Antalya'ya 2024'ün ilk üç ayında 553 proje
Antalya'ya 2024'ün ilk üç ayında 553 proje
Özgür Özel: Beni seven arkamdan gelsin
Özgür Özel: Beni seven arkamdan gelsin
37 kiloya düşen Nihal Candan'a tahliye kararı
37 kiloya düşen Nihal Candan'a tahliye kararı
Başkan Kotan, ilk nikâhını kıydı
Başkan Kotan, ilk nikâhını kıydı
30 Aralık 2019 Pazartesi - 15:29

Antalya'da vatandaştan şikayet yağıyor

Antalya’da her gün yaşanan ulaşım sorunları vatandaşı çileden çıkarıyor. Otobüslerin saatinde gelmeyip geç kalması, şoförlerin tavırları, seferlerin azlığı mağduriyet yaşayan vatandaşı usandırmış durumda.

Antalya da vatandaştan şikayet yağıyor
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

(Not: Aşağıda yer alan yolcu şikayetleri Antalya’dan sikayetvar.com’a yapılmıştır. Yazılar düzeltilmeden aynen konulmuştur)

Antalya Büyükşehir Belediyesi Çok Geç Gelen Otobüs Sorunu

Çocuğum sabah okula toplu taşıma araçları ile ulaşım sağlamaktadır. Fakat ac 03 numaralı otobüs sık sık belirlenen saatlerden çok geç gelmektedir. Bu durum mağduriyete sebep olmaktadır, daha önceleri de ilgililere yazılı ve telefon aracılığıyla dile getirilmiştir. Bugün yine (17.12.2019) tarihinde saat 07.30'da durakta olamama rağmen saat 08.27 oldu hala gelmemiştir ve okula geç kaldı.

HALİL

Antalya Büyükşehir Belediyesi Şoförlerin Saygısızlığı

07 au ***plakalı tcd 49 otobüsünün 15.12.2019 tarihindeki şoföründen şikayetçiyim. Basitçe sorduğum bir soru sonucu otobüsün kapı ağzındayken otobüsü sürmesi bir yana bana ağza alınmayacak hakaretler etti. Gereği bir an önce yapılsın olayı mahkemeye taşımak zorunda kalmak istemiyorum.

BAŞAK

Antalya Büyükşehir Belediyesi Otobüsü Zamanında Çıkmıyor

Aksu depolamadan çıkan af 04 her zaman geç çıkıyor kendi kafalarına göre çıkıyorlar yolcu her zaman perişan oluyor bugün 9:35 de çıkması gereken af 04 çıkmadı ve mağdur oldum 0242606**** aradığımda E*** personel lakayıt uyanamamış gibi konuşuyor depolamayı arayacağım dedi 6 dakika sonra açtı bağlandı bana geri kapatmama'mı söyledi.

ADEM

Antalya Büyükşehir Belediyesi Otobüs Saatleri

Dumlupınar dan otobüse binen biri olarak. Önceden bundan 6-7 ay önce melteme gelmek için 5 dakika beklemezken, şimdi yarım saat falan bekler oldum. Neden düzenli işleyen bir sistem bozulur ve daha kötü hale getirilir. Otobüslerin sayısı azaltımış ki insanlar toplu ulaşım yerine artık kendi araçlarını kullanır hale gelmiş. Trafik de buna istinaden çok yoğun. Toplu ulaşım daha cazip hale getirilecek ki insanlar halk otobüslerini kullanacak ve çevre daha temiz olacak değil mi. Peki düzenli işleyen bir sistemi bozarak elinize ne geçti.

BURCU

Antalya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Sorunu

Bu varsakta oturanın ne suçu var anlamıyorum. Konyaaltında çalışıyorum ve varsağa gidene kadar 1 saat 15 dakika sürüyor trafikte varsa 1.45 dakika otobüsler tıklım tıklım 25 30 dakika da bir geçiyor kl08 arka arkaya geliyor. Bu işin bir çözüm yolu yok mudur?

ESRA

Antalya Büyükşehir Belediyesi  Ulaşım Sıkıntısı!

1996 yılından beri 23 -24 yıldır Antalya'da ikamet etmekteyim. Yıllar boyunca şehir içi otobüslerinde sıkış tepiş gitmekteyiz. Büyükşehir belediye başkanı Muhittin Böcek geldikten sonra daha iyi olmasını beklerken ki ben CHP'liyim gelir gelmez değişikliği hissettim kendi adıma. Otobüsler yavaş gidiyor şoförler bağırıp bağırıyor. Artık kendi aralarındaki antlaşmamı var eskiden bir farklılar. Şu an ml 22 hattındayım. Saat 18:28 7 Aralık 2019 İçeride ayakta 100 kişi var hala yolcu alınıyor. Şoför diye birini koymuşlar otaya havalandırma çalışmıyor. Daha iyi hizmet beklerken daha kötü olması hiç iç açıcı değil.

KEMAL

Antalya Büyükşehir Belediyesi Yaya Önceliği Hakkında Eğitimsiz Şoförler!

 05.12.3019 tarihinde Antalya Lara bölgesi Medical Park Hastanesi önünde yayaya yaya geçidinde yol vermek üzere yavaşladım. Arkamdaki Belediyeye ait otobüs durmakta zorlandı. Işıkta yanıma gelip kapısını açıp camını aç işareti yaptı. Bende açarak kendisini dinlemeye başladım. Bana neden yol veriyorsun zor durdum yolcularım düştü diye bana fırça attı. Bende az yavaş geliniz yaya önceliğinden haberiniz yok sanırım diyerek cevap verdim. Fakat bu seferde hızlı olmadığını iddia ederek gereksiz durdunuz diye bana çıkışmaya başladı. Aradaki tezatlığı siz düşünün. Yayaya yol verdin zor durdum yolcularım düştü, yavaştım gereksiz durdun. Diyecek laf bulamıyorum. Sadece yetkililerden şoför arkadaşlarımızın yaya önceliği hakkında eğitim verilmesi gerektiğini düşünüyor ve şehir içi yollarda hız sınırları ve şerit kurallarına uymalarını temenni ediyorum. Umarım kendilerine konu ile ilgili bir uyarı yapılır. Unutmayalım ki hem araç kullanıyoruz hem de yaya olarak yolları kullanıyoruz. Her ikisi içinde kuralları tam anlamak gerekir.

MAHMUT

Antalya Otobüs Şoförleri

Kpz83 denilen otobüs bebeğimi hastaneye götüreceğim el attığım halde durmadan geçti ve Varsak ta otobüste boştu adam akıllı şoför işe alın. Acil durum söz konusu ve şoför keyfi şekilde durakta durmuyor böyle saçmalık mı olur? Kadar hızlı geçti ki plakasını alamadım ve arkasından bağırdığım halde durağa uğramadı.

HİLAL

 
Yusuf Kamil'in tedavisi için sevindiren haber
 
Ümraniye'de şiddetli fırtına ağaç devirdi
YORUMLAR
Toplam 8 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 1 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Mehmet 2 Ocak 2020 Perşembe 20:47

Şehiriçinde Havalı Korna Çalan Maganda Şöförlerin Uyarılıp Ceza Almasını İstiyorum.Hasta,Yaşlı ve Bebekleri Hiç Düşünmüyorlar. Otobüslere bu kadar Yolcu Alınır mı?Hiç Kontrol Yok.Eskiden Şöförler Odası ve Trafik Kontrol Ediyordu şimdi Kontrol Yok.Her iki Birimi ve Kurumdan Ricamdır. Lütfen Kontrollerinizi Yapın.Herşey Para Demek Değildir.Sizlerin ve Şöförlerin Hastası,Yaşlısı ve Bebekleri Yok mu.İnsanlık Bitti mi?

Yorumu oyla      3      3  
A.Rıza ÖZÇELİK 31 Aralık 2019 Salı 10:59

65 yaş üstüne bir çare bulmadıktan sonra çözülmez. bedavacıları ortadan kaldıracaksın veya bir kısıtlama koyacaksın, bu ulaşım meselesinin başka bir çözümü olamaz. Öğrenci ve para ile ulaşımı kullananlarını sırtından bunları Antalya Büyük Şehir Belediye Meclisi karar vererek alacak.

Yorumu oyla      3      3  
Halil 30 Aralık 2019 Pazartesi 23:09

Coook dogru

Yorumu oyla      3      3  
kriz 30 Aralık 2019 Pazartesi 18:34

asat ve büyükşehirde kriz var. çalışanlar yer değiştirmek istiyor.izin verilmiyor. seçimden bu yana 9 ay geçti ne ekip var ne heyecan.

Yorumu oyla      3      3  
Ali 30 Aralık 2019 Pazartesi 17:20

Böyle olmasını siz istediniz daha beter olun bak sen şu çağdaş chp ye

Yorumu oyla      3      3  
muratpaşalı 30 Aralık 2019 Pazartesi 17:08

evimi su bastı. asat yüzünden. 3 aydır ödeme yapmadılar. taşınmak zorunda kaldım. arıyorum yönetim kurulundaymış. bukadar uzun sürer mi

Yorumu oyla      3      3  
lütfen 30 Aralık 2019 Pazartesi 16:48

sen ben yok biz varız.

Yorumu oyla      3      3  
Nazli 30 Aralık 2019 Pazartesi 16:30

Şoforlerin büyük çoğunluğu sinirli, ters ve vatandaşı azarlamak İçin ağzını açıyor. Yaşlılara saygısız davranıyorlar, düzenli olarak toplu taşımayı kullanmayan vatandaşın bilmediği zaman soru sormasina verdikleri cevap zorla ve azarlayarak. İnsanlar para vererek hizmet almak istiyor. Onların afra tafralarini çekmek azar işitmek zorunda mı? Saygısızlık almış başını gidiyor. Istemiyorlarsa bu işi yapmasınlar, vatandaş onlara katlanmak zorunda değil. Bu sorunu yetkililer bilmiyor olamaz. Bir çeki düzen verilmek şart.

Yorumu oyla      3      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Öldürülen müteahhidin doktor kızı: Müdahale etme fırsatım olmadı
ANTALYA'da müteahhit Fatih Mehmet Şirazi'yi (51) tabancayla vurarak öldüren ...
Çanta hırsızlığı güvenlik kamerasında
ANTALYA'nın Manavgat ilçesinde kaldırımdaki banka bırakılan çanta, o sırada ...
Yeni yıla 'merhaba' konseri
ANTALYA Şair-Ozan-Yazar-Folklor-Tiyatro-Ressam ve Bestekârlar Kültür Derneği ...
 
Konutta 0.79 sevinci
HAZİNE ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın, kamu bankalarının sıfır konut ...
Saklıkent kara doydu
ANTALYA kent merkezine 50 kilometre mesafede, 1850 metre yükseklikteki ...
Zihnin fitnessı: Mindfulness
ZİHİN fitness programı 'mindfulness' eğitimleri İstanbul, Ankara ve İzmir'in ...
 
Turizm Ajansı yönetimine TÜROFED'den 5 isim
TÜRKİYE Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı'nın (TTGA) 15 kişilik yönetim ...
Minik Rüzgar için kermes
ANTALYA OSB Gündüz Bakımevi, talasemi majör hastası Rüzgar Güney Alpaslan'ın ...
Antalya'da korku dolu anlar!
ANTALYA'da, dün geceden beri şiddetli yağmur etkili olurken, bu sabah ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Can simidi mi?
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva