Bakan Yerlikaya: 2 bin 840 firari yakalandı
Bakan Yerlikaya: 2 bin 840 firari yakalandı
AFAD duyurdu: Akdeniz'de deprem
AFAD duyurdu: Akdeniz'de deprem
Rıza Sümer'den Kepezlilere sandık çağrısı
Rıza Sümer'den Kepezlilere sandık çağrısı
Emekli olan Yıldız Tilbe'den 'maaş' isyanı
Emekli olan Yıldız Tilbe'den 'maaş' isyanı
10 Temmuz 2019 Çarşamba - 13:50

Antalya'da otel odasında korkunç olay!

ANTALYA'nın Manavgat ilçesindeki 5 yıldızlı otelde konaklayan Rus ailenin kızı E.Z.'ye (8) cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen Murat B.'nin (45) yargılamasına başlandı. İfadesinde "Ben o odaya nasıl gittiğimi hatırlamıyorum" diyen Murat B.'nin tutukluluk halinin devamına karar verildi.

Antalya da otel odasında korkunç olay!
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

8 Mayıs'ta Manavgat'a tatil için gelen Murat B., 5 yıldızlı otele yerleşti. Aynı gün akşam yemekten sonra animasyon ekibinin gösterisini izleyen ve alkol alan Murat B., gece yarısı odasına çıkmak istedi. Kendi odası diye başka bir odanın kapısını anahtar kartla açmaya çalışan Murat B., başarılı olamayınca kapıyı yumruklamaya başladı. Bu sırada odadaki, Rus ailenin kızı E.Z., kapıyı açtı. Kapının açılmasıyla içeri yuvarlanan Murat B., kızın boynunu ısırıp cinsel istismarda bulunduktan sonra yatakta uyuyakaldı.

Bir süre sonra odaya gelen çocuğun annesi E.Z., yatakta bir erkeğin yattığını, kızını da çıplak görünce otel güvenlik görevlilerine haber verdi. Kendisini uyandırdıkları için güvenlik görevlileriyle tartışan Murat B., otele çağrılan jandarma ekiplerine teslim edildi.

Jandarmada ifade veren Murat B., sarhoş olduğunu ve bir şey hatırlamadığını belirtti. Pedagog eşliğinde Antalya Çocuk İzlem Merkezi'nde (ÇİM) ifadesi alınan E.Z. ise kapının çalındığını, annesinin kapıyı açamadığını düşündüğünü, bu nedenle kapıyı açtığı sırada bir adamın üzerine yuvarlandığını, birlikte yere düştüklerini söyledi. Yabancı adamın kendisini boynundan ısırdığını ve cinsel istismarda bulunduğunu anlatan E.Z., adamın bir süre sonra uyuduğunu söyledi. Annesinin odaya geldiğini ve otel görevlilerini çağırdığını belirten E.Z., çok korktuğunu anlattı. Anne E.Z. ise odaya girdiğinde kızını çıplak gördüğünü ve yatağında yabancı bir adamın yattığını anlattı.

Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Murat B., tutuklandı.

Manavgat Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede, şüphelinin olayla ilgili eylemleri tek tek anlatılarak, hakkında 'çocuğun cinsel istismarı', 'kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' ve 'basit yaralama' suçlarından dava açıldı.

Manavgat 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın ilk duruşmasına, tutuklu sanık Murat B., tarafların avukatları ve sanık yakınları katıldı.

Murat B., 8 Mayıs'ta otele geldiğini, akşam yemeğinden sonra animasyon ekiplerini izlediğini ve alkol aldığını anlattı. Gece yarısı odasına gidip yattığını söyleyen Murat B., bir süre sonra güvenlik görevlisinin gelerek kendisini uyandırmaya çalıştığını, uyanınca tartıştıklarını belirterek, "Bana, 'Bu odada ne arıyorsun' dedi. Ben de 'Burası benim odam' dedim. Daha sonra kapıya gidip numarasına baktığımda kendi odamda olmadığını anladım. Hatta güvenlik görevlisine 'Ben buraya nasıl geldim' diye sordum. Beni aşağıya indirdiler ve sonra jandarma geldi. Karakola gittik. Ben o odaya nasıl gittiğimi hatırlamıyorum" dedi. Murat B., suçsuz olduğunu savunarak beraatını talep etti.

Sanık avukatı da müvekkilinin suçsuz olduğunu savunarak, "Yabancı turistler sigorta şirketlerinden tazminat almak için bu tip olayları fırsat görüyor. Müvekkilim bu olayda bahsedilen suçu işlememiştir. Raporda cinsel istismar bulgusu yoktur, mağdurun annesinin ifadesi çelişkilidir. Müvekkilim, bu olay nedeniyle iflas etme aşamasına gelmiştir. Müvekkilimin tahliyesini ve beraatını talep ediyorum" dedi.

Duruşmada E.Z.'nin avukatı Gülsemin Şahin ise sanığın cinsel istismar suçunu işlediğinin sabit olduğunu belirterek cezalandırılmasını talep etti.

Verilen aranın ardından kararını açıklayan mahkeme heyeti, sanık Murat B.'nin tutukluluk halinin devamına, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın duruşmaya müdahil olmasına karar verdi. Dava, dosyadaki eksiklerin giderilmesi için ertelendi.

Mithat ABAKAN/MANAVGAT(Antalya), (DHA) 

 
FETÖ'nün eski 'Isparta il imamı' hücre evinde yakalandı
 
Şehit Uzman Onbaşı, Burdur'da toprağa verildi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Korkuteli'de hafızlık eğitimi
KORKUTELİ Müftülüğüne bağlı erkek Kur'an kurslarında hafızlık eğitimini ...
15 metrelik su kuyusunda mahsur kaldı
ANTALYA'nın Konyaaltı ilçesinde su motorunu tamir etmek isteyen Alman ...
Taksiciler korsanla mücadele talep ediyor
MANAVGAT'ta turizm bölgelerinde hizmet veren taksiciler, Manavgat Ticaret ...
 
Alanya-Gazipaşa sahil yolunda sona gelindi
ANTALYA Büyükşehir Belediyesi, kış dönemindeki aşırı yağış sonrası heyelan ...
Tillo heyeti Antalya'da
ANTALYA Valisi Münir Karaloğlu önderliğinde ile Tarım ve Orman İl Müdürü ...
Çevreci Komşu Kart, doğal kaynakları da koruyor
MURATPAŞA Belediye Başkanı Ümit Uysal, nitelikli evsel atıklarla birlikte ...
 
Uyanık D-SMART
D-SMART, arıza yapan uydu alıcısını bayiye kendisi götürüp değiştirmek ...
Kansere direnip, el sanatları kursuyla hayata bağlandı
NTALYA'nın Gazipaşa ilçesinde 4 yıldır lenf kanseri tedavisi gören 3 çocuk ...
Maldivler değil Antalya'da bir cennet
ANTALYA'nın Kumluca ilçesinde beyaz kumsalı ve turkuaz renkli suyuyla ...
 
Dursun Gündoğdu
Antalya'daki FETÖ yuvası Ak Partili amcanın mı?
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Seçim heyecanı
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Kemer'de rant ittifakı mı kuruldu?
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
İsa Altun
İsa Altun
Sigarayı bırakma günü
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Mart ayının ilk yarısı gelecek adına plan yapma zamanı. Özellikle iş ve kariyer konularında araştırma yapabilir, fikirler ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva