Rıza Sümer'den Kepezlilere sandık çağrısı
Rıza Sümer'den Kepezlilere sandık çağrısı
Emekli olan Yıldız Tilbe'den 'maaş' isyanı
Emekli olan Yıldız Tilbe'den 'maaş' isyanı
MSB: Son bir haftada 38 terörist etkisiz hale getirildi
MSB: Son bir haftada 38 terörist etkisiz hale getirildi
Kutsal görev için teşekkür etti
Kutsal görev için teşekkür etti
16 Ocak 2022 Pazar - 17:48

Antalya'da iki Pitbull'un saldırdığı kadın yaralandı

ANTALYA'da üniversiteden dönen oğlunu almak için evden çıkan Öznur Karaca'ya (45), iki Pitbull cinsi köpek saldırdı. Bir inşaat işçisinin demir çubukla köpeklere vurmasıyla Karaca, kendisini otomobile kilitleyerek saldırıdan yaralı kurtuldu.

Antalya da iki Pitbull un saldırdığı kadın yaralandı
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

 

Köpeklerden birinin, 2 yıl önce de Karaca'ya saldırdığı ortaya çıktı. Köpeklerin sahibine 30 bin lira ceza uygulandı.

Olay, sabah erken saatlerde Muratpaşa İlçesi Sedir Mahallesi 728 Sokak üzerinde meydana geldi. 4 katlı apartmanın en üst katında oturan 2 çocuk annesi özel güvenlik görevlisi Öznur Karaca, üniversiteden dönen oğlunu otogardan almak için evden çıktı. Bu sırada Karaca'ya, aynı apartmanın giriş katında bulunan Pitbull cinsi iki köpek saldırdı. İki köpek, kadının ayaklarından ve baldırından tutarak bırakmadı. Köpeklerden biri inşaat işçisi Behçet Kayran'ın demir çubukla vurmasının ardından uzaklaştı ancak geri gelerek ısırmayı sürdürdü. Sürünerek kendisini otomobiline atıp kapıyı kapatan Öznur Karaca, ardından polisi arayarak yardım istedi.

'KENDİMİ ARABAYA KİLİTLEDİM'

Ayaklarından ve elinden aldığı darbeler sonucu yaralanan Karaca, gelen ambulansla Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavisinin ardından taburcu edilip eve gönderilen kadına, aynı köpeklerden birinin 2 yıl önce de saldırdığı ortaya çıktı. Gazetecilere konuşan Öznur Karaca, o anları şöyle anlattı:

“Üniversiteli oğlumu yarı yıl tatili olduğu için sabah otogardan almaya gidiyordum. Apartmandan çıktıktan sonra bahçe merdivenlerinden çıkarken iki köpek saldırdı. Isırmaya başladı. Ayaklarını, patilerini tuttum. Diğer köpek kalçamdan ve bacaklarımdan ısırdı. Gitti geldi tekrar ısırdı. Sonra apartmandaki komşumuz yardıma geldi. Köpeğe demirle vurdu. Hala üzerime geldi. Komşu da baş edemedi. Sürünerek arabaya doğru gittim ve kendimi arabaya kilitledim. Acımdan duramadım, polisi aradım. Beni kurtarmalarını istedim. Sonra ambulans geldi ve beni hastaneye götürdü. Hala kendime gelemiyorum. Bacağımdaki kanama durmuyor. Bacağım ve kalçamda komple köpek ısırmaları var. İki yıl önce bu köpeklerden biri yine bana saldırmıştı. Köpeğin sahibi sorunlu olduğu için aileme zarar verir düşüncesi ile şikayetçi olmamıştım. Ama bu kez kendisinden kesiklikle şikayetçiyim."

Bacağının kangren olma riski olduğunu aktaran Karaca, "Bacağımdan olacağım. Hayatım söz konusu. Sadece benim değil, apartman sakinlerinin de canı tehlikede. Bunu herkese anlattım. Her gün işe giderken korkarak gidip geldim. Daha önceki saldırıda bacağımda 9 dikiş izi vardı. Şimdi diğer bacağım komple gitti. Hala korkuyorum" dedi.

'KÖPEKLER KADINI PARÇALAYACAKTI'

Köpeklerin sahibi Görkem adlı kişi ise polis tarafından gözaltına alındı. Polis ekipleri, bir süre sonra savcılık kararı ile köpeklere el koymaya geldi. Köpeklerin teslim alınmasını istemeyen sahibi, polislere yalvardı. Pitbull cinsi köpeklerin, kayıt altına alınmadığı öğrenildi. Sahibine 30 bin TL para cezası uygulanırken, köpekler de Muratpaşa Belediyesi geçici hayvan bakımevi ve rehabilitasyon merkezine götürüldü.

İnşaat işçisi Behçet Kayran ise yaşadıklarını anlatırken, “İki Pitbull kadını ısırıyordu. İnşaatçı olduğum için bagajdan demir alıp kadını kurtardım. Ben olmasaydım, köpek kadını parçalayacaktı" diye konuştu.

ANTALYA'DA UNIVERSITEDEN DONEN OGLUNU HAVALIMANINDAN ALMAK ICIN EVDEN CIKAN CIKAN OZNUR KARACA'YA (45), IKI PITBULL KOPEK SALDIRDI. BIR INSAAT ISCISININ DEMIR CUBUKLA KOPEKLERE VURMASIYLA KARACA, KENDISINI OTOMOBILE KILITLEYEREK SALDIRIDAN YARALI KURTULDU.(FOTO:SULEYMAN EKIN/ANTALYA-DHA)

ANTALYA'DA UNIVERSITEDEN DONEN OGLUNU HAVALIMANINDAN ALMAK ICIN EVDEN CIKAN CIKAN OZNUR KARACA'YA (45), IKI PITBULL KOPEK SALDIRDI. BIR INSAAT ISCISININ DEMIR CUBUKLA KOPEKLERE VURMASIYLA KARACA, KENDISINI OTOMOBILE KILITLEYEREK SALDIRIDAN YARALI KURTULDU. KOPEKLERIN SAHIBI GORKEM ADLI KISI ISE POLIS TARAFINDAN GOZALTINA ALINDI.(FOTO:SULEYMAN EKIN/ANTALYA-DHA)

ANTALYA'DA UNIVERSITEDEN DONEN OGLUNU HAVALIMANINDAN ALMAK ICIN EVDEN CIKAN CIKAN OZNUR KARACA'YA (45), IKI PITBULL KOPEK SALDIRDI. BIR INSAAT ISCISININ DEMIR CUBUKLA KOPEKLERE VURMASIYLA KARACA, KENDISINI OTOMOBILE KILITLEYEREK SALDIRIDAN YARALI KURTULDU. KOPEKLERIN SAHIBI GORKEM ADLI KISI ISE POLIS TARAFINDAN GOZALTINA ALINDI. KOPEKLER MURATPASA BELEDIYESI GECICI HAYVAN BAKIMEVI VE REHABILITASYON MERKEZINE GOTURULDU.(FOTO:ANTALYA-DHA)

ANTALYA'DA UNIVERSITEDEN DONEN OGLUNU HAVALIMANINDAN ALMAK ICIN EVDEN CIKAN CIKAN OZNUR KARACA'YA (45), IKI PITBULL KOPEK SALDIRDI. BIR INSAAT ISCISININ DEMIR CUBUKLA KOPEKLERE VURMASIYLA KARACA, KENDISINI OTOMOBILE KILITLEYEREK SALDIRIDAN YARALI KURTULDU. KOPEKLERIN SAHIBI GORKEM ADLI KISI ISE POLIS TARAFINDAN GOZALTINA ALINDI. KOPEKLER MURATPASA BELEDIYESI GECICI HAYVAN BAKIMEVI VE REHABILITASYON MERKEZINE GOTURULDU.(FOTO:ANTALYA-DHA)
Süleyman EKİN/ANTALYA, (DHA) -

 
Antalyalı komşu kadın alevlere 'Ayetle' müdahale etti
 
Antalya'da annesi ve anneannesinin tutmaya çalıştığı genç böyle düştü...
YORUMLAR
Toplam 4 yorum var, 4 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
halil 17 Ocak 2022 Pazartesi 09:44

Sadece köpeklerin hayvan barınağına alınması yeterli olmaz.Bu köpeğin sahibi olan şahsında aynı barınağa tıkılması gerekir.

Yorumu oyla      0      0  
taş 17 Ocak 2022 Pazartesi 06:45

Sahiplerine ağır cezalar verilmesi için yasal düzenleme hemen yapılmalıdır.Ayrıca parçalayıcı ırklar ev köpekleri olarak beslenmemelidir.Birde sokak köpekleri var ki sormayın ha bire doğuruyorlar,bunların kısırlaştırılarak sokaklardan toplanması gerekir.Bir insanın yaşamı en kutsal haktır,özellikle yazın tatile gelen aileler dönüşlerinde bunlar getirdikleri hayvanları sokaklara bırakıp gidiyorlar.Bir yasal düzenleme ile bunlara son verilmelidir.Nerede ise sokakta insanlar kendilerini korumak için değnekle veya silahla mı gezsinler.

Yorumu oyla      0      0  
Vicdan ile cüzdan arasına sıkısan yureklerınız 16 Ocak 2022 Pazar 18:55

Çekin elınızı dılınızi uzerımızden. Kendı Kırlı gomleklerınızı vıcdanınızı egonuzu ruhunuzu uzerimızde temızleyemezsınız.... Rabbim goruyor bılıyor..gec de olsa adaleti şaşmaz...

Yorumu oyla      0      0  
Sahibimden korkun benden degıl 16 Ocak 2022 Pazar 18:10

bu haberler bilinçli mi yapılıyor. onca kadınlar cocuklar katledılıyor bicaklanıyor ıstısmar edılıyor kazalar oluyor... Kedılerı emzıren cocuk bakanları neden haber yapmıyorsunuz...sayenizde toplumda korku salan canavara dönüştüler... masum yaratıklar kısmını da geber yapın lutfen... ...yasaklı etıketı yapistırıp sevgılerı sadakatlerı masumıyetlerı istısmar edılıyor.. sahıbınce aç bırakılıyor kan içirıyor çiğ et yedırıyor karanlıkta ac susuz vahsı bakıyorlar saldırganlık egosunu hayvanda kullanıp dövüşçü olarak yetıstırılıyor ve bahisle üzerinden para kazanıyorlar... Habercılerı de kınıyorum....taraf olarak katıllere yasa kotanlara bılıncsız besleyen korkanlara zemın haxırlıyor onay verıyorsunuz... lutfen ıyı haberlerı de derleyıp toplayın depremde selde yangında yardım ıstemeyın. Narkotıkte suclu aratmayın....olur mu... zalimlerin zulmü sınır tanımıyor

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Antalyalı komşu kadın alevlere 'Ayetle' müdahale etti
ANTALYA'da yangın çıkan dairenin alt katında oturan kadın, içinde ayet ...
Damadıyla aynı gün toprağa verildi
ANTALYA'nın Döşemealtı ilçesinde aynı gün vefat eden Hasan Gürbaz (70) ...
Soğuk havaya rağmen sahilden vazgeçmediler
ANTALYA'da soğuk havaya rağmen güneşi görenler sahil ve parklarda yoğunluk ...
 
Kepez'de makas atan otomobil cipe çarptı; 3 yaralı
ANTALYA'da iddiaya göre 'makas' atan otomobil, bir cipe çarptı. Otomobildeki ...
Bagajdaki yolculuk için 'gırgır şamata' açıklaması
ANTALYA'da otomobil bagajında bir kişiyi taşıdığı kameralara yansıyan ...
Gazipaşa'da kaybolan adam ölü bulundu
ANTALYA'nın Gazipaşa ilçesinde dün kaybolan Hasan Tan'ın (73), bugün dere ...
 
Antalya Eşenadası'ndaki alageyikler dahil 120 yaban hayvanı doğaya bırakıldı
TARIM ve Orman Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) Genel Müdürlüğü'nce, ...
AKM'de viyolonsel gecesi
ANTALYA Devlet Senfoni Orkestrası (ADSO), klasik müzikseverleri 'Viyolonsel Gecesi'nde buluşturdu.
Ressam Himmet Öcal'dan 'Pandemi Renkleri' sergisi
SANAT Danışmanı ve ressam Himmet Öcal, pandemi döneminde çalıştığı grafiksel ...
 
Dursun Gündoğdu
Antalya'daki FETÖ yuvası Ak Partili amcanın mı?
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Seçim heyecanı
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Kemer'de rant ittifakı mı kuruldu?
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
İsa Altun
İsa Altun
Sigarayı bırakma günü
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Mart ayının ilk yarısı gelecek adına plan yapma zamanı. Özellikle iş ve kariyer konularında araştırma yapabilir, fikirler ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva