Fransa'dan dayanıklılık merkezi hibesi
Fransa'dan dayanıklılık merkezi hibesi
23 Nisan'a özel 'Rapunzel' çocuk operası
23 Nisan'a özel 'Rapunzel' çocuk operası
Antalya'daki cinayet kararını Yargıtay bozdu
Antalya'daki cinayet kararını Yargıtay bozdu
Antalya Havalimanı'ndan 3 ayda 3 milyon 323 bin yolcu geçti
Antalya Havalimanı'ndan 3 ayda 3 milyon 323 bin yolcu geçti
22 Nisan 2017 Cumartesi - 11:49

Antalya'da bu pazar trafiğe kapanacak yollar

ANTALYA'da, 23 Nisan kutlamaları kapsamında Türk Yıldızları'nın yapacağı gösteri dolayısıyla Akdeniz Bulvarı ve Konyaaltı Caddesi trafiğe kapatılırken, vatandaşların Konyaaltı sahiline toplu taşıma araçlarıyla ulaşımı sağlanacak.

Antalya da bu pazar trafiğe kapanacak yollar
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Antalya Valiliği ve Antalya Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile bu yıl 97'ncisi kutlanacak 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında gerçekleşecek dünyaca ünlü akrobasi timi Türk Yıldızları gösterisine ulaşımın rahatça sağlanabilmesi ve şehir trafiğinin aksamaması amacıyla trafikte ve toplu taşımada düzenlemeler yapıldı.

Bu kapsamda 23 Nisan 2017 Pazar günü Akdeniz Bulvarı (Sea Life Hotel Kavşağı- Migros Kavşağı arası), İsmail Baha Sürelsan Caddesi (Meltem Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kavşağı ile Antalya Müzesi Kavşağı arası), Konyaaltı Caddesi (Antalya Müzesi Kavşağı ile Selekler Kavşağı arası) çift yönlü araç trafiğine kapatılacak.

ULAŞIM TOPLU TAŞIMA ARAÇALARI İLE SAĞLANACAK

Akdeniz Bulvarı'nda Sea Life Hotel kavşağı ve Minicity kavşağına kadar olan bölüme toplu taşıma araçlarıyla ulaşım sağlanacak. Etkinlik alanlarına ulaşımın kolaylıkla sağlanması amacıyla sefer aralıkları arttırılan toplu taşıma hatları şunlar:

"VF02 (Varsak- Sea Life Hotel) Numaralı Toplu Taşıma Hattı; güzergahında değişiklik yapılmadan 12 dakika sefer aralıklarıyla hizmet verecek.

UC11 (Meydan- Sea Life Hotel) Numaralı Toplu Taşıma Hattı; güzergahında değişiklik yapılmadan 15 dakika sefer aralıklarıyla hizmet verecek.

KC35, KC35A (Varsak- Sea Life Hotel) Numaralı Toplu Taşıma Hattı; güzergahında değişiklik yapılmadan 20 dakika sefer aralıklarıyla hizmet verecek."

TOPLU TAŞIMA ARAÇLARI ALTERNATİF GÜZERGAHLARI

Kapanan Akdeniz Bulvarı (Konyaaltı Sahili) güzergahını kullanan toplu taşıma araçları için oluşturulan alternatif güzergahlar şöyle:

“VC57 (Varsak- Sea Life Hotel- Liman) ve KC71 (Meydan- Sea Life Hotel- Hurma) Numaralı Toplu Taşıma Hatları; Antalya Spor Kavşağı- Minicity - Belediye Caddesi- İl Sağlık Kavşağı- Sea Life Hotel'den itibaren mevcut güzergahına devam edecek.

KC 71 Numaralı Toplu Taşıma Hattı, ayrıca Konyaaltı Cd. araç trafiğine kapalı olacağından, Valilik- 100. Yıl güzergahını kullanacak.

VC59 (Varsak - Minicity) Numaralı Toplu Taşıma Hattı; Antalya Spor Kavşağı- Minicity - Belediye Caddesi- Konyaaltı Belediyesi- Atatürk Bulvarını takiben mevcut güzergahına devam edecek."

KONYAALTI CADDESİ KAPALI OLACAK

Etkinlikler kapsamında araç trafiğine kapanan Konyaaltı Caddesi güzergahını kullanan toplu taşıma araçları için alternatif güzergahlar ise şu şekilde:

"KC06 (Terracity AVM - Sarısu) ve 800 (Havaalanı- Sarısu) Numaralı Toplu Taşıma Hatları, 100. Yıl Bulvarı- Güllük- Cumhuriyet Meydanı'ndan itibaren mevcut güzergahına devam edecek.

MC58 (Ünsal Mahallesi- Adliye) ve MC68 (Ünsal Mahallesi- Adliye) Numaralı Toplu Taşıma Hatları; 100. Yıl Bulvarı'ndan geçiş yaparak mevcut güzergahlarına devam edecekler."

EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNDEN GÜVENLİK ÖNLEMLERİ

Antalya Emniyet Müdürlüğü de Türk Yıldızları Gösterisi nedeniyle trafikte bazı önlemler aldı. Konyaaltı Beachpark (Minicity karşısı) semalarında 23 Nisan Pazar günü saat 15.20'de yapılacak gösteriyi izlemek isteyen vatandaşların yoğun olarak bulunacağı güzergahlarda üst düzeyde güvenlik tedbirleri alınacağını açıkladı.

Antalya Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, şöyle denildi:

“Güvenlik tedbirleri kapsamında 14.00-16.00 saatleri arasında; Selekler Çarşısı (Huzur Kavşağı) önünden itibaren Konyaaltı Caddesi- Falez Kavşağı istikametine gidiş ve geliş istikameti olarak, Antalyaspor Kavşağı- Sealife Otel Kavşağı gidiş ve geliş istikameti olarak, Teomanpaşa Caddesinden-Konyaaltı Caddesine açılan yollar gidiş istikametine araç trafiğine kapatılacak. Türkay Otel Kavşağı-Sealife Kavşağı gidiş istikametini kullanan araçlar Sealife Kavşağı'na gelmeden orta refüj aralığından U dönüşü yaptırılacak veya, orta refüj aralığından sağa ve sola gidiş istikametlerine doğru yönlendirilecek.

Konyaaltı plajlarına gidecek vatandaşları taşıyan toplu taşıma araçları, Akvaryum önünde oluşturulacak güvenlik noktasından gerekli kontroller yapıldıktan sonra geçişlerine izin verilerek Minicity önünden Arapsuyu PTT istikametine doğru yönlendirilecek."

ALTERNATİF YOLLAR

Emniyet Müdürlüğü, kapanan cadde ve sokaklara alternatif olarak, Turgut Reis Caddesi, Yıldız Caddesi, Defterdarlık Caddesi, Meltem Caddesi, 100. Yıl Bulvarı, Adnan Menderes Bulvarı, Yener Ulusoy Bulvarı, Sakıp Sabancı Bulvarı, Gazi Bulvarı, Dumlupınar Bulvarı ve Atatürk Bulvarı'nın kullanılabileceğini belirtti. (DHA)

Etiketler:
 
Finikeli yollara döküldü
 
Antalyasporlu minikler A takımının konuğu oldu
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Finikeli yollara döküldü
ANTALYA'nın Finike İlçesi'nde, merkeze yaklaşık 5 kilometre uzaklıktaki ...
Uysal'a çevre ödülü
MURATPAŞA Belediyesi'nin, 'Atma Biriktir Kazanalım' sloganıyla hayata ...
Antalya'da elektronik sigara operasyonu; 6 gözaltı
ANTALYA Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı operasyonda, yaklaşık bir ...
 
Female'den anneler kahvaltısı
ANTALYA'da, Falezler Reklam tarafından aylık olarak yayınlanan Female ...
Rektör neler söyledi?
FETÖ/PDY soruşturması kapsamında 10 yıla kadar hapis istemiyle tutuklu ...
Adliyede firar girişimi
ANTALYA'da, hakkında yürütülen soruşturma kapsasında adliyeye sevk edilen ...
 
'Orada Duruverseydi Zaman' Antalya'da
CUMHURİYET'in kuruluş yılları ve dönüm noktalarını, bilinen tarihin dışındaki ...
78 yaşındaki koca, 74 yaşındaki eşini dövdü, karakolluk oldu
ANTALYA'da 78 yaşındaki Münir Aker, tartıştığı eşi 74 yaşındaki Hafize ...
Kepez/Tütüncü ve Hayır
Dursun Gündoğdu yazıyor
 
Dursun Gündoğdu
Antalya'daki FETÖ yuvası Ak Partili amcanın mı?
YAZARLAR
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Gelsin dövizler
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Bayram nostaljisi
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva