TGS: 'Gazeteciler seçim sonuçlarına ulaşabilmeli'
TGS: 'Gazeteciler seçim sonuçlarına ulaşabilmeli'
Bakan Yerlikaya: 2 bin 840 firari yakalandı
Bakan Yerlikaya: 2 bin 840 firari yakalandı
AFAD duyurdu: Akdeniz'de deprem
AFAD duyurdu: Akdeniz'de deprem
Rıza Sümer'den Kepezlilere sandık çağrısı
Rıza Sümer'den Kepezlilere sandık çağrısı
7 Şubat 2019 Perşembe - 11:26

Antalya'da sevgilisini döverek öldürdü

ANTALYA'da, Kazakistan uyruklu kız arkadaşı Nailia Nutfullina'yı döverek öldürdüğü gerekçesiyle tutuklu yargılanan Altay Aksoy (33), hakim karşısına çıkarıldı. Aksoy, duruşmada, "Kendimi kaybettim, öldürme kastım yoktu" dedi.

Antalya da sevgilisini döverek öldürdü
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Olay, 19 Ekim 2018'de, Kundu oteller bölgesindeki 5 yıldızlı otelde meydana geldi. Gaziantep'te yaşayan Altay Aksoy, Rus arkadaşlık sitesinde tanışıp, arkadaşlık kurduğu Kazakistan uyruklu Nailia Nutfullina ile sevgili oldu. Antalya'da daha önce de tatil yapan ikili, yine kentte tatil kararı aldı. Kazak Nailia Nutfullina ülkesinden, Altay Aksoy ise Gaziantep'ten gelerek, Antalya'da 5 yıldızlı otele yerleşti. Bir süre tatil yapan ikiliden Nutfullina, Aksoy'a ayrılmak istediğini söyledi. İkili arasında bu nedenle gece tartışma çıktı. Otelin havuz başında başlayıp, bahçede devam eden tartışmanın büyüyerek, kavgaya dönüşmesi üzerine Altay Aksoy, Nailia Nutfullina'yı dövmeye başladı. Yere düşen Nutfullina'yı tekmelemeyen Aksoy, kadının başını defalarca yumruklayıp, yere vurdu. Özel güvenliğin müdahale ettiği Aksoy, polise teslim edilirken, ağır yaralanan Nutfullina ise çağrılan sağlık görevlilerince ambulansla özel hastaneye götürüldü. Yoğun bakımda tedaviye alınan Nailia Nutfullina, 21 gün süren yaşam savaşını kaybetti. Aksoy ise sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

'HAYATIMI ONA ADADIM'

Antalya 6. Ağır Ceza Mahkemesi'nde hakim karşısına çıkarılan tutuklu sanık Altay Aksoy, olay günü yaşananları anlattı. Nailia Nutfullina'yı çok sevdiğini ve evlenmek istediğini öne süren Aksoy, "Ben hayatımı ona adadım. Eşimden onun için ayrıldım. Onu çok seviyordum. Kendisiyle tartıştıktan sonra oteli terk ettim. Bir büfeye gidip orada alkol aldım. Beni otele çağırıp konuşmak istediğini söyledi. Ben de gelmeyeceğimi söyledim. Sonrasında saatimin odada kaldığını ve onu vermek istediğini söyledi. Ben de otele gittim" diye konuştu. 

'SENİ KULLANDIM' DEMİŞ

Öldürme kastı olmadığını iddia eden Aksoy, "Kol saatimi bana havuz başında verdi. Otel içerisinde bir süre yürüdük. Ona aşkımı tekrarladım. Beni evlenmek vaadiyle 1 yıldır oyaladığını, sömürdüğünü, maddi- manevi bitirdiğini söyledim. Hatta onun yüzünden eşimden ayrıldığımı ifade ettim. Onun için yaptığım fedakarlıkları anlattım. O da bana 'Sen beni doyuramıyorsun. Senin dışında başka erkeklerle ilişkim var' dedi. Ondan o cümleleri beklemiyordum. Tahminim o da alkollüydü. Sonrasında bana 'Seni kullandım kullandım. Şimdi çöpe atıyorum' diye ekledi. Hatta devamında 'Dostum var. Sen benim hayatımdan çıkmazsan seni ona öldürtürüm' dedi. Bende de panik atak var. Alkolün de etkisiyle kendimi kaybettim. Ne yaptığımı hatırlamıyorum. Ancak daha sonra güvenlik kamerası kayıtlarından izledim. Ona birkaç kez yumruk vurmuşum. Kesinlikle öldürme kastım yoktu" dedi. 

Duruşmada tanık olarak dinlenen arkadaşı da Altay Aksoy'un Kazak kız arkadaşıyla evlenmeyi planladığını söyledi. Mahkeme heyeti, başka tanıkların da dinlenmesi için duruşmayı erteledi. 

ANTALYA'DA, KAZAK KIZ ARKADASI NAILIA NUTFULLINA'YI OLDURMEKLE SUCLANAN ALTAY AKSOY, DURUSMADA, 'BANA 'SEN BENI DOYURAMIYORSUN. BASKA ERKEKLERLE GORUSUYORUM' DEYINCE KENDIMI KAYBETTIM. OLDURME KASTIM YOKTU' DEDI.((FOTO:ANTALYA-DHA-ARSIV)

ANTALYA'DA, KAZAK KIZ ARKADASI NAILIA NUTFULLINA'YI OLDURMEKLE SUCLANAN ALTAY AKSOY, DURUSMADA, 'BANA 'SEN BENI DOYURAMIYORSUN. BASKA ERKEKLERLE GORUSUYORUM' DEYINCE KENDIMI KAYBETTIM. OLDURME KASTIM YOKTU' DEDI.((FOTO:ANTALYA-DHA-ARSIV)

ANTALYA'DA, KAZAK KIZ ARKADASI NAILIA NUTFULLINA'YI OLDURMEKLE SUCLANAN ALTAY AKSOY, DURUSMADA, 'BANA 'SEN BENI DOYURAMIYORSUN. BASKA ERKEKLERLE GORUSUYORUM' DEYINCE KENDIMI KAYBETTIM. OLDURME KASTIM YOKTU' DEDI.(FOTO:ANTALYA-DHA-ARSIV)

Süleyman EKİN/ANTALYA, (DHA)

Etiketler:
 
Bülent Korkmaz: ''Kazanarak Antalya'ya döneceğiz''
 
Antalya Balbey'e acele kamulaştırma kararı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Doğanoğlu'dan borsaya ziyaret
AK Parti Konyaaltı Belediye Başkan adayı Gaye Doğanoğlu, seçim çalışmaları ...
Antalya'da 'Mançofonik Şarkılar' konseri
ANTALYA Devlet Senfoni Orkestrası (ADSO), Barış Manço'yu ölümünün 20'nci ...
Ak Parti adına Muratpaşa'da siyaset yapacak iki sürpriz isim
AK Parti'nin Muratpaşa Belediye Başkan adayı Gökcen Özdoğan Enç'in belediye ...
 
Kaş'ta 'Öncelik Yayanın' uygulaması
ANTALYA'nın Kaş ilçesinde İçişleri Bakanlığı tarafından ilan edilen 'Yaya ...
Antalya-Isparta ve Burdur'da nüfus ne oldu?
ANTALYA'nın 2018 yılı sonu itibarıyla nüfusu 2 milyon 426 bin 356'ya yükseldi. ...
Kaş'ta 500 dekar serada hasar var
ANTALYA'nın Kaş ilçesinde, 5 Şubat Salı günü etkili olan fırtınada, ilk ...
 
Emekli öğretmen Antalya'daki kazada yaşamını yitirdi
ANTALYA'nın Manavgat ilçesi D-400 karayolunda meydana gelen trafik kazasında ...
Antalya'da 'Eski Gazino Günleri' canlandırıldı
ANTALYA'da 'Eski Gazino Günleri' adıyla düzenlenen konserdeki dansöz gösterileri ilgi odağı oldu.
Demre Belediyesi'nden evde sağlık hizmeti
DEMRE Belediyesi tarafından ilk kez yardıma muhtaç hastalar için 'Evde sağlık hizmeti' başlatıldı.
 
Dursun Gündoğdu
Antalya'daki FETÖ yuvası Ak Partili amcanın mı?
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Seçim heyecanı
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Kemer'de rant ittifakı mı kuruldu?
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
İsa Altun
İsa Altun
Sigarayı bırakma günü
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Mart ayının ilk yarısı gelecek adına plan yapma zamanı. Özellikle iş ve kariyer konularında araştırma yapabilir, fikirler ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva