Fatih Ürek dolandırılmaktan son anda kurtuldu
Fatih Ürek dolandırılmaktan son anda kurtuldu
Oscar ödüllü oyuncuya 'Yaşam Boyu Başarı Ödülü' verildi
Oscar ödüllü oyuncuya 'Yaşam Boyu Başarı Ödülü' verildi
Armağan Şenol yaşamını yitirdi
Armağan Şenol yaşamını yitirdi
Cannes jürisinde Türk isim
Cannes jürisinde Türk isim
7 Ağustos 2016 Pazar - 21:31

Antalya'da meydan doldu taştı

Tüm Türkiye'de olduğu gibi Antalya'da da eş zamanlı gerçekleştirilen 'Demokrasi ve Şehitler Mitingi'nin finaline yüz binler akın etti.

Antalya da meydan doldu taştı
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Yüksek nem ve bunaltıcı havaya rağmen her görüşten ve her kesimden vatandaşın katıldığı mitingte her siyasi partiden belediye başkanları kürsüye çıkıp birlik mesajı verdi. 

TARİHİ BİR GÜN

Kalabalığa hitap eden Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Türkiye tarihine altın harflerle geçecek demokrasi mücadelesinden sonra üç hafta boyunca, gece gündüz tutulan demokrasi nöbetini, bugün demokrasi ve şehitler mitingi ile taçlandırdıklarını aktardı. Bugün Türkiye'nin tarihi bir gün yaşadığını aktaran Başkan Türel, "İlk defa siyasi partilerimiz, bir mitingde bir araya geliyor. Sayın Cumhurbaşkanımız ferasetle 15 Temmuz mücadelesinde olduğu gibi, bu büyük mitinge de öncülük ettiler. Sayın Başbakanımız, sayın Kılıçdaroğlu ve sayın Bahçeli bu tarihi mitingde Türk milletinin gücünü dünyaya gösterdi" diye konuştu.

TUM TURKIYE'DE OLDUGU GIBI ANTALYA'DA DA ES ZAMANLI GERCEKLESTIRILEN 'DEMOKRASI VE SEHITLER MITINGI'NIN FINALINE YUZBINLER AKIN ETTI. YUKSEK NEM VE BUNALTICI HAVAYA RAGMEN HER GORUSTEN VE HER KESIMDEN VATANDASIN KATILDIGI MITINGTE HER SIYASI PARTIDEN BELEDIYE BASKANLARI KURSUYE CIKIP BIRLIK MESAJI VERDI.(FOTO:MUSTAFA KOZAK/ANTALYA-DHA)

ŞEHİTLER ADINA KÖPRÜ

Şehitlerimizin anısını yaşatmak için, Çallı'da hizmete açacakları büyük köprünün adının '15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Köprüsü' olması için Büyükşehir Meclisi'ne teklifte bulunacağını kaydeden Türel, "İnşallah bu adımlarla şehitlerimizin aziz hatıralarını yaşatmaya devam edeceğiz" dedi. 

BİZ NÖBETE DEVAM EDECEĞİZ

Demokrasi nöbetlerini bitirdiklerini belirten Başkan Türel, "Ama herkes rahat olsun, siz dinleneceksiniz, biz nöbete devam edeceğiz. Çünkü bu hainler her şeyi yapabilir. Her tür kışkırtmaya yeltenebilirler. Hep birlikte dikkatli olacağız, hainlere fırsat vermeyeceğiz. Milletin içine nifak sokanlara karşı uyanık olacağız. Kardeşliğimizi, birlik ve beraberliğimizi koruyacağız. Antalya olarak birlik ve beraberlik içinde bu zor günleri aşacağız. 15 Temmuz badiresine rağmen Antalya turizmi gücünü gösterdi. En zor günleri geride bıraktık. Daha güçlü, daha iddilaı olacağız, hep beraber büyük Antalya olacağız. Allah Türkiye'nin yolunu, Antalya'nın yolunu açık etsin, Allah birliğimizi ve beraberliğimizi korusun" diye konuştu.

TUM TURKIYE'DE OLDUGU GIBI ANTALYA'DA DA ES ZAMANLI GERCEKLESTIRILEN 'DEMOKRASI VE SEHITLER MITINGI'NIN FINALINE YUZBINLER AKIN ETTI.  DISISLERI BAKANI MEVLUT CAVUSOGLU DE MITINGE KATILDI. (FOTO:MUSTAFA KOZAK/ANTALYA-DHA)

'BÜYÜK TÜRK MİLLETİ'

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ise yaptığı konuşmada, 15 Temmuz'daki darbe girişiminden sonra Türk milletinin adının dünyada 'Büyük Türk Milleti' olarak anılmaya başlandığını söyledi. "Herkes bunu söylüyor" diyen Çavuşoğlu, "15 Temmuz akşamı hiç beklemediğimiz bir anda askerlerimizin içine sızan, asker kıyafeti giyen o hainler, ülkemize büyük bir darbe vurmak istedi. Milletin silahıyla, milletin kendisine havadan ateş açtı. Uçaklardan bomba attı. Tankları milletimizin üzerinden geçirmek istedi. Ama o hainlere fırsat vermeyen askerimiz, kahraman polisimiz ve yüce milletimiz birleşti ve bu darbeyi reddetti" dedi. 

Konuşmasında bölücülere karşı kararlılıkla mücadelenin devam edeceğini de anlatan Çavuşoğlu, "Bundan sonra da milletimizi böldürmemek için tüm hainlere karşı mücadelemizi sürdüreceğiz. PKK haininden de hesabını soracağız" dedi. 

'YURTDIŞINDAKİ BAZI ÇEVRELER RAHATSIZ'

Konuşmasında darbe girişiminin başarısız olmasından yurtdışındaki bazı çevrelerin rahatsız olduğunu da aktaran Çavuşoğlu, şöyle dedi:

"Üzülenler var. Onlar kinini kusuyor. Türk karşıtlığını kusuyorlar. Onlar İslam karşıtlığını Türkiye ile birleştirmişler. Medyaya bakıyoruz. Yalan yanlış bilgiler. Bakınız BBC diye bir kanal, hepiniz ciddi bir kanal zannedersiniz. O gece diyor ki, 'Türkiye'de millet Recep Tayyip Erdoğan'a karşı tankların üzerine çıktı. Ona karşı olmak için çıktı.' Bu kadar yalan söylüyorlar. Ama Türkiye'de birlik ve beraberlik içinde olduğumuzu, darbeye karşı olduğumuzu da iyi anlatmamız lazım. Türk milletinin neye karşı olduğunu ve FETÖ terör örgütünün nasıl bir hain olduğunu anlatın. Onları o ülkelerinde barındırmamaları gearektiğini de söyleyin. Biz Dışişleri Bakanlığı olarak bu görevi yapıyoruz. Halkımızın, milletimizin de doğrudan bu çalışmalara destek vermesi anlamlıdır. Yüreğinizden geldiği gibi bunu tüm dünyaya anlatmamız gerekiyor. Anlamak istemeyen yine anlamaz. Ama gerçeği görsünler."

TUM TURKIYE'DE OLDUGU GIBI ANTALYA'DA DA ES ZAMANLI GERCEKLESTIRILEN 'DEMOKRASI VE SEHITLER MITINGI'NIN FINALINE YUZBINLER AKIN ETTI. ANTALYA VALISI MUNIR KARALOGLU KONUSMA YAPTI.(FOTO:MUSTAFA KOZAK/ANTALYA-DHA)

15 TEMMUZ, YENİ TÜRKİYE'NİN DOĞUM GÜNÜ

Antalya Valisi Münir Karaloğlu da 15 Temmuz'daki karanlık gecede milletin cumhuriyete, demokrasisine, milli iradesine, seçilmiş cumhurbaşkanına ve seçilmiş hükümetine sahip çıkarak sokaklara inip hainlere tokat indirdiğini söyledi. 15 Temmuz'un bir milat olduğunu anlatan Karaloğlu, "Kutlu dirilişimizin günü oldu 15 Temmuz. Onun için 15 Temmuz demokrasi, zafer günüdür. 15 senedir doğum sancılarını yaşadığınız yeni Türkiye'nin doğum günüdür 15 Temmuz" dedi.

TUM TURKIYE'DE OLDUGU GIBI ANTALYA'DA DA ES ZAMANLI GERCEKLESTIRILEN 'DEMOKRASI VE SEHITLER MITINGI'NIN FINALINE YUZBINLER AKIN ETTI. YUKSEK NEM VE BUNALTICI HAVAYA RAGMEN HER GORUSTEN VE HER KESIMDEN VATANDASIN KATILDIGI MITINGTE HER SIYASI PARTIDEN BELEDIYE BASKANLARI KURSUYE CIKIP BIRLIK MESAJI VERDI.(FOTO:MUSTAFA KOZAK/ANTALYA-DHA)

TUM TURKIYE'DE OLDUGU GIBI ANTALYA'DA DA ES ZAMANLI GERCEKLESTIRILEN 'DEMOKRASI VE SEHITLER MITINGI'NIN FINALINE YUZBINLER AKIN ETTI. (FOTO:MUSTAFA KOZAK/ANTALYA-DHA)
 

 
Kızı kurtuldu, oğluyla birlikte boğuldu
 
Demokrasi nöbetine devam
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
maasaallahh 8 Ağustos 2016 Pazartesi 23:31

Görmek yaşamak işitmek istediğimiz birlik beraberlik ruhu bilinci ornek olun topluma ayna mız olun sevgiden sefkatten huzurdan guvenden adaletten özgürlükten baristan tohumlarımizi ekelim.sulayalim meyvelerini toplayıp dağıtım. ..haydi rastgele yolumuz acikolsun.

Yorumu oyla      3      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kızı kurtuldu, oğluyla birlikte boğuldu
ANTALYA'nın Manavgat İlçesi'nde kızı ve oğlunu kurtarmak için suya giren ...
Akdeniz'de deprem; 4.1
AKDENİZ'de Richter Ölçeği'ne göre 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
Sümer Ezgü demokrasi meydanında...
Türk Halk Müziği Sanatçısı Sümer Ezgü, ikinci kez Antalya Cumhuriyet Meydanı'nda ...
 
O işyerine tek kurşun
ANTALYA'da kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından veteriner kliniğine tek el ateş edildi.
Haydı meydana
Antalya bugünkü Demokrasi ve Şehitler Mitingi için hazır
Van merkezli 6 ilde FETÖ operasyonu
VAN merkezli 6 ilde düzenlenen Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) yönelik ...
 
2016 takviminde '15 Temmuz' hatası
ANTALYA Müze Müdürlüğü'nün yanı sıra, birçok firma için hazırlanan 2016 ...
40 öğrenciye eylem cezası
AKDENİZ Üniversitesi'nde çeşitli eylemlere katıldıkları gerekçesiyle yaklaşık ...
Antalya ve Isparta'da 82 polis gözaltına alındı
FETÖ/PDY soruşturması kapsamında Antalya'da 40, Isparta'da ise 42 polis ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Ankara'da  arayışlar 
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Can simidi mi?
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva