, geleneksel kortej geçişiyle başladı. Onur Ödülleri töreni ve sanatçıların kırmızı halı geçişinin ardından festival, ödül gecesiyle sona erdi. 'En İyi Film' ödülünü Çinli yönetmen Wen Qi'nun yönettiği 'Melekler Beyaz Giyer' filmi aldı.

ANTALYA'NIN FINIKE, KUMLUCA VE DEMRE ILCELERINDE GECE OLUSAN HORTUM BOLGEDE BUYUK CAPLI HASARA YOL ACTI, 38 KISI YARALANDI.(FOTO:IBRAHIM LALELI/DEMRE-DHA)
HORTUM YIKTI GEÇTİ (13 KASIM 2017): Antalya'nın Finike, Kumluca ve Demre ilçelerinde gece oluşan hortum bölgede büyük çaplı hasara yol açtı, 38 kişi yaralandı. Bölgede çok sayıda tarım alanı, sera ve yerleşim yeri zarar görürken, ağaçlar devrildi, elektrik hatları koptu. Güneşin doğmasıyla birlikte hortum ve fırtınanın verdiği zarar günyüzüne çıktı. 6 bin dekarda zarar 150 milyon TL.

ANTALYASPOR BASKANI ALI SAFAK OZTURK, YAPTIGI YAZILI ACIKLAMADA, 30 HAZIRAN 2016 TARIHI ITIBARIYLA BASLADIGI GOREVINDEN ISTIFA ETTIGINI GOZYASLARIYLA DUYURDU.(FOTO:ANTALYA-DHA)
BAŞKAN ÖZTÜRK BIRAKTI (11 ARALIK 2017): Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk, yaptığı yazılı açıklamada, 30 Haziran 2016 tarihi itibarıyla başladığı görevinden istifa ettiğini gözyaşlarıyla duyurdu. Antalyaspor'da 10 Ocak'ta yapılacak olağan genel kurulda yönetim kurulu seçimi ile görev süresi belirlenecek.

KONYAALTI ILCESI'NDE, GARSON OLARAK CALISTIGI RESTORANDAKI ISINDEN CIKARILAN SADDAM KORKMAZ, ESKI PATRONU GANI KOCABAS ILE RESTORAN CALISANI SENOL OZTAS VE GIDA MUHENDISI GIZEM EGE'YI POMPALI TUFEKLE OLDURDUKTEN SONRA AYNI SILAHLA YASAMINA SON VERDI.(FOTO:ANTALYA-DHA)
GARSON CİNNET GETİRDİ (22 ARALIK 2017): Konyaaltı İlçesi'nde, garson olarak çalıştığı restorandaki işinden çıkarılan Saddam Korkmaz, eski patronu Gani Kocabaş ile restoran çalışanı Şenol Öztaş ve gıda mühendisi Gizem Ege'yi pompalı tüfekle öldürdükten sonra aynı silahla yaşamına son verdi. Çalışanların olay sırasında, korkuyla buzhaneye saklandığı belirtildi.

HABER VE FOTOĞRAFLAR

 
 

Etiketler:
 
Konya'da facia: 4 ölü
 
Prof. Dr. Kumru: Kadınlarda idrar kaçağı kader değil
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kaş'ta Atatürk Koşusu yapıldı
ANTALYA'nın Kaş İlçesi'nde Atatürk Koşusu yapıldı.
Liseli öğrenciler dünya literatürüne bilimsel çalışma kazandırdı
ANTALYA'da 3 öğrenci, istilacı deniz salyangozu ile Akdeniz türü fare ...
Kemer'e 'Noel Baba'lı yeni yıl tanıtımı
ANTALYA Kemer ilçesinde yılbaşı için Noel özel tanıtım videosu hazırlandı. ...
 
Ünlü oyun Alanya'da 'perde' diyor
ALANYA Belediye Tiyatrosu tarafından senenin son oyunu olarak sahnelenecek ...
Motosiklet trafik levhasına çarptı: 1 ölü, 1 yaralı
ANTALYA’nın Alanya ilçesinde trafik levhasına çarpan motosiklet sürücüsü ...
Finike adliye binası onarılacak
ANTALYA'nın Finike ilçesinde geçen ay meydana gelen hortumdan zarar gören ...
 
95 kapsül uyuşturucuyu, yutarak ülkeye sokmuş
HOLLANDA'dan, Antalya'ya midesinde 95 kapsül içinde 460 gram macun esrar ...
Ali Yılmaz aradı ve dedi ki...
Antalya’da siyasetçi ve kamu görevlilerinin de aralarında bulunduğu 130 ...
Mevlevihane açılışa hazırlanıyor
ANTALYA Cumhuriyet Meydanı'ndaki Mevlevihane kompleksinde restorasyon ...
 
Dursun Gündoğdu
Ak Parti Antalya'da ders almamış
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
19 Mayıs ve Milli Mücadele
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Tasarruf paketi
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan ayında finansal konularda büyük şanslar yakalayabilirsiniz. Kazançlarınızı arttırabilmek adına pek çok fırsatın ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva