Oto yıkamacı cinayetinde 'Meşru müdafaa' savunması
Oto yıkamacı cinayetinde 'Meşru müdafaa' savunması
Eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü bulundu
Eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü bulundu
Orman yangınlarıyla mücadele işbaşı eğitimi
Orman yangınlarıyla mücadele işbaşı eğitimi
Galatasaray'dan Dries Mertens kararı
Galatasaray'dan Dries Mertens kararı
28 Şubat 2019 Perşembe - 07:33

Antalya'da eş değiştirme partisinde AIDS paniği

Döşemealtı’nda eş değiştirme ve ev partilerine katılan çiftlerde HIV virüsü tespit edildiği iddiası ortalığı karıştırdı. AIDS paniği yaşayan çift, “Evet belamızı aradık ve büyük ihtimal bulduk. Hem de hiç partiye katılmadan” dedi

Antalya da eş değiştirme partisinde AIDS paniği
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

“ANTALYA’da AIDS” görünen isimli “Antalya_AIDS” isimli bir twitter hesabından 24-25 Şubat 2019 günü paylaşılan tweetlerdeki iddialar sosyal medyayı ve kenti karıştırdı. Twitter hesabında yapılan paylaşımlarda yer alan iddialara göre Antalya Döşemealtı’nda diskolu, havuzlu bir villada swinger yani eş paylaşma ve değiştirme partileri yapılıyordu. Buraya katılan bir çiftin çocukları lösemi tedavisi görüyordu. 3 hafta önceki kan testi temiz çıkan anneye; geçen hafta çocuğuna kan vereceği sırada yapılan test HIV Pozitif çıktı. AIDS olduğu paniğiyle aile perişan oldu. Baba ve çocukta ise HIV virüsüne rastlanmadı.

Herkes test yaptırsın uyarısı
AIDS paniği yaşayan çiftle beraber olan hesap sahibi çift de HIV virüsü bulaştığı şüphesiyle twitter hesabından paylaşımlarda bulundu. Yaptığı paylaşımların gerçek olduğunu öne süren hesap sahibi, Döşemealtı’ndaki zengin villa sahibinin AIDS’li olduğunu birçok kişinin bildiğini sonradan öğrendiklerini, bu kişiyle ve eşi olarak tanıştırdığı kişiyle ilişkiye girenlerin ve bu çiftle ilişkiye girenlerle ilişkiye girenlerin test yaptırmasını istedi.


Evet belamızı aradık

Twitter’da olay için “Antalya’da herkese bilerek isteyerek hastalık bulaştıran insanlar var. Bunu biz yaşadık”, iddiaya inanmayanlar için “Ahhhhhh ah keşke bir şaka olsaydı. Keşke yalan keşke bir iftira olsaydı” sözleriyle paylaşımlarda bulunan hesap sahibi pişmanlığını ise “Evet belamızı aradık ve büyük ihtimal bulduk. Hem de hiç partiye katılmadan…” sözleriyle ifade etti. Kendi testlerinin olumsuz çıktığını ancak 45 günlük bekleme süresi sonucunda bir test daha yapmaları gerektiğini belirterek “Hastane, 1.5 ay sonra testi tekrar etmemizi söyledi. Eğer sonuç kötü çıkarsa gider vururum şerefsizi. Yeter ki kaybedecek bir şeyim kalmasın” yazdı.

Twitter’a da seslendi

Virüsün vücuda girmesinden sonra 45 günlük bir kuluçka süresi bulunuyor. Kesin sonuç için bu nedenle testin negatif çıkması durumunda bir buçuk ay sonra tekrar edilmesi gerekiyor. Korkunç iddialarda bulunan hesap sahibi, Twitter yönetimine yönelik olarak da “Sayın Twitter yönetimi: Kötü niyetli şikâyetler nedeniyle 4 defa kimlik bilgilerimi ve telefon numaramı doğrulamamı istediniz. Hepsini yaptım. Bu mesajlarımda kimseyi doğrudan suçlamıyorum. Kimlik bilgilerim, telefon numaram sizde mevcut. Amacım bir kocaman ildeki insanları, bizlerin yüz yüze kaldığı ölüm riskinden korumak. Elinizi vicdanınıza koyun” yazdı.

İşte o korkunç iddialar

Twitter hesabında yapılan paylaşımlarda şu ifadeler dikkat çekti: “Antalya’da villa partisine katılan küçük çocuklu arkadaşımız maalesef AIDS hastası oldular. Küçük çocuklarına bu hastalığın bulaşıp bulaşmadığı bir ay sonraki testte anlaşılacak”, “Döşemealtı E..n  T…k Çiftliği yakınındaki evde katıldıkları partide AIDS virüsü kapan arkadaşlarımız, hastalığın erken fark edilmesi sonucu tedavilerine başladılar”, “Evinde kendine ait diskosu havuzu olan zengin bir adam ve genç karısının bütün Antalya’ya AIDS bulaştırdığını öğrendik. Oraya giden çift, maalesef bizi de riske attı. Arkadaşlar lütfen dikkat... Bizim sürekli beraber olduğumuz çift arkadaşımız yandı. Biz de korku içerisindeyiz. Evet belamızı aradık ve büyük ihtimal bulduk. Hem de hiç partiye katılmadan”, “Hastane, 1.5 ay sonra testi tekrar etmemizi söyledi. Eğer sonuç kötü çıkarsa gider vururum şerefsizi. Yeter ki kaybedecek bir şeyim kalmasın”, “Bazıları bana yazıyor. Diyor ki: ‘'Gerçek olmasa bile güzel bir konuya dikkat çekmişsiniz’. Bunu yazan bir değil, iki değil, beş değil. Bu kadar çok kişi yazınca buradan hepsine şunu demek istiyorum: Ahhhhhh ah keşke bir şaka olsaydı. Keşke yalan keşke bir iftira olsaydı”, “Utanmayın arkadaşlar, bu konu ciddi. Yakında öğreneceksiniz. Konuyu hastane yetkilileri ve devlet takibe almış. İnternetten test alın mutlaka erken tespit edin. Yoksa sonu hızlı bir ölüm. Kendinize acımazsanız partnerlerinizi düşünün”, “Antalya’da herkese bilerek isteyerek hastalık bulaştıran insanlar var. Bunu biz yaşadık. Lösemi hastası evladına bilmeden kan veren arkadaşımız perişan. Bize hastalığı bulaştırıp bulaştırmadığını bilmediği halde haber verdiler. Herkes biraz insan olsun. Bu insana dur deyin. Dur!”




Şükrü AĞIRMAN (Akdeniz Manşet)

 
Antalya'da mucize kurtuluş
 
Trans birey Derya'ya cinayetten 18 yıl hapis
YORUMLAR
Toplam 4 yorum var, 4 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Canan 11 Haziran 2019 Salı 01:18

Burada millete ibret verenlere sesleniyorum hic kimsenin hayatina karsimayin kendini bilip saglik cercevesi icinde hersey mubahtir

Yorumu oyla      3      3  
temiz 28 Şubat 2019 Perşembe 19:40

böyle bir rezilliğe tahammül edilemez Allah böylelerine lut kavmine yaptığını yapar inşallah

Yorumu oyla      3      3  
Gececi 28 Şubat 2019 Perşembe 17:45

Allah görüp görüp yapıyor işte ulan altınızdaki eşinizi baskasına peşgeh cekecek kadar mı insansınız o cocugun hali ne olacak şimdi nasıl insan içine cıkıyorsunuz gidin asın kendinizi Allah belanızı versin hepinizin

Yorumu oyla      3      3  
taş 28 Şubat 2019 Perşembe 08:38

Neler oluyor,normal değil bu anlatılanlar,ruh hastası olmasalar böyle yerlerde ne işleri var,sapkınlığın önde gidenleri,gidenler veya bir şekilde bu olaya karışanlar bir tercih yapmışlar ve de ne gelecekse başlarına çekecekler,ayıp dan öte rezalet aşağılık bir durum.Burada yazık olan günahsız küçük çocuklar veya bilmeden kanla falan bunlardan hastalığı kapanlar.Kısacası topluma ders niteliğinde bir vaka.

Yorumu oyla      3      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Antalya'da mucize kurtuluş
ANTALYA'da falezlerde dengesini kaybedip 20 metreden denize düşen Hakan ...
Antalya'da pes dedirten dolandırıcılık
ANTALYA'da kendilerini vali yardımcısı ve belediye başkan yardımcısı olarak ...
Antalya Kızılarık'ta yollar yenileniyor
MURATPAŞA Belediyesi, yol ve kaldırımlarını yenilediği Kızılarık Mahallesi'nde ...
 
Cinayeti işledi polise evi gösterdi ve kaçtı
ANTALYA'nın Alanya ilçesinde Nevzat Esen'i (52) bıçaklayarak öldürdüğü ...
Antalya'da uyuşturucu operasyonu: 5 gözaltı
ANTALYA'nın Alanya ilçesinde polisin şüphe üzerine durdurduğu otomobilde ...
Cerrahi hastalarının yüzde 50'si 65 yaş üstü
ANTALYA Büyükşehir Belediyesi Mavi Ev Konuşmaları'nda, 'yaşlılıkta cerrahi sorunlar' konuşuldu.
 
Antalya merkeze Millet Bahçesi
ANTALYA Büyükşehir Belediyesi'nin, Işıklar'da yıkılan stadyum alanı yerinde ...
Antalya'da öğrencilere ihmal ve istismar semineri
ANTALYA'nın Serik ilçesinde lise öğrencilerine çocuk ihmal ve istismarının ...
İstihdam seferberliğine MATSO'dan tam destek
MANAVGAT Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Başkanı Ahmet Boztaş, "İstihdam ...
 
Dursun Gündoğdu
Kepez yeniden AKP’ye geçer mi?
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Ulusal Egemenlik
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva