Rapunzel operasına çocuklardan yoğun ilgi
Rapunzel operasına çocuklardan yoğun ilgi
Mesut Kocagöz'ün tutukluluğuna itiraz reddedildi
Mesut Kocagöz'ün tutukluluğuna itiraz reddedildi
Muratpaşa'da konser var
Muratpaşa'da konser var
Zeynep Bastık ameliyat olacağını duyurdu
Zeynep Bastık ameliyat olacağını duyurdu
27 Eylül 2019 Cuma - 17:21

Antalya'daki vahşette kan donduran ifade

ANTALYA'da gayrimenkul zengini Asım Bayram'ın (82) öldürülüp parçalanan cansız bedeninin ormanlığa gömülmesiyle ilgili tutuklu 4 sanık, hakim karşısına çıktı. Sanık Medeni Ö., Asım Bayram'ı 8 parçaya böldüğünü soğukkanlılıkla anlattı.

Antalya daki vahşette kan donduran ifade
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Kepez ilçesinde kayıp ihbarı yapılan emlak zengini Asım Bayram'ın, kaybolduktan 49 gün sonra, 15 Mart günü ormanlıkta 8 parçaya ayrılmış cesedi toprağa gömülü bulundu. Olayla ilgili gözaltına alınan 9 şüpheliden 5'i, adli kontrolle serbest bırakılırken, 4'ü tutuklandı. Sanıklar Murat G., Medeni Ö. ve Nihat Y. hakkında 'tasarlayarak kasten öldürme' suçlamasıyla ağırlaştırılmış ömür boyu hapis, Mevlüt S. hakkında ise 'nitelikli hırsızlık', 'konut dokunulmazlığını ihlal' ve 'suç delillerini yok etme, değiştirme veya saklama' suçlamasıyla 18 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

'MEDENİ, CESEDİ PARÇALADI'

Antalya 7. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülmeye başlanan duruşmaya tutuklu 4 sanık, öldürülen Asım Bayram'ın oğlu ve iki kızı ile sanıkların avukatları katıldı. Sanık Murat G., diğer sanıkları tanıdığını belirterek, şöyle konuştu:

"Nihat Y. bana maktulün kasasında yüklü miktarda para olduğunu söylemişti. Ayrıca, maktulün evine girip çıktığını da söyledi. Soygun yoluyla kasasından para almayı teklif etti. Ben de durumu Medeni ve Mevlüt'e söyledim. Nihat bana maktulün kadınlara zaafı olduğunu belirterek 'Bu işi bir bayan yoluyla halledelim' dedi. Çevreden evi soyabilecek hırsız aradım. O iş de olmadı. Daha sonra maktulü öldürmeden etkisiz hale getirerek evin anahtarını temin edip o şekilde parayı almayı düşündük. Bu konudan da sadece benim ve Medeni'nin haberi vardı. Diğerlerinin yoktu. Maktulü bir şekilde ev satma bahanesiyle Medeni'nin evine götürdüm. Medeni maktulü etkisiz hale getirmek için başına çekiçle vurdu. Maktul yere düştü. Hareketsiz kalınca öldüğünü anladık. Amacımız maktulü öldürmek değildi. Nihat'ın bize söylediği paraları almayı amaçlıyorduk. Maktul öldükten bir gün sonra Mevlüt'ü aradım ve Medeni'nin evine çağırdım. Durumu kendisine anlattım. Medeni'nin evinin bodrumundaki cesedi de gösterdim. Daha sonra evlere dağıldık. Bir gün sonra Medeni cesedi parçalamış. Parçalanma sırasında ben yoktum. Bildiğim kadarıyla Mevlüt de yokmuş. Öldürme olayından 1 gün sonra Medeni ile ben paraları almak üzere eve geldik. Evde maktulün birlikte yaşadığı bayan olunca bu işi yapamadık. Ertesi gün de Medeni ve Mevlüt gitti fakat eve girmeyi başaramamışlar. Daha sonra parçalanmış cesedi ben ve Medeni götürüp Varsak tarafına gömdük."

Çocukluk arkadaşı olan Murat G.'nin kendisine Nihat adında birinden söz ettiğini belirten sanıklardan Medeni Ö. ise “Nihat, Murat'a maktul Asım Bayram'ın evinde yüklü miktarda para olduğundan söz etmiş. Bunu da soygun yoluyla almamızı önerdiğini söyledi. Ben de kabul ettim. Bu süreçte ben Mevlüt ya da Nihat'la görüşmedim. Murat'ın anlatmasına göre önce bir bayan yoluyla halletmeye çalışmışlar o iş olmamış. Murat bana geldi. Maktulü benim evime getireceğini, burada bayıltma suretiyle etkisiz hale getirip anahtarları üzerinden alarak evdeki parayı alacağımızı söyledi. Ben de bunu kabul ettim" diye konuştu.

'ÇAPA KAFASINA GELDİ'

Murat G.'nin maktul Asım Bayram ile beraber evine geldiğini ifade eden Medeni Ö., savunmasını şöyle sürdürdü:

"Ben evdeki çapayı maktulün ensesine vurarak etkisiz hale getirmek istedim. Ancak çapa kafasına geldi. Maktul yere düştü. Kafasından kan gelmeye başlamıştı. Kontrol ettiğimde maktulün öldüğünü anladım. O sırada Murat büyük poşetler getirdi. Maktulü evin bodrum katına götürüp koyduk. Daha sonra Murat gitti. Çıkıp yukarıyı temizledim. Bir gün sonra Murat ile Mevlüt geldi. Mevlüt cesedi gördü. Cesedi görünce korktu daha sonra Murat'la beraber gitti. Murat bana cesedi yok etmemiz gerektiğini söyledi. Ben de cesedi bodrum katta tek başıma parçaladım. Maktulün evine ilk gün Murat'la gittim. Evde bir bayan sesi duyunca içeriye girmeden geri döndüm. İkinci gün de eve Mevlüt'le gittim. Yine içeride bayan olunca soygunu gerçekleştiremedik. Parçalanmış cesedi de Murat ile götürüp Varsak tarafına gömdük."

'ARTIK SEN DE OLAYIN İÇİNDESİN'

Mevlüt S. ise sanıklardan Murat G.'nin birkaç kez kendisine maktulü sorduğunu söyledi. Mevlüt S., "Bir gün Murat G. beni aradı ve yüz yüze konuşmamız gerektiğini söyledi. Medeni ile beni aldılar ve hurdacı gibi bir yere uğradık. Orada yarım saat oyalandık. Ben kendi evime gideceğimi düşünmüştüm ama Medeni onun evine gideceğimizi söyledi. Medeni'nin evine gittik. Bodrumdaki cesedi gösterdiler. Ceset henüz parçalanmamış durumdaydı. O gece Medeni ile Murat cesedi parçaladı. Hatırladığım kadarıyla Medeni parçaladı, Murat da poşetlere doldurdu" diye konuştu. Mevlüt S., diğer sanıklar Murat G. ve Medeni Ö.'nün, 'Artık sen de olayın içindesin' diyerek kendisine baskı yaptığını iddia ederek, maktulün öldürülmesi olayına karışmadığını ileri sürdü.

Sanık Nihat Y. de olayla ilgisi olmadığını belirterek suçlamaları kabul etmediğini söyledi. Duruşmada dinlenen tanıklar ise cinayeti görmediklerini söyledi. Asım Bayram'ın çocukları, sanıkların en ağır şekilde cezalandırılmasını istedi.

Duruşma eksiklerin giderilmesi için ertelendi.

ANTALYA'DA GAYRIMENKUL ZENGINI ASIM BAYRAM'IN (82) OLDURULUP PARCALANAN CANSIZ BEDENININ ORMANLIGA GOMULMESIYLE ILGILI TUTUKLU 4 SANIK HAKIM KARSISINA CIKTI.(FOTO:ANTALYA-DHA-ARSIV)

ANTALYA'DA GAYRIMENKUL ZENGINI ASIM BAYRAM'IN (82) OLDURULUP PARCALANAN CANSIZ BEDENININ ORMANLIGA GOMULMESIYLE ILGILI TUTUKLU 4 SANIK HAKIM KARSISINA CIKTI.(FOTO:ANTALYA-DHA-ARSIV)

ANTALYA'DA GAYRIMENKUL ZENGINI ASIM BAYRAM'IN (FOTODAKI) OLDURULUP PARCALANAN CANSIZ BEDENININ ORMANLIGA GOMULMESIYLE ILGILI TUTUKLU 4 SANIK HAKIM KARSISINA CIKTI.(FOTO:ANTALYA-DHA-ARSIV)

ANTALYA'DA GAYRIMENKUL ZENGINI ASIM BAYRAM'IN (82) OLDURULUP PARCALANAN CANSIZ BEDENININ ORMANLIGA GOMULMESIYLE ILGILI TUTUKLU 4 SANIK HAKIM KARSISINA CIKTI.(FOTO:ANTALYA-DHA-ARSIV)

Süleyman EKİN/ANTALYA, (DHA)

 
PTT şubesi soyguncusu yakalandı
 
Yeni Zelanda’da İklim Değişikliği protestosu
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Annesinin bakamadığı çocuklar korumaya alındı
ANTALYA'nın Manavgat ilçesinde, elektrik ve suyu kesik, çöple dolu evde ...
Silahla vurulan flamingoya tedavi
ANTALYA'da, ateşli silahla vurulduğu belirlenen yaralı flamingo, Büyükşehir ...
'4 Mevsim Turizm 4 Mevsim Manavgat'
MANAVGAT Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) ile Akdeniz Üniversitesi (AÜ) ...
 
Anestezi teknikeri Seda, duvakla son yolculuğuna uğurlandı
ANTALYA'da, evinde ölü bulunan Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde anestezi ...
Doç. Dr. Özçelik: Depreme hazırlıklı olmadığımızı gördük
AKDENİZ Üniversitesi (AÜ) Mühendislik Fakültesi İnşaat Bölümü Öğretim ...
Koruyucu anneler tekne turunda
ANTALYA'da kimsesiz çocuklara koruyucu annelik yapan yaklaşık 100 anneye ...
 
Vali Karaloğlu'dan Van'a turizm ve ticaret çıkarması
VALİ Münir Karaloğlu, Antalyalı 60 iş insanı ile 10. Van Turizm ve Seyehat Fuarı'na katıldı.
Thomas Cook mağduru tatilciler ülkelerine gönderildi
ANTALYA Valiliği, resmen tasfiye sürecine giren Thomas Cook aracılığıyla ...
Hakan Yeşilyurt adı parkta yaşayacak
MURATPAŞA Belediyesi, Kızılarık Mahallesi'nde bulunan ve içinde spor sahası ...
 
Dursun Gündoğdu
Akıllanmayacağız... Emekli polisi teleferiğin başına getirdiler
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Çılgın Türk
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Gelsin dövizler
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva