'Bahar Karması'nda buluşma
'Bahar Karması'nda buluşma
Antalya Dünya Şampiyonası için alarmda
Antalya Dünya Şampiyonası için alarmda
Akdeniz Üniversitesi'nde bilimsel başarılar ödüllendirildi
Akdeniz Üniversitesi'nde bilimsel başarılar ödüllendirildi
Antalya cari açığa pozitif katkı sunmaya devam ediyor
Antalya cari açığa pozitif katkı sunmaya devam ediyor
1 Şubat 2019 Cuma - 11:09

Antalya'da market zincirinde 'Sucuk' ayıbı

ANTALYA'da, ressam Gülsülay Yılmaz (60), zincir market şubesinden sucuk çalmakla suçlandı. Suçsuz olduğu anlaşılan Yılmaz'ın şikayetini değerlendiren Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yüksek Disiplin Kurulu'nca market işletmecisine uyarı cezası verildi.

Antalya da market zincirinde  Sucuk  ayıbı
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Olay, 13 Kasım günü saat 10.00 sıralarında, hipermarketler zincirinin Yener Ulusoy Bulvarı'ndaki şubesinde meydana geldi. Ressam Gülsülay Yılmaz, markette alışveriş yaptığı sırada yanına gelen kasiyerin "Çıkar sucukları" dediğini belirterek, "Ben de 'Ablam ne sucuğu?' dediğimde, 'Aldığın sucukları' dedi. 'Sucuklar neredeydi?' diye sorduğumda, buzdolabının bulunduğu reyonu göstererek, 'Oradaydı' yanıtını verdi. Ben de 'Bilmiyorum kızım' dedim. Çocuklar için aldığım eşyaların bulunduğu çantayı boşaltmamı istedi. Ben de boşalttım. Tabi sucukları bulamayınca bu kez 'Nereye sakladın?' diye sordu" dedi.

O an hırsızlıkla suçlandığını anlayıp, çok üzüldüğünü dile getiren Yılmaz, "Senelerdir alıp, yemediğim sucukla ilgili hırsızlıkla itham edildim. Halbuki sucuk satılan reyona dahi yaklaşmamıştım" diye konuştu. 

SİCİLİNE İŞLENECEK, DİYE ŞİKAYETÇİ OLMAMIŞ

Marketten çıkarken, elindeki poşeti kasada tekrar açıp, içini boşalttığını ve cüzdanındaki 500 TL'yi kasiyere gösterdiğini anlatan Gülsülay Yılmaz, "Çok şükür, benim sucuk alacak gücüm de var; ancak personeli bir türlü inandıramadım. Daha sonra firmayı aradım ve yaşadıklarını anlattım. Onlar da bir süre sonra bana dönerek, o şubede çok hırsızlık olayı yaşandığını, bu nedenle benden özür dilediklerini söylediler" dedi. 

Kendisini hırsızlıkla suçlayan personelden şikayetçi olmak için polis merkezine gittiğini aktaran Yılmaz, "Oradaki polisler, şikayetçi olmam halinde 25 yaşlarındaki kasiyer kızın siciline işleneceğini söyledi. Ben de onun geleceğini ve bakmakla yükümlü olduğu insanları düşünerek, şikayetçi olmadım. Ama patronların bu konuda haberlerinin olması için ATSO'ya giderek, dilekçe verdim" diye konuştu. 

FİRMAYA KINAMA CEZASI

ATSO'da, 8'inci Grup olan Toptan ve Perakende Gıda Dağıtımı ve Pazarlaması Meslek Grubu'nca yapılan soruşturmanın sonucu, odanın ocak ayı meclis toplantısında açıklandı. Açıklamada, "Adı geçen firmanın müşterisi ile olan ilişkilerinde terbiye ve nezakete aykırı davranışta bulunduğu anlaşıldığından, oda ve borsa üyelerine verilecek disiplin ve para cezaları ile Disiplin Kurulu ve Yüksek Disiplin Kurulu Hakkında Yönetmeliğin 5/a maddesi gereğince üyeye uyarma cezasının verilmesini Disiplin Kurulu'na önermiştir. Disiplin Kurulu öneriyi kabul ederek üyeye uyarma cezası verilmesinin meclise önerilmesini oy birliğiyle kararlaştırmıştır" denildi.

Mecliste yapılan oylamada ise adı geçen firmaya verilen uyarma cezası onandı.

ATSO'nun kararını memnuniyetle karşıladığını belirten ressam Gülsülay Yılmaz, "Dilekçemi dikkate aldıkları için ATSO'ya çok teşekkür ediyorum. Firmanın sahibi patronlara bir diyeceğim yok. Onlar da insanlara ekmek veriyor; ama biraz hassas olmaları gerekiyor. İnsanların gururu ile oynamasınlar" dedi. 

Yaşadığı travmayı sulu boya ile yaptığı tabloya yansıttığını da belirten Yılmaz, "Genellikle yağlı ve sulu boyadan oluşan hayali çalışmalar yapıyorum. Hırsızlıkla suçlandığım dönemdeki ruh halimle yaptığım tabloda, gökten yağan sucukların altında ağlayan köpekler ile arkada gözyaşı döken bir kızı anlatmaya çalıştım" diye konuştu. 

ANTALYA'DA RESSAM GULSULAY YILMAZ, BIR ZINCIR MARKET SUBESINDEN SUCUK CALMAKLA SUCLANDI. SUCSUZ OLDUGU ANLASILAN YILMAZ'IN SIKAYETINI DEGERLENDIREN ANTALYA TICARET VE SANAYI ODASI (ATSO) YUKSEK DISIPLIN KURULU, MARKET ISLETMESINE UYARI CEZASI VERDI.(FOTO:SULEYMAN EKIN/ANTALYA-DHA)

ANTALYA'DA RESSAM GULSULAY YILMAZ, BIR ZINCIR MARKET SUBESINDEN SUCUK CALMAKLA SUCLANDI. SUCSUZ OLDUGU ANLASILAN YILMAZ'IN SIKAYETINI DEGERLENDIREN ANTALYA TICARET VE SANAYI ODASI (ATSO) YUKSEK DISIPLIN KURULU, MARKET ISLETMESINE UYARI CEZASI VERDI.YILMAZ, YASADIGI TRAVMAYI SULU BOYA ILE YAPTIGI BIR TABLOYA YANSITTIGINI DA BELIRTTI.(FOTO:SULEYMAN EKIN/ANTALYA-DHA)

ANTALYA'DA RESSAM GULSULAY YILMAZ, BIR ZINCIR MARKET SUBESINDEN SUCUK CALMAKLA SUCLANDI. SUCSUZ OLDUGU ANLASILAN YILMAZ'IN SIKAYETINI DEGERLENDIREN ANTALYA TICARET VE SANAYI ODASI (ATSO) YUKSEK DISIPLIN KURULU, MARKET ISLETMESINE UYARI CEZASI VERDI.YILMAZ, YASADIGI TRAVMAYI SULU BOYA ILE YAPTIGI BIR TABLOYA YANSITTIGINI DA BELIRTTI.(FOTO:SULEYMAN EKIN/ANTALYA-DHA)

Süleyman EKİN/ANTALYA, (DHA) 

 
Kasket yapımını sürdürecek çırak bulamıyor
 
'Mavi Balina, hipnoz etkisi yaratmış olabilir'
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Hizmet içi eğitim yok ya da yetersiz 2 Şubat 2019 Cumartesi 05:25

Benzer bir olayı yaşam hast.yanindaki CarrefourSA da ünlü mamuller reyonunda yaşatmak istedi eleman.. hemen mağaza müdürünü arayın dedim..olayı anlattım ayıplı ürün kadar ayıplı hizmet sundunuz nasıl telafi edilir sizce? Dedim...2 önemli yanlış yapıldı. .. Mudure hnm "tekrarlamayacak" sozu verdi kasiyer ve diger musteriler de sahit oldu..ayrildim

Yorumu oyla      3      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Antalya'da silahlı iki kişi soygun yaptı
ANTALYA’da banka ATM’sine para yükleyen güvenlik görevlilerini gasbeden ...
Alanya'da bıçaklı kavga
ANTALYA'nın Alanya ilçesinde alacak para meselesi yüzünden çıkan kavgada, ...
Antalya Büyükşehir'de ilan reklam beyannamesi yoğunluğu
ANTALYA'da mükellefler ilan ve reklam vergisi beyannamesinin son gününde ...
 
Başkan Çalık'tan futbolculara baklava
SERİK Belediye Başkanı Ramazan Çalık, Serik Belediyespor'un antrenmanını ...
'Tecavüz marşı' davasında uzlaşma şartı
ANTALYASPOR'un 3 yıl önce Fenerbahçe'yi sahasında 4-2 yendiği maçın ardından, ...
Havanın patronu Antalya'da yeni ölümlerin yaşanmaması için uyardı
METEOROLOJİ Antalya Bölge Müdürü Davut Öztürk, kuvvetli yağış ve rüzgar ...
 
Antalya'da uyuşturucu tacirlerine ağır ceza
ANTALYA'nın Alanya ilçesinde ele geçirilen bin 420 kök Hint keneviri ve ...
Ümit Uysal, EMITT'te
MURATPAŞA Belediye Başkanı Ümit Uysal, turizm sektörünün 2019'a dair beklentilerinin ...
Başkan Böcek EMITT'te Antalya'yı tanıtıyor
ANTALYA Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Muhittin Böcek, 23. Doğu Akdeniz ...
 
Dursun Gündoğdu
4 makamlı başkan; Muhittin Böcek...
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Çılgın Türk
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Gelsin dövizler
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva