İsrail, İran'a misilleme saldırısı gerçekleşirdi
İsrail, İran'a misilleme saldırısı gerçekleşirdi
Rapunzel operasına çocuklardan yoğun ilgi
Rapunzel operasına çocuklardan yoğun ilgi
Mesut Kocagöz'ün tutukluluğuna itiraz reddedildi
Mesut Kocagöz'ün tutukluluğuna itiraz reddedildi
Muratpaşa'da konser var
Muratpaşa'da konser var
21 Aralık 2021 Salı - 11:48

Antalya'da bir otelde başlayan aşk nasıl drama dönüştü

İZMİR'de özel bir okulda yabancı dil öğretmeni olan Gönül Orhon (45), babasının kendisinden habersiz alıp götürdüğü oğlu E.T.O.'yu (4) alabilmek için hukuk mücadelesi veriyor. Gönül Orhon "Babası hamile kaldığımda çocuğu kabul etmedi. Benim soy ismimle kimliğini çıkardım" dedi.

Antalya da bir otelde başlayan aşk nasıl drama dönüştü
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Antalya'nın Manavgat ilçesinde 2014 yılında 5 yıldızlı bir otelde çalışan Gönül Orhon, aynı tesiste çalışan M.Ş.T. (33) ile arkadaş oldu. Bir süre sonra yakınlaşan çift, duygusal birliktelik yaşamaya başladı. 2016 yılında hamile kalan Gönül Orhon, E.T.O. adını verdiği erkek bebeği dünyaya getirdi. İddiaya göre, baba M.Ş.T. çocuğu kabul etmeyince Gönül Orhon, oğlunu kendi soy ismiyle nüfusa kaydettirdi.

CİNSEL SALDIRI İDDİASI

2019 yılına kadar çocuğuna tek başına bakan Gönül Orhon, kendisine şiddet uyguladığı iddiasıyla M.Ş.T'yle ilişkisini sonlandırdı ve hakkında suç duyurusunda bulundu. Bir süre sonra E.T.O.'un varlığından haberdar olan M.Ş.T.'nin ailesi, çocuğu 15 günlüğüne yanlarına alarak yaylaya götürdü ve uzun süre annesine geri vermedi. Oğlunu geri vermek için şubat ayında Gönül Orhon'la buluşan M.Ş.T., onu kırsal bir bölgeye götürerek, iddiaya göre otomobilde cinsel saldırıda bulundu. Gönül Orhon'un şikayetçi olmasının ardından Manavgat 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde yapılan yargılamada M.Ş.T. beraat etti. Savcılık, beraat kararına Bölge Adliye Mahkemesi'nde itiraz etti.

IZMIR'DE OZEL BIR OKULDA YABANCI DIL OGRETMENI GONUL ORHON (45), BABASININ KENDISINDEN HABERSIZ ALIP GOTURDUGU OGLU E.T.O.'NU (4) ALABILMEK ICIN HUKUK MUCADELESI VERIYOR.(FOTO:MANAVGAT-DHA)

VELAYET DÜZELTME DAVASI AÇTI

6 ay sonra oğlunu alabilen Gönül Orhon, E.T.O.'nun velayetinin kesinleştirilmesi için Manavgat 1'inci Aile Mahkemesi'nde dava açtı. Dava sonucunda mahkeme E.T.O.'un velayetini anneye verirken, babayla da ayda 2 defa ve dini bayramlarda görüşebileceğine hükmetti. M.Ş.T. ve ailesinin davranışlarına daha fazla dayanamayacağını düşünen Gönül Orhon, İzmir'e taşınarak özel bir okulda yabancı dil öğretmenliği yapmaya başladı. Kasım ayı sonunda İzmir'e giden M.Ş.T., annesi işe gittiğinde çocuğu bakıcısından alarak, Manavgat'a getirdi ve bir daha geri götürmedi. M.Ş.T., Manavgat 1'inci Aile Mahkemesi'nde açtığı velayeti düzeltme davasında çocuğun velayetini kendi üzerine almak istediğini belirtse de mahkeme bu talebi reddetti.

IZMIR'DE OZEL BIR OKULDA YABANCI DIL OGRETMENI GONUL ORHON (45), BABASININ KENDISINDEN HABERSIZ ALIP GOTURDUGU OGLU E.T.O.'NU (4) ALABILMEK ICIN HUKUK MUCADELESI VERIYOR.(FOTO:MITHAT ABAKAN/MANAVGAT-DHA)

'HAMİLE OLDUĞUMU DUYUNCA İTİRAZ ETTİ'

Oğlunu geri almak için Manavgat'a gelen Gönül Orhon, yaşadıklarını DHA'ya anlattı. M.Ş.T. ile 2014 yılında aynı otelde çalışırken tanıştıklarını, sonrasında ilişkilerinin ilerlediğini belirten Orhon "2016 yılında hamile kaldım. Hamileliğimi öğrendiğimde 2 ayı geçmişti. Bunu kendisine söyledim. İtiraz etti, 'kesinlikle kabul etmiyorum. Çocuk bana ait değil, ne yaparsan yap' dedi. Bunun üzerine ben de 'tamam o zaman, sorumluluğu alıyorum, bu çocuğu büyüteceğim, yetiştireceğim' dedim. Çocuk dünyaya geldi. Kendi nüfusuma kaydettirdim. Çocuğun bütün işlemleri benim soy ismimle yapıldı. Hastane işlemleri, aşıları. Benim soy ismimle kimliğini çıkardım" dedi.

'AİLESİ ÇOCUĞU SAHİPLENDİ'

İlk başta M.Ş.T.'nin ailesinin çocuktan haberi olmadığını anlatan ve zaman zaman gözyaşlarını tutamayan Gönül Orhon "Aramızdaki başka bir davadan dolayı M.Ş.T.'nin ailesi, çocuğu öğrendi. Ailesi de çocuğu sahiplendi. Geçen sene yaylaya götüreceğiz diye çocuğu benden 15 günlüğüne aldılar. Geri getirmediler, 6 ay çocuğumu göremedim. Daha sonra aldım, çocuğumu İzmir'e taşındım. İzmir'de de adresime geldi. Çocuğumu benden habersiz, ben işteyken bakıcıdan almış kaçırmış. 25 gündür çocuğum için uğraşıyorum. Her yere başvurdum. Gereken her şeyi yaptım. Çocuğuma bir an önce kavuşmak istiyorum" diye konuştu.

'VELAYET HAKKINI TASDİK ETMEK İÇİN DAVA AÇTIK'

Gönül Orhon'un avukatı Atalay Arslan, yaşananların acı verici olduğunu ifade ederek "Çocuğu doğuran, bakan, büyüten annesi Gönül Orhon. Çocuk babası tarafından alınıyor ve geri verilmiyor. Çocuğu geri alabilmek ve velayet hakkını tasdik edebilmek için dava açtık. Mahkeme, şu anda doğal olarak bütün velayet haklarını müvekkilime vermiş durumda. Tedbiren de bu karar devam ediyor. Maalesef, şu anda çocuğun babası tarafından geri verilmeme durumu söz konusu. Çocuğu yeniden müvekkilimin alması için çabalarımız devam ediyor" ifadelerini kullandı.

IZMIR'DE OZEL BIR OKULDA YABANCI DIL OGRETMENI GONUL ORHON (45), BABASININ KENDISINDEN HABERSIZ ALIP GOTURDUGU OGLU E.T.O.'NU (4) ALABILMEK ICIN HUKUK MUCADELESI VERIYOR. GONUL ORHON'UN AVUKATI ATALAY ARSLAN, ACIKLAMA YAPTI.(FOTO:MITHAT ABAKAN/MANAVGAT-DHA)

Mithat ABAKAN/ MANAVGAT(Antalya), (DHA)

 
Zonguldak'ta balıkçılar, sezonu erken kapattı
 
Dereköy İlkokulu'na kütüphane kuruldu
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Evinin girişi karla kapanan kadını jandarma kurtardı
ANTALYA'nın Akseki ilçesinde evinin girişine kar biriktiği için mahsur ...
Başkan Topaloğlu'dan Beldibi müjdesi
KEMER Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Beldibi imar planlarında gelinen ...
Antalya'da tacizci baba davasında karar
ANTALYA'da kızı T.S.Ş.'ye (15) cinsel istismarda bulunan Levent Ş. (53), ...
 
'Kadına Yönelik Şiddete Hayır' pankartı
ANTALYA'da oynanan Kadın Futbol Süper Lig takımlarının maçında futbocular ...
Konyaaltı'nda Çandır Fasulyesi Şenliği
KONYAALTI Belediyesi, Çandır Fasulyesi'nin tanıtımına katkı sağlamak amacıyla ...
İyi Parti Antalya Milletvekili Subaşı, 'Paramız pul oldu'
Antalya Milletvekili Hasan Subaşı, “2018’den sonra faiz ödemesi 3 kat ...
 
Muratpaşa, 'Yılbaşı Çarşısı'nı yeniden açıyor
MURATPAŞA Belediyesi'nin yeni yıl klasiği haline gelen Yılbaşı Çarşı, ...
Korkuteli Belediyespor, 3 puanı 3 golle aldı
BÖLGESEL Amatör Lig (BAL) 4. Bölge 3. Grup'ta mücadele eden Korkuteli ...
Kaş Belediyesi'nin 'vizyon projesi' tanıtıldı
ANTALYA'nın Kaş ilçesinde eski otogar alanına yapılacak 'vizyon' projenin ...
 
Dursun Gündoğdu
Akıllanmayacağız... Emekli polisi teleferiğin başına getirdiler
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Çılgın Türk
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Gelsin dövizler
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva