TGS: 'Gazeteciler seçim sonuçlarına ulaşabilmeli'
TGS: 'Gazeteciler seçim sonuçlarına ulaşabilmeli'
Bakan Yerlikaya: 2 bin 840 firari yakalandı
Bakan Yerlikaya: 2 bin 840 firari yakalandı
AFAD duyurdu: Akdeniz'de deprem
AFAD duyurdu: Akdeniz'de deprem
Rıza Sümer'den Kepezlilere sandık çağrısı
Rıza Sümer'den Kepezlilere sandık çağrısı
30 Eylül 2012 Pazar - 14:35

Antalya'da bir ilk... CHP'li küskünleri Kılıçdaroğlu buluşturdu

Antalya'da il kongresinden sonra CHP İl Başkanı Devrim Kök ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın ile biraraya gelmemeye özen gösteren Gürkut Acar'ın dışındaki CHP'li vekiller ilk kez bir programda buluştu. CHP'li vekiller Yıldıray Sapan ve Osman Kaptan, Kılıçdaroğlu'nu il yöneticileri ile birlikte karşıladı.

Antalya da bir ilk... CHP li küskünleri Kılıçdaroğlu buluşturdu
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Manavgat İlçesi'nde Belediye tarafından düzenlenen yağlı pehlivan güreşlerine katılmak üzere Antalya'ya geldi. Saat 11.00 sıralarında kente gelen CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nu, Antalya Havalimanı'nda CHP il yönetimi başta olmak üzere çok sayıda partili karşıladı. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun Antalya programına, eski lideri Deniz Baykal katılmadı. Kılıçdaroğlu'na Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Mustafa Akaydın, CHP'li ilçe belediye başkanları, Antalya milletvekilleri Yıldıray Sapan, Osman Kaptan, Gürkut Acar eşlik etti.



Havalimanında coşkuyla karşılanan CHP Lideri Kılıçdaroğlu, konvoyla Manavgat Belediyesi'nin bu yıl ilkini düzenlediği yağlı pehlivan güreşlerine katılmak üzere ilçeye hareket etti.

PEHLİVANLARLA PARMAK TOKASI

Manavgat'ta önce er meydanını turlayan, izleyicileri selamlayan CHP Lideri Kılıçdaroğlu, güreşlere katılan pehlivanlarla da 'parmak tokası' yaptı.

Kemal Kılıçdaroğlu, er meydanında yaptığı konuşmasında, önce pehlivanları selamladı. CHP Lideri Kılıçdaroğlu, "Sizden bir şey istiyorum, ata sporumuzu yaşatan güreşçilerimizi içten ve yürekli alkışlayalım. Onlar uygarca yarışacaklar. Yenen de yenilen de bizim kahramanımızdır, bizim yörüğümüzdür, bizim kültürümüzdür, bizim baş tacımızdır. Onları yürekten kutluyorum" diye konuştu.

Antalya'da gerçekleştirilen 'Kasırga' operasyonu kapsamında gözaltına alınan ve 18 ay tutuklu kalan Manavgat Belediye Başkanı CHP'li Şükrü Sözen'in çok haksızlığa uğradığını, ama yılmadan direndiğini söyleyen CHP Lideri Kılıçdaroğlu, "Kendisini Manavgat'a verdiği hizmetler dolayısıyla yürekten kutluyorum. Manavgat halkı için hayatını adayan birisidir. Size hizmet ettiği sürece bilin ki CHP'liler olarak mutlu olacağız. Hiçbir Manavgatlı'yı ayırmayacak, ötekileştirmeyecek. 'Her Manavgatlının yeri başımın tacıdır' diyecek" dedi. Manavgat Belediye Başkanı Sözen, Kılıçdaroğlu'na konuşmasının ardından Atatürk'ün mozaik taşlardan yapılan fotoğrafını hediye etti. Manavgat'ta er meydanındaki konuşmaların ardından CHP Lideri Kılıçdaroğlu, güreşleri izlemek için protokolde kendisine ayrılan yere geçti.

'MİLLETİN ADI NEREDE'

Kılıçdaroğlu, güreşler başlamadan önce, gazetecilerin AK Parti kongresiyle ilgili değerlendirmesini sorması üzerine, "Salondaki afişlerde 'Büyük millet' yazıyor. O milletin adı niye yazmıyor? Sözde milliyetçi geçiniyor. Konjonktür milliyetçisi" dedi.

TÜRK DEMORKASİ TARİHİNİN KARA SAYFASIDIR

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Antalya'da Manavgat Belediyesi'nce düzenlenen yağlı pehlivan güreşlerini takip ettikten sonra er meydanından ayrıldı. İlçede Manavgat Irmağı boyunca yürüyen ve belediyenin çalışmalarını inceleyen CHP Lideri Kılıçdaroğlu, onuruna verilen öğle yemeğinden önce AK Parti'nin bugün gerçekleştirdiği kongreyi değerlendirdi. CHP Lideri Kılıçdaroğlu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, “CHP bütün darbelerin içinde fiili ve fikri olarak vardır" sözlerine şöyle karşılık verdi:

“Kurultay yapıyor, başka konuşacak konu bulamamış mı? Türkiye'nin dünya kadar sorunu var, o CHP ile uğraşıyor. Bu kurultay Türk demokrasi tarihinin kara bir sayfasıdır. Medyaya ambargo uygulamıştır. Bunu içime sindiremiyorum. Bir başbakan medyaya ambargo uygulayabilir mi? Ayrıca kurultaya giden gazetecileri de içime sindiremiyorum. Eğer bir ülkenin başbakanı medyaya ambargo uygular, medyayı böler, medya arasında ayrım yaparsa o ancak birilerinin başbakanıdır. Ülkenin başbakanı değildir. O nedenle sayın Bekir Coşkun, 'Sen benim başbakanım değilsin' diyordu. Haklı olduğu ortaya çıktı."

Emre BAYLAN/ANTALYA, (DHA) -

 
CHP'li Sultan Yeğen: Biz kafayı çocuklarımıza taktık
 
Antalya'da en güzel eylem
YORUMLAR
 Onay bekleyen 4 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP'li Sultan Yeğen: Biz kafayı çocuklarımıza taktık
CHP İl Kadın Kolları, Dünya Çocuklar günü nedeniyle Antkoop önündeki Kepez ...
'Erdoğan'a soruyorum: Bu belge doğru mudur?'
Kılıçdaroğlu'ndan sert sözler...
Muhtarlar Devrim Kök’ü ziyaret etti
Muratpaşa ilçesi muhtarları, Cumhuriyet Halk Partisi Antalya İl Başkanlığı’na ...
 
Kök’e 10 numaralı forma
Cumhuriyet Halk Partisi Antalya İl Başkanı Devrim Kök’e, üzerinde yine ...
Gürkut Acar'dan Atatürk soruları
CHP Antalya Milletvekili Av. Gürkut Acar, eğitim sisteminden Atatürk ve ...
Halkın tercihi Abdullah gül
Cumhurbaşkanlığı seçimleriyle ilgili yapılan anketten çıkan sonuçlar çok tartışılacak.
 
Türel dönemine soruşturma izni
Antalya Valiliği İl idare Kurulu kararıyla Büyükşehir Belediyesi'nde Menderes ...
CHP, önseçimde tek yürek oldu
Gün Haber yazarı Aliseydi Karagöz'ün CHP'de ya önseçim ya istifa haberi ...
Türel, Profesör Akaydın'a teşhis koydu
AK Parti Antalya Milletvekili Menderes Türel, partisinin il başkanlığı ...
 
Dursun Gündoğdu
Antalya'daki FETÖ yuvası Ak Partili amcanın mı?
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Seçim heyecanı
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Kemer'de rant ittifakı mı kuruldu?
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
İsa Altun
İsa Altun
Sigarayı bırakma günü
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Mart ayının ilk yarısı gelecek adına plan yapma zamanı. Özellikle iş ve kariyer konularında araştırma yapabilir, fikirler ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva