Antalya'da 1 Mayıs...
Antalya'da 1 Mayıs...
Sıcaklık artınca, Konyaaltı Sahili doldu
Sıcaklık artınca, Konyaaltı Sahili doldu
Anadolu Nefesli Beşlisi'nden dünya müzikleri
Anadolu Nefesli Beşlisi'nden dünya müzikleri
Hadise'den 'Aşk var mı' yanıtı
Hadise'den 'Aşk var mı' yanıtı
23 Nisan 2016 Cumartesi - 07:33

Antalya'da 41 projenin toplu açılışı yapıldı

CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, Antalya'da 841 milyon lira tutarındaki 41 projenin toplu açılışını gerçekleştirdi.

Antalya da 41 projenin toplu açılışı yapıldı
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Expo 2016 Antalya'nın açılışı için Antalya'ya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Davutoğlu, Kepez Arena yanındaki miting alanında düzenlenen 841 milyon lira tutarındaki 41 projenin toplu açılış törenine katıldı. Törende Cumhurbaşkanı Erdoğan'a eşi Emine Erdoğan, Başbakan Davutoğlu'na da eşi Sare Davutoğlu eşlik etti.

Antalya'nın kendileri için farklı olduğunu, her mitinglerinde Antalyalıların kendilerini bağrına bastığını belirten Başbakan Ahmet Davutoğlu, tüm şehirlere elleri dolu gittiklerini söyledi. Davutoğlu, "Başkaları Ankara'dan dışarı çıkamazken, başkaları kumpastan, tuzaktan, iftiradan, hakaretten medet umarken biz sizlerle birlikte yeni Türkiye'yi imar ve inşa ediyoruz. Yollar açıyoruz, köprüler yapıyoruz, havalimanları yapıyoruz, toplu konutlar, okullar, üniversiteler yapıyoruz" dedi.

'HEVESLERİNİ KURSAKLARINDA BIRAKACAĞIZ'

Hamaset değil iş ürettiklerini vurgulayan Davutoğlu, başkaları gibi siyaseti laftan, hakaretten, iftiradan ibaret görmediklerini, hayata ve vatandaşlara dokunduklarını belirtti. Davutoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Varsın başkaları, muhalefet partileri Ankara'ya mahkum olsun, varsın başkaları kurultay oyunlarıyla kimin kime çelme takacağıyla meşgul olsun, kongre, kurultay yapsınlar. Varsın bu muhalefet liderleri ne şekilde birbirleriyle mücadele edeceğinin hesabını yapsınlar. Varsın bazıları bu hareketin, bu kutlu yürüyüşün zaafa uğrayacağı felaket günlerini beklesinler. Varsın başkaları parti içi kavgaları, ihtilafları siyaset zannetsinler. Varsın medya üzerinden siyaseti dizayn etmek isteyen münafık tipleri Ak Parti'nin, parti içi tartışmalarla tökezlemesini, yavaşlamasını beklesinler. Bütün fitnecilerin, münafıkların heveslerini, arzularını, beklentilerini kursaklarında bırakacak aşk ve imanla milletin huzurundayız, sonuna kadar Antalya ile milletle birlikte olacağız."

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve kendilerini hiçbir zaman yalnız bırakmayan partililerle gurur duyduklarını dile getiren Davutoğlu, "Her on yılda bir dünya görüşü, mahalle, parti değiştirenler bizim dava bilincimizi de vefamızı da kardeşliğimizi de anlayamazlar. Biz her yerde omuz omuzaydık, her yerde hep beraber omuz omuza olacağız" diye konuştu.

DAVOS'DA EĞİLMEYEN BAŞLAR

Aşk, iman, arzu ve heyecanın ortak davaları olduğunu dile getiren Davutoğlu, alandaki partililerin "Dik dur eğilme Ak Gençlik seninle" diyerek seslenmeleri üzerine, "Size bir soru sorayım. Toroslar eğilir mi, Toroslar? Peki Toroslar'ın bağrından çıkmış kardeşiniz eğilir mi? Toroslar nasıl eğilmezse, Allah'ın izniyle hiçbir gücün karşısında bu başlar eğilmemiştir, eğilmeyecektir. Davos'ta eğilmeyen bu başlar, dünyanın her köşesinde al bayrağı dalgalandıran bu başlar, Cumhurbaşkanımızdan aldığımız emanetle hiçbir yerde eğilmeyecek. Allah'ın önünde eğilen başımız başka hiçbir makamın, mevkinin ve hiçbir baskının karşısında eğilmeyecek" diye konuştu.

Antalya'ya yapılan eğitim, sağlık ve diğer alanlardaki yatırımları anlatan Davutoğlu, 841 milyon liralık yatırımın 286 milyon lirasının Antalya Büyükşehir Belediyesi'nce gerçekleştirildiğine dikkati çekti.

Ak Parti kadrolarının sadece bilekleriyle değil, yürekleriyle çalıştığını kaydeden Başbakan Davutoğlu, şöyle konuştu:

"Bilek yorulabilir, dizde bazen derman kesilebilir ama yürek hiçbir zaman yorulmaz. Yürek ancak son nefesi verdiğimiz zaman durur. Torosları aşıp yaylalara geçerken nice zor yollardan geçersiniz bilirsiniz ama o zor yolları, o dar geçitleri geçerken yörük kervanları hiç durdu mu? Durmaz. Peki, bizim önümüze ne engel koyarlarsa koysunlar biz durur muyuz? Bizi durdurabilirler mi? Bizi yavaşlatabilirler mi? Bizi herhangi bir şekilde sizinle buluşmaktan, birleşmekten alıkoyabilirler mi? İşte farkımız bu. Çevremizde ne tuzaklar kurarlarsa kursunlar, hangi kapalı kapılar ardında hangi planları yaparlarsa yapsınlar Allah'ın izniyle tarih ve millet şahit olsun ki Türkiye'nin yükselişini hiçbir zaman engelleyemeyecekler."

TÖRENE KATILAN BAKANLAR

Kepez Arena'daki törene Başbakan Yardımcısı Lütfi Elvan, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, İçişleri Bakanı Efkan Ala, Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş, eski bakanlar Mehdi Eker ve Hayati Yazıcı, Antalya milletvekilleri, bürokratlar ve vatandaşlar katıldı.

AÇILIŞI YAPILAN YATIRIMLAR

Toplu açılış töreninde 17 Eylül 2015'te inşaat çalışmalarına başlanan, ihale şartnamesinde 10 Aralık 2016'da tamamlanması öngörülürken Expo açılışı için sürdürülen hummalı çalışmayla 150 günde tamamlanan 310 milyon 800 bin TL'lik Antalya 2'nci aşama raylı sistem hattıyla birlikte 10 milyon 100 bin lira bedelli raylı sistem araçlarının ilk etap teslimi gerçekleştirildi. Açılışlarda ayrıca Büyükşehir Belediyesi'nin yaklaşık 175 milyonluk yatırımla gerçekleştirdiği yeni yolların, TEİAŞ 19'uncu Bölge Müdürlüğü'nün Antalya, Alanya ve Serik'te gerçekleştirdiği 97 milyon liralık yatırımların, DSİ Bölge Müdürlüğü'nün 76 milyon liralık Alanya, Kumluca, Korkuteli, Manavgat'da gerçekleştirdiği yatırımların açılışı yapıldı. Bunun yanı sıra, İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün Akseki'den Kaş'a yapımını tamamladığı okullar, Karayolları Bölge Müdürlüğü'nün 12 milyon liralık Demokrasi Kavşağı üst geçit köprüsü ve Havalimanı Köprülü Kavşağı, Kamu Hastaneleri Birliği'nin Serik'te 10 yataklı devlet hastanesi, Kredi Yurtlar Kurumu'nun Korkuteli'de 300 kişilik öğrenci yurdu, İl Emniyet Müdürlüğü'nün Akseki, Gündoğmuş ve Kaş'ta yapılan hizmet binaları ve Orman ve Su İşleri Bakanlığı'nın İncekum Tabiat Parkı'nda yaptığı yatırımların da açılışı yapıldı.

TÖREN ALANINDAN NOTLAR

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Davutoğlu'ndan önce Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Ak Partili Menderes Türel, Kepez Belediye Başkanı AK Partili Hakan Tütüncü konuştu.

Açılışta Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan ve Başbakan Davutoğu'nun eşi Sare Davutoğlu yan yana oturdu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, kendisine ulaştırılmak istenen yazılı notlarla tek tek ilgilendi.

Kepez Arena önünde Seyhan Caddesi'nden gerçekleşen toplu açılış töreninde, alanı saatler öncesinden dolduranlar sıcak hava nedeniyle zor anlar yaşadı. Çok sayıda vatandaş, sıcak nedeniyle baygınlık geçirdi. Fenalaşanlara sağlık ekipleri müdahale etti.

Yoğun güvenlik önlemlerinin alındığı açılış için gelenler arasında en dikkat çeken isim Cibuti'den Akdeniz Üniversitesi'ne öğrenci olarak gelen Muti oldu. Sempatik tavırları ve düzgün Türkçesiyle dikkat çeken Muti, Başbakan Davutoğlu'ndan kendisi için burs isteyeceğini söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşması, kendisine yönelik sevgi gösterileri, tezahüratlar nedeniyle sık sık kesildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, bir ara omuzlarına Antalyaspor atkısı aldı. Erdoğan'ın konuşması sırasında miting alanında dev Türk Bayrağı açıldı.

Konuşmasının ardından toplu açılış töreni için bir süre sahnede Başbakan Ahmet Davutoğlu başta olmak üzere protokolün diğer üyelerini bekleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açılış için meydana gelenlerle şakalaşması da dikkatlerden kaçmadı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, eliyle makas işareti yaparak sıranın açılışa geldiğini anlattı.

Kurdelenin kesimi sırasında bariyerlerden atlayan bir kişi sahnenin önüne kadar ulaşmayı başardı. Ancak tam sahnenin önünde korumalar 30'lu yaşlardaki kişiye müdahale etti. Müdahalenin dozu sert olunca Cumhurbaşkanı Erdoğan, eliyle 'sakin' işareti yaptı.

Kepez Arena önünden gerçekleştirilen toplu açılış töreni kurdelenin kesilmesiyle sona ererken Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Davutoğlu tören sonrasında satranç takımı dağıttı.

Tören öncesinde de İl Emniyet Müdür Yardımcısı İzzet Balaban tarafından görev alan 2 bin 965 polis için, telsizden, "Gözünüzü dört açıp vatandaşı kırmadan ve incitmeden görev yapın" anonsu yapıldı.

CUMHURBASKANI RECEP TAYYIP ERDOGAN ANTALYANIN KEPEZ ILCESINDE DUZENLENEN TOPLU ACILIS TORENINE KATILDI. CUMHURBASKANI ERDOGAN ILE BUYUKSEHIR BELEDIYE BASKANI MENDERES TUREL SOHBET ETTI.(FOTO:EMRE BAYLAN/ANTALYA-DHA)

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN KONUŞMASI

Antalya'daki toplu açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Antalya ülkemizin göz bebeği olmanın yanında bir dünya şehridir. Dünyanın tüm renklerini, güzelliklerini, zenginliklerini Antalya'da görmek mümkündür. Antalya'yı bu konumuna uygun hizmetlerle buluşturmamız gerekiyor" dedi.

Bugün 841 milyon lira yatırım bedeli olan birçok eseri hizmete açtıklarını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Tabii bunların başında raylı sistem geliyor. Antalyamızın uzun zamandır beklediği bir hizmetti. Bundan önceki yerel yönetim raylı sistemden anlamaz. O yapılan hizmeti bile durdurmanın gayreti içerisine girmişti. Bugün test açılışlarını özellikle başlatıyoruz. İnşallah sizler bir ay sonra binmeye başlayacaksınız. Sizlere bir ay sonra hizmet vermeye başlayacak ama bugün test için bizler kullanacağız, bizler bineceğiz ve EXPO'ya bugün inşallah bu raylı sistemle gideceğiz" diye konuştu.

Raylı sistemin yapımının rekor bir sürede tamamlandığını anlatan Erdoğan, bugün Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından alımı yapılan raylı sistem araçlarından ilk ikisini hizmete sunacaklarını belirtti.

'BUNLARIN HAYALLERİ YETİŞEMEZ'

G 20 zirvesi ve Expo vesilesiyle kente kazandırılan bağlantı yolları ve köprülerle Antalya'yı yeniden şantiyeye dönmüş halde gördüğünü belirten Erdoğan, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Belediye başkanımıza teşekkür ediyoruz. Bütün bunlar modern şehircilik anlayışının ne olduğunu, bunları kimlerin başarabileceğini göstermesi bakımından çok önemli. Antalyalı da bunu iyi bildiği için gereğini ne yaptı, yerine getirdi. Antalya bir değişim, dönüşümü hamdolsun bizim iktidarımızda yakaladı. Antalya Büyükşehir Belediyemiz tarafından tamamlanan köprü, yol, çevre düzenlemesinin bugün açılışını yapıyoruz. Biraz sonra açılış törenine katılacağım Expo 2016 Antalya inşallah ülkemizin tanıtımına büyük katkı sağlayacak."

Antalya'ya yapılan yatırımlara değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, sözlerini şöyle sürdürdü:

"EXPO 2016 Antalya, inşallah ülkemizin ve şehrimizin tanıtımına çok önemli katkılar sağlayacak. Burası sadece bugün açılışı yapılıp kalmayacak ve şu anda bu açılış 6 ay ama ondan sonra süreklilik arz eden bir süreç başlayacak ve buradaki tüm birimler, bütün buradaki bahçeler süreklilik arz eder şekilde, Antalya'nın en büyük zenginliklerinden biri olarak yaşamını sürdürecek. Burada adeta çevreciliğin merkezi oluşuyor. Bunun yanında çeşitli ülkelerin buralarda yerel mimarisinden örnekler var, aynı şekilde ülkemizin, bütün bunlarla beraber hamdolsun EXPO böylece, Türkiye'nin dünyaya tanıtımında farklı bir fonksiyon icra edecek."

Etkinlik çerçevesinde 8 milyon ziyaretçinin beklendiğini ve bu etkinlik alanında iç ve dış mekan bahçeleri bulunacağını anlatan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Türkiye'nin en büyük kongre merkezi EXPO'da oluyor, 6 bin 300 kişilik bir kongre merkeziyle Antalya yeni bir zenginliğe, modern bir kongre merkeziyle adım atıyor. Bunu niye diğerleri yapamadı? Neden? Bizim icraatlarımızın ulaştığı yere bunların hayalleri dahi ulaşamaz" diye konuştu.

ALLAH'IN İZNİYLE OLİMPİYATLARI ALACAĞIZ

Erdoğan, EXPO 2016 Antalya Uluslararası Bahçecilik Sergisinde 100 metrelik EXPO kulesinin, biyoçeşitlilik müzesinin, bilim ve teknoloji merkezinin, Osmanlı bahçesi ve restoranlar gibi pek çok bölümlerin yer aldığını söyledi.

EXPO alanının 120 ayrı türde, 25 bin ağaç, 600 bin metrekare yeşil alan, 5 milyon çiçek, 150 bin çalıyla çok güzel bir görünüme kavuşturulduğunu belirten Erdoğan, olimpiyatlar ve Dünya Kupası'ndan sonraki en önemli uluslararası etkinlik olan EXPO'nun 4 farklı türünün bulunduğunu ifade etti.

İzmir'i, dünya EXPO'su için aday gösterdiklerini ve sonuç alamadıklarını anımsatan Erdoğan, olimpiyatlarda da defalarca talip olunmasına rağmen netice elde edilemediğini belirtti.

Tek millet, tek bayrak, tek vatan ve tek devlet vurgusu yapan Erdoğan, "Öyle paralel devlet... Böyle bir şey yok. Tek devletimiz var bizim, tek devlet o da Türkiye Cumhuriyeti Devleti. Böyle yürüdük, böyle yürüyoruz, böyle yürüyeceğiz. Şundan emin olmamız lazım. Türkiye, Allah'ın izniyle er geç olimpiyatları da alacak, dünya EXPO'sunu da alacak, hiç endişeniz olmasın. Bugün olmazsa yarın ama bir gün mutlaka çok büyük organizasyonlar bizim ülkemize gelecektir. Bu konuda karşılaştığımız engellerin asıl sebeplerini gayet iyi biliyoruz. Açık söylüyorum bu sebepler siyasidir, yeterlilik değildir, siyasidir" diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yeni Türkiye hedefinin diğer pek çok kazanım yanında, bu tür sorunların üstesinden gelme imkanı da sağlayacağını vurguladı.

'GİRECEK OLAN PARA 1.8 MİLYAR LİRA'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 52 ülkenin, 6 uluslararası kuruluşun, ikisi resmi olmayan katılımcısının bulunduğu Antalya EXPO'su sayesinde şehre alt ve üst yapı yatırımlarıyla söz konusu organizasyonla girecek olan paranın 1,8 milyar lira olduğunu açıkladı. Erdoğan, Antalya'nın son 13 yılda kavuştuğu hizmetlerle adeta çehresinin değiştiğini, ulaşım altyapısı için 4,3 milyar lira yatırım yapıldığı bilgisini verdi.

Şehrin sahilden, Orta Anadolu'daki şehirlerine, hatta İstanbul'a kadar bağlanacağına işaret eden Erdoğan, "2020 yılına kadar bu hedefler gerçekleşecek. Bugüne kadar yaptıklarımız ve halen üzerinde çalıştığımız projelerle 2023 Türkiye'si Antalya'da çok daha farklı olacak" dedi.

'BOĞULAN SADECE GEMİDEKİ MÜLTECİLER DEĞİL'

Akdeniz'in sürekli insani dramlarla gündeme gelmesinden üzüntü duyduğunu belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, sığınmacılar konusunda batının tutumunu eleştirerek, şöyle konuştu:

"Bugün bizler burada, Antalya'da bir araya gelirken medeniyetlerin beşiği Akdeniz Havzası'nın önemli bir bölümü siyasi, ekonomik ve sosyal krizlerle boğuşuyor. Dünyanın bütün renklerini, güzelliklerini içinde barındıran; barışın, paylaşmanın ve dayanışmanın adı olan Akdeniz'in sürekli insani dramlarla gündeme gelmesinden üzüntü duyuyorum. Orada o yavruların denizde boğulması bizleri kahrediyor. Biz buna üzülüyoruz. Ama batının burada endişesi, bir derdi var mı? Yok. Sahil Güvenlik botlarımızla bunları kurtardık. Diğerleri ise botları şişleyerek batırdılar ve o insanların çocuk, kadın, anne, baba ölümüne neden oldular. Burada boğulan sadece gemideki mülteciler değil, onlarla birlikte tüm insanlıktır. Asıl önemli olan bu. Şüphesiz bu acı manzara hepimizin yüreklerini dağlıyor. Vicdanımızda derin yaralar açıyor. Türkiye bu çalkantının ortasında hem kendi vatandaşları hem de bölgedeki tüm ihtiyaç sahipleri için güvenli bir liman halindedir."

'DİPLOMATİK AYAK OYUNLARIYLA HAREKETE GEÇENLER HEZİMETE UĞRADI'

Suriye ve Irak'ta yaşananların bir hedefinin de Türkiye'nin istikrarı ve kazanımları olduğunu savunan Erdoğan, bu durumu kimsenin inkar edemeyeceğini vurgulayarak, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Hatta Rusya'nın sınırlarımızı ihlalini cümle alemin kabul ettiği bir uçağının düşürülmesini bahane ederek ülkemize karşı gösterdiği sert reaksiyonun gerisinde de aynı sebep vardır. Ülkemizde mutlu bir şekilde tatillerini yapan Rus turistler de ülkemizden giden tarım ve sanayi ürünleriyle hayatları kolaylaşan Rus vatandaşları da işte bu hoyrat siyasetin aslında kurbanlarıdır. Avrupa Parlamentosu'nda ülkemize karşı giderek sertleşen ifadelerin, kararların gerisinde de aynı karın ağrısı olduğunu biliyorum. Sandılar ki Türkiye üst üste yaşadığı bu toplumsal ve siyasi sorunların altında kalır ve yerle yeksan olur. Çünkü 1990'lı yıllarda 2000'li yılların başında hep böyle yaptılar ve hedeflerine ulaştılar. İşler umdukları gibi gitmedi. Çünkü Türkiye, eski Türkiye değil. Arkası boş tehditlerle, diplomatik ayak oyunlarıyla istikrarı bozulacak bir Türkiye hayaliyle harekete geçenler hezimete uğradılar."


Emre BAYLAN- Tolga YILDIRIM- Mustafa KOZAK/ANTALYA, (DHA) -
 

 
Arabuluculuk geliyor
 
Fettah Tamince oradaydı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Arabuluculuk geliyor
ADALET Bakanlığı Arabuluculuk Daire Başkanı Hakan Öztatar, hayata geçirecekleri ...
Genç kadın evde ölü bulundu
ANTALYA'nın Alanya İlçesi'nde yerleşik yaşayan Gürcistan asıllı Türk vatandaşı ...
Sri Lanka Büyükelçisi Amza, ATSO Başkanı Çetin'i ziyaret etti
EXPO 2016 Antalya organizasyonunun açılış töreni için Antalya'ya gelen ...
 
Jandarmadan kaçak kazı operasyonu
ANTALYA'nın Korkuteli İlçesi'nde jandarmanın operasyonunda kaçak kazı ...
Kepez Belediyesi'nden okula bilişim sınıfı
KEPEZ Belediyesi tarafından Şerife Tufan Ortaokulu'na yaptırılan 'bilişim ...
Alanya'da tatilciler denize girip güneşlendi
ANTALYA'nın Alanya İlçesi'nde sıcak havayla birlikte yerli ve yabancı ...
 
Lunaparkta doyasıya eğlendiler
ANTALYA Büyükşehir Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ...
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Davutoğlu Antalya'da
CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, toplu ...
ASAT engelli personel adaylarını kurayla belirledi
ANTALYA Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü, 4857 Sayılı İş Kanunu'nun ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Yakınlaşma olur mu?
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Ankara'da  arayışlar 
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan ayında finansal konularda büyük şanslar yakalayabilirsiniz. Kazançlarınızı arttırabilmek adına pek çok fırsatın ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva