Milli Takım'ın yeni forması tanıtıldı
Milli Takım'ın yeni forması tanıtıldı
Meteoroloji'den kuvvetli yağış ve kar uyarısı
Meteoroloji'den kuvvetli yağış ve kar uyarısı
'Down Sendromlular Spor Oyunları' Antalya'da başlıyor
'Down Sendromlular Spor Oyunları' Antalya'da başlıyor
Çanakkale şehitleri Antalya’da törenlerle anıldı
Çanakkale şehitleri Antalya’da törenlerle anıldı
22 Kasım 2019 Cuma - 09:59

Antalya'dan kargo, hastane, yiyecek içecek şikayetleri...

Antalyalı tüketiciler aldıkları ürün ve hizmetlerle ilgili şikayetlerini sosyal medya hesaplarından yaptıkları gibi bu konuda açılan sitelerde de dile getiriyor.

Antalya dan kargo, hastane, yiyecek içecek şikayetleri...
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

GÜN HABER (Özel)

Antalya’dan 26 bin 564 şikayet alan ‘sikayetvar.com’a en çok, kargo şirketleriyle ile ilgili şikayetler yağıyor. İkinci sırada hastane, üçüncü sırada ise yiyecek, içecek şikayetleri geliyor.

Bugün size Antalya’dan yapılan 355 şikayetten ilginç olanlarını derledik. İşte o şikayetler:

KARGO ŞİKAYETLERİ:

SÜRAT KARGOM YOK, TELEFONA BAKAN YOK

“Antalya şelale şubesine bir kargom gitmiş ve neredeyse 1 hafta oluyor, kargo orada. Ben de şehir dışındayım. Ne beni aradılar kargo için, ne bir mesaj… Eşim de sürekli evde kargoyu bekliyor. Şubeye gidip almamak için şubeyi arıyorum cevap vermiyorlar. Üstüne müşteri hizmetlerini arıyorum saatlerce beni bekletiyorlar. Böyle sorumsuzluk olamaz ya. Ne oluyor bu şirkete böyle. İnsan yerine koyup su telefonları kaldırın. Sürekli sizi aramak zorunda mıyım. Biri dönüş yapsın artık. Sürat Kargo şelale şubesi. Bir daha Sürat Kargo olan yerden hiçbir sipariş vermem.”

KEREÇLİ

ARAS KARGO SORUMSUZLUĞU HAD SAFHADA!

“Kargom iki günde Karabük'ten Antalya'ya geldi ve üç gündür varış ili olan Antalya'da fakat elimize ulaşmadı. Telefonlara ulaşmak mümkün değil üç gündür telefonlarını arıyorum hiçbir muhatap bulamadım. 444'lü numara devamlı meşgul çalıyor yüzlerce defa aradım. Şube telefonu ise beni yarım saat hatta bekleterek hiçbir şekilde telefonumu açmıyor. İlk ve son Aras Kargo deneyimim bir daha asla bu firmayı kullanmayacağım.”

SEDA

YURTİÇİ KARGO ANTALYA MELTEM ŞUBESİ

“Antalya Muratpaşa Yurtiçi Kargo Meltem şubesi öncelikle oraya müdür mü koydunuz bilmiyorum ama benim milyarlık kargoyu kayıp et sonra yanına git. Bana dıyor ki şirket paranı öder. Şirket sanırım babasının. Hiçbir şekilde yardım konusu yok. Pazartesi mahkemeye veriyorum sizi. Müdürün adı g** eleman alırken önce biraz eğitin derim. Bir daha evimin önünde sakın ola arabanızı görmeyim.”

KADİR

MNG KARGO ANTALYA ŞARAMPOL ŞUBESİ

“11 Kasım tarihinde aldığım ürün 12 Kasım'da MNG Kargo Antalya Şarampol Şubesi’nde… İlettiğim adrese geldiklerini ve beni bulamadıklarını söylüyorlar. Büyükşehir Belediyesi’nde çalıştığımdan dolayı beni iş adresimde bulamamaları imkansızdır. Ayrıca geldiklerinde telefon dahi açmadılar. Sizi adresinizde bulamadık dediklerinde ben kendilerine ulaştım, bana geri dönüş yapacaklarını söylediler ama üzerinden 4 gün geçmesine rağmen geri dönüş sağlanmamaktadır. 11 Kasım'da şipariş verdiğim tüm diğer ürünler elime ulaşmasına rağmen MNG Kargo hala umursamadan siparişimi benim gidip almamı bekliyor.”

DENİZ-ANTALYA

PTT KARGO TAM BİR FACİA

“PTT AP05440663808 kodu ile bana Sivas'tan Antalya'ya bir kargo yollandı. İçinde ilacım var ve önemli. Ama kargo 13’ünde Antalya Konyaaltı'na gelmesine rağmen 3 gündür dağıtıma çıkmadı. Kaç gün daha geçmesi gerekiyor acaba. Daha önce de başıma böyle bir şey gelmişti PTT den. Kendim gidip almıştım.”

FAKİH

ARAS KARGO ANTALYA PERGE ŞUBESİ

“Aras Kargo ürün teslim etmemek için sürekli aynı şeyi yapıyor, adres yetersiz, ürünü şubeden alacak vb... Şikayet etmemde bir işe yaramadı zaten sürekli telefonları da meşgul çalıyor bu nasıl firma çözemedim gerçekten.”

MERVE

PTT KARGO

“Tebligatlar çok geç dağıtıcıya veriliyor! Antalya Lara posta dağıtım biriminden gönderilen tebligatlar bir türlü dağıtıcıya verilmiyor. 18 gündür şubelerinde bekleyen tebligatın tasnifini yapıp gerekli dağıtım elemanına verememişler, telefonlarına zaten imkansız ulaşmak cevap vermiyorlar, nereye şikayet edelim ne yapalım. Allah rızası için devlet kurumları bu tutumlarından vazgeçsin artık.”

GAMZE

HASTANE ŞİKAYETLERİ

YAŞAM HASTANESİ (ANTALYA) ACİLDE HAKSIZ OLARAK PARA ALIYORLAR

“Akşam saat 8' de eşim rahatsızlandı. Yaşam Hastanesi acile giriş yaptırdık, 200 TL acilden ücret aldılar bizden. Muayene bile olmadan serum takılacak dediler, onun içinde 250 TL ücret istediler. Kabul etmeyince çıkabilirsiniz dediler. Eşimin durumu kötü ve yürüyemeyecek halde olmasına rağmen hastaneden çıkmak zorunda kaldık.”

KEMAL/ANTALYA

MEMORİAL HASTANESİ'NDE DİŞ HEKİMİ

“15/11/2019 Antalya Kepez Memorial Hastanesi'nde diş taşı temizliği yaptırmak için 11:00'de randevu aldım. 10 dakika geçmesine rağmen bir açıklama yapmaksızın bekletildim. Israrım üzerine doktor B***bey 4 dakika sonra lütfederek beni işleme aldı. Normalde 40 dakika süren bir operasyon olduğunu söyledi. Dişlerimin durumunun bayağı kötü olduğunu söylemesine rağmen 20 dakika içerisinde elindeki su jeti olduğunu düşündüğüm aletle ağız içindeki tüm hassas noktaları kanattı ve çok acı çektirdi. İşlem sonrasında aynaya baktığımda ağız içimin tamamen tahriş olduğunu ve dişlerimin de düzgün temizlenmediğini gördüm. Hasta ilişkilerine gidip durumu anlattım ilgileneceklerini söylediler. Az önce arayıp ekstra bir işlem yapmaya gerek duymadıklarını ilettiler ne yazık ne ayıp koca kuruma umurlarında bile değiliz.”

MURAT/ANTALYA

MEDİCAL PARK HASTANESİ ÇALIŞANLARIN İLGİSİZLİĞİ

“Antalya Medical Park Hastanesi'nde hasta kaydını açan çalışanlar sanki zorla çalıştırılıyorlar. Öyle bir tavır var hepsinde. İnsanın yüzüne bakmaya tenezzül etmiyorlar. Verilen tahlilleri ya eksik ya da yanlış giriyorlar sorumluluk sıfır. Hasta ve yakınlarına saçma sapan bir muamele var çalışanlar tarafından. Şikayet birimini aradım bu konuyu dile getirmek için ancak herkes birbirine aktarıyor. Muhatap yok kısacası. Bir an önce o çalışanlara insanlarla nasıl diyaloğa geçilir bunu öğretmeleri gerek.”

EDA/ANTALYA

MEDİCAL PARK HASTANESİ ANTALYA LARA'DA SIRA BEKLEME SORUNU!

“06.11.2019 tarihinde MR için randevulu olarak gitmiştim. Ancak saatler sonra girebildim. Randevu saatim olmasına rağmen sürekli başkalarını soktular. Ayağımın üstüne basamıyordum. Kayıp zamanı önlemek için randevu alınır ve buna göre plan yapılır ancak kesinlikle buna uyum gösterilmedi. Çalışanlar sürekli araya başkalarını soktu. MR' ımdan sonra iki farklı doktora randevum vardı başka hastanelerden kaçırdım. Doktorum mükemmel ama çalışanlar, gerçekten hiçbir şey umurumda olmayan, sürekli tanıdıklarını öne sokan. İşlerini hiç düzgün yapmayan insanlar. Kara düzen oturtmuşlar at koşturuyorlar. Gerekirse kamera kayıtları izlenebilir. İlgili kişilerle ilgili gerekli aksiyonun alınmasının talep ediyorum.”

DİDEM/ANTALYA

YAŞAM HASTANESİ (ANTALYA) ACİL ÜCRETİ!

“12/09/2019 tarihinde kızımın akşam ateşlenmesi üzerine Antalya yaşam hastanesinin acil bölümüne giriş yaptık daha ateşini bile ölçmeden önce 25 TL istediler o şekilde girişimiz yapıldı sonra muayene edildi şimdi sorum şu 38.5 derece çocuk için aciliyet oluşturan bir durum değil mi? Ayrıca özellikle kart çektim fiş veya fatura vermediler.”

İBRAHİM

YİYECEK-İÇECEK ŞİKAYETLERİ:

BURGER KİNG ANTALYA IŞIKLAR ŞUBESİ KÜFLÜ EKMEK!

“Haşimiscan Mah. Atatürk Caddesi no... : 141 Muratpaşa Antalya şubesinde 17:28 saatinde sipariş ettiğim menüde hamburgerin ekmeği küflü çıktı. Markanızla bu kadar övünürken bu sorumsuzluk takipsizlik ve insan sağlığını düşünmemenizi nasıl açıklayacaksınız!”

ADEM

SBARRO PİZZA BUZ GİBİYDİ

“Antalya Markantalya AVM'de Sbarro pizzadan büyük boy pizza menü aldım. Fakat pizza buz gibiydi ve bize 15 dakika bekleme süresi verdiler. Süre bitti bir baktım ki pizza soğuk, tekrardan onlara sorduğumda vitrindeki pizzalardan mı verdiniz diye, hayır vermedik dediler. Ben de vermediyseniz neden pizza soğuk geldi dedim açıklama yok. Bana tekrardan ısıtıp geri verdiler. Böyle bir saçmalık olamaz.”

BURCU

NUR PASTANELERİ'NİN BAYAT ÜRÜNLERİ

“Antalya Aksu şubesinden baklava aldık alırken telefon görüşmesi yaptığım için bakamadım kutuyu açtığımız gibi attık çöpe! “

TAVUK DÜNYASI ÇALIŞANLARI BİZİ KOVDU

“Antalya Terracity AVM’deki Tavuk Dünyası isimli yemek yerine gittik ve 5 yetişkinden 3’ü Tavuk Dünyası’ndan yiyecekti ve 2 çocuk vardı. Diğerleri dışarıdan yemek getirdi diye çalışanlar bizi müdürümüz uyarıyor bahanesiyle masadan kovdular ve dışarıdan yemek getirilemez masadan lütfen kalkın dediler. Ben hayatım boyunca böyle kötü bir işletme ve çalışanlar görmedim. Böyle işletme olmaz.”

GÖRSEV

NOT: Buradaki yazılar ‘sikayetvar.com’dan alıntıdır. Gün Haber ile hiçbir ilgisi yoktur. Tamamen şikayet sahiplerinin iddialarıdır. Cevap hakkına saygı nedeniyle kargo, hastane ve yiyecek içecek şirketlerinden gelecek cevaplara yazıların hemen altında yer verilecektir.

 

Etiketler:
 
Termal otellerde 'ara tatil' yoğunluğu
 
BATEM'de bal kabağı reçeli yapımına başlandı
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Necati yıldırım 22 Kasım 2019 Cuma 13:36

İbrahim bey ''in şikayetine cevap:acil bölümünde Hasta ve hastalıklar sağlık bakanlığı tarafından 3 gruba ayrılır; yeşil, sarı ve kırmızı alan diye. çocuklardaki ateş şikayeti kırmızı alana girmez, dolayısıyla da ateşi olan bir hastadan devlet de katkı payı alır, hastane de fark ücreti alır. çünkü ateş acil bir şikayet değildir; tıpkı kusma, öksürük, iştahsızlık gibi. ama ateşli havale, şuur bulanıklığı, nefes darlığı, travma, her türlü zehirlenmeler ve kazalar acil vaka olduğundan kırmızı alana girer ve ücret alınamaz

Yorumu oyla      3      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kopan elektrik teli yangın çıkardı
ANTALYA'nın Manavgat ilçesinde enerji nakil hattı telinin kopması sonucunda ...
Manavgat'ta uyuşturucu operasyonu
ANTALYA'nın Manavgat ilçesinde polis tarafından düzenlenen operasyonda ...
İşten çıkarılan kadının '29' kod mağduriyeti
ANTALYA'da gayrimenkul şirketinde çalışan Hanife Kara (47), maaşını alamayınca ...
 
Başkan Topaloğlu, özel çocuklarla ebru yaptı
KEMER Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, bir rehabilitasyon merkezindeki ...
4 Koreli'nin öldüğü kazada 'hatalı yol ve kavşak' iddiası
ANTALYA'nın Kemer ilçesi yakınlarındaki Phaselis Antik Kenti kavşağında ...
İngiliz turistleri taşıyan gemi Alanya'da
ANTALYA'nın Alanya ilçesinde çoğunluğu İngiliz vatandaşı 1401 yolcunun ...
 
'Kadın ve Kedi' konulu sergi
ANTALYALI ressam Mukadder Öztürk ile Amasyalı ressam Serpil Öztürk'ün ...
Yardım melekleri sevindirdi
TÜRKİYE Yardım Sevenler Derneği (TYSD) Antalya Şubesi'nce bir mağaza tarafından ...
Gazipaşa'da kaza: 2 yaralı
ANTALYA'nın Gazipaşa ilçesinde park halindeki otomobilin açılan kapısına ...
 
Dursun Gündoğdu
Antalya'daki FETÖ yuvası Ak Partili amcanın mı?
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Seçim değil geçim
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
8 Mart Dünya Kadınlar Günü
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
İsa Altun
İsa Altun
Sigarayı bırakma günü
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Mart ayının ilk yarısı gelecek adına plan yapma zamanı. Özellikle iş ve kariyer konularında araştırma yapabilir, fikirler ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva