GSF'den 'kadın' konulu sergi
GSF'den 'kadın' konulu sergi
Barış Arduç'un 'Gupse Özay' cevabına beğeni yağdı
Barış Arduç'un 'Gupse Özay' cevabına beğeni yağdı
Sümer Ezgü, Kumluca'da söyleşiye katıldı
Sümer Ezgü, Kumluca'da söyleşiye katıldı
3 gündür aranan genç derede ölü bulundu
3 gündür aranan genç derede ölü bulundu
8 Eylül 2015 Salı - 07:06

Antalya'da olaylı gece

Antalya'da gece başlayan olaylar sabaha kadar süründü. Çok sayıda gözaltı var. Gazipaşa'da doğu ve güneydoğuya giden otobüslerin önü kesildi, camları kırıldı.

Antalya da olaylı gece
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt


HDP BİNASINA BASKIN:

ANTALYA’DA 10 GÖSTERİCİ GÖZALTINA ALINDI

Antalya’da terör olaylarını protesto sırasında HDP İl binasını taş yağmuruna tutarak zarar veren göstericiler, dağıldıktan yaklaşık yarım saat sonra Şarampol Caddesi’nde yeniden toplandı. HDP İl binasına yürüyen grup, polis barikatıyla karşılaştı. Yaklaşık 500 kişilik grup, polisin dağılın uyarısına rağmen slogan atarak binaya girmek istedi. Polis, göstericilere TOMA’larla müdahale etti. TOMA’lardan biber gazlı su sıkılarak müdahale edilen grup, ara sokaklara dağıldı. Çevik kuvvet ekipleri bir süre göstericileri ara sokaklarda kovaladı. Çıkan olaylar sırasında 1 gösterici başına ve ayağına aldığı taşlarla yaralandı. Yaralı, ambulansla hastaneye götürüldü.

LİNÇTEN POLİS KURTARDI

Polisten kaçan göstericiler, ara sokaklarda yakaladıkları bir kişiyi de Güneydoğu kökenli vatandaş olduğu gerekçe göstererek darp etti. Darp sonucu yaralanan kişiyi, linç edilmekten polis ekipleri kurtardı. Burdur’un Çavdır İlçesi’nden olduğu belirlenen yaralı vatandaş da hastaneye gönderilerek tedaviye alındı. Polis ekipleri 10 göstericiyi gözaltına aldı. 

EMNİYET MÜDÜRÜ OLAY GELDİ

Olayların devam etmesi ve grubun dağılmaması üzerine Antalya İl Emniyet Müdürü Cemil Tonbul, HDP binası önüne gelerek göstericilere dağılmaları konusunda uyarıda bulundu. Müdahaleler sırasında polis ekiplerini de yönlendiren Tonbul, sık sık talimatlar verdi. 

HDP binası önünde saat 20.00 sıralarında başlayan protestolar saat 01.00 sıralarında göstericilerin dağılmasıyla sona erdi.

ANTALYA'DA TEROR OLAYLARINI PROTESTO EDEN GRUBA POLIS MUDAHALE ETTI (FOTO: IBRAHIM LALELI/ANTALYA-DHA)

ANTALYA'DA TEROR OLAYLARINI PROTESTO EDEN GRUBA POLIS MUDAHALE ETTI (FOTO: IBRAHIM LALELI/ANTALYA-DHA)

GAZİPAŞA:

Terör protestosunda yol kapatıp otobüslerin camlarını kırdılar
 
ANTALYA’nın Gazipaşa İlçesi’nde terör olaylarını protesto eden bir grup, Antalya- Mersin karayolunu trafiğe kapattı. Özellikle Doğu ve Güneydoğu illerine yolcu taşıyan otobüslerin geçişine izin vermeyen grup, durdurdukları otobüslere Türk Bayrağı astı. Grubun saldırısına uğrayan iki yolcu otobüsünün ise camları kırıldı.

Hakkari’nin Yüksekova İlçesi’ne bağlı Dağlıca bölgesindeki terör saldırısını protesto etmek isteyen grup, dün saat 22.30 sıralarında ilçe merkezinden geçen Antalya- Mersin D400 karayolunu trafiğe kapattı. Türk bayrakları taşıyan grup, yolu işgal ederek özellikle Doğu ve Güneydoğu illerine yolcu taşıyan otobüsleri durdurdu. Öfkeli kalabalık bayrak olmayan otobüslere bayrak asarken, jandarma ekipleri uzun süre kalabalığı dağıtmak için çaba sarf etti.

İKİ OTOBÜSÜN CAMLARI KIRILDI

Grup, geçmeye çalışan bir otobüsün camlarını kırarken, jandarma ekipleri otobüsteki yolcuları tahliye etti. Bir başka firmaya ait otobüsün sürücüsü ve muavininin zafer işareti yaptığını iddia eden grup, bu otobüsün camlarını kırıp, lastiğini patlattı. Jandarma korumasına alınan otobüsteki yolcular yaklaşık 1 saat araçtan indirilmedi. Kadın ve çocuklar jandarma nezaretinde otobüsten indirilerek jandarma aracıyla merkeze getirildi. Daha sonra otobüs kalabalık arasından jandarma eşliğinde çıkarıldı.

YOLCULAR RESTORANA SIĞINDI

Grup daha sonra olay yerinden yaklaşık 300 metre uzaklıkta otobüslerin mola verdiği tesislere geldi. Tesislerde duran otobüslerdeki yolcular kalabalığı görünce restorana sığındı. Jandarma restoran girişini kapatırken, içeri giremeyen grubun saldırısı sonucu restoranın camları kırıldı. Bir süre daha bekledikten sonra İstiklal Marşı okuyan grup dağıldı.

ANTALYANIN GAZIPASA ILCESINDE TEROR EYLEMLERINI PROTESTO EDEN BIR GRUP, ANTALYA- MERSIN KARAYOLUNU TRAFIGE KAPATMAK ISTEDI. ÖZELLIKLE DOGU VE GUNEYDOGU ILLERINE YOLCU TASIYAN OTOBUSLERIN GECISINE IZIN VERMEYEN GRUP, DURDUKLARI OTOBUSLERE TURK BAYRAGI ASTI. GRUP GECMEYE CALISAN IKI OTOBUSUN DE CAMLARINI KIRDI. JANDARMA EKIPLERI YOLCULARI ARACTAN TAHLIYE ETTI. (FOTO-DHA: NURSEN SINAV/GAZIPASA)

ANTALYANIN GAZIPASA ILCESINDE TEROR EYLEMLERINI PROTESTO EDEN BIR GRUP, ANTALYA- MERSIN KARAYOLUNU TRAFIGE KAPATMAK ISTEDI. ÖZELLIKLE DOGU VE GUNEYDOGU ILLERINE YOLCU TASIYAN OTOBUSLERIN GECISINE IZIN VERMEYEN GRUP, DURDUKLARI OTOBUSLERE TURK BAYRAGI ASTI. GRUP GECMEYE CALISAN IKI OTOBUSUN DE CAMLARINI KIRDI. JANDARMA EKIPLERI YOLCULARI ARACTAN TAHLIYE ETTI. GRUP YOLCULARIN SIGINDIGI RESTORANA DA SALDIRDI. (FOTO-DHA: NURSEN SINAV/GAZIPASA)



ALANYA:

Alanya’da teröre tepki yürüyüşü 'Bizi tekrar askere alın' çağrısı
 
ANTALYA’nın Alanya İlçesi’nde, Hakkari’nin Dağlıca bölgesinde PKK'lı teröristler tarafından düzenlenen saldırıda 16 askerin şehit olması nedeniyle ‘teröre tepki’ ve ‘şehitlere saygı’ yürüyüşü düzenlendi.

ASKERLİK ŞUBESİ'NDE 'BİZİ TEKRAR ASKERE ALIN' DİYE SESLENDİLER

Hakkari’nin Dağlıca bölgesinde PKK’lı teröristler tarafından düzenlenen ve 16 şehit verilen saldırıyı protesto etmek isteyen grup saat 19.30 sıralarında Hükümet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı önünde toplandı. Yaklaşık 1500 kişilik grup meydanda bir süre terör örgütü PKK aleyhinde slogan attıktan sonra Atatürk Caddesi’nden yürüyüşe geçti. Buradan Alanya Askerlik Şubesi’ne gelen grup nüfus cüzdanlarını çıkararak “Bizi tekrar askere alın” diye şube yetkililerine seslendi. Şube önünde bir süre oturma eylemi yapan kalabalığın içerisinden seçilen temsilciler şubenin içerisine girerek yetkililerle konuştu. Konuşmanın ardından kalabalığa seslenen temsilciler, isteyenlerin askere tekrar alınmak için dilekçe ile başvurulabileceğini, bunun için mesai saatlerinde başvurmaları gerektiğini anlattı. Burada İstiklal Marşı ve şehitler için dua okunmasının ardından grup tekrar yürüyüşe geçti.

ŞEHİT POLİSİN EVİNE YÜRÜDÜLER

Askerlik şubesinin ardından 25 Metreli Yol’a çıkan grup, 3 Eylül’de Mardin'in Dargeçit İlçesi'nde PKK'lı teröristlerin bombalı saldırısı sonucu şehit olan Dargeçit İlçe Emniyet Amiri 45 yaşındaki İbrahim Halil Aksoy'un Kızlarpınarı Mahallesi’ndeki evine yürüdü. Yürüyüş sırasında tekbir getirip, slogan atanlara yoldaki araçlar da klakson çalarak eşlik etti. Taziye evine gelindiğinde şehit polisin akrabaları tarafından karşılanan grup aileye başsağlığı diledi. Gruptaki kadınlar ise taziye çadırına inen Şehit Polis Amiri İbrahim Halil Aksoy’un eşi Aysun Aksoy’a başsağlığı diledi. Taziye çadırına kucağında küçük oğlu Cengizhan ile gelen Aysun Aksoy gelenlere teşekkür etti. Taziye evini ziyaret eden grup buradan sloganlar eşliğinde Atatürk Anıtı önüne gelerek yürüyüşü sonlandırdı.

ANTALYANIN ALANYA ILCESINDE HAKKARININ DAGLICA BOLGESINDEKI TEROR SALDIRILARI NEDENIYLE TERORE TEPKI VE SEHITLERE SAYGI YURUYUSU DUZENLENDI. (FOTO-DHA: ENGIN ANAK/ALANYA)

ANTALYANIN ALANYA ILCESINDE HAKKARININ DAGLICA BOLGESINDEKI TEROR SALDIRILARI NEDENIYLE TERORE TEPKI VE SEHITLERE SAYGI YURUYUSU DUZENLENDI. (FOTO-DHA: ENGIN ANAK/ALANYA)

ANTALYANIN ALANYA ILCESINDE HAKKARININ DAGLICA BOLGESINDEKI TEROR SALDIRILARI NEDENIYLE TERORE TEPKI VE SEHITLERE SAYGI YURUYUSU DUZENLENDI. YURUYUSTE SEHITLER ICIN DUA EDILDI. (FOTO-DHA: ENGIN ANAK/ALANYA)

ANTALYANIN ALANYA ILCESINDE HAKKARININ DAGLICA BOLGESINDEKI TEROR SALDIRILARI NEDENIYLE TERORE TEPKI VE SEHITLERE SAYGI YURUYUSU DUZENLENDI. (FOTO-DHA: ENGIN ANAK/ALANYA)
 

 
Antalya HDP binası taşlandı
 
Manavgat şehidine ağlıyor
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Bojuware 201 8 Eylül 2015 Salı 10:22

Terörle kürt ayrılmalı karıştırılmamalı. Teröre lanet ederken gerçeği görmek lazım. Işıd terördür. Pkk terördür. Işıda tır gönderen terör destekçisidir. Pkk terör örgütü demiyen destekçisidir. Şimdi size soruyorum hangi terör destekçisine oy verdiniz siz nesiniz. Şimdi ne yapıyorsunuz.

Yorumu oyla      3      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Antalya HDP binası taşlandı
Bu akşam Manavgat'taki HDP ilçe binasındaki tabelanın indirilmesi ve bürodaki ...
Manavgat'ta Dağlıca eylemi
Antalya'nın Manavgat İlçesi'nde Dağlıca saldırısını protesto eden 2 bin ...
Antalya'daki eğlence merkezleri bu akşam kapalı
ANTALYA'daki eğlence merkezleri, Dağlıca'daki şehitler nedeniyle bu akşam ...
 
ABT 5 yeni oyunla perde açacak
ANTALYA Büyükşehir Belediye Tiyatrosu (ABT), yeni sezonda 5 yeni oyunla izleyici karşısına çıkacak.
Bir anne öldü 5 öksüz kaldı
ANTALYA'nın Finike İlçesi'nde 31 yaşındaki İhsan A., boşandığı eşi 5 çocuk ...
Expo-Kundu-Belek yolu tam gaz
Büyükşehir Belediyesi’nin Kundu-Belek arasını 7 dakikaya düşürecek yeni ...
 
Doğayı hissederek öğrendiler
ANTALYA'nın Gazipaşa İlçesi'nde 'Sessiz Cennet Gazipaşa'da Doğayı Hissederek ...
Akaryakıt istasyonundaki araç yıkamada akıl almaz ölüm
ANTALYA'da bir akaryakıt istasyonunda otomobilini otomatik yıkama makinesinde ...
Gökbük'te 'su' eylemi
ANTALYA'nın Finike İlçesi'ne bağlı Gökbük Mahallesi sakinleri ve çevreciler, ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Ulusal Egemenlik
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva