Beyaz Baston Görme Engelliler DerneÄŸi tarafından bu yıl ilki düzenlenen 'Yılın Altın Okuyucuları' ödül törenine, TekelioÄŸlu İl Halk Kütüphanesi Müdürü Muharrem Dal, Beyaz Baston Görme Engelliler DerneÄŸi BaÅŸkanı Kamil Çam, görme engelli bireyler ve gönüllü okuyucular katıldı.
Beyaz Baston Görme Engelliler Genel Sekteri Mehmet KahramanoÄŸulları, 55. Kütüphane Haftası etkinlikleri kapsamında en çok gönüllülük saati geçiren, kütüphaneye bir yıl içerisinde en çok kitap kazandıran gönüllüleri buluÅŸturmak istedikleri için töreni hazırladıklarını anlattı.
Kütüphanede 30'a yakın kitap seslendiren gönüllü olduÄŸunu kaydeden KahramanoÄŸulları, "Biz onlara bu yıl 'Altın Okuyucu' demek istedik. En deÄŸerli çalışmayı onlar yapıyor. Onlar kitapları seslendirerek, dijital ortama aktarıyor. Bu çalışmalar Türkiye'nin her yerindeki görme engellilere ulaşıyor. Bizler için seslendirilen her kitabın, harcanan her zamanın, oradaki her dakikanın önemi tartışılmayacak kadar büyüktür. Seslendirilen her kitap kalıcı birer eserdir" dedi.
Törende daha sonra 2018 yılında en çok kitap seslendiren gönüllü okuyucular Yasemin Onat ve Bülent YaÅŸar Ekin'e 'Yılın Altın Okuyucuları' ödülü, aktif gönüllü seslendirme yapan 25 aktif okuyucuya ise teÅŸekkür belgesi verildi.
Aslı DURAN/ANTALYA,(DHA)
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|||||
|
|
![]() Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır. Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım. |
![]() |
||||||||||||
|
||||||||||||
![]() |
||||||||||||
![]() Koç ![]() 21 Mart - 20 Nisan
|
||||||||||||
![]() |
||||||||||||
|
||||||||||||
![]() |
||||||||||||
|
||||||||||||
![]() |