Burdur turizmine 'Gül Yolu' rotası
Burdur turizmine 'Gül Yolu' rotası
Antalyalı miniklere trafik eğitimi verildi
Antalyalı miniklere trafik eğitimi verildi
Antalyaspor-Adana Demirspor: 2-1
Antalyaspor-Adana Demirspor: 2-1
Antalyalı emlakçının 'Kara listesi'ne girdiler
Antalyalı emlakçının 'Kara listesi'ne girdiler
9 Şubat 2012 Perşembe - 17:06

Antalya'nın Emitt çıkarması

Her yıl 60’ın üzerinde ülkeyi İstanbul’da buluşturan EMITT Fuarı başladı. Antalya’dan çok sayıda turizmcinin de ilgi gösterdiği EMITT Fuarı’na Arjantin, Çek Cumhuriyeti, Kazakistan, Macaristan, Malezya, Slovenya ve Venezuela ilk kez katılırken, İtalya da fuarda bakanlık düzeyinde ilk kez temsil edilecek.

Antalya nın Emitt çıkarması
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

EMITT-Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı, bu yıl Arjantin, Çek Cumhuriyeti, Kazakistan, Macaristan, Malezya, Slovenya ve Venezuela'yı ilk kez ağırlayacak. 

Yeni ülkelerle katılımcı ülke sayısını 60’ın üzerine çıkaran EMITT'e yeni ülkelerin yanı sıra, katılımcı ülkelerden Yunanistan, Güney Afrika Cumhuriyeti ve Rusya Federasyonu bu yıl daha geniş alanlarda, daha çok kuruluşla katılım gerçekleştirecek.
 

Dünyanın dört bir yanından 60’ın üzerinde ülkeden 4500 katılımcının buluşacağı 16. EMITT Fuarı, geçen yıla göre yüzde 15 büyümeyle TÜYAP’ın 10 salonundaki 60.500 m²’lik bir alanda gerçekleşecek.



FUARA KATILAN ÜLKELER

Abu Dabi – Birleşik Arap Emirlikleri, Adigeya, Almanya, Amerika Birleşik Devletleri, Arjantin, Azerbaycan, Bahreyn, Brezilya, Bulgaristan, Çek Cumhuriyeti, Çin, Dubai – Birleşik Arap Emirlikleri, Ekvador, Endonezya, Ermenistan, Fas, Filistin, Fransa, Güney Afrika Cumhuriyeti, Güney Kore, Gürcistan, Hırvatistan-Dubrovnik, Hırvatistan-Zagreb, Hindistan, Hollanda, İngiltere, İran, İtalya, Japonya, Karabağ, Kazakistan, Kenya, Kırım, Kuveyt, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Küba, Libya, Litvanya, Lübnan, Macaristan, Makedonya, Maldivler, Malezya, Mısır, Özbekistan, Pattaya-Tayland, Peru, Rusya Federasyonu, Senegal, Sırbistan, Singapur, Slovenya, Sudan, Suriye, Şili, Tayland, Tunus, Tanzanya, Tataristan – Rusya Federasyonu, Ukrayna, Ürdün, Venezuela, Vietnam, Yemen ve Yunanistan.

EMITT’i düzenleyen Ekin Fuar A.Ş. Genel Müdürü Hacer Aydın konuyla ilgili olarak şunları söyledi:
“EMITT Fuarı dünyanın ve Türkiye’nin dört bir yanından gelen turizm profesyonellerinin buluşma noktası. Bu nedenle turizm sektörünün büyük ve küçük tüm oyuncuları, dört gün boyunca profesyonel bağlantılar kurmak, işbirlikleri geliştirmek ve kendilerini tanıtmak için önemli fırsatlar yakalıyor. Küresel ekonomik krize rağmen geçtiğimiz yıl büyüme gösteren bölgedeki tek fuar olması da EMITT’e olan ilgiyi artırıyor.Turizm profesyonellerinin buluşma noktası EMITT’te tanıtım yapmış olan ülkelerden genel olarak fuar sonrasında ilgi artışı gözlemlediklerine dair geri dönüşler alıyoruz. EMITT Fuarı’na yurtdışından bu kadar ilgi gösterilmesinin arkasında Türkiye’de turizmin hareketli, sürekli gelişen bir sektör olmasının büyük payı var. Türkiye, birçok ülke için model turizm ülkesi. Deneyimlerin paylaşılması turizmde büyük önem taşıyor. Deneyim paylaşımının yapıldığı en önemli alan ise turizm fuarları. Öte yandan Türkiye’de tatile çıkan kitle, dünya ortalamasının çok üzerinde artış gösteriyor. Nüfusunun yüksek ve genç olması, ekonomisinin canlı, kişi başı milli gelirinin hızlı yükselişi Türkiye’yi dünyanın en dikkat çekici turizm pazarlarından biri haline getiriyor. EMITT’e yeni ülke katılımlarının olmasının ardında bu gerçek ve Türkiye pazarından beklenti var.”

16. EMITT Fuarı’nda ülkelerin yanı sıra kalkınma ajansları, seyahat acenteleri, tur operatörleri, otelleri, 150’nin üzerinde belde ve il de katılacak. Türkiye Otelciler Federasyonu ve Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği ortaklığında, Türk Hava Yolları sponsorluğunda gerçekleşecek olan fuara T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı da destek veriyor. 9–12 Şubat 2012 tarihleri arasında İstanbul TÜYAP Beylikdüzü Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek olan ve ilk iki günü turizm profesyonellerine, son iki günü halka da açık olan EMITT Fuarı hakkında daha ayrıntılı bilgi için www.emittistanbul.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

 

 
Savcıyı böyle vurup kaçtı
 
Kızını Facebook'tan silen iki kişiyi katletti
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kız kardeşlerden kerpetenle tecavüz
ABD'de iki kız kardeşin bir genç adama kerpetenle tecavüz ettiği ve zorla ...
Bir de bu yönüyle bakın
Dünyanın en önemli seks sembollerinden Marilyn Monroe'nun yeni fotoğrafları ortaya çıktı.
Kendini 3 ay boyunca dövdürttü
Tayvan'da yaşayan Annfaye Kao adlı genç kadın 'Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler' ...
 
50 milyar dolarlık inşaat için Türk müteahhitler çağırıldı
Rusya Federasyonu, Kuzey Kafkasya'da, Avrupa ile Asya sınırındaki 5 bin ...
Atatürk’ün en net ses kaydı
Atatürk’ün “Ne mutlu Türk’üm diyene” sözleriyle biten Nutuk konuşması ...
İşte dünyanın en ince belli kadını
Romanyalı model Ioana Spangenberg 50 santimetrelik beliyle görenleri şaşırtıyor.
 
Disiplin için çocuğa tokat atılmalı mı?
İngiltere'de eski Eğitim Bakanı’nın ev içindeki disiplini sağlamak için ...
Savcının ölümünde şok iddia
Ağrı'nın Doğubayazıt İlçesi'nde pazar günü silahlı saldırıya uğrayan Cumhuriyet ...
Kaptana 2 bin 697 yıl hapis istendi
İtalya'nın batısındaki Toscana bölgesi açıklarında kayalıklara çarparak ...
 
Dursun Gündoğdu
Ak Parti Antalya'da ders almamış
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
19 Mayıs ve Milli Mücadele
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Tasarruf paketi
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan ayında finansal konularda büyük şanslar yakalayabilirsiniz. Kazançlarınızı arttırabilmek adına pek çok fırsatın ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva