Belediye çalışanına dolandırıcılık davası
Belediye çalışanına dolandırıcılık davası
Antalya DOB’dan bir ilk ‘fuaye sohbetleri’
Antalya DOB’dan bir ilk ‘fuaye sohbetleri’
Aşkına karşılık vermeyen kadını öldürdü
Aşkına karşılık vermeyen kadını öldürdü
Kuznetsov, rüşvetten gözaltına alındı
Kuznetsov, rüşvetten gözaltına alındı
30 Aralık 2014 Salı - 11:18

Antalya'da yılbaşında hangi sanatçı nerede sahne alacak?

Antalya'da hangi eğlence yerleri hangi sanatçılarla yılbaşını karşılayacak?.. Yağmur yağarsa Cumhuriyet Meydanı'ndaki Ceceli konseri nereye alınacak?

Antalya da yılbaşında hangi sanatçı nerede sahne alacak?
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

 

YENİ yılı karşılamaya saatler kala Antalya, Burdur, Isparta ve Afyonkarahisar'da gerekli tüm önlemler alındı. Bölgedeki turistik tesisler birbirinden eğlenceli programlar hazırladı. Antalya'da 2015'i meydanda karşılamak isteyenler ise Mustafa Ceceli ile coşacak. Yağmurun durumuna göre, meydandaki konsere alternatif olarak Cam Piramit'in de hazır hale getirildiği öğrenildi.

Antalya'da eğlence sektöründen güvenliğe kadar yılbaşındaki tüm aktiviteler ve alınacak tedbirler günler öncesinden belirlendi. Antalya Emniyeti her yıl olduğu gibi bu yılbaşında da vatandaşların huzurlu ve güvenli bir şekilde yeni yıla girebilmesi için 1850 personeliyle güvenlik tedbirlerini aldı. Emniyet Genel Müdürlüğü ve Antalya Valiliği'nin talimatlarıyla yeni yıla huzur ve güven içerisinde girilmesini sağlamak üzere alınan tedbirler Çarşamba sabahından Cuma sabahına kadar uygulamaya konulacak. Yılbaşı dolayısıyla değişik kentlerden kara, hava ve denizyolu ile Antalya'ya gelebilecek çok sayıda yerli ve yabancı turist göz önüne alınarak şehirlerarası karayolları şehir içi ana yollarda trafik güvenliği ön planda tutulacak. Havalimanı, otobüs terminali, alışveriş merkezleri, umuma açık eğlence yerleri, liman ve lunaparklarda vatandaşların yılbaşı öncesi ve sonrasında yankesicilik, kapkaç, hırsızlık, dolandırıcılık, taciz gibi asayiş olaylarına karşı sivil ekipler görev alacak. Cumhuriyet Meydanı, Kaleiçi, Yat Limanı, Konyaltı Beach Park, Muratpaşa Kent Meydanı, Konyaaltı Kent Meydanı, Lara Beach Park gibi kent merkezinin en işlek olduğu noktalarda muhtemel havai fişek, maytap gibi patlayıcı maddelerle ilgili kanunlar çerçevesinde kullanılmasında özen ve hassasiyet gösterilecek. İl Jandarma Komutanlığı da yılbaşı gecesi için bütün tedbirlerin alındığını açıkladı. 155 Polis İmdat, 156 Jandarma İmdat ve 158 Sahil Güvenlik telefon hatlarında görev yapan personel sayısı takviye edildi.

ALKOL DENETİMLERİ

Trafik birimlerince yılbaşı gecesi alkol denetimlerine ağırlık verilerek, yasal limitlerin üzerinde alkollü araç kullandığı tespit edilenler hakkında yasal işlemler yapılacak, araçta alkolsüz başka bir sürücünün bulunmaması durumunda araçlar otoparka çektirilecek.

BÖLGEDE ÖNLEMLER

Burdur, Isparta ve Afyonkarahisar ve ilçeleriyle Fethiye'de de yılbaşı için tüm tedbirlerin alındığı açıklandı. İllerde valilikler güvenlik önlemlerini artırırken, trafik ekipleri yılbaşı gecesi eğlence mekanlarından çıkanların evlerine güvenli şekilde ulaşması için fazla mesai yapacak. Maliye; yıldızlı oteller, eğlence mekanları ve barlarda vergi denetimi yapacak. Sosyal Güvenlik Müdürlüğü ekipleri de personellerin sigorta denetimini gerçekleştirecek.

MEYDANDA CECELİ

Yeni yılı Antalya'daki Cumhuriyet Meydanı'nda karşılamak isteyenler 2015'e Mustafa Ceceli ile girecek. Meydandaki eğlence DJ Cenk Sarıkaya'nın performansıyla başlayacak. Ardından Türk Halk Müziği Sanatçısı Tuğba Karakuş sahne alacak. Yılbaşına 1 saat kala sahneye Mustafa Ceceli çıkacak. Şarkılarıyla meydandakileri coşturacak olan ünlü sanatçı, yeni yılın geri sayımını Antalyalılarla birlikte yapacak. Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlediği etkinliğe onbinlerce Antalyalı'nın katılması bekleniyor.

OTELLERDE EĞLENCE

Bölgedeki turistik tesisler yılbaşı tatili nedeniyle istedikleri doluluk oranlarını yakalarken, tatilcilerin eğlenmesi için birbirinden renkli konser programları ortaya koydu. Jolly Joker'de Gökhan Türkmen ve Aslı Demirel, Black'te Erkan Güleryüz ve vokali Jale, Paşa Lara'da Murat Tekyıldız, Arzuhane'de Arzu Turalı, Rich'te Elnur hayranlarıyla buluşuyor. Yılbaşı gecesi Rixos Downtown Otel'de Birol, The Marmara Otel'de Didar Çalık, Akra Barut Otel'de Hale, Hotel Su'da ise DJ performans, Cenk Sökmen, Art İstanbul Orkestrası sahneye çıkacak. Kundu'daki Aska Lara Resort'ta Habana Dans Show'un ardından Smyrna Royal Band orkestrası konukları coşturacak. Mezdeke Grubu'nun sahne alacağı gece, diskodaki canlı DJ performansıyla sona erecek. Belek'teki Spice Otel'de Ayhan Tekin Orkestrası, Calista Luxury Resort'ta Grup Rönesans tatilcileri coşturacak.

 
1 milyon biletle 50 milyon TL'ye talibiz
 
Başkan Ümit Uysal'dan yeni yıl mesajı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
1 milyon biletle 50 milyon TL'ye talibiz
ANTALYA'da yeni yıla saatler kala bir milyon biletin satıldığı açıklandı. ...
Vicdansızlar
ANTALYA'da polis tarafından kaçak içki imalatı yapılan adrese düzenlenen ...
Antalya'da hava durumu
METEOROLOJİ, Antalya için sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış ve fırtına uyarısı yaptı.
 
Antalya'da kanlı pusu
ANTALYA’da alacak verecek meselesi nedeniyle çıkan kavgada 2 kişi av tüfeği ...
Vali Türker; “Altyapı büyük ölçüde tamamlandı”
EXPO 2016 Antalya Ajansı 9. Konsey Toplantısı, Antalya Valisi ve EXPO ...
Konyaaltı'nda dalga şöleni
ANTALYA'da öğle saatlerinde başlayan şiddetli rüzgarla birlikte Konyaaltı ...
 
Kayseri Antalya'yı utandırdı
ERCİYES Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu’nun (BESYO) hazırladığı ...
Antalya'da vahşet
ANTALYA'da keçi otlatan çobanlar, elleri ve ayakları bileklerinden kesik, ...
1 milyon aileye aylık 1000 lira yardım yapılsın
TÜRKİYE Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu (DİSK) Genel Başkanı ...
 
Dursun Gündoğdu
Ak Parti Antalya'da ders almamış
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Tasarruf paketi
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Ne kadar tehlikeli ?
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan ayında finansal konularda büyük şanslar yakalayabilirsiniz. Kazançlarınızı arttırabilmek adına pek çok fırsatın ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva