'Bahar Karması'nda buluşma
'Bahar Karması'nda buluşma
Antalya Dünya Şampiyonası için alarmda
Antalya Dünya Şampiyonası için alarmda
Akdeniz Üniversitesi'nde bilimsel başarılar ödüllendirildi
Akdeniz Üniversitesi'nde bilimsel başarılar ödüllendirildi
Antalya cari açığa pozitif katkı sunmaya devam ediyor
Antalya cari açığa pozitif katkı sunmaya devam ediyor
14 Temmuz 2021 Çarşamba - 18:34

Antalya iki bakanın adının geçtiği bu iddiaları konuşuyor

Antalya’da, başını H.K’nin çektiği ve İBDA-C  sempatizanları olduğu ileri sürülen bir grup, Yarbaşçandır’da hazine arazilerine çökmek ve bazı arazi sahiplerini de darp edip, silahla tehdit suçlamalarıyla gözaltına alındı.

Antalya iki bakanın adının geçtiği bu iddiaları konuşuyor
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Konyaaltı İlçesi Yarbaşçandır Mahallesi’nde arazilerine yol açmak isteyen Murat Yanık, Mehmet Yanık, Zeki Yanık, Süleyman Kodak, Ahmet Sevinç, Mehmet Sevinç, Turan Bilgin, Şükran Bilgin ve Halil Kolpak’ın yanlarına H.K, K.K, A.H.K, CK ile isimleri öğrenilemeyen 2 kişi geldi.

İKİ BAKANIN ADLARINI KULLANDILAR

İddiaya göre, bu 6 kişiden H.K, arazi sahiplerine, araziye yol açamayacaklarını, burada kendisinin de hakkı olduğunu belirterek, ‘Ülkücüyüm, T.C vatandaşıyım, buralar benim. Bizim arkamızda Süleyman Soylu, Mevlüt Çavuşoğlu var. Biz size buraları yar etmeyiz’  dedi.

İBDA-C işareti yapan H.K'nin (sağ başta) iki bakanın adını kullandığına ilişkin sözler, şikayetçi iddia sahiplerinin jandarmadaki ifadelerine yansıdı.

4 KİŞİ YARALANDI

Tartışma daha sonra arbedeye dönüştü.  Arazi sahiplerinden Halil Kolpak’a yumruk atan H.K ve arkadaşları araçlarından aldıkları bir pompalı ve iki tabancayı havaya ve yere sıkmaya başladılar. Kavgada, Halil Kolpak, Ahmet Sevinç, Süleyman Kodak ile Murat Yanık vücutlarının değişik yerlerinden yaralandılar.

Jandarmaya giderek şikayetçi olan arazi sahipleri, H.K ve arkadaşlarının organize suç çetesi olduğunu düşündüklerini , Hisarçandır ve Yarbaşçandır  mahallelerindeki hazine arazilerine çöktüklerini,  bazı toprak sahiplerinin ellerindeki arazileri tehdit, baskı ve şiddet kullanarak ele geçirmeye çalıştıklarını ileri sürdüler.

İBDA-C SEMPATİZANLARI

Arazi sahiplerine saldıranlardan H.K’nin sosyal medya hesabından İBDA-C sempatizanı olduğu ortaya çıktı. Facebook sayfasında IBDA-C’nin fikir babası Salih Mirzabeyoğlu’nun fotoğrafları bulunan H.K’nin değişik yerlerde örgütün işaretini yaparken çekilmiş görüntülerinin yer alması da dikkat çekti.

Kanlı eylemlerle anılan, ancak 2020 yılında mücadeleye, kavgasız ve silahsız devam kararı alan İBDA-C, 'Kemalist’ olarak nitelediği laik devleti yıkmak için mücadele veriyordu.

 
Tahir Elçi'nin öldürülmesi davasında silinen kamera kayıtları incelenecek
 
Boğaziçi Üniversitesi Rektörü Bulu, görevden alındı
YORUMLAR
Toplam 33 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 4 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Kumandan 15 Eylül 2021 Çarşamba 16:40

Hukukçu noldu olmadımı sayın yalancı palavracı, amele, tutmadımı plan herkes dışarda

Yorumu oyla      0      0  
Orman Sever 1 Ağustos 2021 Pazar 15:00

Bu ormanları yakan ile ormanlari kesenler arasında hiç bir fark yok. Bu çeteye derhal gereken yapılmalı ve terörist gibi yargılanmaları sağlanmalı. Ormanlarımızı kimse katletmesin. Ormanlarımızı kesenlerinde yalanlarında ALLAH belasını versin.

Yorumu oyla      0      0  
Hukuk Savunucusu 27 Temmuz 2021 Salı 16:07

Hikmet söylediklerinin hepsi yalan ayrıca Allahın işine karışılmaz kimi lanetleyecek ise lanetler. Sen ama hala yalan söylemeye devam ediyorsun video da elinizdeki silahlar bariz olarak görünüyor hala neyin peşindesin veya kimi kandırmaya çalışıyorsun anlamıyorum. Ama senin karşında çocuk yok sen bunların hepsini çok yakında hakime anlatırsın. Hiç bir şey bildiğin yok kulaktan dolma bilgiler ile karalama yapıyorsun ve insanları güldürüyorsun kendine neyse devam et bak haklı kim ise zaten o kazanacak. Elimden geleni ardıma koyup koymayacagim beni ilgilendirir. Hadi sen kaçmaya devam et.

Yorumu oyla      0      0  
Hikmet 23 Temmuz 2021 Cuma 15:20

Hukçu Elinden geleni ardına koyma daa bak yazdıklarıma cevap veremiyorsun yalan söyleyeni Allah lanet etsinmi dedim tık yok arabamızın lastiklerini kesen bizi hürriyetten yoksun bıraktı biz kimseyi tutmadık onlar tuttu bu biir silahla yaralanan yok bu ikisi silah onların ellerinden alındı parmak izleri var bu üçç örgüt değil herkes ssklı çalışan bu 4 benim yaptığım illeg bir yapılanma değil şirket çalışanıyız bu 5. Arkasında siyasi oluşumu olan daha önce fötöden yargılanan ben değilim kolpakların biri iyi parti diğer kardeşi akpde kendi köyünden boru çalınmasına yargılanmış hırsız ben değil senin akrabaların istediğin görüntüyü getir ayrıca benim sıkıştığı falan yok adam gibi cevap veriyorum buna le tahammülünüz yok ha sen hakikaten hukukçu isen burdan IP adresinden benimle konuşmak suretiyle tehdit ediyorsun buda benim işime yarar bu kaç oldu 6 sen değil senin alayım kralın gelsin ben bu davada haklıyım ve benim arkamda ALLAH CC var siz ondan daha büyük iseniz sizde gelin 44 kişi anlaşma yapalım deyip 6 kişiye saldırıp eşşekk gibi dayak yemeyi kendinize yakıştıramadığınız içinnanırıp durun bakalım o topraklarda benim ölüm çıkar ben oraları için 2 milyondan fazla para harcadım kimsiniz siz beni burdan tehdit ediyorsunuz teyze adamlar telefonum belli adım belli yiğitce arayın derdinize çare bulayım adam değilsiniz ve hiç adam tanımamışsın ız biz orada haklıyız diye çırpınıyoruz sizin derdiniz ne antalyaya kara bulut gibi çökmüşsünüz kimlerin kepçe sini bağlayıp para ödemesini biliyoruz hangi m. Ko. başkanına kaç para. Ve araba verdiğinizi kimin üstünden 3yüzbin ve 2 yüzbin verdiğinizi biliyorum devam edin vatsaptan faceie timden konuşmayı bak ben rahatım göreceksiniz kim ranzada yatacak rüşvetçiler sizi bakın o kadar sufle veriyorum çırpındıkça batıyorsunuz boru hırsızı boruali ve adamlarının yalayıcıları köpeklik yapmayın adam olun çocuklarınızın yüzüne bakacak kadar adam karılarını erkekçe bakacak kadar erkek olun

Yorumu oyla      0      0  
Hukuk Savunucusu 23 Temmuz 2021 Cuma 13:33

Hikmet Efendi ben buradan konuşmayacağım ama emin ol senin içeri girip uzun seneler yatman için elimden gelen herşeyi yapacağım. Suçuna gelince Çete kurmak, organize suç işlemek, silahla kasten adam yaralamak, darp, kişiyi hürriyetinden yoksun kılmak vs. Ve daha birçok suç. Kamera görüntüleri de ulaştı elime ki birde silahları karşı tarafın elinden almışlar, ulan Allah diyorsun ama g... sıkışınca hayatın yalan. Silahlar sizin elinizde ateş ederken görülmekte. Allah hakikaten yardımcın olsun Hikmet Efendi.

Yorumu oyla      0      0  
yaylali 23 Temmuz 2021 Cuma 10:18

Bu adamlar hala yakalanmadı mi? Nerde bu devlet ? yorumları okuyunca anlıyor insan, köylünün Allah yardımcısı olsun.Ülkede Adalet sistemi diye hiçbirşey kalmamış.Insanların birlik olup bunlara pabuç bırakmaması lazım.Devlet resmen insanları, köylüyü yalnız bırakıyor.Ülkede gücü gücü yetene olmuş.

Yorumu oyla      0      0  
yoldas 23 Temmuz 2021 Cuma 00:53

Bu adam icin firari diyorlardı , adam netten cikmiyor masallah devlet nerde , polis nerde , jandarma nerde .ülkem güzel ülkem ne hallere düştün ülkem .kimler neler yapıyor ülkem , yazik antalyama gercekten, cekin pis ellerinizi ,sizi oralara kim saldi hikmet kardeş , sen onları anlat bize, yakinda çıkacak ortaya da sen şimdiden anlat bilelim.msj larda bile tehdit , ver adres geleyim , hukukun adresi belli , adliye sarayı , illa bu hukukçuyu aramana gerek yok.Ama siz bekleyin, bi belgeler hazırlansın , size izinler verilmiş olsun, sizi yollayanlar sizi bi temize cikarsin , sonra gelir biz hakliyiz dersiniz, bu ülkenin vatandaşları bunu iyi biliyor.ozaman gelir ifade verirsiniz, aman o dakikaya kadar kaçın , yakalanmayın .ne me lazım isminiz kirlenir.Harbiden helal olsun, varmi oralarda helalinden bizede bi 10 dönüm ormanlık cali yardimci oluver.devletin mali deniz , yemeyen keriz .

Yorumu oyla      0      0  
yurttas_27 23 Temmuz 2021 Cuma 00:41

iyi yöntem valla , gördüğün hazine arazisine benim diye , ac . sonra üstüne villa dikecek adamları bul , yapsınlar villa almak isteyenler bize ulaşsın de.sonra da deki biz cevreciyiz biz calilari temizliyoruz , iyi numara valla :) helal olsun, herseyi kilifina iyi uyduruyorsunuz , 2 m2 yerle girip bölgede kaç m2 arsa actiniz Allah bilir . Unuttugun bisi var , yasalar diyorki , ilk öncelik orda arsası olanların hakki hazine ve sari alanlar icin , icerden olayları cöz , kimsenin haberi olmadan al , sonra ac biraz, sonra büyüterek gel , hisarcandirdan başlayıp , yarbascandira kadar nasıl geldin :) Allah askina söyle de bizde gidelim alalım böyle basit oluyorsa bu arazileri , sonra bizde satip kazanalım :) sonrada deriz , bizde yasal hak :) millete nedense yasal hakki bile tam verilmezken ,sizin bu dokunulmazliginiz nerden geliyor , keske bizim antepte de böyle yerler vardır , gidip çözebilseniz :) yerse tabi.25 yıldır Antalya da yaşıyorum , Antalyalilarin mallarına böyle tipler gelip çökmeye iyi alismis, ama bu son zamanlardaki mafyaların ağzından din ,kuran lafzi hic eksik olmuyor , Masallah , kendinden şüphe eder insan sizden şüphe etmez..seni yakalayıp iceri atmayan devlette suc , siz bu kafayla heryere cökersiniz zaten belli , sende kendi kafanda , kendi davanda haklisin , ayağına tas deger elbet birgün.

Yorumu oyla      0      0  
Hikmet 22 Temmuz 2021 Perşembe 13:46

Hukukçu! Cesaret testinden geçtiğime göre kendimi şöyle ifade edeyim vallahi korkmuyorum bildiğim her şeyi her yerde söylemezsem adam değilim benim hasımlarım bile beni alçaltıcı sözler kullanamaz ben kimsenin hakkını yemedim bak madem sen Allah din ve hak konularında kendine güveniyorsun ben kendi adama da söylüyorum sen de buna Amin de 3 defa birbirimizle burada Allah katında lianlaşalım Eğer ben orada köylünün 1 metre toprağını kasp ettiysem bile bile hak yediysem Allah benden çocuklarımdan çıkarsın Amin amin amin Eğer yemedi iSem ve siz iftira atıyorsanız sizden ve çocuklarınızdan Akdeniz iftiralar bayram sonuna kadar çıksın mı amin der misin bak yüz yüze değiliz Ben de sana cesaretle Meydan okuyorum ve işi Allah''a havale ediyorum Siz de eder misiniz Allah şahit olsun mu kim iftira atıyorsa çocuğundan Kim hak yediyse yine çocuğundan Bayram çıkmadan bulsun Amin de sizde deyin hatta lanetleşelim kim bunları yaptıysa hak yediyse Allahın laneti benim üzerime olsun siz iftira attıysanız Allahın laneti sizin üzerinize olsun cevap bekliyorum İsmail, vatandaş hukuk savunucusu cevap verin kim sahtekar kim yavşak kim münafık , haklı olduğu yerde size başımı eğersem dudağım sahi bükülür isem kahrolayım tehdit edip göreceksin diyen şahıs adres ver geleyim anlatayım madem hukukçusun idam mahkumunun bile son hakkı sorulur ama siz zalimsin iz Allah korkunuz yok ben şu davada ölsem ohh dersiniz ama öldürende yaşatanda Allah Azze ve celledir

Yorumu oyla      0      0  
Hukuk Savunucusu 22 Temmuz 2021 Perşembe 12:12

Seni çok cesaretli gördüm ama merak etme Hakim miyim? Savcı mıyım? Çok yakında beni tanıyacaksın selamlar.

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Antalya'da seyir halindeki TIR, alev alev yandı
ANTALYA'da, seyir halindeki TIR'ın lastiğinden yükselen alevler, kısa ...
Park ettiği minibüsünde ölü bulundu
ANTALYA'da Ramazan Horzum (55), dinlenmek için park ettiği minibüsünde ölü bulundu.
Serik'teki kaza: 1 yaralı
ANTALYA'nın Serik ilçesinde otomobille çarpışan motosikletin sürücüsü yaralandı.
 
Kumluca'da Başsavcısı Hiçdurmaz göreve başladı
KUMLUCA Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atanan Soner Hiçdurmaz görevine başladı.
ATSO 46. Grup Meslek Komitesi Kemer Belediyesi'nde
ANTALYA Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) 46. Grup (Taşıt kiralama ve ilgili ...
Eş cinayetini ortaya çıkaran güvenlik kamerasıyla ilgili 'açı' detayı
ANTALYA'nın Alanya ilçesinde, Aslı Öztürk'ün (36) eşi Mesut Öztürk (29) ...
 
Yerleşik Rus, yalnız yaşadığı evinde ölü bulundu
ANTALYA'da yalnız yaşayan yerleşik Rus Leonid Dmitriev (57), evinde ölü bulundu.
Konyaaltı'nda hayvan barınağı ziyarete açıldı
KONYAALTI Belediyesi Sokak Hayvanları Sağlık ve Rehabilitasyon Merkezi, ...
Denizde kaybolan liseli Barış'ın cansız bedeni bulundu
ANTALYA'nın Manavgat ilçesinde önceki gün ablasına kıyıda fotoğraf çektirdikten ...
 
Dursun Gündoğdu
4 makamlı başkan; Muhittin Böcek...
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Çılgın Türk
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Gelsin dövizler
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva