Aybüke Pusat alkollü araç kullanırken yakalandı
Aybüke Pusat alkollü araç kullanırken yakalandı
4 gazinin mirasçısına İstiklal Madalyası verilecek
4 gazinin mirasçısına İstiklal Madalyası verilecek
Cemevlerinin aydınlatma giderini devlet ödeyecek
Cemevlerinin aydınlatma giderini devlet ödeyecek
'Bahar Karması'nda buluşma
'Bahar Karması'nda buluşma
25 Temmuz 2019 Perşembe - 16:08

Antalya'nın ünlü şirketi konkordato istedi

Antalya’nın en büyük inşaat firmalarından Ulu İnşaat, konkordato talebinde bulundu.  İnşaat, turizm, tarım ve iş güvenliği alanlarında faaliyet gösteren şirketleri bünyesinde barındıran firma, Antalya’daki yatırımlarıyla tanınıyor.

Antalya nın ünlü şirketi konkordato istedi
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

GÜN HABER (Özel)

İnşaat faaliyetlerinin durmadığı Ulu İnşaat’ta taahhütlerin aksamadan devam edeceği belirtilirken, Antalya 1. Asliye Ticaret Mahkemesi konkordato talebi üzerine haciz takibi yapılmaması için 3 ay süreyle geçici mühlet kararı verdi. Ulu İnşaat’ın bu süre içerisinde yeni bir yatırım için karar alamayacağına dikkat çekilirken, yapacağı yeni iş sözleşmeleri konusunda ise mahkemeden ve komiserlik heyetinden onay alması gerektiği bildirildi.

İŞTE O MAHKEME KARARI:

ULU GRUP KENDİ SİTESİNDE BÖYLE TANITILIYOR

“1990 yılında aktif olarak ticari hayatına başlayan ve 2003 yılından itibaren şirketleşen ULU GRUP; yönetim kadrolarınca benimsenen ileri görüşlü vizyon ve yenilikçi yaklaşım zihniyet, bu paralelde gelişen organizasyon yapısı ve ulaşılan performans seviyesi ile kısa bir süre içerisinde ulusal olduğu kadar uluslararası platformlarda da özellikle inşaat alanında önemli bir konuma gelmiştir.

ULU GRUP, İnşaat, Turizm, Tarım, İş Güvenliği, olarak 4 ana faaliyet alanına yayılmış şirketlerden oluşmaktadır..



ULU GRUP’un çekirdek şirketi olan Ulu İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 2003 yılında inşaat firması olarak kurulmuş ve faaliyetinin başlangıcından bu yana büyük çaplı ve yüksek teknoloji ürünü birçok yerli ve uluslararası inşaat projelerini başarı ile gerçekleştirerek adını duyurmuştur. Ulu İnşaat Ltd. Şti. yurt içi ve yurt dışında başta lüks konaklama tesisleri olmak üzere her türlü altyapı ve üstyapı işleri ile iş merkezleri , sanayi tesisleri , enerji tesisleri , baraj , yol , okul ,sanat yapıları, hastane , sosyal ve spor tesisleri , arıtma , villa , konut , rezidans gibi yapıların inşası alanlarında faaliyet göstermekte olup ayrıca bu tür tesislerin yenilenme projelerini de üstlenmektedir.

ULU GRUP 2010 yılında kurmuş olduğu Ulu Seracılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.ile “topraksız tarım” sitemi ile üretim yapan, 40 dönüm kapalı alana sahip , 4.000.000 Euro proje bedelli Antalya’nın en modern seralarından birini hayata geçirerek tarım sektöründe de yerini almıştır. Topraksız tarım üreticiliği için Uluslararası ve Ulusal Sertifikalar alınmış olup, bu sektörde tamamen otomasyon sistemiyle (iklimlendirme, sulama, ısıtma, gübreleme, co2, ozonlama, drenaj kontrol, yüksek basınçlı fog sistemi) teknik ekip kontrolünde üretim yapılmaktadır. Üretilen arılı domatesler dünyanın bir çok ülkesine ihraç edilmekte olup , dış ve iç piyasada aranılan kalitede üretim yapan tesis olarak büyük ilgi görmektedir.

En önemli değer insan , en önemli yatırım insana yapılan yatırım felsefesini benimsemiş olan ULU GRUP; İş sağlığı ve güvenliği alanında da, 2013 yılında kurmuş olduğu Ulu OSGB Ltd. Şti. ile faaliyet göstermektedir. Çalışanlarının güvenliğini her zaman ön planda tutarak , verilen eğitimler ve alınan tedbirlerle güvenli çalışma ortamı sağlamayı ilke edinmiş olan ULU GRUP; tecrübe bilgi ve birikimini harmanlayarak Ulu OSGB Ltd. Şti. aracılığı ile İş Sağlığı ve Güvenliği alanında vermiş olduğu hizmetlerle de alanında en iyisi olma yolunda olduğunu ispatlamıştır.

Alanya bölgesinde 3 yıldızlı 36 oda 90 yataklı MİKADO oteli satın alarak turizm sektörüne adım atan Ulu GRUP; 2014 yılında inşaasına başladığı Mersin Gülnar Ortaburun turizm merkezinde 5 yıldızlı 850 yatak kapasiteli, denizi, doğası, otel odası, lobi, pastane, barlar, restoran ve toplantı salonları , manzarası ve dekorasyonu, yemeklerin lezzeti ve hijyeni, animasyon- eğlence- aktivite, açık ve kapalı havuzu, spa merkezi, mini club ve daha birçok özelliği olan ULU RESORT HOTEL’i gerçek anlamda 2015 yılı Mayıs ayında turizmin hizmetine açmıştır. Yaptığı her işin en iyisini yapmaya ve marka olmaya odaklı ULU GRUP turizm sektöründe de iddiasını yapmış olduğu ve işlettiği bu tesisle göstermiştir.



Ekteki referanslar listesinde de görüleceği üzere onlarca proje ve taahhüdünü eksiksiz ve zamanında yerine getiren ULU GRUP; Ulu İnşaat Ltd. Şti. olarak halen yurt dışında Kıbrıs’da Kaya Grubuna ait Banayan Resort Htel projesine, Yurt içinde Isparta KYK Öğrenci Yurdu , Antalya’da Büyükşehir Belediyesi’ne ait Türkbeleni Mesire alanı, Hobi Bahçesi, Şarampol Kentsel Dönüşüm Projesi ve Finike Gençlik Merkezi projesi, Antalya Masadağı’nda Panorama -1, Panorama- 2 Evleri projelerine devam etmektedir. Bunların yanında yeni projelerin yapım işleri de görüşülmektedir.

Ulu Seracılık Sanayi ve Ticaret A.Ş. olarak da tarım sektöründeki performansını arttırmak amacıyla , 2018 yılından itibaren Afyonda yaklaşık 300 dönümlük arazi üzerine 200 dönüm kapalı alana sahip topraksız tarım serası kurulması hedeflenmektedir.

Halen yıllık ortalama 1000 kişiye iş istihdamı, onlarca firmaya iş imkanı sağlayan ULU GRUP, bitirmiş olduğu ve halen devam eden projeleri ile inşaat, topraksız tarım faaliyetleri ile tarım, vermiş olduğu hizmetlerle İş Sağlığı Güvenliği alanında ve mülkiyeti kendine ait işlettiği ULU RESORT HOTEL ile turizm sektöründe faaliyetlerini sürdürmektedir.”

CEMAL ULU NE DEMİŞTİ?

6 kardeşli bir şirket olan Ulu Şirketler Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Ulu, 2 yıl önce Antalya'da bir dergiye verdiği röportajda, vizyonlarının sadece Türkiye'de değil dünyanın değişik coğrafyalarında projeler üretmek olduğunu söylemişti.

“Her birimiz bulunduğumuz yere, deyim yerindeyse; tırnaklarımızla kazıyarak, çalışarak, üreterek, ter akıtarak geldik” diyen Cemal Ulu, Antalya'daki Titanic Belek, Kaya Plazzo, Akra Barut, Limak Lara, Mardan Palace, Miracle Park gibi birçok 5 yıldızlı otelin yapımında görev aldıklarını belirterek şunları söylemiş;

MARKA OTELLERİN YÜZDE 50’SİNDE GÖREV ALDIK

“Bölgemizdeki marka otellerin en az yüzde 50'sinde görev aldık. Ayrıca; DSİ, Sağlık Bakanlığı, Büyükşehir Belediyeleri gibi kamu kurumlarının özellikli ve önemli projelerinde görev üstlendik. Tabii ki o esnada hem aile şirketi olmak hem de kurumsallık yolunda kat etiğimiz yollar bizi kurum şirketi olma yolunda bir ivme kazandırdı. İnşaat sektörünün yanında 2010 yılında tarımı da ekleyerek; Serik'te 50 dönüm alanda topraksız tarım sistemi ile salkım domates üretimine başladık. Ulu Serada son teknolojilerden faydalanılarak üretilmekte olan arılı domateslerimiz bir çok Avrupa ülkesine ihraç edilmektedir. 2014 yılında projelendirmesi, yapımı ve işletmesi tarafımızdan yapılan Ulu Resort Hotel'i Mersin Ortaburun Turizm Merkezi'nde, Türk turizminin hizmetine sunduk. 2013 yılında da Ulu Ortak Sağlık Güvenlik Birimi'ni kurarak; Antalya'dan Eskişehir'e, Mersin'den Denizli'ye kadar geniş bir coğrafyada yaklaşık 50 uzman personel ile iş güvenliği hizmeti vermekteyiz. Hassasiyetle üzerinde durduğumuz İş ve İşçi sağlığı konusunda, hem kendi projelerimizin denetimini hem de diğer firmaların iş güvenliği hizmetini sağlamaktayız.

PANORAMA EVLERİ

Çok büyük projelerin yanı sıra konut sektöründe de varız demek için  ilk olarak 2006 - 2008 yıllarında 9 bloktan oluşan  Begonvil 1 ve Begonvil 2 sitelerini yaptık. 2015 yılında konumuna hayran olduğumuz Panorama Evleri-1 sitesine başladık. 2016 yılında ise;  aynı bölgede Panorama Evleri-2  projesine başladık. Panorama Park projesine başlıyoruz. Ruhsatını aldık. Bu tek bloklu 28 daire. İlk başta oraya hiç kimse gitmez diyorlardı. Şehire uzak bir yer algısı vardı,  fakat dokuma semti, otogar bile 5 dakika mesafede. Harika manzara eşliğinde yazın Antalya'nın sıcağı ve neminin önemli ölçüde düştüğünü hissedebilirsiniz. Öyle ki; Panorama Evleri, Akdeniz'den Beydağları'na kadar ‘Antalya Kanatlarımın Altında' duygusu ile şehre hakim bir konumdadır.

HOBİ BAHÇESİ

Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne yaptığımız Hobi Bahçesi projemiz var. Hobi bahçesi de bir buçuk ay sonra bitmiş olacak. Hatta kendim 2 tane bahçeyi kullanmaya başladım bile. Kendi diktiğim sebzeleri ve yeşillikleri evime götürdüm büyük bir keyifti benim için. Manavgat'ta yine Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin bir projesi var, o projede inşallah bayram sonrasında hızlanmış olacak.

TÜRKBELENİ PROJESİ

Manavgat Türkbeleni mesire alanı 370 dönümlük  park, yeşil alan, yapay gölet, sosyal ve kültürel alan  ağırlıklı bir proje. Bir tek ağacın bile kesilmeyeceği, hatta 80.000 adet daha ağaç ve bitki grubu dikileceği güzel bir proje olacak. Ayrıca; Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Finike'de bir gençlikve çocuk evi projesi var. Şarampol caddesi kentsel tasarım ve çevre düzenleme projemiz sona yaklaştı. Bunların hepsini ihale ile aldık. Bu projelerin toplam bedeli de 70 milyon Türk Lirası civarında. Finike'deki gençlik evi ise yurt şeklinde. Kaba inşaatını bitirdik. Bunun dışında Akfen Grubuna Isparta'da 4 bin kişilik KYK yurdu yapıyoruz. Kıbrıs'ta Kaya Grubuna otel inşaatı yapıyoruz ve yine Akfen Grubunun Eskişehir ve Isparta'da bazı işlerini yapıyoruz.

Belediye, halk ve esnaf ile birlikte uyum içinde uyguladığımız Şarampol projesinden  en az yüzde 95 memnuniyet vardır. Herkesten pozitif yaklaşımlar aldık."

 

 

 
AÜ'ye kozmetik birimi açıldı
 
Hastane bahçesinden alınıp, yaşlı bakımevine götürüldü
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Türkiye Endüstri 4.0’a ve tam otomasyon çağına hazır mı?
Üretimde insan iş gücünü azaltması beklenen Endüstri 4.0 teknolojinin ...
Trump: AB ticarette bizi "öldürüyor"
ABD Başkanı Donald Trump Avrupa Birliği'nin (AB) küresel piyasalarda ABD ...
Senetle Araba Sahibi Olma Rehberi
Başta büyük şehirler olmak üzere ister sıfır kilometre ister ikinci el ...
 
Antalya TÜRK-İŞ’ten ekstra zam çıkışı
Kısa adı TÜRK-İŞ olan Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu Antalya ...
Merkez Bankası Başkanı Çetinkaya, görevden alındı
TÜRKİYE Cumhuriyet Merkez Bankası (TCBM) Başkanı Murat Çetinkaya görevden ...
Çandır'dan enflasyon değerlendirmesi
BATI Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı (BAGEV) ve Antalya Ticaret Borsası ...
 
6 ayda 921 milyon dolarlık ihracat
ANTALYA, Burdur ve Isparta illerini kapsayan Batı Akdeniz'den yılın ilk ...
Batı Akdeniz'de cari açık yok
BATI Akdeniz illeri Antalya, Isparta ve Burdur ile Afyonkarahisar, 2019'da ...
Kuru çaya büyük zam
ÇAY İşletmeleri Genel Müdürlüğü (ÇAYKUR) kuru çaya yüzde 15 zam yaptı.
 
Dursun Gündoğdu
4 makamlı başkan; Muhittin Böcek...
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Çılgın Türk
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Gelsin dövizler
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva