Banu Parlak gözaltına alındı
Banu Parlak gözaltına alındı
Ronaldo'nun lüks aracı hayran bıraktı
Ronaldo'nun lüks aracı hayran bıraktı
Doğum teşviki: 75 bin dolar ödenecek
Doğum teşviki: 75 bin dolar ödenecek
Türkan Şoray'dan Kadir İnanır mesajı
Türkan Şoray'dan Kadir İnanır mesajı
7 Ocak 2019 Pazartesi - 15:36

Antalya'da oda genel sekreterlerine eğitim

ANTALYA Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'nin (AESOB) Oda Genel Sekreterleri Eğitim ve Değerlendirme Toplantısı Kemer'de gerçekleştirildi.

Antalya da oda genel sekreterlerine eğitim
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

AESOB Oda Genel Sekreterleri Eğitim ve Değerlendirme Toplantısı, Kemer'de bir otelde yapıldı. Toplantıya AESOB Başkanı ve Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu yönetim kurulu üyesi Adlıhan Dere'nin yanı sıra oda başkanları katıldı. Açılışta konuşan Başkan Dere, oda genel sekreterlerinin odaya gelen esnaf ve sanatkarların ilk karşılaştığı kişiler olduğunu kaydetti. AESOB'a bağlı odaların yaklaşık 80 bin üyesi olduğunu kaydeden Başkan Dere, "Sizlerden özellikle ricam, Ticaret Bakanlığımız, Konfederasyonumuz ve Birliğimizden odalarımıza gelen genelgeler doğrultusunda ve Esnaf ve Sanatkarlar Meslek Kuruluşları Kanunu çerçevesinde hareket etmeniz. İşlemlerinizi buna göre yürütün" dedi.

Oda başkanlarının eksik veya hatalı işlem yapması halinde genel sekreterlerin aldıkları eğitimlerle onları uyarması gerektiğini anlatan Adlıhan Dere, "Bu nedenle eğitim ve değerlendirme toplantılarını oldukça önemsiyorum. Ayrıca toplantı dışında da, birbirinizle kaynaştığınızı ve çeşitli konular üzerinde görüş alışverişinde bulunduğunuzu görüyorum. Kendi aranızda gerçekleştirdiğiniz bu fikir tartışmaları, düzenlediğimiz eğitimlerin amacına ulaştığını gösteriyor" diye konuştu.

Başkan Adlıhan Dere'nin konuşmasının ardından Esnaf ve Sanatkarlar Genel Müdürlüğü Şube Müdürü Ergün Ege, ticaret uzmanları Serpil Polat Kılıç, Nazan Zer Irak ve TESK Muhasebe Müdürü Soner Bektaş bilgi işlem sistemi, NACE kodları, mevzuat ve muhasebe konularında bilgilendirme yaptı. Toplantıda, esnaf ve sanatkarların odalara yönelik talepleri de dile getirildi.

ANTALYA ESNAF VE SANATKARLAR ODALARI BIRLIGI'NIN (AESOB) ODA GENEL SEKRETERLERI EGITIM VE DEGERLENDIRME TOPLANTISI KEMER'DE GERCEKLESTIRILDI.(FOTO:ANTALYA-DHA)

ANTALYA ESNAF VE SANATKARLAR ODALARI BIRLIGI'NIN (AESOB) ODA GENEL SEKRETERLERI EGITIM VE DEGERLENDIRME TOPLANTISI KEMER'DE GERCEKLESTIRILDI.(FOTO:ANTALYA-DHA)

ANTALYA ESNAF VE SANATKARLAR ODALARI BIRLIGI'NIN (AESOB) ODA GENEL SEKRETERLERI EGITIM VE DEGERLENDIRME TOPLANTISI KEMER'DE GERCEKLESTIRILDI.(FOTO:ANTALYA-DHA)

ANTALYA, (DHA) 

 

Etiketler:
 
Serik MYO Futbol Turnuvası sona erdi
 
Süs bitkileri ihracatı 100 milyon dolara ulaştı
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Soforler Odası Sorun 8 Ocak 2019 Salı 12:41

Soforler Odası bu anlamda yetersiz. Oraya gelen vatandaşa yardımcı olmuyorlar. Ödeme gişesinde Devletin alması gereken ücretin üzerini ödemek istemiyorum diyorum ona ragmen zorla benden farklı ucret alıyorlar. Sokak tarafına derme catma bır alan yapmıslar orada plaka dagıtıyorlar sogukta ! ayrıca ıskana ve ımara aykırı olarak bınanın dısında yenı bır alan acmıslar bu konuda Kepez Beledıyesınıde orayı kontrole kacak yapılasmayı yıkmaya davet edıyorum. Sızlerde lutfen oraya gıdın bu konuyu arastırın. Insanlardan Zorla Para Almak dogru bırseymıdır !

Yorumu oyla      3      3  
Soforler Odası Haksız Kazanc 7 Ocak 2019 Pazartesi 17:05

Sayın Yazarlarımız Önemli bir konuyu size aktarıyorum. Sizde mutlaka araştırmasını yapınız ve Haber yapınız bu konu hakkında. Araç Plaka Bastırmak için tüm Antalya Merkezde Yaşayan Halk Plaka alımı için otogarın yanında bulunan şoförler odasına ait binaya gitmek zorunda. Serik bölgesinde ornek 25 tl olan plaka basım ucretı kemerde 60 tl Otogarın oradakı yerde 55 TL. aslında resmı olarak devletın alınması gereken rakamı 34 TL uzerı alınan para Bağış adı altında vatandaştan zorla alınıyor. Bu durumda Vatandaştan Haksız olarak yerine göre 20 30 40 TL gibi rakamlar ile ekstra para alınıyor. Ayrıca Soforler odasının ıcerısınde yapılan ıslemler son bır kac aydır yan tarafdan yapılmaktaymıs yenı bır bolum yapmıslar bınanın kenarına oradan verıyorlar ınsanlar sogukta tıtrerken ve uzerıne devletın belırledıgı standartın uzerınde para aldıgı kısılerı sogukta bekletıyor. Oncelıklı olarak sayın Adlıhan Dere bunu arastırmalıdır. Vatandastan fazla alınan paralara dur demesı gerekmektedır! Vatandası kazıklamamanın egıtımı verılmelıdır. Lutfen sızde bu konuyu arastırın ve vatandasa yararlı bır haber yapınız....

Yorumu oyla      3      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Muratpaşa'dan 265 kilometre sıcak asfalt
MURATPAŞA Belediyesi, 52 mahallede 264 kilometre sıcak asfalt çalışması yaptı.
Alanya'da kar ve heyelandan kapanan yollar açıldı
ANTALYA'nın Alanya ilçesinde kar ve heyelan nedeniyle ulaşıma kapanan ...
Sahildeki cinayette babaya müebbet, oğullarına 27'şer yıl hapis istendi
ANTALYA'nın Konyaaltı sahilinde, doğum günü kutlaması için buluşan 7 kişiden ...
 
Oğlu uyuşturucudan ölen annenin 'tahliye' isyanı
ANTALYA'da oğlu uyuşturucu kullanırken ölen Ayşe H., oğlunu uyuşturucuya ...
Albina, eşini kaybettikten 4 ay sonra evinde ölü bulundu
ANTALYA'da 4 ay önce eşi Tamer Öksüze'nin ölümünün ardından tek başına ...
Antalya'da denizi kirleten gemilere ceza yağdı
ANTALYA Büyükşehir Belediyesi, 2018 yılı içerisinde yaptığı denetimlerde ...
 
CHP'li Devrim Kök okları teker teker attı
Bundan bir süre önce, Ak Parti’den Muratpaşa Belediye başkan adaylığı ...
Kuzgun'un 8'inci sergisi açıldı
RESSAM Hatice Oya Kuzgun'un 8'inci kişisel yağlı boya sergisi açtı.
ANFAŞ'ta büyük kavga
ANFAŞ’ta sular durulmuyor. ANFAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bıdı’nın “Borç ...
 
Dursun Gündoğdu
Antalya'daki FETÖ yuvası Ak Partili amcanın mı?
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Seçim heyecanı
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Kemer'de rant ittifakı mı kuruldu?
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
İsa Altun
İsa Altun
Sigarayı bırakma günü
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Mart ayının ilk yarısı gelecek adına plan yapma zamanı. Özellikle iş ve kariyer konularında araştırma yapabilir, fikirler ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva