Antalya'da 1 Mayıs...
Antalya'da 1 Mayıs...
Sıcaklık artınca, Konyaaltı Sahili doldu
Sıcaklık artınca, Konyaaltı Sahili doldu
Anadolu Nefesli Beşlisi'nden dünya müzikleri
Anadolu Nefesli Beşlisi'nden dünya müzikleri
Hadise'den 'Aşk var mı' yanıtı
Hadise'den 'Aşk var mı' yanıtı
12 Aralık 2022 Pazartesi - 16:13

Antalya'ya flaş uyarı: Çeşme suyu içmeyin

Antalya'nın Finike ilçesinde yaşanan sel felaketinden sonra 3 gün çeşme suyu kullanılmaması için duyuru yapıldı.

Antalya ya flaş uyarı: Çeşme suyu içmeyin
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

'3 GÜN BOYUNCA ÇEŞME SUYU İÇMEYİN'

Finike Kaymakamlığı'ndan yapılan açıklamada, "İlçede aşırı yağışların neden olduğu sel baskını ve taşkınlardan etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Salgın hastalık gibi olumsuz durumlara mahal vermemek için tüm vatandaşlarımızın 3 gün süreyle çeşme suyu kullanmamaları, onun yerine kapalı suların veya kaynatılmış suların tercih edilmesi önem arz etmektedir. Yetkili birimler tarafından gerekli incelemeler yapılmakta olup, çeşitli noktalardan su numune örnekleri alınmıştır. Tüm halkımıza önemle duyurulur" denildi.

KUMLUCA'DA GECE ETKILI OLAN SIDDETLI YAGIS SONRASI OLUSAN SELDEN EN COK ZARARI TARIM ALANLARI GORDU. SERALARIN YANINDAKI EVLERE DE SU BASTI.(FOTO:TOLGA YILDIRIM/ANTALYA-DHA)

SEL SULARI 100 DEKAR SERAYA DOLDU

Demre'ye bağlı Köşkerler Mahallesi Gödeme mevkisi ile Beymelek Mahallesi İskele mevkisinde dağdan gelen sel suları, yaklaşık 100 dekar serayı bastı. Selin taşıdığı toprak, mil, dallar ve ağaç parçaları seralara doldu. Kapanan Demre- Belören- Çağman mahalleri yolu ile Beymelek Mahallesi Yukarı Beymelek mevkisi yollarında açma ve temizlik çalışmaları sürüyor. Vatandaşlar ise seralarında temizlik çalışması yapıyor.

KUMLUCA'DA GECE ETKILI OLAN SIDDETLI YAGIS SONRASI OLUSAN SELDEN EN COK ZARARI TARIM ALANLARI GORDU.(FOTO:BURAK YALMAN/ANTALYA-DHA)

KUMLUCA'DA TEMİZLİK ÇALIŞMASI

Kumluca'da gece etkili olan şiddetli yağış sonrası oluşan selin ardından ilçede öğle saatlerinde güneş açtı. Esnaf iş yerinde temizlik çalışması yapıp, ıslanan ve çamurla kaplanan ürünlerini dükkanının dışına taşıdı. Kumluca Belediye binasının altındaki otoparkın suyla dolması nedeniyle 45 araç zarar gördü. Ekipler, yollardaki balçık ve sel sularıyla sürüklenen dal ve tomrukların temizlenmesi için çalışmalarını sürdürdü. Cadde ve sokaklarda selden zarar gören otomobillerin kaldırılması için çalışmalar devam ediyor.

SEL KAMYONETİ SERAYA SÜRÜKLEDİ

Selden en çok zararı tarım alanları gördü. İlçedeki 14 mahallede ekili alanlar su altında kaldı. 50. Yıl Caddesi'nde sel suları yol bitimindeki bir seraya kamyonet, buzdolabı, klima motoru, motosiklet, çamaşır makinesi ve sera dışındaki bahçeye de otomobil sürükledi. Seranın sahibi İrfan Kavcar, evine giren suları boşaltmak için mücadele ederken serasının suyla dolmasına müdahale edemediğini söyledi. Kavcar, "Domates seramdaki zarar çok fazla. Gece birden yağmurun yağmasıyla sel sularıyla seraya kamyonet, buzdolabı, motosiklet, iş yerlerinin malzemeleri girdi. Zararım çok fazla" dedi.

Sel sularının sürüklediği motosiklet, bisiklet ve eşyalarını arayanlar çevredeki seraları gezdi. Bazıları otomobilini seralarda ya da yol kenarında buldu.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, beraberinde AFAD Başkanı Yunus Sezer ile birlikte sel bölgesinde incelemelerde bulunmak üzere Ankara'dan Antalya'ya hareket etti.

KUMLUCA'DA GECE ETKILI OLAN SIDDETLI YAGIS SONRASI OLUSAN SELDEN EN COK ZARARI TARIM ALANLARI GORDU. ILCEDEKI 14 MAHALLEDE EKILI ALANLAR SU ALTINDA KALDI. 50. YIL CADDESI'NDE SEL SULARI YOL BITIMINDEKI BIR SERAYA KAMYONET, BUZDOLABI, KLIMA MOTORU, MOTOSIKLET, CAMASIR MAKINESI VE SERA DISINDAKI BAHCEYE DE OTOMOBIL SURUKLEDI.(FOTO:TOLGA YILDIRIM/ANTALYA-DHA)

BEŞİKTEKİ BEBEĞİN SESİYLE UYANDILAR

Finike ilçesi Yeşilyurt Mahallesi’ndeki selde evlerini su basan Akkay ailesi, 6 aylık bebekleri Neva Rukiye’nin ağlama sesiyle uyandı. Evlerinin su aldığını gören baba Erdal Akkay (32), beşikteki bebeğini ve 2 çocuğunu komşusunun yardımıyla dışarıya çıkardı. Sel nedeniyle canlarını zor kurtaran Akkay ailesinin evinde yaklaşık 150- 200 bin TL hasar oluştu.

FINIKE ILCESI YESILYURT MAHALLESINDE MEYDANA GELEN SEL FELAKETINDE EVLERINE SU BASAN AKKAY AILESI, 6 AYLIK BEBEKLERI NEVA RUKIYE AKKAY'IN AGLAMA SESIYLE UYANDI. EVLERININ SU ALDIGINI GOREN BABA ERDAL AKKAY (32), BESIKTEKI BEBEGINI VE 2 COCUGUNU KOMSUSUNUN YARDIMIYLA DISARIYA CIKARDI. SEL NEDENIYLE CANLARINI ZOR KURTARAN AKKAY AILESININ EVINDE YAKLASIK 150- 200 BIN TL HASAR OLUSTU.(MERVE AKKAY)  (FOTO:ASLI DURAN/ANTALYA-DHA)

'ÇOCUKLARIMI KURTARDIĞIMA DUA EDİYORUM'

Finike'de doğup büyüdüğünü ama hiç böyle bir şeyle karşılaşmadığını anlatan Erdal Akkay, "Gece 2-3 gibi uyuyordum. Evimin içinde 70-80 santim yüksekliğinde su fark ettim. Çocuklarımı alıp evden tahliye etmek zorunda kaldım. Perişan bir haldeyiz. Komşumdan yardım istedim. O geldi. 5- 10 dakika evin içinde bekledik. Çıkış yeri aradım. Balkondan atladım ve çocuklarımı öyle tahliye ettim. Benim desteğimle birlikte eşimi indirdik. Bahçenin içinden tahliye ettik" diye konuştu.

'AĞLAMASAYDI HEPİMİZ ÖLMÜŞTÜK'

7 yıllık evli, 3 çocuk annesi Merve Akkay (28), dün akşam başlayan yağışın gece saatlerinde şiddetini arttırdığını anlattı. Akkay, "Yatıyorduk, bir anda hava gürlemeye başladı. Her şey bir anda oldu. Bebeğimi emzirmek için kalkmıştım. Tahta beşikte kalıyordu. Evin içerisi göl olmuş, çocuk suyun içinde yüzüyordu. Çocuk ağlayıp uyanmasa belki de hepimiz ölecektik. Dış kapıyı açınca daha çok su geldi. Sonra ne yapacağımızı bilemedik. İtfaiye ve jandarmayı aradık ama geri dönen olmadı. Gece 03.00'te komşuyu aradık geldi, kurtardı bizi. Canımızı zor dışarıya attık Ağlama sesiyle uyanmıştık. Ağlamasaydı, hepimiz ölmüştük" ifadelerini kullandı.

VALİ YAZICI: HER ÇAĞRIYA ULAŞILDI

Antalya Valisi Ersin Yazıcı, Kumluca ilçesindeki sel felaketine ilişkin ekiplerin tüm çağrılara anında ulaştığını kaydetti. Vali Yazıcı, "Koordinasyon halinde çalışmalara başladık ve an itibarıyla ilçe merkezimizde sular çekilmiş durumda. Ortaköy ve Toptaş köylerimizin yollarındaki köprülerin yıkılmasından dolayı ulaşımda sıkıntılar yaşansa da belediye, DSİ ve Karayolları Bölge Müdürlüğü ekiplerimizin yoğun çalışmaları ile alternatif güzergahlarla ulaşımı sağlamaya çalışıyoruz. Yaşanan yoğun yağış sonrası ivedilikle kriz masası oluşturduk. Vatandaşlarımızın tarım arazilerinde, seralarında, ev ve iş yerlerinde meydana gelen hasar tespit çalışmalarına gün içinde başlayacağız" dedi.

BAŞKAN BÖCEK: 10 KÖPRÜ AFETTEN ZARAR GÖRDÜ

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu ve Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, Finike ilçesinde incelemelerde bulunup, ardından toplantı düzenledi. Toplantı sonrası DHA'ya konuşan Başkan Böcek, "Gece 01.15 sıralarında 473 ihbar alarak görevimize başladık. İtfaiyeye yapılan müracaatlar sonucunda hemen daire başkanı haber verdi ve Kumluca Belediye Başkanımızla görüştük ve bütün ekibimizi seferber ettik. Şu an ihbar sayısı 885'e ulaştı. 501 personelimizle 444 araç ve gerecimizle hep birlikte tüm birimlerimiz burada. Burada özellikle Toptaş Mahallemizde 2 köprü yıkıldı, Ortaköy'de 3 köprü yıkıldı ve 5'i de hasar gördü. Kısacası; 10 köprü bu afetten zarar gördü" dedi.

ANTALYA BUYUKSEHIR BELEDIYE BASKANI MUHITTIN BOCEK, KUMLUCA'DAKI SIDDETLI YAGIS SONRASI SU BASAN CADDE VE SOKAKLARDA INCELEME YAPTI.(FOTO:ANTALYA-DHA)

2 İTFAİYE ARACI SU ALTINDA KALDI

15 bin dekara yakın narenciye ve örtüaltı seranın hala su içerisinde olduğunu belirten Başkan Böcek, "Antalya Büyükşehir Belediyesi itfaiyesi, 2 araçla vatandaşımızı kurtarmaya gittiğinde su altında kaldı. Çocuklarımız kendini kurtardı. Şehir merkezimizde bütün esnafımızın bodrum katları suyla dolu. Kumluca Belediyesi'nin otoparkta 245 aracı, vatandaşlarımızın araçları ve belediyelerimiz araçları su altında. 250 kilograma yakın bir yağışın olması dolayısıyla kötü bir afet yaşadık" diye konuştu.

'SİYASET ÜSTÜ YARDIMLAŞMA'

Belediyelerin iş birliğiyle tüm kurum ve kuruluşların bu bölgede olduğunu aktaran Böcek, "Vatandaşların emrindeyiz. Vatandaşlarımızın yanında olup, tüm yaralarını çözeceğiz. Başka DSİ olmak üzere tüm kurum ve kuruluşlar burada. Bununla ilgili olarak bizim kendi birimlerimiz, üreticilerin tarımsal anlam ve sosyal yardımlaşmayla ilgili desteklerimizle hepsini çözeceğiz. Kısa zamanda iktidarı ve muhalefetiyle birlikte siyaset üstü yardımlaşmasını herkes yapıyor. Allah razı olsun teşekkür ederim" dedi.

'25 SENENİN EN FELAKET GÜNÜ'

Sel felaketiyle birlikte portakal bahçeleri de su altında kaldı ve ürünlerin büyük bölümü zarar gördü. İskele Mahallesi'nde oturan çiftçi Nedim Yüzbaşıoğlu (61), 25 senenin en felaket gününü yaşadıklarını anlattı. Bağ ve bahçede hiçbir ürün kalmadığını belirten Yüzbaşıoğlu, "Ahırlarımız, istinat duvarlarımız göçtü. Bahçelerimizde hasat zamanıydı. Selle birlikte felaket oldu. Dereler taştı. Köprünün üzerinden geçti. Bahçeler balçık ile doldu. Yaklaşık 60 santim yüksekliğinde balçık var. Kullanılamaz hale geldi. Ürünler telef oldu. Birazını hasat etmiştik. Fakat hasat edemeyenlerin ürünleri de mahvoldu" dedi.

ANTALYA BUYUKSEHIR BELEDIYE BASKANI MUHITTIN BOCEK, KUMLUCA'DAKI SIDDETLI YAGIS SONRASI SU BASAN CADDE VE SOKAKLARDA INCELEME YAPTI. EVLERDE MAHSUR KALANLARA YARDIMCI OLMAK AMACIYLA AFAD'DAN DESTEK ISTENIRKEN, BELEDIYE PERSONELI DE MAHSUR KALANLARA ULASMAYA CALISTI. (FOTO:ANTALYA-DHA)

KUMLUCA'DA GECE ETKILI OLAN SIDDETLI YAGIS SONRASI OLUSAN SELDEN EN COK ZARARI TARIM ALANLARI GORDU. ILCEDEKI 14 MAHALLEDE EKILI ALANLAR SU ALTINDA KALDI. 50. YIL CADDESI'NDE SEL SULARI YOL BITIMINDEKI BIR SERAYA KAMYONET, BUZDOLABI, KLIMA MOTORU, MOTOSIKLET, CAMASIR MAKINESI VE SERA DISINDAKI BAHCEYE DE OTOMOBIL SURUKLEDI.(FOTO:TOLGA YILDIRIM/ANTALYA-DHA)

KUMLUCA'DA GECE ETKILI OLAN SIDDETLI YAGIS SONRASI OLUSAN SELDEN EN COK ZARARI TARIM ALANLARI GORDU. ILCEDEKI 14 MAHALLEDE EKILI ALANLAR SU ALTINDA KALDI. 50. YIL CADDESI'NDE SEL SULARI YOL BITIMINDEKI BIR SERAYA KAMYONET, BUZDOLABI, KLIMA MOTORU, MOTOSIKLET, CAMASIR MAKINESI VE SERA DISINDAKI BAHCEYE DE OTOMOBIL SURUKLEDI.(FOTO:TOLGA YILDIRIM/ANTALYA-DHA)

KUMLUCA'DA GECE ETKILI OLAN SIDDETLI YAGIS SONRASI OLUSAN SELDEN EN COK ZARARI TARIM ALANLARI GORDU.(FOTO:BURAK YALMAN/ANTALYA-DHA)

KUMLUCA'DA GECE ETKILI OLAN SIDDETLI YAGIS SONRASI OLUSAN SELDEN EN COK ZARARI TARIM ALANLARI GORDU.(FOTO:BURAK YALMAN/ANTALYA-DHA)

KUMLUCA'DA GECE ETKILI OLAN SIDDETLI YAGIS SONRASI OLUSAN SELDEN EN COK ZARARI TARIM ALANLARI GORDU.(FOTO:TOLGA YILDIRIM/ANTALYA-DHA)

KUMLUCA'DA GECE ETKILI OLAN SIDDETLI YAGIS SONRASI OLUSAN SELDEN EN COK ZARARI TARIM ALANLARI GORDU.(FOTO:TOLGA YILDIRIM/ANTALYA-DHA)

FINIKE ILCESI YESILYURT MAHALLESINDE MEYDANA GELEN SEL FELAKETINDE EVLERINE SU BASAN AKKAY AILESI, 6 AYLIK BEBEKLERI NEVA RUKIYE AKKAY'IN AGLAMA SESIYLE UYANDI. EVLERININ SU ALDIGINI GOREN BABA ERDAL AKKAY (32), BESIKTEKI BEBEGINI VE 2 COCUGUNU KOMSUSUNUN YARDIMIYLA DISARIYA CIKARDI. SEL NEDENIYLE CANLARINI ZOR KURTARAN AKKAY AILESININ EVINDE YAKLASIK 150- 200 BIN TL HASAR OLUSTU.(FOTO:ASLI DURAN/ANTALYA-DHA)

KUMLUCA'DA GECE ETKILI OLAN SIDDETLI YAGIS SONRASI OLUSAN SELIN ARDINDAN ILCEDE OGLE SAATLERINDE GUNESLI HAVA YASANDI. KENT MERKEZINDEKI ESNAF IS YERINDE TEMIZLIK CALISMASI YAPIP, ISLANAN VE CAMURLA KAPLANAN URUNLERINI DUKKANININ DISINA TASIDI.(FOTO:KUMLUCA-DHA)

KUMLUCA'DA GECE ETKILI OLAN SIDDETLI YAGIS SONRASI OLUSAN SELIN ARDINDAN ILCEDE OGLE SAATLERINDE GUNESLI HAVA YASANDI. (FOTO:KUMLUCA-DHA)

KUMLUCA'DA GECE ETKILI OLAN SIDDETLI YAGIS SONRASI OLUSAN SELIN ARDINDAN ILCEDE OGLE SAATLERINDE GUNESLI HAVA YASANDI. (FOTO:KUMLUCA-DHA)

Tolga YILDIRIM- Ahmet İSTEK- Adem AKALAN- Aslı DURAN- Ramazan SARIKAYALI- Mahir ÇEVİREN/ ANTALYA,(DHA)

 
Puding yiyen 2 öğrenci hastanelik oldu
 
Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nde silahlı park kavgası
YORUMLAR
Toplam 3 yorum var, 3 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
taş 13 Aralık 2022 Salı 07:15

Her sene aynı terane,değişen bir şey var mı.Bu dereler kanallar belli,aşağı yukarı nerelerden sel geleceği belli,peki o halde gerekli ıslah çalışması yapıp da,olabilecek sellerin taşmadan denize ulaşması için planlanıp gereği yerine getirilmiş mi yok.O zaman soru şu milletten aldığınız su paralarını nerelere harcıyorsunuz.Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek 'Allah'aşkına ne yapar bilen var mı,bütün bunların sorumlusu o değil mi.Yine İlçe Belediye Başkanı başka işlerle uğraşacağına,öncelik olarak bu konuyu planlamış mı,sonuç;elde var sıfır.Bu vatandaştan toplanan vergiler sağda solda keyfi harcanırken öncelik böyle durumların yaşanmaması için alınacak önlemler olmalıydı.Bakın görün seneye aynı manzara yine olacak,adına da afet diyecekler.Oysa zararın en aza indirilmesi basit,yaparsınız büyük kanallar olur biter.En basitinden şehir içlerinde bile yağmur suları yeraltı taşıma kanallarına giderken bile sorun çıkıyor.Hiç değilse onun tedbirini alın ve yatırımları ona göre yapın.Aslında bütün mesele son 25 yıldır Antalya'ya seçilen Büyükşehir Belediye Başkanlarının çoğunlukla ufuksuz ve çapsız olmaları,bakın üst üste 2 dönem seçilen yok.Demek ki iş gelip liyakate dayanıyor,sadece seçimi nasıl alırız diye aday göstermenin faydası olmuyor.Önemli olan seçildikten sonra şehrin 25,50 yıllık geleceğinin planlanması ve ona göre bir ekip kurularak çalışılması,yoksa eş dost bizim oğlan mantığıyla Belediyeleri doldurursan neresinden tutsanız elinizde kalır.Bakın böyle olaylar olunca çizmeleri giyiyorlar birer resim veriyorlar,sonrası kaldıkları yerden zevke sefaya devam.

Yorumu oyla      0      0  
tamam içmeyelim- 12 Aralık 2022 Pazartesi 21:21

damacana su mı alacağız.

Yorumu oyla      0      0  
geçen senede oldu 12 Aralık 2022 Pazartesi 18:37

tek soru bu resimdeki idareci arkadaşlar ne yaptı fazladan. geçen seneden ne değişti.bu kadar su parası ödedik hangi yatırım yapıldı. serik oteller bölgesi, manavgat rezalet, zira kumluca inanılır gibi değil. kimse kusura bakmasın afet eyvallah ama tedbir. kanalizasyon, yağmursuyu yatırımı yok. bugün amerika 1 tirilyon dolar altyapı değişim bedeli ayırıyor. biz kasada olmayan para ile, kreş, yaşlılar kahvesi, park, güreşçilere peşkeş, spor salonu, anaokul bla bla bla. beyler beyler asat ve belediyenin görevleri gelli önce yol,su kanalizasyon arıtma sonra eğlence anlaşıldımı. eğlence eğlence eğlence nereye kadar.

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Başkan Güngör: Yüksek enflasyon üretim hızını yavaşlatıyor
MATSO Başkanı Seydi Tahsin Güngör, yüksek enflasyonun üretim hızını yavaşlattığını ...
Uyaran eksikliği ve otizm semineri
Konyaaltı Belediyesi, vatandaşın pandemi sürecinde yaşadığı olumsuz etkileri ...
Antalya Meteoroloji yine sınıfta kaldı
Antalya’nın Kumluca ve Finike ilçelerini vuran yağışlar öncesi duyuru ...
 
Selver hemşire, Antalya'da toprağa verildi
ISPARTA'da, eşinin tüfekle öldürdüğü hemşire Selver Bulut (48), memleketi ...
Tütüncü: Antalya’da yurt sorunu yok
Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın, Antalya’da üniversite öğrencilerinin konaklamasına ...
Antalya uçağında feci ölüm
Antalya'da bir yazılım firmasının yöneticisi Beyza Taşkıran, uçağa binerken ...
 
'Fındıkkıran'a alkış yağdı
ANTALYA Devlet Opera ve Balesi (Antalya DOB), yeni yıl kutlamaları ile ...
Muratpaşa’da Antika Günü başladı
Eski basım kitaplar, plaklar, pullar, bakır kaplar, eski porselenler, ...
Antalya uçağı, 2 saat havada bekleyip Konya'ya indi
İSTANBUL'dan kalkan yolcu uçağı, şiddetli yağış nedeniyle Antalya Havalimanı'na ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Elitist bir tutku
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Ankara'da  arayışlar 
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan ayında finansal konularda büyük şanslar yakalayabilirsiniz. Kazançlarınızı arttırabilmek adına pek çok fırsatın ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva