'Bahar Karması'nda buluşma
'Bahar Karması'nda buluşma
Antalya Dünya Şampiyonası için alarmda
Antalya Dünya Şampiyonası için alarmda
Akdeniz Üniversitesi'nde bilimsel başarılar ödüllendirildi
Akdeniz Üniversitesi'nde bilimsel başarılar ödüllendirildi
Antalya cari açığa pozitif katkı sunmaya devam ediyor
Antalya cari açığa pozitif katkı sunmaya devam ediyor
7 Ağustos 2021 Cumartesi - 12:30

Antalya'daki yangınlarda soğutma çalışmaları sürüyor

ANTALYA'da, 10'uncu günde kontrol altına alınan Manavgat ve çevresindeki orman yangınlarını soğutma çalışmalarına devam ediliyor. 5 ilçede 59 mahallede 10 gündür süren yangınlar sonrası bölgedeki toprak ile orman, aynı renk oldu.

Antalya daki yangınlarda soğutma çalışmaları sürüyor
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Manavgat'ta, 28 Temmuz'da 4 farklı noktada başlayan orman yangınları, sınır ilçeler Akseki, Gündoğmuş, İbradı ve Alanya'nın bazı mahallelerine de sıçradı. 2'si ormancı 7 kişinin yaşamını yitirdiği yangınlardan, ilçe merkezindekini başlatan C.Y. (16), Manavgat Cumhuriyet Başsavcılığı'nın soruşturması kapsamında 'kasten orman yakmak' suçundan tutuklandı. Yangınlar; Antalya'nın Manavgat, Akseki, Gündoğmuş, İbradı ve Alanya sınırlarında 19 farklı noktada günlerce sürdü, bu ilçelerdeki 59 mahalle büyük zarar gördü. Bölgede 8 uçak, 2 İHA, 19 helikopter, 1 insansız helikopter, 1915 araç ile 8 bin 155 kişilik personel görev yaptı.

YANGINDAN 821 KİŞİ ETKİLENDİ

Hava müdahalesine katılan uçak ve helikopterler, günde ortalama 1600 sorti yaparak alevlere su bıraktı. Yangından etkilenen 821 kişi ve görevlinin 808'i tedavi edildi, 6 kişinin tedavisi ise hastanelerde devam ediyor. Yangından etkilenen 2 bin 544 afetzedeye psikososyal destek verildi. Yangınlar devam ederken bölgeye getirilen 400 konteynerden 160'ı kuruldu. Yaralı hayvanların barınma ihtiyacı için de 140 çadır ahır kuruldu. Kızılay günde 17 bin kişiye yemek dağıttı. Yangının sürdüğü 10 gün boyunca bölgede söndürme çalışmaları yapan ekiplere 95 bin kumanya dağıtıldı ve 93 bin öğün de yemek verildi.

ANTALYA'DA 10 GUNDE KONTROL ALTINA ALINAN MANAVGAT VE CEVRESINDEKI ORMAN YANGINLARINI SOGUTMA CALISMALARI DEVAM EDIYOR. 5 ILCEDE 59 MAHALLEDE 10 GUNDUR SUREN YANGINLAR SONRASINDA BOLGEDEKI TOPRAK ILE ORMAN AYNI RENK OLDU.(FOTO:ADEM AKALAN/MANAVGAT-DHA)

503 BİNANIN YIKIMI TAMAMLANDI 

Yaklaşık 1000 kişiyle yapılan hasar tespit çalışmalarında 6 bin 340 bağımsız bölüm incelendi ve tamamlandı. 1352'si ağır hasarlı olmak üzere 2 bin 164 binanın hasar gördüğü belirlendi. Yeni konutlar yapılması ve can güvenliği için yıkım süreci başlatıldı ve 503 binanın yıkımı tamamlandı. Bölgeye 47,5 milyon liralık nakdi yardım geldi.

ASKER VE POLİS SAHADA

Yangında orman işletmesine ait söndürme helikopterlerine askeri helikopterlerle de eşlik edildi. Altına suyu taşıması için bambi monte edilen askeri helikopterlerin yangında ilk kez görev aldığı görüldü. Bölgedeki söndürme çalışmalarında Emniyet Genel Müdürlüğü ve Jandarma Genel Komutanlığı'na ait TOMA'lar da kullanıldı. Çevik Kuvvet ekipleri tahliyeleri sağlarken, komando birlikleri de enkaz kaldırma çalışmalarına yardım etti.

1 İLÇE TAHLİYE EDİLDİ

Yangının yaklaşması üzerine Gündoğmuş ilçesi tahliye edildi, yoğun hava müdahalesi sonucu alevlerin bölgeden uzaklaştırılmasıyla Gündoğmuşlular, 1 gün sonra evlerine dönebildi. Yangının başladığı ilk günlerde 18 bin aboneye elektrik ve su verilemedi. Kısa sürede yapılan çalışmalarla 1 mahalle dışında bütün noktalara elektrik ve su ulaştırıldı.

ANTALYA'DA 10 GUNDE KONTROL ALTINA ALINAN MANAVGAT VE CEVRESINDEKI ORMAN YANGINLARINI SOGUTMA CALISMALARI DEVAM EDIYOR. 5 ILCEDE 59 MAHALLEDE 10 GUNDUR SUREN YANGINLAR SONRASINDA BOLGEDEKI TOPRAK ILE ORMAN AYNI RENK OLDU.(FOTO:ADEM AKALAN/MANAVGAT-DHA)

DUYGULANDIRAN MEKTUPLAR

Manavgat'taki orman yangına Türkiye'nin dört bir yanından ise yardım yağdı. Kıyafet ve gıda yardımları, Manavgat Gençlik Merkezi'nde kurulan AFAD Koordinasyon Merkezi'ndeki depoda tasnif edildi. Depoya 400 bin kalem ürün gelirken, 135 bin kalem ürün de ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı. Manavgat Belediyesi'nin Atatürk Kültür Merkezi'nde oluşturduğu Yardım Toplama Merkezi'ne yiyecek içecekten, giyeceğe ve çocuk bezine her türlü yardım gönderildi. Gelen yardım kolilerinin içinden de onlarca mektup ve not çıktı. Çocukların biriktirdiği harçlıklarını ve kumbaralarını yanlarına mektuplar yazarak ve resimler çizerek yollaması, görevlileri duygulandırdı.

EYNİF OVASI'NDA DEVAM EDİYOR

Çarşamba günü saat 11.30 sıralarında Manavgat'ta başlayan büyük yangın, dün saat 15.30 sıralarında tamamen kontrol altına alındı. 220 saat süren yangın bölgesinde soğutma çalışmaları başladı. Aktif olarak İbradı ilçesi Ormana Mahallesi sınırlarındaki Eynif Ovası'nı çevreleyen Gölcük, Belbaşı, Katrancı Dağı'nda ise yangın söndürme çalışmaları devam ediyor. 28 Temmuz'dan bu yana 19 farklı noktada çıkan yangınların 18'i söndürülürken, Eynif Ovası'ndaki yangını söndürme çalışmaları da karadan ve havadan sürdürülüyor.

3 BAKAN SAHADAYDI

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, yangının başladığı ilk anlarda geldikleri Antalya'da 10 gün boyunca çalışmaları koordine etti. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy da ilk günlerde Manavgat'ta bulunurken daha sonra yangınların büyümesi üzerine Muğla'ya geçti.

AFET BÖLGESİNDE LİDERLER

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Memleket Partisi (MP) Genel Başkanı Muharrem İnce, Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Genel Başkanı Ali Babacan, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal, Anavatan Partisi Genel Başkanı İbrahim Çelebi de afet bölgesini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

ANTALYA'DA 10 GUNDE KONTROL ALTINA ALINAN MANAVGAT VE CEVRESINDEKI ORMAN YANGINLARINI SOGUTMA CALISMALARI DEVAM EDIYOR. YANGINLAR DEVAM EDERKEN BOLGEYE GELEN 400 KONTEYNERDEN 160'U KURULDU.(FOTO:IBRAHIM LALELI/MANAVGAT-DHA)

ORMAN VE TOPRAK AYNI RENK OLDU

Orman ekiplerinin arazözleri ve itfaiye araçlarıyla yangının kontrol altına alındığı bölgelerde soğutma çalışmaları devam ediyor. Ormanın içinde kül olan ağaçların köklerinin ise içten içe yanmaya devam ettiği görüldü. Yanan alanlarda ağaçlar ve toprak kül rengini aldı. Yangından büyük oranda etkilenen Manavgat'ın Sırtköy Mahallesi'ne gidilen yolda yer alan çam ağaçlarının üzerindeki kozalaklar da simsiyah oldu. Bölgede yangından etkilenmeyen ağaçlar ise sarardı.

CEKUT TİMİ İLK KEZ SAHAYA İNDİ

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül'ün talimatı doğrultusunda Ceza ve Tevkif Evleri Genel Müdürlüğü'nce doğal afetlerde ortaya çıkabilecek mal ve can kayıplarını en aza indirilmesi için kurulan Ceza İnfaz Kurumları Arama ve Kurtarma Timi (CEKUT) ilk kez 10 günde söndürülen Antalya'nın Manavgat ilçesindeki orman yangınlarında görev aldı. Ekipler, Afet Yönetim Merkezi'nin görevlendirmesi ve Manavgat Cumhuriyet Başsavcılığı'nın koordinesinde Gündoğmuş ilçesinin Karaisa Mahallesi'nde orman yangını söndürme ve soğutma çalışmalarına katıldı. Adana ekibinden 17, Afyonkarahisar ekibinden 15 ve Sincan ekibinden 17 olmak üzere toplam 49 kişiyle söndürme çalışmalarına katılan CEKUT, vatandaşlardan olumlu yorum aldı. Karaisa Mahallesi'nde eşiyle birlikte yaşayan Mustafa Yüksel (82) yangın söndürme çalışmasına giden ekiplere teşekkür etti. Mustafa Yüksel, ekiplerin Türkiye'nin her tarafından kendilerini korumak ve kurtarmak için geldiğini belirterek, CEKUT personeline dua etti.

CEKUT ekip lideri Selim Yiğit 3 gün önce Adana, Afyon ve Ankara CEKUT olarak Gündoğmuş'un Karaisa Mahallesi'ne geldiklerini belirterek, "CEKUT, cezaevi infaz ve koruma memurlarından oluşuyor. Ekibin bütün imkanlarını bakanlığımız sağlıyor. Burası bizim ilk saha alanımız. Geldiğimiz ilk andan beri gördüğümüz manzara karşısında ciğerimiz yandı. Bu tabloyu gördükten sonra canla başla çalışmaya başladık. Vatandaşlar, sivil ve resmi kurumlarla birlikte yangın söndürme ve soğutma çalışmalarına devam ediyoruz" dedi.

ADALET BAKANI ABDULHAMIT GUL'UN TALIMATI DOGRULTUSUNDA CEZA VE TEVKIF EVLERI GENEL MUDURLUGU'NCE DOGAL AFETLERDE ORTAYA CIKABILECEK MAL VE CAN KAYIPLARINI EN AZA INDIRILMESI ICIN KURULAN CEZA INFAZ KURUMLARI ARAMA VE KURTARMA TIMI (CEKUT) ILK DEFA ANTALYA'NIN GUNDOGMUS ILCESI KARAISA MAHALLESI'NDE YANGIN SONDURME VE SOGUTMA CALISMALARINDA YER ALDI.(SELIM YIGIT)(FOTO:MITHAT ABAKAN/GUNDOGMUS-DHA)
ÇOK ZORLU EĞİTİMLER VERİLDİ

Ceza infaz kurumlarında görevli personellerden gönüllülük esasıyla oluşturulan CEKUT ekipleri, bir süre önce İzmir'deki İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü'nde (AFAD) 5 hafta süren zorlu eğitimlerden geçti. Afetzedelerin imdadına yetişmek için özel olarak hazırlanan CEKUT ekipleri, AFAD'ın deneyimli eğitmenlerinden Kentsel Arama ve Kurtarma Temel Eğitimi'nde yüksekten inme, kuyudan- çukurdan kazazede çıkarma, enkazdan canlı kurtarma, yangın, tahliye, ilk yardım gibi uygulamalı eğitimler aldı.

ADALET BAKANI ABDULHAMIT GUL'UN TALIMATI DOGRULTUSUNDA CEZA VE TEVKIF EVLERI GENEL MUDURLUGU'NCE DOGAL AFETLERDE ORTAYA CIKABILECEK MAL VE CAN KAYIPLARINI EN AZA INDIRILMESI ICIN KURULAN CEZA INFAZ KURUMLARI ARAMA VE KURTARMA TIMI (CEKUT) ILK DEFA ANTALYA'NIN GUNDOGMUS ILCESI KARAISA MAHALLESI'NDE YANGIN SONDURME VE SOGUTMA CALISMALARINDA YER ALDI.(FOTO:MITHAT ABAKAN/GUNDOGMUS-DHA)

ÖZEL TEÇHİZATLA DONATILDI

Aldıkları eğitimlerle Türkiye'nin dört bir yanında her türlü afette hizmet verebilecek donanıma sahip olan CEKUT ekipleri için Adalet Bakanlığı'nca arama kurtarma ekipmanlarının da içinde bulunduğu özel donanımlı 15 araç tahsis edildi. Ayrıca arama ve kurtarma faaliyetlerinde ihtiyaç duyulan malzeme ve ekipmanlar tedarik edilirken, ekiplere özel kıyafetler alındı.

ADALET BAKANI ABDULHAMIT GUL'UN TALIMATI DOGRULTUSUNDA CEZA VE TEVKIF EVLERI GENEL MUDURLUGU'NCE DOGAL AFETLERDE ORTAYA CIKABILECEK MAL VE CAN KAYIPLARINI EN AZA INDIRILMESI ICIN KURULAN CEZA INFAZ KURUMLARI ARAMA VE KURTARMA TIMI (CEKUT) ILK DEFA ANTALYA'NIN GUNDOGMUS ILCESI KARAISA MAHALLESI'NDE YANGIN SONDURME VE SOGUTMA CALISMALARINDA YER ALDI.(FOTO:MITHAT ABAKAN/GUNDOGMUS-DHA)

ANTALYA'DA 10 GUNDE KONTROL ALTINA ALINAN MANAVGAT VE CEVRESINDEKI ORMAN YANGINLARINI SOGUTMA CALISMALARI DEVAM EDIYOR. 5 ILCEDE 59 MAHALLEDE 10 GUNDUR SUREN YANGINLAR SONRASINDA BOLGEDEKI TOPRAK ILE ORMAN AYNI RENK OLDU.(FOTO:ADEM AKALAN/MANAVGAT-DHA)

ANTALYA'DA 10 GUNDE KONTROL ALTINA ALINAN MANAVGAT VE CEVRESINDEKI ORMAN YANGINLARINI SOGUTMA CALISMALARI DEVAM EDIYOR. 5 ILCEDE 59 MAHALLEDE 10 GUNDUR SUREN YANGINLAR SONRASINDA BOLGEDEKI TOPRAK ILE ORMAN AYNI RENK OLDU.(FOTO:ADEM AKALAN/MANAVGAT-DHA)

ANTALYA'DA 10 GUNDE KONTROL ALTINA ALINAN MANAVGAT VE CEVRESINDEKI ORMAN YANGINLARINI SOGUTMA CALISMALARI DEVAM EDIYOR. 5 ILCEDE 59 MAHALLEDE 10 GUNDUR SUREN YANGINLAR SONRASINDA BOLGEDEKI TOPRAK ILE ORMAN AYNI RENK OLDU.(FOTO:ADEM AKALAN/MANAVGAT-DHA)

ANTALYA'DA 10 GUNDE KONTROL ALTINA ALINAN MANAVGAT VE CEVRESINDEKI ORMAN YANGINLARINI SOGUTMA CALISMALARI DEVAM EDIYOR. 5 ILCEDE 59 MAHALLEDE 10 GUNDUR SUREN YANGINLAR SONRASINDA BOLGEDEKI TOPRAK ILE ORMAN AYNI RENK OLDU.(FOTO:ADEM AKALAN/MANAVGAT-DHA)

ANTALYA'DA 10 GUNDE KONTROL ALTINA ALINAN MANAVGAT VE CEVRESINDEKI ORMAN YANGINLARINI SOGUTMA CALISMALARI DEVAM EDIYOR. 5 ILCEDE 59 MAHALLEDE 10 GUNDUR SUREN YANGINLAR SONRASINDA BOLGEDEKI TOPRAK ILE ORMAN AYNI RENK OLDU.(FOTO:ASLI DURAN/MANAVGAT-DHA)

ANTALYA'DA 10 GUNDE KONTROL ALTINA ALINAN MANAVGAT VE CEVRESINDEKI ORMAN YANGINLARINI SOGUTMA CALISMALARI DEVAM EDIYOR. 5 ILCEDE 59 MAHALLEDE 10 GUNDUR SUREN YANGINLAR SONRASINDA BOLGEDEKI TOPRAK ILE ORMAN AYNI RENK OLDU.(FOTO:ASLI DURAN/MANAVGAT-DHA)

ANTALYA'DA 10 GUNDE KONTROL ALTINA ALINAN MANAVGAT VE CEVRESINDEKI ORMAN YANGINLARINI SOGUTMA CALISMALARI DEVAM EDIYOR. 5 ILCEDE 59 MAHALLEDE 10 GUNDUR SUREN YANGINLAR SONRASINDA BOLGEDEKI TOPRAK ILE ORMAN AYNI RENK OLDU.(FOTO:ASLI DURAN/MANAVGAT-DHA)

ANTALYA'DA 10 GUNDE KONTROL ALTINA ALINAN MANAVGAT VE CEVRESINDEKI ORMAN YANGINLARINI SOGUTMA CALISMALARI DEVAM EDIYOR. 5 ILCEDE 59 MAHALLEDE 10 GUNDUR SUREN YANGINLAR SONRASINDA BOLGEDEKI TOPRAK ILE ORMAN AYNI RENK OLDU.(FOTO:ASLI DURAN/MANAVGAT-DHA)

ANTALYA'DA 10 GUNDE KONTROL ALTINA ALINAN MANAVGAT VE CEVRESINDEKI ORMAN YANGINLARINI SOGUTMA CALISMALARI DEVAM EDIYOR. 5 ILCEDE 59 MAHALLEDE 10 GUNDUR SUREN YANGINLAR SONRASINDA BOLGEDEKI TOPRAK ILE ORMAN AYNI RENK OLDU.(FOTO:ASLI DURAN/MANAVGAT-DHA)

ANTALYA'DA 10 GUNDE KONTROL ALTINA ALINAN MANAVGAT VE CEVRESINDEKI ORMAN YANGINLARINI SOGUTMA CALISMALARI DEVAM EDIYOR. 5 ILCEDE 59 MAHALLEDE 10 GUNDUR SUREN YANGINLAR SONRASINDA BOLGEDEKI TOPRAK ILE ORMAN AYNI RENK OLDU.(FOTO:ASLI DURAN/MANAVGAT-DHA)

ANTALYA'DA 10 GUNDE KONTROL ALTINA ALINAN MANAVGAT VE CEVRESINDEKI ORMAN YANGINLARINI SOGUTMA CALISMALARI DEVAM EDIYOR. YANGINLAR DEVAM EDERKEN BOLGEYE GELEN 400 KONTEYNERDEN 160'U KURULDU.(FOTO:IBRAHIM LALELI/MANAVGAT-DHA)

ANTALYA'DA 10 GUNDE KONTROL ALTINA ALINAN MANAVGAT VE CEVRESINDEKI ORMAN YANGINLARINI SOGUTMA CALISMALARI DEVAM EDIYOR. YANGINLAR DEVAM EDERKEN BOLGEYE GELEN 400 KONTEYNERDEN 160'U KURULDU.(FOTO:IBRAHIM LALELI/MANAVGAT-DHA)

ADALET BAKANI ABDULHAMIT GUL'UN TALIMATI DOGRULTUSUNDA CEZA VE TEVKIF EVLERI GENEL MUDURLUGU'NCE DOGAL AFETLERDE ORTAYA CIKABILECEK MAL VE CAN KAYIPLARINI EN AZA INDIRILMESI ICIN KURULAN CEZA INFAZ KURUMLARI ARAMA VE KURTARMA TIMI (CEKUT) ILK DEFA ANTALYA'NIN GUNDOGMUS ILCESI KARAISA MAHALLESI'NDE YANGIN SONDURME VE SOGUTMA CALISMALARINDA YER ALDI.(FOTO:MITHAT ABAKAN/GUNDOGMUS-DHA)

ADALET BAKANI ABDULHAMIT GUL'UN TALIMATI DOGRULTUSUNDA CEZA VE TEVKIF EVLERI GENEL MUDURLUGU'NCE DOGAL AFETLERDE ORTAYA CIKABILECEK MAL VE CAN KAYIPLARINI EN AZA INDIRILMESI ICIN KURULAN CEZA INFAZ KURUMLARI ARAMA VE KURTARMA TIMI (CEKUT) ILK DEFA ANTALYA'NIN GUNDOGMUS ILCESI KARAISA MAHALLESI'NDE YANGIN SONDURME VE SOGUTMA CALISMALARINDA YER ALDI.(FOTO:MITHAT ABAKAN/GUNDOGMUS-DHA)

ADALET BAKANI ABDULHAMIT GUL'UN TALIMATI DOGRULTUSUNDA CEZA VE TEVKIF EVLERI GENEL MUDURLUGU'NCE DOGAL AFETLERDE ORTAYA CIKABILECEK MAL VE CAN KAYIPLARINI EN AZA INDIRILMESI ICIN KURULAN CEZA INFAZ KURUMLARI ARAMA VE KURTARMA TIMI (CEKUT) ILK DEFA ANTALYA'NIN GUNDOGMUS ILCESI KARAISA MAHALLESI'NDE YANGIN SONDURME VE SOGUTMA CALISMALARINDA YER ALDI.(FOTO:MITHAT ABAKAN/GUNDOGMUS-DHA)

Mehmet ÇINAR- Adem AKALAN- Aslı DURAN- İbrahim LALELİ- Alparslan ÇINAR- Ömer KARÇA/ ANTALYA, (DHA)

 
Burdur'da küreğini tırmığını alan orman yangınına koştu
 
Doğa tatili yapmak isteyenlerin adresi Karadeniz oldu
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
taş 7 Ağustos 2021 Cumartesi 23:41

Bu nasıl bir korkunç saha ki her taraf yanmış yıkılmış kurumuş,tekrar yeşillenmesi için kaç yıla ihtiyaç olacak.Umarız çok acil bir şekilde ülkede çıkacak yangınlara müdahale edecek uçaklar hazır hale getirilir.

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
'Katilim' dediği motosikletiyle yaptığı kazada öldü
ANTALYA'da, arkadaş grubuyla turlayan Hasan Dure'nin (24) kontrolünden ...
Alevlerle 220 saatlik savaşın kahramanları
ANTALYA'nın Manavgat ilçesinde, 28 Temmuz'da başlayan orman yangınlarına ...
MURGEM tercih günleri
MURAPAŞA Belediyesi'nin gençlik eğitim merkezi MURGEM'in deneyimli öğretmenleri, ...
 
Antalya'da beklenen yağış başladı
ORMAN yangınlarıyla günlerdir mücadele edilen Antalya'da, kent merkezinde ...
Antalya'da 19 yaşındaki genç denizde boğuldu
ANTALYA'nın Serik ilçesinde denize giren 19 yaşındaki Özgür Candoruk, boğularak yaşamını yitirdi.
Semet'ten 5 gün sonra acı haber geldi
ANTALYA'nın Kemer ilçesine tatile gelen ve 5 gündür kendisinden haber ...
 
Bu ikili kendilerini artık zengin sanarak kaçtı ama...
ANTALYA'da bir kuyumcu dükkanına giren yüzleri kapüşonlu 2 kişi, işyeri ...
Antalya'da bir otel çalışanı cumhurbaşkanına hakaretten tutuklandı
Gündoğmuş ilçesindeki orman yangınını söndürme çalışmaları sırasında, ...
'Atalarımdan kaldı' diye Milli Eğitim'in duvarını kepçeyle yıktı
ANTALYA'da adının açıklanmasını istemeyen bir kişi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne ...
 
Dursun Gündoğdu
4 makamlı başkan; Muhittin Böcek...
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Çılgın Türk
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Gelsin dövizler
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva