Rapunzel operasına çocuklardan yoğun ilgi
Rapunzel operasına çocuklardan yoğun ilgi
Mesut Kocagöz'ün tutukluluğuna itiraz reddedildi
Mesut Kocagöz'ün tutukluluğuna itiraz reddedildi
Muratpaşa'da konser var
Muratpaşa'da konser var
Zeynep Bastık ameliyat olacağını duyurdu
Zeynep Bastık ameliyat olacağını duyurdu
3 Ağustos 2017 Perşembe - 15:36

Antalya için özel kampanya

Geçen yıl dünyada 140 milyon cep telefonu satışı yapan ve 26 milyar dolar gelir elde eden iletişim teknolojileri şirketlerinden Huawei, akıllı cep telefonunda Türkiye pazarındaki payını artırmak için daha önce dört kentte başlattığı bluetooth hoparlör hediye kampanyasına Antalya'yı da ekledi.

Antalya için özel kampanya
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

CEP telefonu şirketlerinden Huawei'nin Türkiye Tüketici Ürün Grubu Pazarlama Direktörü Cem Sezer, müşteri el alışkanlığının eski telefonuna göre olduğu için en çok düşürme ve ekran kırılma olayının yeni telefon alındıktan 10- 15 gün içerisinde meydana geldiğini söyledi. Sezer, müşterinin Huawei markasıyla tanışmasının tatsız olmaması için ekran kırılmalarında bir kereye mahsus ücretsiz değişim yaptığını kaydetti.

Geçen yıl dünyada 140 milyon cep telefonu satışı yapan ve 26 milyar dolar gelir elde eden iletişim teknolojileri şirketlerinden Huawei, akıllı cep telefonunda Türkiye pazarındaki payını artırmak için daha önce dört kentte başlattığı bluetooth hoparlör hediye kampanyasına Antalya'yı da ekledi. Trabzon, Ankara, Samsun ve İzmir illerinde uygulanan Huawei P9 Lite 2017 akıllı telefonu alan müşterilerine 200 TL değerinde bluetooth hoparlör hediye kampanyası Antalya'da da başladı. Huawei Türkiye Tüketici Ürün Grubu Pazarlama Direktörü Cem Sezer, kampanyanın tanıtımının yanısıra, Huawei'nin dünya pazarındaki yeriyle ilgili Antalya'da bir basın toplantısı düzenlendi.

16 AR-GE MERKEZİNDEN BİRİ İSTANBUL'DA

Huawei'nin Türkiye'de 29 yıl önce küçük bir ofiste başladığını anlatan Cem Sezer, Çin'de 176 bin çalışanı ve diğer ülkelerde de 40 bine yakın çalışanı ve iş ortakları bulunduğunu kaydetti. Huawei'nin yazılım, cep teknolojileri ve dizayn başta olmak üzere 16 araştırma- geliştirme merkezi bulunduğunu belirten Sezer, “Sadece bu ar-ge merkezlerinde toplam 70 bin çalışanı var ve her yıl 9 milyar dolar sadece ar-ge ve yeni teknolojilerin yaratılması için harcanıyor. İletişim teknolojileri alanında 5 binin üzerinde patentli ürünüyle dünyada lider. Ar-ge merkezlerinden biri de İstanbul'da ve 700 mühendis istihdam ediliyor. Bu anlamda Türkiye'ye katkı koyan en önemli yabancı şirketlerden biri" dedi.

TÜRKİYE'DE BİLİNİRLİK YÜZDE 70

Dünyanın en büyük 83'üncü şirketi konumundaki Huawei'nin dünyadaki bilinirlik oranının geçen yıl yüzde 81, Türkiye'de ise yüzde 46 olduğunu dile getiren Cem Sezer, Türkiye'de her iki haftada bir marka bilinirliği anketi düzenlediklerini ve Haziran ayı itibariyle Türkiye'deki bilinirlik oranının yüzde 70'e çıktığını söyledi. Türkiye ofisi olarak bu rakamı daha da üst düzeye çıkarmayı hedeflediklerini belirten Sezer, “Türkiye de artık sektörde büyük markalar arasındaki yerini almaya başladı. Huawei'nin üç ana iş kolu var. Bunlar GSM teknolojileri altyapısı, baz istasyonları, sunucular, modem, ADSL ve fiber teknolojileriyle cep telefonu üretimi. Dünya nüfusunun 3'de 1'i, Türkiye'de ise nüfusun yüzde 70'i Huawei'nin altyapısını kullanıyor. Türkiye'de aslında 4.5 G teknolojisine geçişi Huawei sağladı" diye konuştu.

140 MİLYON ADET TELEFON SATIŞI

Akıllı cep telefonlarında kendi chipset işlemcisini üreten dünyadaki üç şirketten biri olduklarını da dile getiren Sezer, 2016 yılında dünya genelinde 1 milyar 470 milyon cep telefonu satışı yapıldığını ve bunun yüzde 10'unu, yani 140 milyonunu Huawei'nin gerçekleştirdiğini ve 26 milyar dolar gelir elde edildiğini söyledi. Avrupa pazarında yüzde 20, Finlandiya, Güney Amerika, Ortadoğu pazarlarında sektörde birinci sırada olduklarını ifade eden Sezer, “Zaten Çin'i söylemeye gerek yok, açık ara birinci durumda. P ve M serileri üst sekmentte ciddi pazar payına sahip. Yıl sonuna doğru sürprizimiz olacak ve yapay zeka üzerinde çalışmalar sürüyor" dedi.

ARTIDAN EKSİ 60 DERECEYE ÇALIŞIYOR

Huawei'nin akıllı cep telefonlarında müşterinin mutluluğunun ön planda tutulduğunu ve en büyük takıntının kalite olduğunu anlatan Cem Sezer, “Huawei marka akıllı cep telefonları eksi 60'dan artı 60 dereceye kadar her türlü hava şartlarında çalışmak zorundadır. Üretimdeki hata payı binde 3'tür. Everest'e çıkan bir müşterimiz bile cep telefonunu kullanabilmelidir. Dolayısıyla servise çok ihtiyaç duyulacak da bir ürün değil. Ama yine de İstanbul'da iki servis noktamız var ve bir de Antalya'da oluşturulacak" diye konuştu.

EKRAN KIRILMASINA ÜCRETSİZ DEĞİŞİM

Adresten alıp adrese teslim tamamen ücretsiz servis imkanı sunulduğunu kaydeden Sezer, telefonu ilk aldıklarında yere düşürüp ekranı kıran müşterilerine ücretsiz değişim yaptıklarını dile getirdi. Sezer, şöyle dedi:

“En çok ekran kırılma olayı cep telefonu alındıktan 10- 15 gün içerisinde yaşanıyor. Çünkü müşteri el alışkanlığı eski telefonuna göre olduğu için en çok düşürme olayı yeni telefon alındıktan 10- 15 gün içerisinde yaşanıyor. Huawei ürünüyle yeni tanışan birinin tatsızlık yaşamaması için de böyle bir durumda ekran değişimini bir kereye mahsus ücretsiz yapıyoruz."

 

 
O kazada aracı kim sıkıştırdı?
 
Sahildeki cinayette karar
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
OSB heyeti Fas'taydı...
ANTALYA Organize Sanayi Bölgesi (OSB) sektörel ticaret heyeti, Fas programı ...
İhtiyaç Kredisi ve Kredi Kartlarını Yapılandırın
Yapılandırma işlemlerinde Tekkredi sistemi kişilerin ödeyebilecekleri ...
Tarlada yandılar
ANTALYA'nın Manavgat İlçesi'nde aşırı sıcak ve şiddetli poyraz nedeniyle ...
 
AGT'den yurtdışı yatırım atağı
Mobilya bileşenleri sektöründe dünyanın önde gelen şirketlerinden biri ...
2017'nin en popüler yazlık villaları nerede?
Denize sıfır bir villada yaşamak birçok insanın düşlerinde yer alan konuların ...
Domatesin tahtına patates oturdu
ANTALYA Toptancı Hal Kompleksi'nin açıkladığı sebze meyve fiyatı listesine ...
 
Erdoğan Samut'a ne dedi?
Antalya merkezli Samut A.Ş’nin sahibi Hüseyin Samut Cumhurbaşkan Recep ...
AGT 30 sıra birden yükseldi
Bir yaşam alanı için gereken tüm ahşap çözümleri sunan AGT büyümeye devam ...
Antalya sizinle gurur duyuyor
İSTANBUL Sanayi Odası (İSO) tarafından geleneksel olarak her yıl yayımlanan ...
 
Dursun Gündoğdu
Akıllanmayacağız... Emekli polisi teleferiğin başına getirdiler
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Çılgın Türk
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Gelsin dövizler
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva