Oto yıkamacı cinayetinde 'Meşru müdafaa' savunması
Oto yıkamacı cinayetinde 'Meşru müdafaa' savunması
Eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü bulundu
Eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü bulundu
Orman yangınlarıyla mücadele işbaşı eğitimi
Orman yangınlarıyla mücadele işbaşı eğitimi
Galatasaray'dan Dries Mertens kararı
Galatasaray'dan Dries Mertens kararı
8 Mart 2021 Pazartesi - 11:05

Antalya’da CHP’li iki başkanın kızları milli takımda…

Antalya’da hem muratpaşa, hem de Konyaaltı A Takıma en çok sporcu gönderen iki belediye oldu.

Antalya’da CHP’li iki başkanın kızları milli takımda…
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Muratpaşa Belediyespor kadın hentbol takımı, 14-20 Mart’ta A Milli Takımla birlikte hazırlık kampı yapacak Genç Milli Takıma, pilot takımı Antalya Gazi Gençlik’le en fazla sporcu gönderen kulüp oldu. Muratpaşa’dan 4, Gazi Gençlik’ten de 1 oyuncu Ankara’daki kampa katılacak.  

2021 Dünya Şampiyonası Avrupa Elemeleri ve 2021 Avrupa Şampiyonası için A ve Genç Kadın Milli Takımlar kamp kadroları açıklandı. Ankara’da, Türkiye Hentbol Federasyonu (THF) Spor Kompleksinde, 14-20 Mart’ta A ve Genç milli takımların ortaklaşa gerçekleştireceği kamp kadrosuna Muratpaşa’dan 6 oyuncu çağrıldı.

YAŞLARI GENÇ GÖREVLERİ BÜYÜK 

Muratpaşa Belediyespor’dan Eda Nur Kılıç ve Dönegül Bozdağan A Milli Takım aday kadrosunda yer aldı. 21 yaşındaki orta oyun kurucu Kılıç, bu sezon Muratpaşa formasıyla 17 maça çıktı. 620 dakika sahada kalan Kılıç rakip filelere 80 gol bıraktı. Aday kadroda yer alan 22 yaşındaki bir diğer orta oyun kurucu Bozdoğan ise forma giydiği 17 maçta 604 dakika süre aldı. Bozdoğan, bu maçlarda 46 gol kaydetti.

EN FAZLA SPORCU MURATPAŞA’DAN

Muratpaşa Belediyesyor kadın hentbol takımı, Genç Milli Takımın 27 kişilik aday kadrosuna ise 4 oyuncusunu gönderdi. Kaleci Öznur Özdemir, Betül Karaaslan, Saliha Hatun Çelik ve Gizem Yapıcı’yla birlikte Muratpaşa’nın pilot takımı Antalya Gazi Gençlik Spor Kulübü’nden Büşra Sağdıç kadroda yer aldı. Aday kadroda yer alan 5 oyuncuyla Muratpaşa milli takıma en fazla sporcu gönderen kulüp oldu.

İSTATİSTİKLER GÖZ KAMAŞTIRIYOR

Kadroya çağrılan 19 yaşındaki Gizem Yapıcı, bu sezon 13 maçta 192 dakika süre alırken, 14 gol kaydetti. Paşanın Meleklerinin 77 numaralı sol kanat oyuncusu Betül Karaaslan ise 14 maçta 297 dakika sahada kaldı. Hiç 2 dakika cezası bulunmayan Karaaslan, bu maçlarda 21 gol attı. Muratpaşa’nın ligde oynadığı Elazığ maçının yıldızlarından orta oyun kurucu Saliha Hatun Çelik ise 13 maçta 191 dakika süre aldı. Çelik, bu maçlarda 14 gol atma başarısı gösterdi. Takımın 19 yaşındaki kalecisi Öznur Özdemir ise 16 maçta forma giydi ve 406 dakika sahada kaldı. Türkiye Kadınlar Hentbol 1. Lig’de mücadele eden Antalya Gazi Gençlik forması giyen sağ kanat oyuncusu Büşra Sağdıç ise 18 maçta 81 gol atarak dikkat çeken bir performans sergiledi. 

KONYAALTI’NIN MİLLİ GURURU

Bu yıl ilk kez kurulan ve Hentbol Kadınlar Süper Lig’de mücadele etme hakkı kazanan Konyaaltı Belediyesi Kadın Hentbol Takımı’ndan milli takıma 3 sporcu çağrıldı.

Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen’in girişimleriyle belediye bünyesinde kurulan Kadın Hentbol Takımı, ilk yılında önemli başarılara imza atıyor. Oynadığı maçlar ve takımın mücadelesi ile hentbol camiasından büyük takdir toplayan Konyaaltı Belediyesi, şimdi de Hentbol Milli Takımı’na oyuncularıyla destek veriyor. Başarılı pivot oyuncusu Esra Ertap Koyunoğlu A Milli Takıma, sol kanat oyuncusu Senanur Çelik ve pivot Şükran Beytekin ise Genç Milli Kadın Hentbol Takımına seçildi. İlk yılında mili takıma 3 sporcu gönderme başarısı yakalayan Konyaaltı Belediyesi’nde büyük mutluluk yaşandı.

2021 DÜNYA ŞAMPİYONASI AVRUPA ELEMELERİ

Konyaaltı Belediyesi Başantrenörü ve aynı zamanda A Milli Kadın Hentbol Takımı Antrenörü Birol Ünsal idaresinde milli takım, 2021 Dünya Şampiyonası Avrupa Elemeleri Play-Off müsabakalarına hazırlanacak. 2021 Avrupa Şampiyonası 2’nci klasmana hazırlanan Genç Bayan Milli Takım ile A Milli Takım, 14-20 Mart 2021 tarihlerinde Ankara’da Türkiye Hentbol Federasyonu Spor Kompleksinde ortaklaşa bir hazırlık kampı gerçekleştirecek.

BAŞKAN ESEN: GURURLUYUZ

Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, milli takım kadrosuna davet edilen 3 sporcuyu tebrik etti. Başkan Esen, “3 sporcumuz ile gurur duyuyoruz. Bir oyuncumuz A Milli, 2 oyuncumuz ise Genç Milli Takıma seçildi. Bizler için gurur verici. Daha çok sporcuyu milli takıma göndermek ve genç yetenekleri keşfetmeyi amaçlıyoruz. Milli takıma seçilen tüm sporcuları kutluyorum” dedi.

KONYAALTI İÇİN İLK

Konyaaltı Belediyesi Başantrenörü ve A Milli Takım Antrenörü Birol Ünsal, pandemi koşulları nedeniyle A Milli Takım ve Genç Mili Takım’ın istenilen düzeyde kamp yapamadığını söyledi. Birol Ünsal, “Geçen yıl Avrupa Şampiyonası elemeleri ertelendi. Bu yıl da Dünya Kupası için bazı maçlar ertelendi. Sadece play-off oynayacağız. 22 Mart’ta A Millilerimizin rakibi belli olacak. Genç takımımız yazın şampiyonaya katılacak. Bu maçlar için ön hazırlık kampı yapacağız. Konyaaltı Belediyesi için de milli takıma sporcu göndermek ilk olması açısından önemli” dedi.

İYİ BİR TAKIMIZ

Konyaaltı Belediyesi’nin pivot oyuncusu Esra Ertap Koyunoğlu, Konyaaltı’nda çok iyi bir ortama sahip olduklarını belirterek, “Bizlere bu şartları sağlayan Semih Esen Başkanımıza teşekkür ediyorum. İyi bir takım olduk. Bu benim de performansıma yansıdı. Milli takıma seçildiğim için çok mutluyum. Belediyemiz ve milli takım için elimden gelen en iyisini yapacağım” diye konuştu.

HEDEFİM A MİLLİ TAKIM

Genç Milli Takıma seçilen Şükran Beytekin ise herkesin hayalinin milli takım olduğunu, amacının ilerleyen süreçlerde A Milli Takıma seçilmek olduğunu vurguladı. Konyaaltı Belediyesi’nin genç yeteneklerinden Senanur Çelik de yeni bir kulüp olmalarına rağmen önemli işler yaptıklarını söyleyerek, “Takımda bizlere olan güvenle birlikte performansımızın artmasıyla milli takıma seçildik. Çok iyi yerlere gelmek istiyoruz. Bundan sonraki hedefim A Milli Takım” dedi.

Etiketler:
 
'Kadınlar Günü'nde, tandırda ekmek mesaisi
 
2020'de çevreyi kirletenlere 16 milyon TL ceza
YORUMLAR
 Onay bekleyen 1 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Korkuteli Belediyespor play-off'larda
VOLEYBOL Erkekler İkinci Lig 3'üncü Grup'ta yer alan Korkuteli Belediyespor, ...
Mavi Kelebekler’den haklı galibiyet
Kadınlar Hentbol Süper Ligi’nde mücadele eden Konyaaltı Belediyesi Kadın ...
Antalyaspor beraberlikte Avrupa'nın zirvesinde
Fraport TAV Antalyaspor, 2020- 2021 sezonunda liglerde oynanan maçlar ...
 
Ersun Yanal, 2021'in yenilmeyen tek teknik direktörü
SÜPER Lig'de Fenerbahçe ile 1-1 berabere kalan teknik direktör Ersun Yanal ...
Sporcular Antalya yolunda kaza yaptı: 1'i ağır, 7 yaralı
İSTANBUL'dan Antalya'ya Spor Toto Türkiye Yürüyüş Şampiyonası'na giden ...
Antalyaspor Fenerbahçe ile de berabere kaldı
Spor Toto Süper Lig’in 28’inci haftasında Fenerbahçe, Fraport TAV Antalyaspor ...
 
Serik Belediyespor - Etimesgut Belediyespor: 0-3
Misli.com 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta Serik Belediyespor ile Etimesgut Belediyespor ...
Ersun Yanal'ın Süper Lig'de 500'üncü maçı Fenerbahçe
FRAPORT TAV Antalyaspor'un 59 yaşındaki teknik direktörü Ersun Yanal, ...
Aytemiz Alanyaspor'da tek hedef 3 puan
SPOR Toto Süper Lig'in 28'inci haftasında Aytemiz Alanyaspor sahasında ...
 
Dursun Gündoğdu
Kepez yeniden AKP’ye geçer mi?
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Ulusal Egemenlik
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva