Çuvala takıldı, balıkçılar kurtardı
Çuvala takıldı, balıkçılar kurtardı
Alex de Souza, Antalyaspor'da
Alex de Souza, Antalyaspor'da
Başkan Uysal’dan 19 Mayıs mesajı
Başkan Uysal’dan 19 Mayıs mesajı
Antalya 14. Uluslararası Tiyatro Festivali perde açtı
Antalya 14. Uluslararası Tiyatro Festivali perde açtı
25 Aralık 2015 Cuma - 11:54

Antalya fuarımızı çalıyor

İZMİR'de 19 yıldır İzmir'de gerçekleştirilen SHOEXPO Ayakkabı ve Çanta Fuarı'yla aynı günlerde Antalya'da yeni bir ayakkabı fuarı düzenleme kararı sektörde tepki yarattı.

Antalya fuarımızı çalıyor
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Sektör temsilcileriyle bir araya gelen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, “Daha önce de Mermer ve Gelinlik fuarlarımızı elimizden almak istediler. Bu tezgahlarla İzmir fuarcılığını söndürmeye çalışanlara gereken cevabı vereceğiz" diye konuştu. Ticaret Odası Başkanı Ekrem Demirtaş ise “Antalya'nın yaptığına karşı, bu fuar her zamankiden daha fazla katılımcılı, daha başarılı bir fuar olacak" dedi.

Büyükşehir Belediyesi'nin tarafından kente kazandırılan Fuar İzmir'de 7 - 10 Mart tarihlerinde bu yıl 39. kez düzenlenecek SHOEXPO Ayakkabı ve Çanta Fuarı'nın benzerinin yine aynı günlerde Antalya'da düzenlenecek olması, İzmir'de büyük tepki yarattı. İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş ve İZFAŞ yönetimi ile birlikte kentteki ayakkabı sektörünün temsilcilerini ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Antalya'da yapılan fuara karşı “İzmir duruşu" sergilenmesi çağrıda bulundu. Başkan Kocaoğlu, “Bizim ayakkabı fuarımız 7-10 Mart'ta. Antalya'da da 7-10 Mart'ta rakip bir fuar yapılıyor. Aynı tarih, aynı saat. Bu ne amaçla yapılıyor, bilemem. Göreve geldiğimde Mermer fuarını İstanbul'a, Antalya'ya, gelinlik fuarını yine İstanbul'a taşımak için senaryolarını yapıyorlardı. Kentimizin kalkınması için bu fuarlara sahip çıkmamız lazım. Bu sene 39.'sunu yapacağımız, 19 senedir uğraştığımız bir fuarı baltalamak için birileri başka bir kentte, aynı tarihte fuar yapıyorsa, buna İzmirli hemşehrilerimizin ve ayakkabı sektörünün sahip çıkması gerekiyor. Çıkıp-çıkmamasında İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin bir menfaati yok. Sektörün, kentin menfaati var. Bu tezgahlarla İzmir fuarcılığını söndürmeye çalışanlara gereken cevabı vereceğiz" diye konuştu.

39. SHOEXPO Ayakkabı ve Çanta Fuarı için özel teşvik kararları aldıklarını açıklayan İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş ise “Biz Ayakkabı Fuarı'nın 39.'sunu düzenliyoruz. Antalya da bizimle birlikte aynı tarihte fuar düzenliyor. Bu fuarın bizim İzmir fuarını baltalamaya yönelik olduğu gayet açık. Başka bir maksadı olamaz. İnsan aynı tarihe niye fuar koyar ki? Burada İzmir'in güçlü bir ses vermesi lazım. Yani Antalya'nın yaptığına karşı, bu fuar her zamankiden daha fazla katılımcılı, daha başarılı bir fuar olması lazım. Bunun için bizim normal desteğimizin üstünde bir destek vereceğiz. Burada önemli olan sizlerin, sektörünün tamamının katılması. İstinasız hepiniz katılın. İzmir ayakkabı sektörünün gücünü bu fuarda gösterelim" dedi.

Ayakkabıda Türkiye'nin kalbinin İzmir'de attığını kaydeden İZFAŞ Yönetim Kurulu Murahhas Üyesi Gül Şener, 39. SHOEXPO Ayakkabı ve Çanta Fuarı'nın daha da büyümesi için yurtiçi ve yurtdışından alım heyetleriyle görüşmelerinin devam ettiğini söyledi. Katılımcılar için her türlü kolaylığı sağladıklarını belirten Şener, her fuarda olduğu gibi yabancı alım heyetlerinin ulaşım ve konaklama masraflarının da yine İZFAŞ tarafından karşılanacağını ifade etti. 

Sektör adına konuşan Ege Ayakkabıcı Sanayicileri Derneği (EGEAYSAD) Başkanı Şevket Cihan, Ayakkabıcılar Odası Başkanı Yalçın Ata ve İzmir Ticaret Odası Meclis Üyesi Süleyman Özcan ise İzmir'in önemli bir değerlerinden biri olan SHOEXPO Fuarı'na sahip çıkacaklarını ve katılım daha da yükselmesini sağlayacaklarını açıkladı.


<img alt="IZMIR'DE 19 YILDIR IZMIR'DE GERCEKLESTIRILEN SHOEXPO AYAKKABI VE CANTA FUARI'YLA AYNI GUNLERDE ANTALYA'DA YENI BIR AYAKKABI FUARI DUZENLEME KARARI SEKTORDE TEPKI YARATTI. SEKTOR TEMSILCILERIYLE BIR ARAYA GELEN IZMIR BUYUKSEHIR BELEDIYE BASKANI AZIZ KOCAOGLU, " daha="" once="" de="" mermer="" ve="" gelinlik="" fuarlarimizi="" elimizden="" almak="" istediler.="" dedi.(foto:izmir="" dha)"="" data-cke-saved-src="http://ajans.dha.com.tr/images/thumbnail/muhabir/2015_12/2015_12_25/b8f44b370fdd5ef18a23849a35d87130.jpg" src="http://ajans.dha.com.tr/images/thumbnail/muhabir/2015_12/2015_12_25/b8f44b370fdd5ef18a23849a35d87130.jpg" style="border-radius:0px !important; border:0px; height:auto; max-width:100%; vertical-align:middle; width:500px">

İZMİR (DHA)

 
EXPO bizi hep kandırmış
 
Kahve festivaline yoğun ilgi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Yine mülteci faciası: 6'sı çocuk 8 ölü
Dikili'den Midilli'ye gitmek isteyen kaçakları taşıyan tekne alabora oldu. ...
CHP'den Doğu'ya 6 kadın vekil
CHP MYK'da 6 kişilik bir heyetin sokağa çıkma yasaklarının ilan edildiği ...
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Noel mesajı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hıristiyanların Noel Yortusu nedeniyle ...
 
Öğretim üyesine çocuk pornosu soruşturması
TRAKYA Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. H.S. hakkında, evindeki bilgisayardan ...
Bülend Ulusu vefat etti
12 Eylül döneminin başbakanı ve 9’uncu Deniz Kuvvetleri Komutanı Emekli ...
Sabiha Gökçen Havalimanı'nda patlama
İSTANBUL Sabiha Gökçen Havalimanı uçak park sahasında henüz sebebi belirlenemeyen ...
 
Zaman'da tiraj erimesi devam ediyor
Geçtiğimiz hafta tirajında en çok düşüş görülen gazete, Zaman oldu. Tirajında ...
Mutfak tüpü patladı; 3 ölü
ŞIRNAK'ın İdil İlçesi'nde hendek ve barikatların bulunduğu Yeni Mahallede ...
O polisler meslekten atıldı
Şırnak’ta polisler tarafından vurulan Hacı Lokman Birlik’in cenazesini ...
 
Dursun Gündoğdu
Ak Parti Antalya'da ders almamış
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
19 Mayıs ve Milli Mücadele
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Tasarruf paketi
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan ayında finansal konularda büyük şanslar yakalayabilirsiniz. Kazançlarınızı arttırabilmek adına pek çok fırsatın ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva