'Sera Okul'a renkli açılış
'Sera Okul'a renkli açılış
Başkan Kotan’dan güreşçilere moral ziyareti
Başkan Kotan’dan güreşçilere moral ziyareti
Antalyalı 130 köylünün kömür ocağı mücadelesi
Antalyalı 130 köylünün kömür ocağı mücadelesi
Dayakçı işadamına hapis talebi
Dayakçı işadamına hapis talebi
21 Temmuz 2017 Cuma - 11:33

Antalya'da öldürülen polis toprağa verildi

ANTALYA'nın Kepez İlçesi'nde, iddiaya göre şakalaştığı kendisi gibi polis arkadaşı 24 yaşındaki Sait Ş.'nin silahından çıkan kurşunla hayatını kaybeden 28 yaşındaki Ümran Yetişgen'in cenazesi, memleketi Kahramanmaraş'ın Ekinözü İlçesi'nde düzenlenen törenle gözyaşlarıyla toprağa verildi.

Antalya da öldürülen polis toprağa verildi
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Antalya Adli Tıp Kurumu morgunda yapılan otopsinin ardından yakınları tarafından Kahramanmaraş'ın Elbistan İlçesi'ne getirilen Ümran Yetişgen'in cenazesi, Maarif Mahallesi'ndeki helallik alınması için son kez baba ocağına getirildi. Ümran'ın babası Cafer Yetişgen tabuta sarılıp, "Hakkım helal olsun" dedi. Annesi Elif Yetişgen ise kızının tabutunun başında gözyaşı dökerken fenalık geçirdi. Ümran Yetişgen'in Antalya'da görev yapan kardeşi Uzman Çavuş Murat Yetişgen ile ablasının üniformasını giyen Sinan Yetişgen de tabuta sarılıp gözyaşı döktü. Diğer kardeşi Ayşe Yetişgen ise ablasının tabutun içinde korkacağını belirterek "Bunun içinde korkar, ne olur onu çıkartın" diye ağıt yaktı.

Helallik alınmasının ardından Ümran Yetişgen'in cenazesi, Merkez Camisi'ne götürüldü. Buradaki törene; Vali Yardımcısı Ömer Adar, İl Emniyet Müdürü Doğan İnci, Ekinözü Kaymakam Vekili de olan Nurhak Kaymakamı İsmail Pendik, Ekinözü Belediye Başkan Vekili Hanifi Öncül, daire amirleri, ailesi ve vatandaşlar katıldı. Ümran Yetişgen'in polis kepi de tabutunun üstüne konuldu. Burada ikindi vakti kıldırılan cenaze namazının ardından Yetişgen'in cenazesi, götürüldüğü ilçe mezarlığında gözyaşları arasında toprağa verildi.

ATANAMAYINCA POLİS OLDU

Cafer ve Elif Yetişgen çiftinin 7 çocuğundan biri ve bekar olan Ümran Yetişgen'in yakınları, genç kızın Fen Bilgisi Öğretmenliği okuduğunu, atamayınca da polis olduğunu söyledi. Genç kızın, Yozgat Polis Meslek Yüksek Okulu'ndan mezun olduktan sonra 21 Mart'ta Antalya'da göreve başladığı belirtildi.

ŞÜPHELİ POLİS SERBEST


Antalya'da meslektaşı Ümran Yetişken'i kazara vurduğu iddiasıyla gözaltına alınıp adliyeye sevk edilen polis memuru Sait Ş., adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Emniyetteki işlemlerin ardından Sait Ş., ‘bilinçli taksirle ölüme neden olma’ suçlamasıyla adliyeye sevk edildi. Antalya 4. Sulh Ceza Mahkemesi’nde hakim karşısına çıkan Sait Ş., olayın kazara meydana geldiğini söyledi.

Olay günü işten çıkıp eve gittiğini ve silahını temizlemek için namluyu söküp, tozunu aldığını anlatan Sait Ş., silahını temizlediği sırada telefonunun çaldığını, tabancayı sehpanın üzerine bıraktığını belirterek, "Arayan Y.B. adlı arkadaşımdı. Yemek için eve davet etti. Yemekten sonra Ümran hasta olduğu için onun dairesini gittim. Kapıyı çaldım açmadı. Daha sonra duştan çıktığını ve müsait olmadığını söyledi, 'Ben sana gelirim kanka' dedi. Ben de daireme çıktım. 5-10 dakika sonra Ümran elinde kendisine ait olan paspas ve ütüyü getirdi. Daha sonra salona geçip oturdu. Başka odada kıyafetimi değiştirip silah kılıfını belime taktım” diye konuştu.

Ümran Yetişken ile şaka yollu konuştuğunu anlatan Sait Ş., silahı kılıfına koymak istediği sırada aniden ateş aldığını söyledi. Sait Ş., silahın patlama sesinden dolayı evde bulunan arkadaşı Y.B. ile bir an şok yaşadıklarını, bu sırada Yetişken'in hiç tepki vermediğini, yaralandığını gördüğünü ilerin sürdü. Hemen ambulansı aradığını aktaran Sait Ş., olayın kaza sonucu meydana geldiğini, yaşananlardan dolayı üzgün olduğunu belirtti.

Mahkeme, ‘tanık beyanı, şüphelinin beyanı, atılı suçun cezasının altı sınırda olması ve delillerin toplanmış olması’ gerekçesiyle Sait Ş.’nin adli kontrolle serbest bırakılmasına hükmetti.



Ömer KOÇ/EKİNÖZÜ (Kahramanmaraş), (DHA) -

Etiketler:
 
Antalya'da bulundu
 
Manavgat'ta kaza:1 ölü
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Antalya'da bulundu
ANTALYA Cumhuriyet Meydanı'ndaki Mevlevihane kompleksinde devam eden restorasyon ...
İşe bu tişörtle geldi gözaltında
ANTALYA'nın Serik İlçesi'nde üzerinde 'Kahraman' anlamına gelen İngilizce ...
Önce sevgisini, sonra karaciğerini verdi
ANTALYA'da turizmci Rabia Vural, kadavradan karaciğer nakli olduktan 2 ...
 
Tarihi köşkün çatısında su sarnıcı bulundu
ANTALYA'nın Alanya İlçesi'nde Selçuklular döneminden kalma av köşkünün ...
Yanartaş'ta mahsur kalan kadın kurtarıldı
ANTALYA'nın Kemer İlçesi'ndeki Yanartaş'a çıkmak isterken ayağı kırılan ...
Hareket halindeki otomobil alev alev yandı
ANTALYA'da hareket halindeyken motor bölümü alev alan otomobil yandı.
 
Emekli zabıt katibi dere kenarında ölü bulundu
ANTALYA'nın Gazipaşa İlçesi'nde emekli zabıt katibi Çetin Okatan, dere ...
Para vermeyen eşini dövüp eve kilitledi
ANTALYA'da 41 yaşındaki Ekrem Çelik, para vermediği gerekçesiyle tartıştığı ...
Gökçeler Barajı faaliyete geçti
ANTALYA'nın Gazipaşa İlçesi'nde Devlet Su İşleri (DSİ) tarafından yaptırılan ...
 
Dursun Gündoğdu
Belediye işletmeleri siyasilerin avutulma yeri mi?
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Ne kadar tehlikeli ?
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Düdük endişesi ve kazan-kazan
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan ayında finansal konularda büyük şanslar yakalayabilirsiniz. Kazançlarınızı arttırabilmek adına pek çok fırsatın ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva