Antalyalı emlakçının 'Kara listesi'ne girdiler
Antalyalı emlakçının 'Kara listesi'ne girdiler
23'üncü Uluslararası Kemer Sualtı Günleri başladı
23'üncü Uluslararası Kemer Sualtı Günleri başladı
Sizler artık belediyenin müfettişlerisiniz
Sizler artık belediyenin müfettişlerisiniz
Dışişlerine 3 bakan yardımcısı atandı
Dışişlerine 3 bakan yardımcısı atandı
3 Mayıs 2024 Cuma - 19:37

Antalya huzurevindeki katliam anının görüntüleri çıktı

ANTALYA'da İzzettin Süğüt (65), kaldığı huzurevinde husumetli olduğu öne sürülen 3 kişiye bıçakla saldırdı. Saldırıda Selçuk Goncegül (73) ile Ali Serdar Batır (66) yaşamını yitirdi, Ahmet Özdemirel (74) ise yaralandı.

Antalya huzurevindeki katliam anının görüntüleri çıktı
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Olay, saat 01.30 sıralarında Döşemealtı ilçesi Yeşilbayır Mahallesi Mektep Sokak'taki Antalya Büyükşehir Belediyesi Halil Akyüz Huzurevi'nde meydana geldi. İzzettin Süğüt, aralarında husumet olduğu öne sürülen ve kendisiyle aynı huzurevinde kalan Selçuk Goncegül, Ali Serdar Batır ve Ahmet Özdemirel'e bıçakla saldırdı. Süğüt olay sonrası yangın merdiveninden kaçtı. Huzurevi görevlilerinin ihbarı üzerine adrese ekipler sevk edildi.

Sağlık görevlileri, Selçuk Goncegül ile Ali Serdar Batır’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Ağır yaralı Ahmet Özdemirel ise ambulansla hastaneye götürüldü.

Ekipler, İzzettin Süğüt'ü yakalamak için çalışma başlattı. Polis ve bekçilerin el fenerleriyle yaptığı aramada İzzettin Süğüt, Yeşilbayır Mahallesi Atatürk Caddesi'nde yakalanıp gözaltına alındı.

Polis merkezine götürülen Süğüt, işlemlerinin ardından Cinayet Büro ekiplerine teslim edilerek Antalya'ya getirildi. Selçuk Goncegül ve Ali Serdar’ın cenazeleri ise Antalya Adli Tıp Kurumu'nun morguna kaldırıldı.

3 KİŞİYİ UKUSUNDA BIÇAKLAMIŞ

Antalya'nın Döşemealtı ilçesinde kaldığı huzurevindeki Selçuk Goncegül ile Ali Serdar Batır'ı bıçakla öldürüp, Ahmet Özdemirel'i yaralayan İzzettin Süğüt'ün, Antalya Cinayet Büro'daki işlemleri sürüyor. Süğüt'ün, gece geç saatlerde odalarına girdiği 3 kişiyi, uyurken bıçakladığı ortaya çıktı. 4,5 yıldır huzurevinde kalan Süğüt'ün huzurevindeki diğer kişilere sürekli rahatsızlık verip, tartıştığı, bu nedenle yönetim tarafından huzurevinden çıkarılma kararı alındığı, bu sabah itibarıyla da ayrılmasının planlandığı öğrenildi.

ODA ARKADAŞI KONUŞTU

Huzurevinde İzzettin Süğüt ile aynı odada kalan Mustafa Gülden, "Hiçbir sorununu, sıkıntısını görmedim. Huzurevinin bahçesine fidan dikerdi. Boş zamanlarında boncuklardan kolye takı yapar satar, o şekilde geçinirdi" dedi.

Huzurevinin bağlı olduğu Antalya Büyükşehir Belediyesi de olayla ilgili inceleme başlattı.

'BENİ SÜREKLİ ŞİKAYET EDİYORLARDI'

Antalya'nın Döşemealtı ilçesinde kaldığı huzurevindeki Selçuk Goncegül ile Ali Serdar Batır'ı bıçakla öldürüp, Ahmet Özdemirel'i yaralayan İzzettin Süğüt, Antalya Cinayet Büro Amirliği'ndeki ilk ifadesinde, "Beni sürekli şikayet ediyorlardı. Dedikodumu yapıyorlardı. Sürekli hakkımda konuşuyorlardı" dedi.

Huzurevinde 4,5 yıldır kalan ve diğer kişilerle de tartıştığı öğrenilen Süğüt'ün, olayda meyve bıçağı kullandığı ortaya çıktı.

30'A YAKIN BIÇAK DARBESİ

Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasında, hayatını kaybeden Selçuk Goncegül'ün 30'a yakın, Ali Serdar Batır'ın göğüs bölgesinde 3, ağır yaralı halde hastaneye kaldırılan Ahmet Özdemirel'in de 20-25 arası bıçak darbesi aldığı öğrenildi.

2 BIÇAK KULLANMIŞ

Antalya'nın Döşemealtı ilçesinde kaldığı huzurevindeki Selçuk Goncegül ile Ali Serdar Batır'ı bıçakla öldürüp, Ahmet Özdemirel'i yaralayan İzzettin Süğüt'ün emniyette verdiği ifadesinin detayları ortaya çıktı. İzzettin Süğüt ifadesinde, "Kurum müdürü beni huzurevinden kovmak istiyordu. Sürekli bana bir şeyler diyordu. Huzurevinden çıkmam için bir belge imzalatmaya çalıştılar. İmzalamazsam bana kötü davranacaklarını söylediler. İntiharı bile düşündüm ama yüksek katlı bir yer bulamadım. 117 numaralı odada kalan Selçuk Goncegül'ün benim hakkımda sürekli idareye bir şeyler söylediğini düşünüyordum. Ben de gece saatlerinde elimde 2 bıçakla odasına gittim. O esnada doğruldu sonrasında ise bıçakla kendisine saldırdım. Aynı odada olan Ali Serdar Batır da uyanıp araya girmeye çalıştı. O esnada onu da bıçakladım. Güvenlik gelince de 116 numaralı odaya doğru gittim, o odada Ahmet Özdemirel'in de bana saldıracağını düşününce onu da bıçakladım ve kaçtım" dedi. Süğüt, Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliğindeki ifade işleminin ardından adliyeye sevk edilecek.

BAKANLIK İNCELEME BAŞLATTI

Diğer yandan, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın sosyal medya hesabından, konuya ilişkin açıklama yapıldı. Açıklamada şu ifadeler yer aldı:

"Bugün bazı basın yayın organlarında yer alan Antalya Büyükşehir Belediyesine ait özel bir huzurevinde yaşanan bıçaklı saldırı haberlerine ilişkin aşağıdaki açıklamanın yapılması uygun görülmüştür. Huzurevinde gece saatlerinde gerçekleşen üzücü olayda 2 yaşlı hayatını kaybederken, ağır yaralanan 1 yaşlının ise hayati tehlikesi devam etmektedir. Olayın öğrenilmesinin ardından Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz huzurevine ivedilikle intikal etmiş olup huzurevi sakinlerine ve personele yönelik gerekli psikososyal destek sağlanmaya başlamıştır. Kaçan saldırgan ise emniyet güçleri tarafından yakalanarak gözaltına alınmıştır. Olayla ilgili Bakanlığımızca inceleme başlatılmış olup konunun yakinen takipçisi olduğumuzu kamuoyunun bilgisine sunarız."

'BENİ BU HALE GETİREN ÖLDÜRTTÜ'

Antalya'nın Döşemealtı ilçesinde kaldığı huzurevindeki 2 kişiyi bıçaklayarak öldürüp, 1 kişiyi de ağır yaralayan İzzettin Süğüt, Cinayet Büro Amirliği’ndeki ifadesinin ardından sağlık kontrolüne götürüldü. Süğüt, Uncalı Semt Polikliniği'nden çıkartılmasının arından basın mensuplarının "Neden öldürdünüz?" sorusuna, "Git müdüre söyle, ben değil, müdür öldürdü. Ona sorun. Beni bu hale getiren öldürttü, ben değil tamam mı? Öldüren o, huzurevi müdürü öldürdü" karşılığını verdi. Süğüt, daha sonra ekipler tarafından adliyeye götürüldü.

TUTUKLANDI

Antalya'nın Döşemealtı ilçesinde kaldığı huzurevindeki 2 kişiyi bıçaklayarak öldürüp, 1 kişiyi de ağır yaralayan İzzettin Süğüt, işlemlerinin ardından çıkartıldığı nöbetçi hakimlik tarafından 'Tasarlayarak insan öldürme' suçundan tutuklandı.

2 ELİNDE BIÇAKLA GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI

Antalya'nın Döşemealtı ilçesinde kaldığı huzurevinde bıçakla 2 kişiyi öldürüp, 1 kişiyi yaralayan ve tutuklanarak cezaevine gönderilen İzzettin Süğüt'ün, olay anında huzurevindeki görüntüleri ortaya çıktı.

Güvenlik kamerası görüntülerine Süğüt'ün koridora çıktığı ve kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini gördüğü esnada peşinden gitmesi, güvenlik görevlisinin yere düşerek kalkıp kaçması yansıdı.

İzzettin Süğüt'ün 2 elinde bıçak olması, huzurevinin merdivenlerden inmesi ve kaçması da güvenlik kamerasına anbean yansıdı.

Veli KÖKEN/DÖŞEMEALTI (Antalya), (DHA)

 
Garson gizli tanıklık etti 30 kişi gözaltına alındı
 
Antalya'da Pakistanlı kadın evinde ölü bulundu
YORUMLAR
 Onay bekleyen 1 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Sibergöz'de Antalya'da da operasyon yapıldı; 156 şüpheli yakalandı
İçişleri Bakanı Yerlikaya: 77 ilde Çevrimiçi Çocuk Müstehcenliği ve Tacizi ...
Alkollü sürücünün otomobille çarptığı kadın hayatını kaybetti
ANTALYA’nın Alanya ilçesinde yolun karşısına geçmeye çalışırken, otomobilin ...
Antalya'da kaza; 13'ü turist 16 yaralı
ANTALYA'nın Manavgat ilçesinde aynı şirkete ait iki safari aracının çatışması ...
 
Antalyalı şehidimizden Neşet Ertaş türküsü: 'Neredesin sen'...
ŞIRNAK'ta devriye görevi sırasında meydana gelen trafik kazasında şehit ...
Muratpaşa'da satranç turnuvası
MURATPAŞA Belediyesi, Prof. Dr. Erdal İnönü Kent Parkı'nda ödüllü satranç turnuvası düzenledi.
Antalya'da iki uçağa fazla yolcu rötarı
Antalya’dan bu sabah 06.30 ve 07.30’da kalkmaları gereken Pegasus Havayolları’na ...
 
Antalya'da 1 Mayıs...
ANTALYA'da binlerce kişi, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü coşkuyla kutladı. ...
Kazada yaralanan çiftten kocanın beyin ölümü gerçekleşti
ANTALYA'nın Serik ilçesinde motosiklet kazasında yaralanan çiftten Umut ...
Sıcaklık artınca, Konyaaltı Sahili doldu
ANTALYA'da hava sıcaklığının 25 dereceye ulaşmasıyla Konyaaltı Sahili doldu.
 
Dursun Gündoğdu
Ak Parti Antalya'da ders almamış
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Tasarruf paketi
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Ne kadar tehlikeli ?
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan ayında finansal konularda büyük şanslar yakalayabilirsiniz. Kazançlarınızı arttırabilmek adına pek çok fırsatın ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva