'Down Sendromlular Spor Oyunları' Antalya'da başlıyor
'Down Sendromlular Spor Oyunları' Antalya'da başlıyor
Çanakkale şehitleri Antalya’da törenlerle anıldı
Çanakkale şehitleri Antalya’da törenlerle anıldı
'İntihar etti' demişlerdi, gerçek sorguda ortaya çıktı
'İntihar etti' demişlerdi, gerçek sorguda ortaya çıktı
Oyuncu Wilma Elles Hindistan’a açılıyor
Oyuncu Wilma Elles Hindistan’a açılıyor
14 Kasım 2018 Çarşamba - 13:25

Antalya'da siyasi kulisler

Antalya medyasına bugün yansıyan siyasi kulisler daha çok aday adayları ile ilgiliydi. Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in, bundan önceki seçimlerde iki kez AK Parti ile görüşme yaptığı iddiası da siyasete bomba gibi düştü.

Antalya da siyasi kulisler
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

İŞTE O KULİSLERDEN BAZILARI:

BÜYÜKŞEHİR:

CHP, İyi Parti ile ilçeleri bölüşmeye başlamış. Ak Parti'nin Büyükşehir Belediye Başkan adayını açıklamasından sonra mevcut isimler üzerinde tekrar çalışacaklarmış. Muhittin Böcek, Ümit Uysal, Çetin Osman Budak, Mustafa Akaydın'ın yanına bir de Hasan Subaşı'yı eklemişler. İyi Parti il eski başkanı Nizamettin Sağır'ın da büyükşehir adaylığı için kolları sıvadığı konuşuluyor.

ALANYA

Ak Parti’nin Alanya Belediye Başkan Adayı’nın İlçe Başkanı Mustafa Toklu olmasına kesin gözüyle bakılıyor. Cumhuriyet Halk Partisi'nde aday arayışlarına devam eden CHP İlçe Başkanı Sefa Çorbacı’nın görüşmelerini sürdürdüğü, İyi Parti ile yapılması muhtemel ittifak görüşmelerine göre bir yol haritası çizeceği ifade ediliyor. MHP’nin Alanya Belediye Başkan Adayı’nın yeniden Adem Murat Yücel olmasına kesin gözüyle bakılıyor. İyi Parti’de ilçe başkanı Yücel Apaydın’ın da Abdullah Sönmez ve Bilal Korkmaz gibi isimlerle görüştüğü, bu iki isimden biriyle adaylık noktasında el sıkışmaya hazır olduğu da gelen haberler arasında.

KONYAALTI: 

AK Parti İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, bir davete katılıyor. Davette, siyasi açıklamalar yapıyor. Ve diyor ki; Konyaaltı Belediye Başkanı CHP’li Muhittin Böcek ile 2009 ve 2014 yerel seçimleri öncesi 2 defa görüştük. Ak Parti’ye geçmesi konusunda buluşuldu. İki taraf da ılımlı yaklaştı ama orta köprüde buluşulamadı… Bu açıklama yalanlanmadığı sürece Muhittin Böcek’in AK Parti’ye geçme görüşmesi yaptığı doğru kabul edilecektir. Bu da CHP Genel Merkezi’nde bomba etkisi yaratır.

DÖŞEMEALTI:

Döşemealtı tam bir bilmece. Konyaaltı mı, Döşemealtı mı derken Turgay Genç altta kalacak. Ak Partili Nurettin Tursun sahaya indi. Çünkü hava tam Tursun Başkanın sevdiği havalar. Turgay Genç hem partisinde sıkıntılı hem ilçesinde. Belediyesi finans sıkıntısı içinde. İş yaptırdığı müteahhitlere borçlarını ödeyemiyor, işadamları bölgede Turgay Genç'i desteklemiyor, birçoğu kırgın hatta kızgın olanlar var.

KUMLUCA:

Kumluca'da da işler karışık. MHP'li, sonradan Ak Partili Hüsamettin Çetinkaya milletvekilliğine heveslenince koltuğundan da olmuştu. Çetinkaya dahil 10’un üzerinde aday adayından söz ediliyor. Kumlucalılar genç bir adayın ismini dillendirmeye başlamışlar; Prof. Dr Kadir Ulusoy...

 

 

 

 
Öğrencilere çevre dersi
 
CHP Antalya'da sürpriz istifa...
YORUMLAR
Toplam 3 yorum var, 3 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 1 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
deniz 15 Kasım 2018 Perşembe 02:00

Yazıyı okuyunca DÖŞEMEALTI için kibarlık göstermişler çok az bir şey yazmışlar,Belediye Başkanı Turgay GENÇ için eğer bildiklerini yazsalar bu sayfalar almaz.Seçildiği günden beri gerek refarandumlarda gerekse genel seçimlerde Turgay GENÇ'in sahaya indiği hiç görülmemiştir.Düşünün CHP bir önceki seçimlere göre 1500 oy kaybıyla 9500 civarında oy almışdır,bu arada 4000 bin yeni seçmen katılmasına rağmen,partinin bu kadar başarısız olmasının iki sorumlusu vardır biri Turgay GENÇ biri de Turgay GENÇ'in ilçe Başkanı yaptırdığı Zekeriya (Davut)ALTUN'dur.Düşünün son seçimlerde DÖŞEMEALTI seçim çalışmalarında İlçe Başkanlığı sadece Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İNCE'ye oy isteyerek onun broşürlerini dağıtmışlardır ama CHP nin parti broşürlerini kesinlikle dağıtmamışlardır, hatta broşürlerdeki parti amblemlerini seçim bürosunda makasla kesmişlerdir.Gelelim Belediyeye 5 yıldan beri plansız proğramsız gelir gider dengesini hesap edemedikleri için 3 aydan beri memur ve işçiler maaşlarını tam olarak alamamaktadırlar.Şimdi sormak lazım bu kadar gayrimenkul sattılar bu paralar acaba nerelere gitti.Ayrıca ihtiyaç dan fazla bir sürü işçi aldıkları gibi har vurup harman savurdukları.Halk içerisinde bir takım iddiaların artık sesli olarak konuşulduğu gibi gelinen noktada belediyeyi de iflasın eşiğine getirdikleri de düşünüldüğünde en kolayı KONYAALTI'na kaçıp aday olmakdı.Şimdi KONYAALTI adaylığı da olmayınca tekrar DÖŞEMEALTI'ndan aday olması halinde bırakın sıkıntıyı kazanma şansı yok denecek kadar az,kısacası kendilerini bitirdikleri gibi partiyi de en güçsüz hale getirdiler.

Yorumu oyla      3      3  
İş adami 14 Kasım 2018 Çarşamba 22:51

İş adamı ne derse doğrudur.vbizde akıl olsa bağımsız adayı destekleriz

Yorumu oyla      3      3  
osman 14 Kasım 2018 Çarşamba 18:10

tam uydurma haber diye buna derler arkadaşlar sakın inanmayın burda yazılan herşey tamamen politik bir kişiliğe ait düşünceler insanları karalamışlar resmen satın alınmış gazetecilik diyede buna diyorlar.

Yorumu oyla      3      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Öğrencilere çevre dersi
TEMİZ Çevre Derneği (TÇD) tarafından Atatürk Ortaokulu öğrencilerine çevre ...
'Evlilik Senedi' Antalya DOB sahnesinde
ANTALYA Devlet Opera ve Balesi (DOB), İngiltere'de tek perdelik bir karakter ...
Evinde ölü bulundu
ANTALYA'nın Gazipaşa ilçesinde oturan Fatma Kaya (79) komşuları tarafından evinde ölü bulundu.
 
Meme kanserli 9 hastaya ameliyat
MEME kanserli 9 hasta, Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Hastanesi'nde 2 günde ...
Çekirdeksiz avokado
ANTALYA'nın Muratpaşa ilçesinde kurulan çarşamba pazarında, Abdullah Hallah'ın ...
Bakan Pakdemirli'nin beyaz et çağrısına destek
ANTALYA Organize Sanayi (OSB) Başkanı Ali Bahar, Tarım ve Orman Bakanı ...
 
Esnaf, soğandaki fiyat artışını anlatamamaktan dertli
DEPOLARDA çürüyen soğanın fiyatı ikiye katlandı. Pazar tezgahlarında soğan ...
Hırsızlık yaptıkları yere gidince yakalandılar
ANTALYA'da bir AVM'deki mağazadan iki çanta çalarken güvenlik kameralarınca ...
Antalya'daki cinayet davasında yeni gelişme
ANTALYA'nın Korkuteli ilçesinde, kayıp olarak aranırken, tarlada battaniyeye ...
 
Dursun Gündoğdu
Antalya'daki FETÖ yuvası Ak Partili amcanın mı?
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Seçim değil geçim
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
8 Mart Dünya Kadınlar Günü
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
İsa Altun
İsa Altun
Sigarayı bırakma günü
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Mart ayının ilk yarısı gelecek adına plan yapma zamanı. Özellikle iş ve kariyer konularında araştırma yapabilir, fikirler ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva