Bahar: Faiz artışları konut satışlarını olumsuz etkiledi
Bahar: Faiz artışları konut satışlarını olumsuz etkiledi
İlber Ortaylı uçakta rahatsızlandı
İlber Ortaylı uçakta rahatsızlandı
Filozof Atakan yıllar sonra ortaya çıktı
Filozof Atakan yıllar sonra ortaya çıktı
3 üniversiteye 62 akademisyen alınacak
3 üniversiteye 62 akademisyen alınacak
31 Mayıs 2016 Salı - 14:16

Antalya'nın en güzel balkon ve bahçeleri seçildi

ANTALYA Büyükşehir Belediyesi'nin 'En Güzel Balkon ve Bahçe' yarışmasının sonuçları açıklandı. 5 kategoride dereceye girenlere toplam 35 bin TL ödül verildi.

Antalya nın en güzel balkon ve bahçeleri seçildi
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Büyükşehir Belediyesi, Antalya da yeşil dokuyu çoğaltmak, çevre bilincini ve sevgisini artırmak, görsel kalitesi yüksek kentsel mekanlar oluşturmak, çevreyi güzelleştirmek, halkın çevre düzenlemesi ve kent peyzajına ilgisini teşvik ekmek amacıyla Muratpaşa, Kepez, Konyaaltı, Döşemealtı ve Aksu ilçelerini kapsayan 'En Güzel Bahçe ve Balkon' yarışması düzenledi. Akdeniz Üniversitesi, Peyzaj Mimarları Odası, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Expo 2016 Ajansı, Antalya Kent Konseyi, Antalya Süs Bitkileri ve Mamulleri İhracatçıları Birliği, ANTEPE İnşaat ve Ticaret A.Ş. desteğiyle gerçekleşen yarışmada toplam 35 bin lira para ödülü verildi.

En Güzel Balkon, En Güzel Konut Bahçesi, En Güzel Apartman Bahçesi, En Güzel Site Bahçesi, En Güzel İşyeri Bahçesi kategorilerinde düzenlenen yarışmada dereceye girenler Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ve destek veren kurum temsilcilerinin katılımıyla açıklandı. 

Antalya’nın Kanada’da düzenlenen ‘Çiçek Açan Şehirler’ yarışmasında aldığı dünya birinciliği ve altın madalya ödülünü hatırlatan Menderes Türel, 22 Nisan’da açılışı yapılan ‘Çiçek ve Çocuk’ temalı Expo 2016’nın bu alandaki en önemli proje olduğunu söyledi. Türel, Antalya’da çiçek temasını kentin her köşesinde yaşanır hale getirmek istediklerini kaydetti. Halkı da bu konudaki çalışmalarla teşvik etmek açısından bu yarışmanın düzenlendiğini belirten Türel, yarışmaya toplam 116 başvuru yapıldığını söyledi. Türel, yarışmada dereceye girenleri de açıkladı ve tebrik etti. 

Yarışmada en güzel balkon kategorisinde 74, en güzel konut bahçesi kategorisinde 22, en güzel apartman bahçesi kategorisinde 9, en güzel site bahçesi kategorisinde 6 ve en güzel işyeri bahçesi kategorisinde de 5 müracaat oldu. 

En Güzel Balkon kategorisinde Meydankavağı Mahallesi'nden Dilek Sönmez birinci, Varlık Mahallesi'nden Arzu Kurtay ikinci, Şirinyalı Mahallesi'nden Ayşe Ova üçüncü oldu. En Güzel Konut Bahçesi'nde Döşemealtı'ndan Leman Yasemin Konuralp birinci, Asiye Çakır ikinci, Julia Cakalel üçüncü oldu. En Güzel Apartman Bahçesi'nde Uluç Mahallesi'nden Ayla Öner birinci, Çağlayan Mahallesi'nden İlker Altay ikinci ve Hatice Kaya üçüncü oldu. En Güzel Site Bahçesi'nde Liman Mahallesi'nden Erkan Eren birinci, Hasan Tezcan ikinci, Meydankavağı'ndan Muhammed Kaplan üçüncü oldu. En Güzel İşyeri Bahçesi'nde Zerdalilik Mahallesi'nden Birol Rüstem birinci, Balbey Mahallesi'nden Ali Kılıç ikinci, Zerdalilik'ten Yavuz Cihat üçüncü oldu.

Mehmet ÇINAR/ANTALYA, (DHA)


EN GUZEL BALKON, EN GUZEL KONUT BAHCESI, EN GUZEL APARTMAN BAHCESI, EN GUZEL SITE BAHCESI, EN GUZEL ISYERI BAHCESI KATEGORILERINDE DUZENLENEN YARISMADA DERECEYE GIRENLER BUYUKSEHIR BELEDIYE BASKANI MENDERES TUREL VE DESTEK VEREN KURUM TEMSILCILERININ KATILIMIYLA ACIKLANDI.(FOTO:ANTALYA-DHA)


EN GUZEL BALKON, EN GUZEL KONUT BAHCESI, EN GUZEL APARTMAN BAHCESI, EN GUZEL SITE BAHCESI, EN GUZEL ISYERI BAHCESI KATEGORILERINDE DUZENLENEN YARISMADA DERECEYE GIRENLER BUYUKSEHIR BELEDIYE BASKANI MENDERES TUREL VE DESTEK VEREN KURUM TEMSILCILERININ KATILIMIYLA ACIKLANDI. (SITE BAHCESI BIRINCISI) (FOTO:ANTALYA-DHA)


EN GUZEL BALKON, EN GUZEL KONUT BAHCESI, EN GUZEL APARTMAN BAHCESI, EN GUZEL SITE BAHCESI, EN GUZEL ISYERI BAHCESI KATEGORILERINDE DUZENLENEN YARISMADA DERECEYE GIRENLER BUYUKSEHIR BELEDIYE BASKANI MENDERES TUREL VE DESTEK VEREN KURUM TEMSILCILERININ KATILIMIYLA ACIKLANDI. (KONUT BAHCESI BIRINCISI) (FOTO:ANTALYA-DHA)


EN GUZEL BALKON, EN GUZEL KONUT BAHCESI, EN GUZEL APARTMAN BAHCESI, EN GUZEL SITE BAHCESI, EN GUZEL ISYERI BAHCESI KATEGORILERINDE DUZENLENEN YARISMADA DERECEYE GIRENLER BUYUKSEHIR BELEDIYE BASKANI MENDERES TUREL VE DESTEK VEREN KURUM TEMSILCILERININ KATILIMIYLA ACIKLANDI. (APARTMAN BAHCESI BIRINCISI) (FOTO:ANTALYA-DHA)

 
ABD Büyükelçisi Bass: Cesaretlendireceğim
 
Anjelika Akbar, Arykanda'da sahneye çıkacak
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
ABD Büyükelçisi Bass: Cesaretlendireceğim
ANTALYA'nın Kemer İlçesi'nde hafta sonu eşiyle tatil yapan ABD'nin Ankara ...
6 ilde operasyon!
Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Daire Başkanlığı'ndaki bazı bilgisayarlara, ...
Kadın turistlerin hırsızlık anı güvenlik kamerasında
ANTALYA'nın Kemer İlçesi'nde hediyelik eşya dükkanından hırsızlık yaptığı ...
 
BAİB üyesi 10 firma devler listesinde
Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM), 2015 yılının en fazla ihracat gerçekleştiren ...
Dokuma'ya oyuncak müzesi
DOKUMA Fabrikası kompleksindeki kreş binası, oyun ve oyuncak müzesiyle yeniden çocuklarla buluşacak.
Serik'te jandarmadan uyuşturucu operasyonu
ANTALYA'nın Serik İlçesi'nde jandarmanın operasyonunda 68 kökü dikili, ...
 
Katili olan kocasını ölümden kurtarmış
ANTALYA'nın Aksu ilçesinde eşi 48 yaşındaki Şerife Butgül'ü başına keserle ...
Korkuteli'de sahte para operasyonu
ANTALYA'nın Korkuteli İlçesi'nde polisin durdurduğu araçta piyasa değeri ...
Çifte cinayete, ömür boyu hapis
ANTALYA'da asker uğurlama konvoyunda çıkan kavgada, Cihan ve Cem Karakurt ...
 
Dursun Gündoğdu
Kepez yeniden AKP’ye geçer mi?
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Ulusal Egemenlik
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva