İklim değişti, kahve bitkisi meyve vermeye hazırlanıyor
İklim değişti, kahve bitkisi meyve vermeye hazırlanıyor
Yağmur Taktaş son yolculuğuna uğurlandı
Yağmur Taktaş son yolculuğuna uğurlandı
Stokçular yandı: Fahiş fiyat ve stokçuluk ayrı suç olacak
Stokçular yandı: Fahiş fiyat ve stokçuluk ayrı suç olacak
Motosiklet kazasında karı-koca hayatını kaybetti
Motosiklet kazasında karı-koca hayatını kaybetti
30 Mayıs 2019 Perşembe - 11:02

Antalya'da sevgilisini öldüren kadın: Bıçağı ölmemek için elime aldım

ANTALYA'da, birlikte yaşadığı Cengiz Aydın'ı (30) kıskançlık nedeniyle çıkan tartışma sırasında kendisini boğmaya çalışırken kalbinden bıçaklayarak öldürdüğü iddiasıyla yargılanan 2 çocuk annesi Nurcan Saraç, "Bıçağı öldürmek için değil, ölmemek için aldım" dedi.

Antalya da sevgilisini öldüren kadın: Bıçağı ölmemek için elime aldım
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Kepez ilçesi Karşıyaka Mahallesi 3930 Sokak'ta geçen yıl 4 Haziran sabahı yaşanan olay iddialara göre şöyle geliştİ; Nurcan Saraç ve Cengiz Aydın, 3 yıldır birlikte yaşadıkları evde kıskançlık nedeniyle tartışmaya başladı. Alkollü olan Aydın genç kadına saldırdı. Bunun üzerine Nurcan Saraç, eline bıçak alıp, kendisini yatak odasına kilitledi ve polisi aradı. Ancak Cengiz Aydın, odanın kapısını kırarak, içeri girdi ve 2 çocuk annesini boğmaya çalıştı. Saraç da elindeki bıçağı, Aydın'ın kalbine sapladı. Ardından 112 Acil'i aradı. Ambulansla hastaneye kaldırılan Aydın, kurtarılamadı. Gözaltına alınan Nurcan Saraç, tutuklandı.

Antalya 6'ncı Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davaya devam edildi. Tutuklu sanık Saraç ile ölen Cengiz Aydın'ın yakınları ve taraf avukatlarının katıldığı duruşmada, olay yerine giden polis memuru A.O.'nun, Elazığ 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nce talimatla alınan ifadesi okundu.

Polis memurunun ifadesinde, "Sanık, 'kurtarın, yardım edin' diye bağırıyordu. Bıçakla ölenin karnına tek bir darbe vurduğunu, tampon yaptığını söyledi. Ancak tampon bulunmuyordu. Zaten maktül yatakta yüzüstü yatar vaziyetteydi" dediği kaydedildi.Bu sırada söz alan sanık Saraç ise “Ben aynı zamanda tampon yapıp, kapıyı açamazdım" dedi.

Cengiz Aydın'ın yakınlarının avukatı ise, sanığın kullandığı bıçağın insan öldürmeye elverişli nitelikte olduğuna dikkat çekerek, “Sanık daha önce de maktule öldürme tehdidinde bulunmuştur. Ortada kasten işlenmiş bir suç vardır. En ağır şekilde cezalandırılmasını istiyoruz" dedi. Nurcan Saraç ise olayda kullandığı meyve bıçağını öldürmek için değil, ölmemek için aldığını savundu. Çocuklarının mağdur olduğunu belirterek,tahliyesini istedi. Avukatı Serap Ertuğrul da “Bizce meşru müdafa hükümleri oluşmuştur. Ayrıca savcının esas hakkındaki mütalaasına savunma yapmak için süre talep ediyoruz" diye konuştu.

Cumhuriyet savcısının, sanığa 'neticesi sebebiyle ağırlaşmış yaralama suçu'ndan 12 yıla kadar hapis cezası verilmesini talep ettiği duruşma karar için ertelendi.

ANTALYA'DA, BIRLIKTE YASADIGI CENGIZ AYDIN'I KISKANCLIK YUZUNDEN CIKAN TARTISMADA KENDISINI BOGMAYA CALISIRKEN KALBINDEN BICAKLAYIP OLDUREN 2 COCUK ANNESI NURCAN SARAC'IN (FOTODAKI), 12 YILA KADAR HAPSI ISTENDI. SARAC SAVUNMASINDA, OLAYDA KULLANDIGI BICAGI OLDURMEK ICIN DEGIL, OLMEMEK ICIN ALDIGINI SOYLEDI.(FOTO:ANTALYA-DHA-ARSIV)

ANTALYA'DA, BIRLIKTE YASADIGI CENGIZ AYDIN'I KISKANCLIK YUZUNDEN CIKAN TARTISMADA KENDISINI BOGMAYA CALISIRKEN KALBINDEN BICAKLAYIP OLDUREN 2 COCUK ANNESI NURCAN SARAC'IN (FOTODAKI), 12 YILA KADAR HAPSI ISTENDI. SARAC SAVUNMASINDA, OLAYDA KULLANDIGI BICAGI OLDURMEK ICIN DEGIL, OLMEMEK ICIN ALDIGINI SOYLEDI.(FOTO:ANTALYA-DHA-ARSIV)

ANTALYA'DA, BIRLIKTE YASADIGI CENGIZ AYDIN'I (NURCAN SARAC ILE) KISKANCLIK YUZUNDEN CIKAN TARTISMADA KENDISINI BOGMAYA CALISIRKEN KALBINDEN BICAKLAYIP OLDUREN 2 COCUK ANNESI NURCAN SARAC'IN, 12 YILA KADAR HAPSI ISTENDI. SARAC SAVUNMASINDA, OLAYDA KULLANDIGI BICAGI OLDURMEK ICIN DEGIL, OLMEMEK ICIN ALDIGINI SOYLEDI.(FOTO:ANTALYA-DHA-ARSIV)

ANTALYA'DA, BIRLIKTE YASADIGI CENGIZ AYDIN'I (FOTODAKI) KISKANCLIK YUZUNDEN CIKAN TARTISMADA KENDISINI BOGMAYA CALISIRKEN KALBINDEN BICAKLAYIP OLDUREN 2 COCUK ANNESI NURCAN SARAC'IN, 12 YILA KADAR HAPSI ISTENDI. SARAC SAVUNMASINDA, OLAYDA KULLANDIGI BICAGI OLDURMEK ICIN DEGIL, OLMEMEK ICIN ALDIGINI SOYLEDI.(FOTO:ANTALYA-DHA-ARSIV)

Süleyman EKİN/ANTALYA, (DHA) 

 
Antalya'da huzur operasyonu
 
Antalya'ya yerleşecek
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Antalya'da huzur operasyonu
ANTALYA Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 'Huzur Akdeniz' adıyla asayiş ve trafik uygulaması yaptı.
Sokullu Caddesi'nde gece mesaisi
MURATPAŞA Belediyesi, Atatürk Devlet Hastanesi, Sosyal Güvenlik Kurumu ...
Öğretmen Koncak'a ödül
ANTALYA'nın Kumluca ilçesinde Emniyet Genel Müdürlüğü Trafik Hizmetleri ...
 
Kıbrıs gazilerine madalya
ANTALYA'nın Korkuteli ilçesinde yaşayan Kıbrıs gazilerine madalya ve beratları törenle verildi.
Kurbağa adam dünya şampiyonluğu için pedallıyor
ANTALYA'da polis memuru Ataman Şekerci, bisiklet hobisini geliştirip profesyonel ...
Ağabeyini böbreğiyle hayata bağladı
ANTALYA'da böbrekleri iflas eden Mustafa Altan (44), kardeşi Halis Altan'ın ...
 
Antalya'da fırın ve pastanelere Ramazan denetimi
MURATPAŞA Belediyesi, yaklaşan Ramazan Bayramı dolayısıyla tatlı imalathaneleri ...
Belediyede yaşanan can pazarı
Dursun GÜNDOĞDU yazdı
Antalya'daki yangın korkuttu
ANTALYA'da, geri dönüş malzemelerinin depolandığı alanda çıkan yangın, ...
 
Dursun Gündoğdu
Akıllanmayacağız... Emekli polisi teleferiğin başına getirdiler
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Ulusal Egemenlik
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva