Banu Parlak gözaltına alındı
Banu Parlak gözaltına alındı
Ronaldo'nun lüks aracı hayran bıraktı
Ronaldo'nun lüks aracı hayran bıraktı
Doğum teşviki: 75 bin dolar ödenecek
Doğum teşviki: 75 bin dolar ödenecek
Türkan Şoray'dan Kadir İnanır mesajı
Türkan Şoray'dan Kadir İnanır mesajı
11 Eylül 2019 Çarşamba - 12:38

Antalya’da Saç Ekimine Yoğun İlgi

Günümüzde saç ekimi, tüm dünyada gerçekleştirilen bir prosedürdür. Ülkemizde de, saç dökülmesi problemi yaşayan pek çok erkek, soluğu Türkiye’nin dört bir yanındaki saç ekimi merkezlerinde alıyor.

Antalya’da Saç Ekimine Yoğun İlgi
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Saç Ekimi, dünyada aslında yeni bir trend değil. Tarihte biraz geriye gidecek olursak, İkinci Dünya Savaşı döneminde Japon doktorların; saç köklerini insanların kaş ve kirpiklerine tutturmak için çeşitli süreçleri uyguladıkları görülebilir.

Yirmi yıl geçtikten sonra ise, benzer tekniklerin Amerika’ya da ulaştığı görülmektedir. Yapılan bu uygulamalar, erkek tipi kellik ile mücadele etmek isteyen erkeklerde, prosedürün çok daha popüler bir hale gelmesini sağlamıştır.

Günümüzde saç ekimi, tüm dünyada gerçekleştirilen bir prosedürdür. Ülkemizde de, saç dökülmesi problemi yaşayan pek çok erkek, soluğu Türkiye’nin dört bir yanındaki saç ekimi merkezlerinde alıyor. Saç ekimi prosedürleri ile öne çıkan şehirlerimizden biri ise Antalya oluyor.Antalya saç ekimi merkezlerinde, kellik ile mücadele eden beyler için yüz güldürücü sonuçlar elde ediliyor!

Saç Ekimi

Kafa derisinde azalmaların olduğu bölgelere daha fazla saç eklenmesi için gerçekleştirilen saç ekimi prosedürleri; kıl köklerinin vücudun diğer kısımlarından alınarak, kafadaki saçsız kısımlara aşılama yöntemiyle ekilmesi ile yapılıyor.

Dünya genelinde, erkeklerde yaklaşık %60’lık oranlarda ve kadınlarda %50’lik bir oranda, bir çeşit saç dökülmesi problemi ile karşılaşılıyor. İnsanların önemli bir bölümü ise, topikal tedavileri içeren reçetesiz ürünleri kullanmayı tercih ediyor.

Antalya saç ekimi merkezleri, FUE saç ekimi ya da sakal ve bıyık ekimi de dahil olmak üzere çeşitli tedavi protokollerini uyguluyor. Dünyada, ilk kez 1940’lı yılların başında uygulanan saç ekimi, bugün artık çok daha modern teknikler ile uygulanıyor.

FUE Saç Ekimi

FUE saç ekimi, Antalya saç ekimi merkezlerinde en çok tercih edilen tekniktir. Hastalara, gelişmiş bir saç çizgisi sağlayan bu prosedür, saç dökülmesinin en güvenli ve en başarılı tekniği olarak gösterilmektedir. Bu teknikte donör kıl kökleri, genellikle kafa derisinin yan ve arka kısımlarından alınmaktadır. Normal şartlarda kelleşmeye yatkın olmayan kıl köklerinin ekimi ile, tedavinin kullanım ömrü de uzamış olur.

Son 15 yıllık süreçte, en gelişmiş ve en popüler saç ekimi tekniği haline gelen greft toplama tekniğine verilen FUE saç ekimi prosedüründe, her bir saç folikülü için, deri yüzeyinden geçmek için keskin bir metal tüp kullanılarak saçlar alınır. Toplanan saçlar, saç dökülmesi olan bölgelere transfer edilmek için tekrar kullanılır. FUE tekniği saç ekimi sırasında kesim işlemi yapladığı için, uygulama sırasında hasta her hangi bir agrı ve acıya maruz kalmıyor. Aynı zamanda ekim sonrası her hangi bir yara, dikiş izi olmadığından kişilerin en çok tercih ettiği bir yöntem olarak ön plana çıkmaktadır.

Sakal ve Bıyık Ekimi

FUE saç ekiminin dışında, Antalya saç ekimi merkezlerinde uygulanan popüler prosedürlerden biri de sakal ve bıyık ekimidir.

Sakal ve bıyık ekiminde de, başta çene altı olmak üzere, vücudun farklı bir bölümünden alınan kıl kökleri yüzün bu bölümlerine transfer edilmektedir. Bu prosedürü tercih eden erkeklerin büyük bir bölümü, bunu yara izlerini gizlemeyi hedeflemektedir.

Kaş Ekimi

Kaşlar, yüzde belki de en çok dikkat çeken bölgelerin başında gelmektedir. Bu nedenle, doğru orantılanması ve yüzün geneline uygun görünmesi oldukça önemlidir. Seyrek kaşlar, ifadenizi bozabilir. Ve özellikle bir kadınsanız, seyrek kaşlarınızı doldurmak için muhtemelen onları boyuyor olabilirsiniz. Bir saç ekimi merkezi; saç, sakal ve bıyık ekimine ek olarak, yüzünüze uygun bir şekilde kaş ekimi prosedürünü de gerçekleştirmektedir.

Antalya'da Saç Ekimi yaptırmayı düşünüyorsanız eğer, yüzün diğer bölümlerine yapılacak bir kıl kökü transferi işlemi için, aşşağıdaki Antalya saç ekimi merkezi internet sitesinden saç ekimi fiyatları v merak ettiğiniz tüm sorular hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz…

www.anthair.com.tr

 

 
Phaselis Festivali'nde Battistessa konseri
 
Paşanın Melekleri Avrupa sınavında
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
9 yaşındaki Melike nakille hayata tutundu
ANTALYA'da böbrek hastası Melike Akın (9), trafik kazası sonrası beyin ...
11 aylık Almira, amcasının karaciğeriyle hayata tutundu
ANTALYA'da, damar tıkanıklığı nedeniyle karaciğer yetmezliği yaşayan 11 ...
Antalya Sağlık Müdürlüğü, korkunç iddiayı yalanladı
ANTALYA İl Sağlık Müdürü Dr. Ünal Hülür, Alanya ilçesinde 17 yaşındaki ...
 
Küçük balıkların kılçığıyla tüketilmesini tavsiye etti
YAŞAR Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Dr. Öğretim Üyesi ...
'Sırtım kaşınıyor ambulans gönderir misiniz?'
ANTALYA İl Sağlık Müdürü Ünal Hülür, 112 Acil Çağrı Merkezi'nin doğru ...
Yüz nakli bekleyen Leyla, Ömer Özkan'la görüşmek için Antalya'da
KAHRAMANMARAŞ'ta, 1,5 yaşındayken başındaki eşarbın tutuşması sonucu yüzü ...
 
Çocuklarda obezite tehlikesine karşı beslenmeye dikkat
AKDENİZ Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik ...
Alper Demirbaş'tan organ naklinde yeni rekorlar
ANTALYA'da bir özel hastanenin organ nakli merkezinde, 11 yılda 5 bin ...
Emekli öğretmenin yüzüne şans ikinci kez güldü
ANTALYA'da, beyin kanaması geçiren ve tedaviye alındığı hastanede beyin ...
 
Dursun Gündoğdu
Antalya'daki FETÖ yuvası Ak Partili amcanın mı?
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Seçim heyecanı
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Kemer'de rant ittifakı mı kuruldu?
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
İsa Altun
İsa Altun
Sigarayı bırakma günü
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Mart ayının ilk yarısı gelecek adına plan yapma zamanı. Özellikle iş ve kariyer konularında araştırma yapabilir, fikirler ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva