Çanakkale şehitleri Antalya'da konserle anıldı
Çanakkale şehitleri Antalya'da konserle anıldı
Antalya'da cansız bedeni kanalda bulundu
Antalya'da cansız bedeni kanalda bulundu
3 ilde 'Mahzen-13' operasyonu: 25 gözaltı
3 ilde 'Mahzen-13' operasyonu: 25 gözaltı
Atama ve görevden alma kararları Resmi Gazete'de
Atama ve görevden alma kararları Resmi Gazete'de
22 Ekim 2021 Cuma - 17:51

Antalya'da pitbull dehşeti!

ANTALYA'da pitbull cinsi köpek, market içinde saldırdığı 11 aylık Sadrettin bebeğin yanağını ve kulağını kopardı, oğlunu kurtarmak isteyen Hasan Kaçar'ı (33) ise kolu ve bacağından ısırdı.

Antalya da pitbull dehşeti!
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Olay, 7 Ekim günü saat 19.30 sıralarında, Konyaaltı ilçesinde meydana geldi. Market işleten Hasan Kaçar'ın eşi Sevim Kaçar (26), 11 aylık bebeği Sadrettin ile birlikte markete geldi. Bu sırada sahibinin market önünde tasmasını bıraktığı pitbull cinsi köpek, Sadrettin bebeğe saldırdı. Sesleri duyup gelen bebeğin babası Hasan Kaçar da köpeğin saldırısına uğradı. Köpek Sadrettin bebeğin sol yanağını ısırıp kulağını kopardı, babasının ise kolu ve bacağını ısırdı. Saldırı sonrası sahibi köpeği alıp uzaklaşırken, Hasan Kaçar ile oğlu ambulansla Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne götürüldü. Burada yanağına ve kulağına onlarca dikiş atılan bebek ile babası, tedavilerinin ardından taburcu edildi. Hasan Kaçar, köpeğin sahibinden şikkayetçi oldu.

'TASMAYI BIRAKINCA SALDIRDI'

Olayın şokunu üzerinden atamadığını belirten Hasan Kaçar, "Eşim Sevim, kucağında bebekle müşteriye bakmak için markete girdi. Köpek sesleri geliyordu. Ben de marketin ön tarafa geldim. Köpek, sahibiyle birlikte geliyordu ancak ağzında herhangi bir koruması yoktu önce başka bir köpekle kavga ettiler. Daha sonra adam köpeğini tasmasından tutup bizim girişe köpekle birlikte geldi. Orada tasmasını bırakınca market içine giren köpek, direkt benim bebeğimin üzerine gitti. Yüzünü parçaladı, arkasından yetişmeye çalıştım ancak başarılı olamadım. Bu kez bana saldırdı. Bacağımı ve kolumu ısırdı. Çok uğraştım ama beni bırakmadı. 15-20 metre kadar sürükledi. Güçlükle elinden kurtuldum" diye konuştu. 

'HAYATI BOYUNCA İZ KALACAK'

Oğlunun durumunun iyiye gittiğini söyleyen Hasan Kaçar, "İyileşecek ama hayatı boyunca taşıyacağı iz kalacak. Olay sonrası benim kucağıma bile gelmiyordu. 2-3 gündür yan yana gelmeye başladık. Köyde yetişiyor ama bir hayvan gördüğünde hemen ağlamaya başlıyor. Travma yaşıyor. Bu köpekleri nasıl besliyorlarsa sahip çıkmaları da gerekiyor" dedi.

Kaçar, köpeğin sahibinin serbest bırakılmasına tepki gösterdi, ceza almasını istediğini söyledi.

'KÖPEKLE BURUN BURUNA GELDİK'

Sevim Kaçar ise olayı unutamadığını dile getirerek, "Köpekle burun buruna geldik. Eşim bağırınca çocuğumu arkadan tutup kaldırdım. İlk başta bir şey görmedim, sonra baktığımda komple elmacık ve çene kemiği görünüyordu, kulağı sallanıyordu. Zorlu bir tedavi sürecine girdik. İnşallah iyi olacak. Ancak yüzündeki iz hep kalacak. Bizim de köpeğimiz var ancak şimdi her şeyden korkuyor. Üstesinden nasıl geleceğiz bilmiyorum" diye konuştu. 

Öte yandan köpeğin saldırıdan önce sahibiyle markete gidiş anı ve saldırıdan sonra dönüş anı güvenlik kamerasına yansıdı.

ANTALYA'DA PITBULL CINSI KOPEK, MARKET ICINDE SALDIRDIGI 11 AYLIK SADRETTIN BEBEGIN (BABASI ILE) YANAGINI VE KULAGINI KOPARDI, OGLUNU KURTARMAK ISTEYEN HASAN KACAR'I (33) ISE KOLU VE BACAGINDAN ISIRDI.(FOTO:BULENT TATOGULLARI/ANTALYA-DHA)

ANTALYA'DA PITBULL CINSI KOPEK, MARKET ICINDE SALDIRDIGI 11 AYLIK SADRETTIN BEBEGIN YANAGINI VE KULAGINI KOPARDI, OGLUNU KURTARMAK ISTEYEN HASAN KACAR'I (FOTODAKI) ISE KOLU VE BACAGINDAN ISIRDI.(FOTO:BULENT TATOGULLARI/ANTALYA-DHA)

ANTALYA'DA PITBULL CINSI KOPEK, MARKET ICINDE SALDIRDIGI 11 AYLIK SADRETTIN BEBEGIN YANAGINI VE KULAGINI KOPARDI, OGLUNU KURTARMAK ISTEYEN HASAN KACAR'I (FOTODAKI) ISE KOLU VE BACAGINDAN ISIRDI.(FOTO:ANTALYA-DHA)

ANTALYA'DA PITBULL CINSI KOPEK, MARKET ICINDE SALDIRDIGI 11 AYLIK SADRETTIN BEBEGIN YANAGINI VE KULAGINI KOPARDI, OGLUNU KURTARMAK ISTEYEN HASAN KACAR' I ISE KOLU VE BACAGINDAN ISIRDI.(FOTO:ANTALYA-DHA)

ANTALYA'DA PITBULL CINSI KOPEK, MARKET ICINDE SALDIRDIGI 11 AYLIK SADRETTIN BEBEGIN YANAGINI VE KULAGINI KOPARDI, OGLUNU KURTARMAK ISTEYEN HASAN KACAR' I ISE KOLU VE BACAGINDAN ISIRDI.(FOTO:ANTALYA-DHA)

ANTALYA'DA PITBULL CINSI KOPEK, MARKET ICINDE SALDIRDIGI 11 AYLIK SADRETTIN BEBEGIN YANAGINI VE KULAGINI KOPARDI, OGLUNU KURTARMAK ISTEYEN HASAN KACAR' I ISE KOLU VE BACAGINDAN ISIRDI.(FOTO:ANTALYA-DHA)

Bülent TATOĞULLARI/ ANTALYA, (DHA)

 
Ankara'da 27 kaçak göçmen yakalandı
 
Ünlü oyuncu hayatını kaybetti
YORUMLAR
Toplam 4 yorum var, 4 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 1 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Sahipleri vıcdansız cüzdanlı yaratıklar olunca 24 Ekim 2021 Pazar 00:37

Hıcbır hayvan durduk yerde tepkı gostermez saldırmaz. Gecmişinde yasatılan yanlıs saldırgan egıtımler hep ınsanların eserı.... kuralsız kosulsuz sınırsız kaygısız sevgi dolu yureklerı sadakatlerıyle kopekler bızım arkadasımız bekcımız dosttur...sahıplerı zalım olunca zulum Boyle.

Yorumu oyla      0      0  
Enver 23 Ekim 2021 Cumartesi 11:33

Allah bunu besleyenleri islah etsin bunlar köpek değil canavar

Yorumu oyla      0      0  
taş 23 Ekim 2021 Cumartesi 05:58

Sonunda it soyu itliğini fırsat buldumu yapar.Saldırğan olan cinslerin kamuya açık yerlerde gezdirilmesinin önlenmesi lazım.Ayrıca ağzında ısırmaması için gerekli olan aparatta olmadığına göre sahibine kasten yaralamak suçumdan en ağır ceza verilmelidir.Gün geçmiyor ki hep aynı vakalar.

Yorumu oyla      0      0  
Kopegın degıl sahıbının sucu bu..akla zıyan 22 Ekim 2021 Cuma 19:20

Bu nasıl baslık???hayvanda degıl sahıbınde sorun var. Ozellıkle vahsı saldırgan beslıyor buyutuyorlar. Kan kokusunu kullanıyorlar. Karanlıkta ac susuz arada yanına gıdıp saldırgan hareketlerle azdırıyorlar dövüştürüp kan ıcınde kalana kadar ...bahıs oynuyorlar..hem tasma hem agızlık takmayınca hayvanın degıl sahıbıne cıddı ceza verılmelı....kucuk cocuklarla buyuten kedi emzırenler de varken basında pıtbul korkusu yaratanlar....yazıklar olsun sıze.... Haberi bu sekıldeyazanla hayvanın sırtından para kazanan zalım sahıplerı ....suclusunuz

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
'Romeo ve Juliet' büyüledi
ANTALYA Devlet Opera ve Balesi (Antalya DOB), Shakespeare'in aynı adlı ...
Serik'te Akçaalan Kapalı Pazar Yeri temeli atıldı
ANTALYA'nın Serik ilçesinde düzenlenen törenle Akçaalan Kapalı Pazarı Yeri'nin temeli atıldı.
Çocuklar 'Yaman ve Bal' ile Kızılkule'yi keşfetti
ALANYA Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikte öğrenciler, Kızılkule'yi ...
 
'Sürdürülebilir Gelecek' webinarı
ANTALYA Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO), Akdeniz Üniversitesi ve KalDer ...
Alanya'da, 2 kardeşin yaralandığı bıçaklı kavga kamerada
ANTALYA'nın Alanya ilçesinde, 2 grup arasında sokak ortasında çıkan kavgada ...
Başkan Uysal, Yörüklerle buluştu
MURATPAŞA Belediye Başkanı Ümit Uysal, Antalya Yörükler Kültür, Dayanışma ...
 
Moğol hırsızlar tutuklandı
ANTALYA ve çeşitli ilçelerdeki alışveriş merkezlerinden kıyafet çaldığı ...
Alanya'da 2 göçmen kaçakçısı tutuklandı
ANTALYA'nın Alanya ilçesinde 14 Suriyeli kaçak göçmenin yasa dışı geçiş ...
Yöresel ürünler ziyaretçileri bekliyor
ANTALYA Ticaret Borsası (ATB) öncülüğünde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ...
 
Dursun Gündoğdu
Antalya'daki FETÖ yuvası Ak Partili amcanın mı?
YAZARLAR
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Kemer'de rant ittifakı mı kuruldu?
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Seçim değil geçim
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
İsa Altun
İsa Altun
Sigarayı bırakma günü
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Mart ayının ilk yarısı gelecek adına plan yapma zamanı. Özellikle iş ve kariyer konularında araştırma yapabilir, fikirler ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva