Vali Şahin İskandinav büyükelçileri kabul etti
Vali Şahin İskandinav büyükelçileri kabul etti
Ahu Tuğba trafik kazası geçirdi
Ahu Tuğba trafik kazası geçirdi
Tuvana Türkay hastaneye kaldırıldı
Tuvana Türkay hastaneye kaldırıldı
Antalya'da DJ'lik kursuna yoğun ilgi
Antalya'da DJ'lik kursuna yoğun ilgi
12 Eylül 2021 Pazar - 17:55

Antalya'da çekilen bu iki fotoğraf üzerine FETÖ tartışması

İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Genel Müdür Yardımcılığı görevine 14 Temmuz 2020 tarihinde atanan eski Demre Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman’ın Antalya’da kaymakamlık yaptığı dönemde çektirip sosyal medya hesabında yayınladığı iki fotoğraf FETÖ tartışması çıkardı.

Antalya da çekilen bu iki fotoğraf üzerine FETÖ tartışması
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 18 Temmuz 2020'de CNN Türk canlı yayınına telefonla bağlanıp “Bir tek FETÖ’cüyü göreve getirmişsem, bir tek FETÖ’cü göreve geldiyse ve bu söylenmiyorsa bu ülkemize ihanettir. Ben getirmişsem ben ihanet ediyorumdur” demişti.

Soylu'nun sözlerinden birkaç ay sonra 100’e yakın kaymakam ve vali yardımcısının FETÖ’den görevden alındığı haberleri medyaya yansıdı. Bu isimler arasında Soylu’nun İçişleri Bakanlığı döneminde atananların da olduğu ortaya çıktı.

Aradan bir yıl geçti ve Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın soruşturmasıyla 53 mülki idare amirinin "FETÖ ile bağlantıları olduğu" gerekçesiyle devletle ilişiği kesildi.

İçişleri Bakanlığı’ndaki bu gelişmelere karşılık bakanlıkta FETÖ tartışması bitmedi. 

14 Temmuz 2020 tarihli 2020/362 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcısı olarak atanan Yusuf İzzet Karaman’ın arşivindeki mesajlarını hala silmemesi dikkat çekti. 

Yusuf İzzet Karaman, “Samanyolu TV Davetsiz Misafir programı ekibi Demremizdeydiler bugün” mesajıyla fotoğraf yayımlamıştı. 

Karaman bir de “Bugün ilçemizde hizmet sevdalılarının kermes açılışını yaptık” diyerek bir fotoğraf daha paylaşmıştı. 

Karaman’ın FETÖ’nün yayın organı Samanyolu TV programcıları ile çektirdiği fotoğraflar hala sosyal medya hesabında yer alıyor. 

PEKİ KİM BU FOTOĞRAFTAKİLER?

Odatv’de yayınlanan bu haber ve fotoğrafların izini Demre’de süren Gün Haber, yeni bilgilere ulaştı.

Samanyolu TV’de Turgay Başyayla'nın hazırlayıp sunduğu 'Davetsiz Misafir' programının ekibi 8-9 Mart 2013 tarihlerinde Demre ve çevresinde çekim yapmıştı. Ekip, Myra Antik Kenti, Noel Baba Müzesi, Köşkerler köyünü ve seraları ziyaret ederek, çekim gerçekleştirmişti. Program ise 3 Nisan Çarşamba günü Samanyolu TV'de yayınlanmıştı.

O program çekimleri sırasında hem ilçe kaymakamı, hem belediye başkanı Samanyolu ekibi ile yakından ilgilendi.

İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcısı olan dönemin Demre Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman (sağdan ikinci) Ak Partili Belediye Başkanı Süleyman Topçu (Soldan ikinci) ile birlikte Samanyolu TV’nin programcılarını ağırlamıştı. Fotoğrafta, Akdeniz Üniversitesi’nden Arkeoloji Profesörü Nevzat Çevik (Sağdan üçüncü) ile sebze komisyoncusu Erkan Özek (Sağ baştaki) de yer almıştı. Prof. Dr. Çevik’in tv programcılarına Myra Antik Kenti ve Noel Baba Müzesi konusunda bilgi vermek amaçlı bu yemeğe katıldığı öğrenildi.

Bu fotoğrafta Karaman’ın hala sosyal medya hesabında duruyor. Kendisinin ortada (beyaz gömlekli) yer aldığı fotoğrafta, şu an Burdur Çeltikçi’de görev yapan dönemin Demre Müftüsü Bahattin Ataklı, Ak Parti mevcut İlçe Başkanı Bayram Arıcı, dönemin Ak Partili Belediye Başkanı Süleyman Topçu, esnaf Yaşar Kofalak ve Süleyman Sertbaş birlikte görülüyor. Karaman'ın kermesi düzenleyenlerden 'Hizmet sevdalısı' diye bahsetmesi dikkat çekiyor.

Yusuf İzzet Karaman kimdir?

1979 yılında Çorum ilinin Sungurlu ilçesinde doğdu. İlköğrenimini Ankara Mimar Kemal İlkokulu'nda, ortaokulu Vangölü  Anadolu Lisesi'nde ve lise öğrenimini Sinop Anadolu Lisesi'nde tamamlayarak, 1997 yılında Orta Doğu Teknik Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü'nü kazandı.

2002 yılında üniversiteden mezun olduktan sonra ODTÜ Rektörlük bünyesinde araştırma görevlisi kadrosunda proje koordinatörü olarak göreve başladı. Bu görevi süresince Üniversitenin uluslararası bilimsel projelerinin kurumlar arası koordinasyonunu üstlendi.

Bunların dışında profesyonel olarak İngilizce ve İspanyolca dillerinde yeminli tercümanlık yaptı. Ankara Üniversitesi SBF Yönetim Bilimleri Alanında 'İl Özel İdarelerinin Kurumsallaşma Sorunu' konulu tez çalışmasıyla Yüksek Lisansını tamamladı. 28.07.2004 tarihinde Antalya Kaymakam Adayı olarak göreve başladı. Samsun-Yakakent, Kırıkkale-Karakeçili ve Bolu-Yeniçağa ilçelerinde kaymakam vekilliği yaptı. Ekim 2005'ten itibaren yurtdışı staj programı kapsamında 9 ay süreyle dil eğitiminde bulunmak üzere Fransa'ya gitti.

Sırasıyla Gaziantep-Yavuzeli, Batman-Sason, Antalya-Demre ve Kars – Sarıkamış ilçelerinde Kaymakam, İller İdaresi Genel Müdürlüğünde Daire Başkanı olarak görev yaptı. 14 Temmuz 2020 tarihli 2020/362 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Genel Müdürlüğüne Genel Müdür Yardımcısı olarak atandı. Çok iyi derecede İngilizce ve Fransızca ayrıca iyi derecede İspanyolca bilen Yusuf İzzet Karaman, evli ve üç çocuk babasıdır.

 

 
Ablasıyla hayal etti, o öldükten sonra hayata geçirdi
 
Antalya'da bir grup gazete topluyor
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
taş 13 Eylül 2021 Pazartesi 10:07

Devletin bütün kademelerine yakını adeta 'FETÖ'ye teslim edilmiş gibi.Sonra bunlar 15 temmuza giden yolların taşlarını döşediler ve 15 temmuzda bomba olarak milletin başına yağdılar.

Yorumu oyla      0      0  
Mustafa Ünal ne zaman adalet karşısına çıkacak 12 Eylül 2021 Pazar 22:56

Akdeniz üniversitesinde hiçbir şekilde fetö mücadelesi yapılmadı, hepsine eski rektör Mustafa Ünal sebep oldu.inanılmaz işkence ettiler mobbing yaptılar fetö döneminde bize.

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Ablasıyla hayal etti, o öldükten sonra hayata geçirdi
ANTALYA'da sahilde otururken 2 kişilik deniz otomobiline binemeyip ağlayan ...
Şampiyonluk Kaş'ta geldi
Antalya'nın Kaş ilçesinde düzenlenen Serbest Dalış Outdoor Türkiye Şampiyonası ...
Kepez'in 5 müzeli parkı
CUMHURİYETİN ilk yıllarının en önemli sanayi devleri arasında yer alan ...
 
Kaş'ta kaza: 1 yaralı
ANTALYA'nın Kaş ilçesinde otomobille motosikletin çarpıştığı kazada bir kişi yaralandı.
ASSİM'den turizm çalıştayı
MURATPAŞA Belediyesi'nin sivil toplum merkezi ASSİM bünyesinde yer alan ...
Bu kez bir cami bahçesinden ölüm haberi
ANTALYA'da gün geçmiyor ki, sokakta bir duvarın dibinde, bir metruk evde ...
 
İşte Sümer Ezgü'nün en büyük hayali...
ANTALYA'da dün gece 'Karadeniz'den Akdeniz'e Anadolu' konserinde Türk ...
Ölmek isteyeni sudan çıkarmak çok zor
ANTALYA'nın Manavgat ilçesinde tatil yapan Rus turist Vitalii Marshev ...
Antalya'da başından vurulan toprağa verildi, vuran kayıp
ANTALYA’nın Finike ilçesinde, dün evinin önünde başından tabancayla vurularak ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Ulusal Egemenlik
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva