Horoz dövüşü baskını
Horoz dövüşü baskını
Fransa'dan dayanıklılık merkezi hibesi
Fransa'dan dayanıklılık merkezi hibesi
23 Nisan'a özel 'Rapunzel' çocuk operası
23 Nisan'a özel 'Rapunzel' çocuk operası
Antalya'daki cinayet kararını Yargıtay bozdu
Antalya'daki cinayet kararını Yargıtay bozdu
12 Haziran 2018 Salı - 18:33

Antalya'da siyasi gerginlik toplantı terk ettirdi...

Antalya’da bir programa katılan CHP, MHP ve İyi Parti milletvekili adayları arasında gerginlik yaşandı. MHP adayı Abdurrahman Başkan, ‘Bu böyle devam edecekse biz kalkıyoruz’ diyerek toplantıyı terk etti.

Antalya da siyasi gerginlik toplantı terk ettirdi...
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Konyaaltı Gençlik Derneği tarafından, ‘Antalya Sohbetleri’ adı altında düzenlenen toplantı, kültür merkezi olarak kullanılan ATSO eski binasının konferans salonunda yapıldı. Toplantıya 3 partiden Antalya milletvekili adayları katıldı.

CHP Milletvekili Adayı Figen Çalıkuşu, MHP Milletvekili Adayı Abdurrahman Başkan ve İyi Parti Milletvekili Adayı Feridun Bahşi’nin konuşmacı olduğu toplantının moderatörlüğünü Bülent Uçma yaptı.

Gençlik sorunlarının tartışılacağı toplantıda konu farklı yönlere gidince MHP adayı Abdurrahman Başkan diğer adayları Antalya özeline ve gençlik konularına çekmeye çalıştı. CHP adayı Çalıkuşu’nun OHAL’i konuşması, daha önce belirlenen konuların ve konseptin dışına çıkması ile başlayan gerginlik, İyi Parti adayı Feridun Bahşi’nin söz almasıyla zirve yaptı.

ABDURRAHMAN BAŞKAN; EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL EDECEĞİM

MHP'li Başkan, 'İthal aday' eleştirilerine yanıt verdi. Antalya'da turizm, sanayi ve tarımda faaliyet gösteren bir işadamı olduğunu ve her ayın en az bir haftasını kentte geçirdiğini, burada da bir evi olduğunu anlatan Abdurrahman Başkan, “Antalya'da yaşayanların derdini sıkıntısını bizzat yaşadığım için en iyi ben bilirim. 3 önemli sektörde faaliyetlerim var ve buradan çok önemli tecrübeler elde ettim. TBMM'ye gidip o koltuğa oturursam Antalyalı hemşehrilerimi en iyi şekilde temsil edeceğim" dedi.

BAHÇELİ’Yİ ELEŞTİRİNCE İP KOPTU

Bahşi’nin MHP’de bulunduğu eski günlerinden bahsetmesi ve sürekli MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi eleştirmesi salonda buz gibi hava estirdi. MHP adayı Abdurrahman Başkan’ın konuşmasını kısa kesip gençlerin soru sormasını istemesinin ardından söz alan Bahşi’nin partiyi eleştirmesi, Bahçeli’nin yanlış yaptığını ve bu yanlışlarda ısrarını sürdürdüğünü söylemesi ortamı iyice gerdi.

BAHŞİ'YE TEPKİ

Abdurrahman Başkan'ın ardından söz alan İYİ Partili Feridun Bahşi, kendini tanıttı. Tanıtma sırasında sık sık MHP'deki geçmişinden örnek veren Bahşi'ye, ön sıralarda oturan MHP Konyaaltı İlçe Başkanı Metin Ersoy, “Siz İYİ Parti'nin mi yoksa MHP'nin mi milletvekili adayısınız? Ağzınızdan MHP düşmedi" dedi. Bahşi bu kez MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi isim vermeden işaret ederek, “MHP'nin genel söylemleriyle genel başkanının söylemleri arasında eksen kayması olduğunu düşünerek MHP'de siyaset yapmaya ara verdim" dedi. Bu söylem üzerine toplantıya daha fazla devam edemeyeceğini belirten Abdurrahman Başkan ve Metin Ersoy, salonu terk etmek istedi. Kısa süreli gerginliğin yaşandığı toplantıda Metin Ersoy, İYİ Partili Bahşi'nin FETÖ ile bağlantısı olduğunu öne sürerek “Kendisi FETÖ'nün avukatıdır. Altan kardeşlerin avukatlığını yapmıştır. Hepinizden özür dileyerek ayrılıyoruz" dedi.

Bahşi’nin tüm bu eleştirilerine karşı çıkan MHP Antalya milletvekili adayı Abdurrahman Başkan, ‘Benim bulunduğum ortamda genel başkanımıza saygısızlık yaptırmam’ diyerek beraberindeki parti yöneticileriyle salondan ayrıldı.

FETÖ İTHAMINA AÇIKLAMA

Abdurrahman Başkan ve Metin Ersoy'un salonu terk etmesinin ardından Feridun Bahşi konuşmasını sürdürdü. FETÖ iddiasını değerlendiren Bahşi, “Çocukluğumdan bu yaşıma kadar hiçbir zaman hiçbir örgüt ya da cemaatle işbirliği içerisinde olmadım ve her zaman da karşısında durdum" dedi.

Gençlere hitap eden CHP milletvekili adayı Figen Albuga Çalıkuşu da turizmi değerlendirdi. Antalya'da yüzde 100 doluluk olduğu yönünde bir algı oluşturulduğunu, ancak böyle bir durumun söz konusu olmadığını anlatan Çalıkuşu, “Ben Alanya ve Kemer'de mahalle mahalle, ev ev geziyorum. Esnafla görüşüyorum. Hiç öyle turizmden memnun olan göremedim" dedi.

Toplantıda bulunan bir MHP’li salonu neden terk ettiklerini Gün Haber'e şöyle anlattı:

“Adayımız sayın Abdurrahman Başkan, gençlere yönelik projelerini anlattı. Ve konuşma süresinin bitimine 7 dakika kalmasına rağmen ‘sözü biraz gençlere bırakalım’ dedi. Oysa diğer adaylar, gençlik sorunları yerine eski defterleri karıştırmaya başladılar. Bu hoş olmadı. Feridun Bahşi’nin kendi partisinin seçim vaatlerini anlatmak yerine, geçmişte MHP’de bulunduğu dönemi anlatması ve toplantı konusunun dışına çıkarak MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye mesnetsiz söylemlerde bulunması gerginliğe neden oldu. Toplantıyı provoke etti. MHP Antalya milletvekili adayı Abdurrahman Başkan muhatabına gereken cevabı verdi ve oradan ayrıldık.”

 
Antalyaspor Kavşağı trafiğe açıldı
 
Tahir Yaman hayatını kaybetti
YORUMLAR
Toplam 10 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 2 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Lili1905 13 Haziran 2018 Çarşamba 13:04

Abdurrahman Başkanımıza yapılan hiç hoş değil yinedw konged ailesine nazik davetleri için teşekkür ederiz mhpye gönül vermiş biri olarak iyipartililere asla prim verilmemeli

Yorumu oyla      3      3  
Yigit 13 Haziran 2018 Çarşamba 12:51

Dün salonda bende vardım chp mv adayi konuşurken saygı istiyor ki sayın başkan sessizce dinledi fakat Abdurrahman bey konuşmaya başladığında ip ve chp vekil adayları saygısız bir şekilde fisirdasmaya başladılar bahsi hala kendisini Mhp zannedip prim yapmaya çalıştı çünkü kendi partisinin hiç bir icraati yok chp mv adayı güzel edebiyat yaptı Turizm üzerinden İspanya dedi herşey dahil sistem dedi fakat bu sistemi bize ispanyalalilar tarafından 90 ki yıllarda bize öğrettiler mayorka adasından geldiğini bilmiyordu gelen turistlere 1 liralık malı 100 liraya veren esnafta hiç suç yok degilmi Özgürlük insan hakları klasik ağızlar ve söylemler ile milleti kandiramazsiniz sizin özgürlük anlayışınız pkk yandaşı aparatı selahattin demirtasin hapisten çıkmasıdır Abdurrahman başkan konged neler yaptığından bahsederken diğerleri konuya hakim bile değildi 3 sektorde''de şirketleri olan sayın,başkan Antalya için faydalı bir vekil olacak.

Yorumu oyla      3      3  
Basri Çetinğül 13 Haziran 2018 Çarşamba 11:55

O ortam geçlerin hazırlayıp siyasîlerden geçler için düşüncelerini purojelerini Öğrenmek için yapılan bi oturum amaç bu ama bazı siyasilerin siyasi hırsı egosu bu oturumu amacı dışına taşımıştır yazık Geleceğimiz Gencer bu insanları nasıl örnek alsın

Yorumu oyla      3      3  
Kamil Sarı 13 Haziran 2018 Çarşamba 11:29

Helal olsun Başkan ıma İP li konuşmacının projelerini anlatmak yerine MHP''li zamanlarını anlatarak şirin görünmeye çalışıyor. Sonra Sayın Genel Başkan hakkında açıklamalar yapınca Başkanımız ayrılıyor. Alkışlar sizlere Abdurrahman Başkan ım.

Yorumu oyla      3      3  
Erkan 13 Haziran 2018 Çarşamba 10:36

Dün başından sonuna kadar o salonda bulunan birisi olarak şahsi fikrim KONGED tarafından son derece iyi niyet çerçevesinde Antalya milletvekili adaylarımızı tanıyabilmek adına hazırlanmış programda MHP milletvekili adayı ve yanındakiler kendince show yapmış fakat bizlerin kendilerini tanımamıza yardımcı olmuştur. Başından beri gergin oldukları yüzlerinden okunuyordu. Ben artık bu profildeki siyasetçileri kabul etmiyorum. Gergin, tahammülsüz, kavgaya, bağırıp çağırmaya odaklı yüzü gülmeyen siyasetçi görmek istemiyorum. Sen henüz seçilmemiş bir adaysın. Kazara seçilip Meclise gidersen vay bu milletin haline. Yazıklar olsun! Fetönün avukatı dediğin kişi arkandan bir ton laf etmesi gerekirken sadece gülüp geçti. Program süresince iki lafı bir araya getirip biraz olsun mantıklı ve yapıcı konuşan Figen Hanımı, olgun ve sakın tavırları nedeni ile Feridun Bey''i tebrik ederim. Yolunuz açık olsun

Yorumu oyla      3      3  
chp0707 13 Haziran 2018 Çarşamba 10:25

bizde salondaydık!!! kongetli sunucu olayı iyi yönetti ama ülke olarak hala hazır değiliz böyle toplantılara yazık!!!

Yorumu oyla      3      3  
Fatih 13 Haziran 2018 Çarşamba 09:46

Helal olsun Başkan

Yorumu oyla      3      3  
Solomon61 13 Haziran 2018 Çarşamba 00:50

Konged çok başarılı.aferin çocuklar

Yorumu oyla      3      3  
taş 12 Haziran 2018 Salı 19:44

Bu ne tahammülsüzlük, hoşunuza gitmeyen düşünceler de olabilir ,madem katılmışsınız söyleyeceğiniz bir şey varsa cevaplarsınız ama ne söyleyecek 45 yıllık partiyi Bahçeli yama yapmış yama.

Yorumu oyla      3      3  
Mahmut Akçal 12 Haziran 2018 Salı 19:14

helal olsun başkana. provakasyona gelmemiş. ipsiz sapsız edepsiler! 24 haziranda tarihe gömülecekler inşallah

Yorumu oyla      3      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bankada Akşener kuyruğu
Yeni Seçim Kanunu ile birlikte bağışın yasal hale gelmesi, kampanyaları da renklendirdi.
Abdurrahman Başkan MHP yönetimiyle patronları ziyaret etti
MHP Antalya Milletvekili Mehmet Günal ve birinci sıra milletvekili adayı ...
Perinçek 3 lidere 'Yardımcım olun' diyecek
VATAN Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Doğu Perinçek; Cumhurbaşkanı ...
 
Devrim Kök, 'Cumhur ittifakı' ile el ele, göz göze...
Antalya'da bir iş adamının yaptırdığı Neriman Erol Yılmaz Sosyal Bilimler ...
Erdoğan'dan Bahçeli'yi kızdıracak sözler
CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan,Yenikapı Avrasya Gösteri Merkezi'ndeki ...
'Baskın Seçim'e baskın eğitim
İYİ Parti Eğitimcisi ve Ekonomi Danışmanı Erman Dinçel tarafından İYİ ...
 
Antalya'nın en çok gezen adayı
MHP Antalya 1'inci sıra milletvekili adayı Abdurrahman Başkan, Konyaaltı'nda ...
Kalpaklı Muharrem İnce
Eskişehir Erenköy Mahallesi'ndeki pazaryerinde verilen iftar yemeğine ...
Erdoğan'ın danışmanı son çare dedi ama...
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Başdanışmanı Mehmet Uçum, "Eğer muhalefet parlamentoyu ...
 
Dursun Gündoğdu
Antalya'daki FETÖ yuvası Ak Partili amcanın mı?
YAZARLAR
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Gelsin dövizler
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Bayram nostaljisi
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva