Başkan Uysal, Vali Hüsnü Tuğlu okulunda oy kullanacak
Başkan Uysal, Vali Hüsnü Tuğlu okulunda oy kullanacak
Banu Parlak gözaltına alındı
Banu Parlak gözaltına alındı
Ronaldo'nun lüks aracı hayran bıraktı
Ronaldo'nun lüks aracı hayran bıraktı
Doğum teşviki: 75 bin dolar ödenecek
Doğum teşviki: 75 bin dolar ödenecek
18 Temmuz 2012 Çarşamba - 00:25

Antalya'da hangi başkan hangi adayı destekliyor?

CHP Kurultayı’nda Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun yeniden seçilmesinin ardından gözler bugün yapılacak Parti Meclisi üyeliklerine çevrildi.

Antalya da hangi başkan hangi adayı destekliyor?
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Mevcut Parti Meclisi’nde 4 üye ile temsil edilen Antalya’nın bu kez daha az sayıda temsilci ile parti yönetiminde yer alacağı iddia ediliyor. Bunun için Ankara’da kıran kırana bir yarış sürüyor. Kulisler baş döndürüyor.
 
Antalya’dan PM için aday çok. Bu yüzden adaylar PM’deki 1-2 Antalyalı’nın arasına girmeye çalışıyor. Peki, mevcut adayları kimler destekliyor?
 
GÜN HABER’E ULAŞAN BİLGİLER
 
İddiaya göre, Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, Kepez eski Meclis üyesi ve CHP Muratpaşa İlçe Yöneticisi Serap Yılmaz’dan yana tavır koyuyor. Bir iddiaya göre de, hem Serap Yılmaz’ın hem de Ümit Uysal’ın seçilmesi için Devrim Kök ile birlikte hareket ediyor.
 
Ancak, CHP Antalya İl Başkanı Devrim Kök’ün Ümit Uysal’dan başkasını gözü görmüyor. Kulislere yansıyan bilgiler, Devrim Kök’ün, genel merkezin ‘Ümit Uysal’ın dışında birkaç alternatif aday bildirin’ önerisine de sıcak bakmadığı yönünde… Ümit Uysal, Devrim Kök’ün olmazsa olmazı durumunda…
 
AKAYDIN NE YAPIYOR?
 
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın’ın ise iki arada bir derede kaldığı yönünde bilgiler geliyor. Akaydın’ın gönlünde mevcut PM Üyesi Zeki Durmaz var. Ancak, Akaydın’ın CHP geçtiğimiz dönem milletvekili olan Hüsnü Çöllü’yü de PM’ye sokmak için uğraştığı söyleniyor.
 
CHP Antalya Milletvekili Gürkut Acar ve diğer adaylar ise tek başlarına hareket ediyor. Şu ana kadar ne il yönetiminden ne de belediye başkanlarından somut bir destek almış değiller.
 
Bu arada, Ümit Uysal posterlerinin Ankara’nın sokaklarını süslediği bilgileri CHP kulislerinde en çok konuşulan konular arasında yer alıyor.
   
Bugün seçim yapılacak ve ak koyun kara koyun belli olacak. Peki, kim seçilecek.
 
3 kişi öne çıkıyor.
 
CHP Antalya İl Yönetimi’nin olmazsa olmazı Ümit Uysal (CHP eski İl Başkanı)
Atilla Emek (Eski milletvekili - Mevcut CHP Genel Başkan Yardımcısı)
Hüsnü Çöllü (Eski milletvekili)
 
Önemli bir kulis bilgisi daha… Antalya’dan listeye kimse de giremeyebilir.
Olur mu, olur….
 
 

 
Antalya'da ABD'li askerlere saldırı
 
Kurultaya 'Devrim' damgası
YORUMLAR
Toplam 7 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 1 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
siemens 21 Temmuz 2012 Cumartesi 13:14

Ümiiittt zzzzzzzttttttt gazipasaaaaaa:)))))

Yorumu oyla      7      3  
analiz 18 Temmuz 2012 Çarşamba 22:43

Umit uysal kurultayda sol kolunu kaldirip sanki birilerine hareket cekmis gibi foto asmis. Simdide ayni hareketi secmen yapti.

Yorumu oyla      14      5  
Barış Yarkadaşın Kurultay Yorumu 18 Temmuz 2012 Çarşamba 16:49

Barış Yarkadaşın Yazısı:"17 Temmuz 2012 CHP'nin yeni rotası belli oldu ANKARA - CHP, 34. Olağan Büyük Kurultayı'nı Temmuz ayının ortasında, Ankara bozkırının sıcağında gerçekleştiriyor. Neredeyse 62 yıldır tek başına iktidar olamayan CHP'nin tabanı, seçmeni ve iktidarın nimetlerinden yıllardan bu yana yararlanamayan emekçileri, tüm olumsuzluklara rağmen partilerini sahipleniyor. Yaklaşık 15 bin kişi, Arena Spor Salonu'nu dolduruyor ve partilerinin iktidar yarışına omuz veriyor. CHP'nin perşembe sabahından itibaren değişecek olan yönetimi, bu vefayı, bağlılığı ve emeği bir saniye dahi olsun aklından çıkarmamalı... Arena Spor Salonu'nu dolduran ve ekranları başında kurultayı izleyen milyonlarca kişi, CHP'den artık iktidar bekliyor. Bunu, salonda sohbet etme fırsatı bulduğum onlarca partiliden bir kez daha duydum. Kemal Kılıçdaroğlu'nun salona girmesiyle birlikte heyecanlanan ve dakikalarca "Başbakan Kemal" sloganını atan CHP'liler, kurultay salonundan hangi duygularla ayrıldılar, doğrusu bilmiyorum. Ancak Kılıçdaroğlu'nun yaptığı konuşmanın ardından sohbet ettiğim partililerin bir çoğunun beklentilerinin karşılanmadığı gerçeğini rahatlıkla ifade edebilirim. Salona gelen CHP'liler, Kılıçdaroğlu'nun konuşmasının başlangıcında yaptığı vurgulara alkış ve sloganlarla sahip çıktılar. CHP liderinin CHP'den "ulu bir çınar" diye söz etmesi partisinin emperyalizme karşı aldığı net tavrı sahiplenmesi tabanda hemen karşılığını buldu. Kılıçdaroğlu'nun Mustafa Kemal Atatürk'e yönelik övgü dolu sözleri de aynı oranda coşku yarattı. Atatürk'ün adının geçtiği her yerde, salon adeta dalgalandı."

Yorumu oyla      8      3  
Kemalist Gençlik İnisiyatifini Kutlarım 18 Temmuz 2012 Çarşamba 16:13

"SN. BARIŞ YARKADAŞ Düşüncene yüreğine kalemine sağlık. Bizler senin gerçek düşüncenin bu olduğunu biliyoruz. Bugün kü kurultay C.H.P'de işgalin tamamlandığı gündür. Neo_liberaller ve cemaatçiler partiye el koymuş durumdadır. 2002'de Kemal Derviş'le başlayan liberalleşme tamamlanmıştır. Sizin C.H.P içinden yada dışından gelişecek Kemalist Muhalefete katkı koyacağınıza inanıyoruz. SELAMLAR.. KEMALİST GENÇLİK İNİSİYATİFİ" Ben de Kemalist Gennçlik İnisiyatifinin görüşlerine katılıyor,destekliyorum ve kutluyorum bu bilinçte oldukları için.Elbet işgal ve işbirlikçileri bir gün defedilecektir Kurtuluş Savaşında olduğu gibi.. Kemalist Solcu

Yorumu oyla      14      3  
............ 18 Temmuz 2012 Çarşamba 15:15

baykalı savunan yazı yazanları yalakalıkla suçluyorsunuz ama devrimi ve ümit uysalı yalamaktan beter ediyorsunuz :)) bu ne yaman çelişkidir.2002 de 8 milletvekilini mhp barajı aşamadığı için çıkarttık..işkembeden sallamanıza gerek yok....

Yorumu oyla      17      5  
ÜMİT UYSAL'I PM'DE GÖRMEK İSTİYORUZ 18 Temmuz 2012 Çarşamba 10:19

ÜMİT UYSAL EFSANE BİR İL BAŞKANIDIR.ANTALYA SİYASETİNİN DEĞİŞMESİNDE EN BÜYÜK KATKIYI SON KONGREDE İSABETLİ VE KARARLI DURUŞU İLE SAĞLAMIŞTIR.GENEL MERKEZİN ELİNİ RAHATLATMIŞTIR.İFTİRA ATMAYA ÇALIŞANLAR DÖNÜP KENDİSİNE BAKMALIDIR.ÜMİT UYSAL'IN SONUNA KADAR YANINDAYIZ.ANTALYA'NIN TAMAMI TEK YÜREK ÜMİT UYSAL'I DESTEKLİYOR.OTOBÜSLERLE AKIN AKIN ANKARA'YA EFSANE İL BAŞKANIMIZI DESTEKLEMEK İÇİN GELDİK.BUGÜN İNANIYORUM Kİ; AVUKAT ÜMİT UYSAL PM'YE GİRECEK.GENEL BAŞKANIMIZ UMUYORUZ MYK'YA DA ALACAK.YENİ GENEL BAŞKAN YARDIMICIMIZ OLARAK GÖRECEĞİMİZDEN KUŞKUMUZ YOK.SAYIN BAŞKANIM DESTEKLERİMİZ SEN VE SENİN GİBİ BAŞARILI SİYASETÇİLER İÇİN.TÜM ANTALYA TEK YUMRUK OLDUK.ÜMİT UYSAL'I PM'DE GÖRMEK İSTİYORUZ.SEN 2002 SEÇİMLERİNDE ANTALYA'DA 8 MİLLETVEKİLİ ÇIKARTAN EFSANE İL BAŞKANISIN.SEN SON KONGREDE DENEYİMLİ SİYASETÇİ KİŞİLİĞİN İLE ÖZER VESAYETİNE SON VEREN KAHRAMAN BİR SİYASETÇİSİN.SEN GENÇLERİN UMUDU, ANTALYA'NIN UMUDU CHP'NİN UMUDUSUN.YANINDAYIZ SAYIN BAŞKANIM.ANTALYA

Yorumu oyla      12      13  
CHP DE SARIGÜL KUŞATMASI 18 Temmuz 2012 Çarşamba 09:19

CHP de Sarıgül Kuşatması Hareketi.Antalya eski il başkanı Ümit Uysal ve şimdiki il Başkanı Devrim Kökün geçmişte Sarıgülün partisini desteklediklerini,iştişare içinde olduklarını herkes Antalyada bilir.Bunu Antalyada bir partiliye açıp telefonla sorarsanız öğrenirsiniz.Genel Merkez lütfen siz de araştırınız.Kime sorsanız bu durumu bilirler.Şimdi Ümit Uysalın adı parti meclisi için geçiyormuş da filan."Ümit Uysal nasıl parti meclisini hakeden birisi oluyor,efsane oluyor ben anlamıyorum.Anlayan varsa açıklasın.Ümit Uysalın parti meclisine gönderilmesi Sarıgülün desteklenmesi demektir" görüşünü bildiren arkadaşa ben de katılıyorum. Genel Merkez bu zikzagları gerçekten görmezden mi gelecek,yoksa gereğini yapacak mı izleyip göreceğiz Partili rumüzlü arkadaşım.Bence de "Kemal Bey bunları görür ,bilir,gereğini de yapar" diye düşünüyoruz,gönül rahatlığı içerisindeyiz.Ümit Uysal Deniz Baykala saygısızlık derecesinde uygulatma yaptırdı Devrim Köke.Yok İl binasından Deniz Baykalın resimini indirtmeler yok havalanında karşılatmamalar.Bu arkadaşlar koca Genel Başkanı madara etmeye çalışıyorlar ama güçleri yetmezler,kamuyoyunda da partimizi rezil rüsva ettiklerinin farkında değiller.Kendilerini aşamayandan ülkeye ,partiye mi hayır gelecek.Bu Deniz Beye karşı fikirler sadece İl Başkanı Devrim Kök ün fikri değil.Deniz Baykalı incitenler, Ona saygısızlık yapanlar bütünleştirici olamazlar,Antalya CHP yi temsil edemezler,partimizi toparlayamazlar.Genel merkezin de gereğini yapacağına inanıyoruz.CHP Antalya Üyesi

Yorumu oyla      15      14  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Antalya'nın pankartı Kurultay'da kriz çıkardı
CHP Kurultayı'nda açılan bir Antalya pankartı kriz yarattı.
CHP Antalya'da Parti Meclisi savaşları
CHP'nin 34. kurultayı Antalya grubuna hazırlanan çapraz ateşle geçiyor. ...
3 AKP'li başkan ihraç istemiyle disipline sevkedildi
AK Parti MYK, Bursa- Karacabey, Konya-Doğanhisar ve Giresun’un bir ilçesinin ...
 
AKP'den CHP'ye sürpriz katılımlar olabilir
CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, CHP'lilere yuvalarına dönme çağrısında ...
Yavuz Bingöl CHP'yi protesto etti
Daha önce yaptığı bir açıklamayla AKP'ye oy verebileceğini söyleyen sanatçı ...
Numan Kurtulmuş'a AKP'de büyük sorumluluk
Numan Kurtulmuş, teşkilatta Tayyip Erdoğan’dan sonra tek yetkili olacak.
 
Ak Parti yollarda…
AK Parti Antalya İl Başkanı Av. Mustafa Köse, Kadın Kolları Başkanı Av. ...
Baykal, Kılıçdaroğlu'ndan ne zaman hesap sorulacağını açıkladı
Şubat kurultaylarını es geçen eski Genel Başkan Deniz Baykal da bu kez ...
Başbakanın gelecekteki AKP'si...
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 2014'te yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimini ...
 
Dursun Gündoğdu
Antalya'daki FETÖ yuvası Ak Partili amcanın mı?
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Seçim heyecanı
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Kemer'de rant ittifakı mı kuruldu?
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
İsa Altun
İsa Altun
Sigarayı bırakma günü
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Mart ayının ilk yarısı gelecek adına plan yapma zamanı. Özellikle iş ve kariyer konularında araştırma yapabilir, fikirler ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva